Ja,azt hittem Carvajal-ra írtad...Realista24 írta:
Milyen ok kell? Eljárt felette az ido.
Bár szerintem várható hogy most rászállnak Danira.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 2., csütörtök 11:32
Ja,azt hittem Carvajal-ra írtad...Realista24 írta:
Milyen ok kell? Eljárt felette az ido.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 11:30
Milyen ok kell? Eljárt felette az ido.miro írta:Az okát lehet tudni? Mert gondolom van..Realista24 írta: Az Onda Cero meg lehozta, hogy megegyeztek a felek abban, hogy ez az utolsó szezonja.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 2., csütörtök 11:24
Az okát lehet tudni? Mert gondolom van..Realista24 írta: Az Onda Cero meg lehozta, hogy megegyeztek a felek abban, hogy ez az utolsó szezonja.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 2., csütörtök 11:24
Ja, nem. Csak próbálok rájönni mi járhat a mester és a vezetőség fejében. Mert egy esetben lenne értelme 4 ilyen szélsőhátvédnek, ha lehetne 5-t cserélni egy meccsen és ki is használnánk. Akkor mehetne, hogy 60 percig nyomják fel-alá, majd jöhet a csere. Aztán még mindig lenne 3 lehetőséged. De ez ugye egyelőre csak fikció.Realista24 írta:Köszi Máté. Azt hittem a te álláspontod, hogy el kell adni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 2., csütörtök 11:13
Jónak jó, de nem egy Marcelo... Bár vele a fő baj az, hogy baromi sokat sérült.wZoLee7 írta:Hát azért a Portugál válogatottban nincsenek gondjai a támadással.Géci írta:Coentrao meg Arbeloa viszont kevesek támadásban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 11:10
Az Onda Cero meg lehozta, hogy megegyeztek a felek abban, hogy ez az utolsó szezonja.Abból jöhetett hogy Arbeloa lenyilatkozta nem akar elmenni,és innen szeretne visszavonulni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 2., csütörtök 11:08
Én sem tudom mi van, abból következtettem amit látok. Vettünk egy hasonló képességű és korú jobbhátvédet, Carvajalt sokszor kihagyta Ancelotti, BL-ben jóformán nem is játszott. Valami bűzlik. Ha meg Carvajalon túltennének ilyen feltételek mellett ülnék asztalhoz.Realista24 írta:Megleptél.
Indok? Érdekelne. Én valahogy nem látnám értelmét eladni, írom ezt mint külsős, aki nem tudja, hogy van-e valami gond vele.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 2., csütörtök 11:07
Abból jöhetett hogy Arbeloa lenyilatkozta nem akar elmenni,és innen szeretne visszavonulni.dannen írta:de ezek ilyen blikk szerű lapok nem? vagy katalán. esélytelen, hogy elmenjen.Realista24 írta:Hát, egyes hírek szerint Carvajal távozhat, ha olyan ajánlat jön érte :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 11:06
Én is kitalálhattam volna, nagyjából ilyen. A hírek 70%-a kirakós. Egy hírből következik a másik, a két hírből meg már számtalan variációt lehet szülni.dannen írta:de ezek ilyen blikk szerű lapok nem? vagy katalán. esélytelen, hogy elmenjen.Realista24 írta:Hát, egyes hírek szerint Carvajal távozhat, ha olyan ajánlat jön érte :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 11:03
Megleptél.nmate írta:50M, csak külföldi csapat. Akkor leülnék tárgyalni.Realista24 írta:Hát, egyes hírek szerint Carvajal távozhat, ha olyan ajánlat jön érte :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 2., csütörtök 11:01
50M, csak külföldi csapat. Akkor leülnék tárgyalni.Realista24 írta:Hát, egyes hírek szerint Carvajal távozhat, ha olyan ajánlat jön érte :Đ
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 2., csütörtök 11:01
Januárba már Barca címert fog csókolgatni.. :ĐRealista24 írta:Hát, egyes hírek szerint Carvajal távozhat, ha olyan ajánlat jön érte :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 2., csütörtök 10:57
Hát azért a Portugál válogatottban nincsenek gondjai a támadással.Géci írta:Coentrao meg Arbeloa viszont kevesek támadásban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 2., csütörtök 10:57
Géci írta:Szerintem meg az az oka a két szélső hozatalának, hogy Carló nagyon sok munkát vár el tőlük, és ezt nem lehet birni folyamatosan. Coentrao meg Arbeloa viszont kevesek támadásban. Többek között Carvajal ezért is van kifacsarva szerintem, és azért Marcelonak is vannak gyengébb meccsei. A másik, hogy Carlonak szokása betenni kp-ra a meccsek vége fele egy cserével meghùzva Marcelót, és az is lehet, hogy Daniló is és Marcelo is lesz olyan, hogy a kp-n lesz tételezzük fel egy 4-4-2-es felállásnál...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 2., csütörtök 10:52
ezt nem hiszem el....még mindig. Soha sem szállsz le arról a verébről?pato tökéletes lenne
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 2., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 2., csütörtök 9:47
Ezzel egyetértek...hehe írta:nincs és sosem volt meg a vér ehhez bennünk, ebben a gárdában.
nem fogsz itt olyat látni, mint amikor ronaldo, zidane, robicarlos és a többiek még utoljára megrázták magukat és szétcsapkodták idegből a ronaldinhos-etós barcát...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 2., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 9:44
BL-t is húztukÓ ne
Ez hozzátartozik a Bale marad opcióhoz, kiegészítve azzal, hogy érkezni nem fog senki, még egy Reus sem.teljesen statikus, sablonos, erőlködésre gondolsz?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem