Tádám előadáson, viszont már csak 4 deci körül van.ziro4vr írta:Hol? Milyen? Mennyit kapok?Kerlon írta:páleszom
OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
És a HD stream-ek mennyire akadoznak?Nekem az van, igazából már a fele is elég lenne. Szoktam én töltögetni, ezzel minden lejön kellően hamar. Nekem bőven jó, bár jobban örülnék, ha lenne itt digi, mert feleennyiért megkapnám ezt...Ahol nincs, ott a UPC a legjobb talán.
30-assal otthon vannak vele problémáim, ezért döntöttem a 60-as mellett, csak félek a UPC-től.
Na ja, pl. Debrecenben 50 megás digi 2700 hűségnyilatkozat nélkül, két év hűségnyilatkozattal valami 1600
Köszi a választ egyébként.
Nekem az van, igazából már a fele is elég lenne. Szoktam én töltögetni, ezzel minden lejön kellően hamar. Nekem bőven jó, bár jobban örülnék, ha lenne itt digi, mert feleennyiért megkapnám ezt...Ahol nincs, ott a UPC a legjobb talán.Főként pesti upc felhasználók véleménye érdekelne: ezt a 60 megás fiber powert szeretném beköttetni, és arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e azt a havi 4700 Ft-ot?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Főként pesti upc felhasználók véleménye érdekelne: ezt a 60 megás fiber powert szeretném beköttetni, és arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e azt a havi 4700 Ft-ot?
Wi-Freet használom, de ez abszolút nem stabil, folyton szakadozik, lassú, elmegy, egyszerűen szar az egész. Előző lakhelyemen is UPC volt, fogalmam sincs milyen, de az is használhatatlan értéktelen nulla volt, nem internet.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy megéri-e, vannak-e velük pozitív élmények is?
Esetleg milyen stabil és viszonylag megfizethető szolgáltató jöhet még szóba? Sajna digi nincs.
Wi-Freet használom, de ez abszolút nem stabil, folyton szakadozik, lassú, elmegy, egyszerűen szar az egész. Előző lakhelyemen is UPC volt, fogalmam sincs milyen, de az is használhatatlan értéktelen nulla volt, nem internet.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy megéri-e, vannak-e velük pozitív élmények is?
Esetleg milyen stabil és viszonylag megfizethető szolgáltató jöhet még szóba? Sajna digi nincs.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
csak akkor engedélyezem, ha megemlíted a legnagyobb arcokat a fórumon [/quote]
Arra külön egy órát szánok!
De akkor csakis az előadás előttKerlon írta:Lehetne egy kis fórum tali is, van 7 dl páleszom, beáldoznám. Tromposch Úr megszórhatná a warnokat.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Lehetne egy kis fórum tali is, van 7 dl páleszom, beáldoznám. Tromposch Úr megszórhatná a warnokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak akkor engedélyezem, ha megemlíted a legnagyobb arcokat a fórumonTádám írta:Egy kis önreklám srácok!
Lehet csatlakozni
https://www.facebook.com/events/1552789041662130/
csak viccelek.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Nagyon egyszerű: megfigyelés céljából ők is letöltenek, állandóan monitorozzák a tartalmakat. Pl. egy új filmet, stb. Ha töltesz valamit és tőled is töltik, akkor még Te is megnézheted a userek ip címeit, szaktudás sem kell hozzá.Marky írta:ezzel az a baj, hogy honnan tudják, hogy te éppen mit torrentezel? nagyon sok forrás van, ahol csak torrent letöltési lehetőség van, hiába ingyenes jogtiszta az adott szoftver. pl. linux disztribúciók. most rámveri az ajtót a kommandós osztag, mert egész nap csak linuxokat torrentezek lefele, kipróbálás céljából?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ha valaki csak legalisan akar filmeket, sorozatokat nezni, annak most is ott van a lehetoseg, hogy elofizessen a netflix, hulu, hbo go, stb. valamelyikere plusz ugye egy vpn-re, hogy magyar ip cimrol is lehessen oket nezni. Nyilvan mindent nem fogsz rajta megtalani, de kint elo ismerosom szerint akkora a kinalat, hogy nem szokott unatkozni.Marky írta:én hiába keresnék havi 800ezret, akkor is torrenteznék, mert az amerikai és brit sorozatokat máshogy nem lehetséges beszerezni. sokat itthon nem is ismernek, csak az igazi sorozatfanatikusok... ilyenkor mi van?
Az mas kerdes, hogy torrenttel a legfrissebb dolgokat is par perc alatt ingyen beszerezheted. Majd ha elkezdik buntetni az embereket azert, mert filmeket toltenek le, akkor elgondolkozom ezeken a streamszolgaltatokon, addig viszont marad az ingyenes megoldas.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ezzel az a baj, hogy honnan tudják, hogy te éppen mit torrentezel? nagyon sok forrás van, ahol csak torrent letöltési lehetőség van, hiába ingyenes jogtiszta az adott szoftver. pl. linux disztribúciók. most rámveri az ajtót a kommandós osztag, mert egész nap csak linuxokat torrentezek lefele, kipróbálás céljából? ott van elszabva az egész, ahol a sok hülye jogvédő áll. nem hiába áll le az ncore-al egyre több előadó, tudják, hogy igy ingyen reklámot kapnak és nagyobb koncertbevételeket tudnak összeszedni. illetve a magyar filmekkel is van hasonló egyezményük, ha jól rémlik.
én hiába keresnék havi 800ezret, akkor is torrenteznék, mert az amerikai és brit sorozatokat máshogy nem lehetséges beszerezni. sokat itthon nem is ismernek, csak az igazi sorozatfanatikusok... ilyenkor mi van? nem a rúzsamagdi megafrász 8 különválogatás miatt él meg egy torrent tracker itthon...
én hiába keresnék havi 800ezret, akkor is torrenteznék, mert az amerikai és brit sorozatokat máshogy nem lehetséges beszerezni. sokat itthon nem is ismernek, csak az igazi sorozatfanatikusok... ilyenkor mi van? nem a rúzsamagdi megafrász 8 különválogatás miatt él meg egy torrent tracker itthon...
Hollandiában a letöltést is elég szigorúan veszik.
Hát nem tudom, azt mondták, hogy keményen húzza le a filmeket és nem igazán törődik a német hatósággal, de szerintem szépen lassan rá fog szabni rendesen
amúgy durva árak vannak, net bekötés 70 euró, modem 60... jó mondjuk, havi 1500 euróhoz ez nem sok
K
K
németországban amúgy valóban nem hétköznapni dolog a torrentezés. és jobban is rajta vannak a hatóságok a dolgon. de nem jelenti azt hogy egyből elkapnak. vagy hogy valaha elkapnak.
amúgy azért sem terjedt el ez a torrent kultúra mert nem élnek éppen olyan szinten mint mi... nincsenek rászolrulva. kevesebbek a díjak is.
amúgy azért sem terjedt el ez a torrent kultúra mert nem élnek éppen olyan szinten mint mi... nincsenek rászolrulva. kevesebbek a díjak is.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Zsombor írta:Kapott 300 eurót és még zenét is tölthetett le? Nem semmi.
Jó,ne..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zsombor írta:Kapott 300 eurót és még zenét is tölthetett le? Nem semmi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kapott 300 eurót és még zenét is tölthetett le? Nem semmi.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Érdekes,okés,csak egyik spanom Németbe kapott 300 eurót,mert letöltött egy zenét(és nem is azt akarta ami lejött. )Kerlon írta:
Kint durvábbak a jogviszonyok, mondjuk tudtommal nem a letöltés a gáz, hanem a megosztás. Mondjuk a német ismerősöm fosik rá, pedig ott tényleg figyelnek erre.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Kint durvábbak a jogviszonyok, mondjuk tudtommal nem a letöltés a gáz, hanem a megosztás. Mondjuk a német ismerősöm fosik rá, pedig ott tényleg figyelnek erre.
K
K