FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 13., hétfő 19:43

Ennél jobb csapat még nem jött szembe velem, mindezt úgy, hogy a De Sanctis- De Sciglio-Cacares-Castan-Santon-Salah-Padoin-De Rossi-Marchiso-Ljulic-Tevez "gálacsapatommal" álltam fel, az első osztályban. :agree: 3-1nél megszakadt, EA :vivo: :-@ :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 13., hétfő 19:24

EZ FIFA bug, ne foglalkozz vele, attól még a csapatban mutatott értékek szerint játszik a meccsen :) A 99-es Ronaldo értéke is "csak" 92 meccs közben ha megnézed, ezen ne parázz :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2015. április 13., hétfő 19:20

Srácok!

Lehet volt már róla szó, de mást tapasztalt már olyat, hogy veszek egy winter upgradelt játékost UT-ben, a squadban az nagyobb értéket mutatja, viszont a játék alatt a régi, eredeti értékkel (és poszttal szerepel, ilyen nekem pl. Choupo-Moting, 79 ST-ben van meg, de a játékban 76 LM) ? Ezzel mit lehet kezdeni? :|

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 2., csütörtök 18:08

dannen írta: nekem is ez a gondom, csak ha alt tabolok az originben nem tudom visszaállítani az originben a játékpanelt mikor már megy a játék, így nem tudok packeket nyitni meg igazolni. te hogy csinálod?
Nekem teljes képernyőnél is le lehet tenni tálcára, indítás előtt kikapcsolod az origin játékpanelt, aztán az originen belül a játékok között jobb klikk a World-re -> játékadatok megtekintése -> játéktulajdonságok, és ott újra be tudod kapcsolni. :)

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 2., csütörtök 17:38

Na EA jól szétkeffintette az egészet ezzel az árbehatárolással. A sok kis népművészeti cserépedény még a középkezdést sem várja meg, már nyomkodja a csítgombot, csak hogy pénz álljon a házhoz. Persze ennek az a következménye, hogy Div1-ben alig lehet lejátszani egy meccset. :cens: :vivo:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 2., csütörtök 12:07

Már jó az origin nálam is.

Viszont már én sem tudok pénzt gyűjteni, mindig elvisz a sötét oldal és nyitogatok, hátha esik valami... Aztán persze mikor megfogadom, hogy csak azért se, akkor előjönnek egy ajánlattal, hogy 15-ért lehet 24-es packot kapni, abból 10 rare... Meg a f..szukat :D Elment 300.000-em kb, aztán jött egy Vela és egy Chiellini. Ezek voltak a legjobbak, de értük sem kapok semmit... Viszont legalább 2 hétig nem kell szerződést vennem játékosoknak, edzőnek meg szerintem jövő ilyenkorra is elég lesz annyi van.... :D

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2015. április 2., csütörtök 10:30

LaMartin írta:Valaki nem tudja mi ez, hogy működik?
https://www.youtube.com/watch?v=riib-PqL7BI
Dátum.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Április 1.

Egyébként nem túl eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=rNjzXeczyj8
Vagy grafikailag szép.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. április 2., csütörtök 10:17

Player upgrades

Team of the Week 88 BÉLA
[FIFA WORLD]

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. április 2., csütörtök 9:08

Borderless window mod es minden probematok megoldodik ;)
[FIFA WORLD]

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 1., szerda 22:57

Sunsky írta:Kicsit ittasan lehet a legjobban forgolódni, tegnapelőtt én is észrevettem :D Amúgy milyen osztályban tolod? Csak mert Div 1-be nem hiszen, hogy egy Agüero-t és Sturridge-t szívesen lecserélnék rá. :) Alacsonyabb osztályokban még talán elfér a keretben :)

Div 1-ben vagyok, Agüerora sose lesz szerintem pénzem, a másik csatárom egy FIFA 14-es Benteke, az értékei elvileg jobbak az újnál. :)

Az Originnel belépési probléma nincsen, mostanában olyan bugom van, hogy ha az Origin játékpanel nincs letiltva, nem indul el a játék. Ha valakinek ilyen problémája lenne, indítás előtt tiltsa le az Originben, aztán játék közben tálcára le lehet tenni és újra aktiválni (az átigazolásokhoz és a pakk nyitáshoz kell).

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 1., szerda 22:39

Sok packot kell nyitni. Az önmagában is félkarú rabló. :mrgreen:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 1., szerda 22:20

Megveszed a játékosokat, utána meg csinálsz hozzá valami animációt :lol:

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. április 1., szerda 22:15

Valaki nem tudja mi ez, hogy működik?
https://www.youtube.com/watch?v=riib-PqL7BI

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 1., szerda 12:02

realmadridfan írta:Akinek PL-es csapata van, Mayukát próbálja ki, nagyon durva az emberünk, 3 meccsen 7 gólt lőttem vele, 1 üveg bor után (azt hittem kikapok mindenkitől, de nagyon adta most valahogy ).
Kicsit ittasan lehet a legjobban forgolódni, tegnapelőtt én is észrevettem :D Amúgy milyen osztályban tolod? Csak mert Div 1-be nem hiszen, hogy egy Agüero-t és Sturridge-t szívesen lecserélnék rá. :) Alacsonyabb osztályokban még talán elfér a keretben :)

Más: Origin másnak se kapcsolódik online? Csak offline tudok bejelentkezni frissítés után, így meg nem tudok játszani. Bár annyira nem zavar, mert megyek dolgozni, de estére jó lenne, ha működne.

Chancee9
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2015. április 1., szerda 9:28

az biztos, hogy elég gyors a srác, viszont nekem elég karcsú a lövése, befejezése. egy finisher lapot elviselne, mert a physicalja sincs a topon. vagy egy hawkot, az még a gyorsaságán is dob :D

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 31., kedd 22:18

Akinek PL-es csapata van, Mayukát próbálja ki, nagyon durva az emberünk, 3 meccsen 7 gólt lőttem vele, 1 üveg bor után (azt hittem kikapok mindenkitől, de nagyon adta most valahogy :mrgreen: ).

http://www.futhead.com/15/players/20412 ... el-mayuka/

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 30., hétfő 17:07

http://www.futhead.com/15/squads/28591496/

Ilyesmi csapatom van, csak Castán helyett a Romás Benatia szokott kezdeni, Vidal, Pogba, Shaarawy, Cuadrado, Benatia, Abate, Armero még a 14-es időkből van meg.

A FIFA 14-ben pl itt meglenne a 10-es chemistry, mert ott az edző is beleszámít meg a hűség (10 meccs, ha jól tudom), itt viszont 9 a max nekik, ezzel az összeállítással, ezért kérdeztem, hogy mit lehet vele kezdeni, de akkor annyit nem ér az egész 1 chem miatt nem fogom megvariálni az egész csapatot (nem is tudom, hogy lehetne :D )

Még annyi, hogy akkor az edzőnek mi értelme van? Van egy 4-3-3-mas olasz edzőm, de semmit nem változtat semelyik játékos chemistryjén sem... :hmmm:

FIFA World-ről van szó.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 30., hétfő 14:48

realmadridfan írta:
De ez milyen hülyeség már... Egy csapatból legyen mindenki? Az lenne az UT lényege, hogy összerakj minél változatosabb csapatot, hibrideket akár... Na mindegy, remélem nem emiatt a 9-es chemistry miatt ilyen bénák az embereim, csak alapból ilyen a játék. :lol:
Összelehet, csak azt alaposan meg is kell tervezni. Felállással, edzővel stb..
Sok német+spanyol ligás csapat van. Ezeknél általában Kroos/Alonso a kapocs. A védelem és a támadósor között.
De angol+spanyol is akad bőven. Sőt láttam már három ligából vegyítve is. Mondjuk az már tele volt TOTY-al.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. március 30., hétfő 10:23

LaMartin írta:Direkt nem veszik az emberek a jatekosokat? Akit neztem(reus, de gea, ramos), egy csomo van beloluk a piacon, a legolcsobb azonnali aron(ugye a price range miatt). Peldaul:ramost 90k alatt nem lehet felrakni, es nagyon sok lap van belole a piacon 90500-as azonnali vasarlassal. És senki nem veszi őket. Ez azert van mert csak tul dragan lehet felrakni, vagy mert igy probaljak elerni az emberek,hogy az EA lejjebb vegye az arakat?
xbox-on jatszom
Azért nem veszik, mert túl drágák. A price range alja elcseszi a piacot. Nem mennek el a playerek..
Azt tudjátok, hogy lehet-e 10-es chemistryt összehozni játékosonként? A sima fifában az a max, de itt mintha a 9 lenne, nem jövök rá, hogy lehetne 10-est.
Te mivel játszol, Fifa World?

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 30., hétfő 10:15

9-es Chemistry bőven jó, nem azmiatt bénák :D Nem sok embernek 10-es mindegyik.... sőt...

Vissza: