FIFA
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
Ennél jobb csapat még nem jött szembe velem, mindezt úgy, hogy a De Sanctis- De Sciglio-Cacares-Castan-Santon-Salah-Padoin-De Rossi-Marchiso-Ljulic-Tevez "gálacsapatommal" álltam fel, az első osztályban. 3-1nél megszakadt, EA
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
EZ FIFA bug, ne foglalkozz vele, attól még a csapatban mutatott értékek szerint játszik a meccsen A 99-es Ronaldo értéke is "csak" 92 meccs közben ha megnézed, ezen ne parázz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Srácok!
Lehet volt már róla szó, de mást tapasztalt már olyat, hogy veszek egy winter upgradelt játékost UT-ben, a squadban az nagyobb értéket mutatja, viszont a játék alatt a régi, eredeti értékkel (és poszttal szerepel, ilyen nekem pl. Choupo-Moting, 79 ST-ben van meg, de a játékban 76 LM) ? Ezzel mit lehet kezdeni?
Lehet volt már róla szó, de mást tapasztalt már olyat, hogy veszek egy winter upgradelt játékost UT-ben, a squadban az nagyobb értéket mutatja, viszont a játék alatt a régi, eredeti értékkel (és poszttal szerepel, ilyen nekem pl. Choupo-Moting, 79 ST-ben van meg, de a játékban 76 LM) ? Ezzel mit lehet kezdeni?
- realmadridfan
Nekem teljes képernyőnél is le lehet tenni tálcára, indítás előtt kikapcsolod az origin játékpanelt, aztán az originen belül a játékok között jobb klikk a World-re -> játékadatok megtekintése -> játéktulajdonságok, és ott újra be tudod kapcsolni.dannen írta: nekem is ez a gondom, csak ha alt tabolok az originben nem tudom visszaállítani az originben a játékpanelt mikor már megy a játék, így nem tudok packeket nyitni meg igazolni. te hogy csinálod?
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Na EA jól szétkeffintette az egészet ezzel az árbehatárolással. A sok kis népművészeti cserépedény még a középkezdést sem várja meg, már nyomkodja a csítgombot, csak hogy pénz álljon a házhoz. Persze ennek az a következménye, hogy Div1-ben alig lehet lejátszani egy meccset.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Már jó az origin nálam is.
Viszont már én sem tudok pénzt gyűjteni, mindig elvisz a sötét oldal és nyitogatok, hátha esik valami... Aztán persze mikor megfogadom, hogy csak azért se, akkor előjönnek egy ajánlattal, hogy 15-ért lehet 24-es packot kapni, abból 10 rare... Meg a f..szukat Elment 300.000-em kb, aztán jött egy Vela és egy Chiellini. Ezek voltak a legjobbak, de értük sem kapok semmit... Viszont legalább 2 hétig nem kell szerződést vennem játékosoknak, edzőnek meg szerintem jövő ilyenkorra is elég lesz annyi van....
Viszont már én sem tudok pénzt gyűjteni, mindig elvisz a sötét oldal és nyitogatok, hátha esik valami... Aztán persze mikor megfogadom, hogy csak azért se, akkor előjönnek egy ajánlattal, hogy 15-ért lehet 24-es packot kapni, abból 10 rare... Meg a f..szukat Elment 300.000-em kb, aztán jött egy Vela és egy Chiellini. Ezek voltak a legjobbak, de értük sem kapok semmit... Viszont legalább 2 hétig nem kell szerződést vennem játékosoknak, edzőnek meg szerintem jövő ilyenkorra is elég lesz annyi van....
Dátum.LaMartin írta:Valaki nem tudja mi ez, hogy működik?
https://www.youtube.com/watch?v=riib-PqL7BI
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Április 1.
Egyébként nem túl eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=rNjzXeczyj8
Vagy grafikailag szép.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- realmadridfan
Sunsky írta:Kicsit ittasan lehet a legjobban forgolódni, tegnapelőtt én is észrevettem Amúgy milyen osztályban tolod? Csak mert Div 1-be nem hiszen, hogy egy Agüero-t és Sturridge-t szívesen lecserélnék rá. Alacsonyabb osztályokban még talán elfér a keretben
Div 1-ben vagyok, Agüerora sose lesz szerintem pénzem, a másik csatárom egy FIFA 14-es Benteke, az értékei elvileg jobbak az újnál.
Az Originnel belépési probléma nincsen, mostanában olyan bugom van, hogy ha az Origin játékpanel nincs letiltva, nem indul el a játék. Ha valakinek ilyen problémája lenne, indítás előtt tiltsa le az Originben, aztán játék közben tálcára le lehet tenni és újra aktiválni (az átigazolásokhoz és a pakk nyitáshoz kell).
Megveszed a játékosokat, utána meg csinálsz hozzá valami animációt
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Valaki nem tudja mi ez, hogy működik?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kicsit ittasan lehet a legjobban forgolódni, tegnapelőtt én is észrevettem Amúgy milyen osztályban tolod? Csak mert Div 1-be nem hiszen, hogy egy Agüero-t és Sturridge-t szívesen lecserélnék rá. Alacsonyabb osztályokban még talán elfér a keretbenrealmadridfan írta:Akinek PL-es csapata van, Mayukát próbálja ki, nagyon durva az emberünk, 3 meccsen 7 gólt lőttem vele, 1 üveg bor után (azt hittem kikapok mindenkitől, de nagyon adta most valahogy ).
Más: Origin másnak se kapcsolódik online? Csak offline tudok bejelentkezni frissítés után, így meg nem tudok játszani. Bár annyira nem zavar, mert megyek dolgozni, de estére jó lenne, ha működne.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
az biztos, hogy elég gyors a srác, viszont nekem elég karcsú a lövése, befejezése. egy finisher lapot elviselne, mert a physicalja sincs a topon. vagy egy hawkot, az még a gyorsaságán is dob
- realmadridfan
Akinek PL-es csapata van, Mayukát próbálja ki, nagyon durva az emberünk, 3 meccsen 7 gólt lőttem vele, 1 üveg bor után (azt hittem kikapok mindenkitől, de nagyon adta most valahogy ).
http://www.futhead.com/15/players/20412 ... el-mayuka/
http://www.futhead.com/15/players/20412 ... el-mayuka/
- realmadridfan
http://www.futhead.com/15/squads/28591496/
Ilyesmi csapatom van, csak Castán helyett a Romás Benatia szokott kezdeni, Vidal, Pogba, Shaarawy, Cuadrado, Benatia, Abate, Armero még a 14-es időkből van meg.
A FIFA 14-ben pl itt meglenne a 10-es chemistry, mert ott az edző is beleszámít meg a hűség (10 meccs, ha jól tudom), itt viszont 9 a max nekik, ezzel az összeállítással, ezért kérdeztem, hogy mit lehet vele kezdeni, de akkor annyit nem ér az egész 1 chem miatt nem fogom megvariálni az egész csapatot (nem is tudom, hogy lehetne )
Még annyi, hogy akkor az edzőnek mi értelme van? Van egy 4-3-3-mas olasz edzőm, de semmit nem változtat semelyik játékos chemistryjén sem...
FIFA World-ről van szó.
Ilyesmi csapatom van, csak Castán helyett a Romás Benatia szokott kezdeni, Vidal, Pogba, Shaarawy, Cuadrado, Benatia, Abate, Armero még a 14-es időkből van meg.
A FIFA 14-ben pl itt meglenne a 10-es chemistry, mert ott az edző is beleszámít meg a hűség (10 meccs, ha jól tudom), itt viszont 9 a max nekik, ezzel az összeállítással, ezért kérdeztem, hogy mit lehet vele kezdeni, de akkor annyit nem ér az egész 1 chem miatt nem fogom megvariálni az egész csapatot (nem is tudom, hogy lehetne )
Még annyi, hogy akkor az edzőnek mi értelme van? Van egy 4-3-3-mas olasz edzőm, de semmit nem változtat semelyik játékos chemistryjén sem...
FIFA World-ről van szó.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Összelehet, csak azt alaposan meg is kell tervezni. Felállással, edzővel stb..realmadridfan írta:
De ez milyen hülyeség már... Egy csapatból legyen mindenki? Az lenne az UT lényege, hogy összerakj minél változatosabb csapatot, hibrideket akár... Na mindegy, remélem nem emiatt a 9-es chemistry miatt ilyen bénák az embereim, csak alapból ilyen a játék.
Sok német+spanyol ligás csapat van. Ezeknél általában Kroos/Alonso a kapocs. A védelem és a támadósor között.
De angol+spanyol is akad bőven. Sőt láttam már három ligából vegyítve is. Mondjuk az már tele volt TOTY-al.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Azért nem veszik, mert túl drágák. A price range alja elcseszi a piacot. Nem mennek el a playerek..LaMartin írta:Direkt nem veszik az emberek a jatekosokat? Akit neztem(reus, de gea, ramos), egy csomo van beloluk a piacon, a legolcsobb azonnali aron(ugye a price range miatt). Peldaul:ramost 90k alatt nem lehet felrakni, es nagyon sok lap van belole a piacon 90500-as azonnali vasarlassal. És senki nem veszi őket. Ez azert van mert csak tul dragan lehet felrakni, vagy mert igy probaljak elerni az emberek,hogy az EA lejjebb vegye az arakat?
xbox-on jatszom
Te mivel játszol, Fifa World?Azt tudjátok, hogy lehet-e 10-es chemistryt összehozni játékosonként? A sima fifában az a max, de itt mintha a 9 lenne, nem jövök rá, hogy lehetne 10-est.