Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 3., péntek 10:20

Arrow csávó:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt nem szeretem, amikor noob-nak tekintik a nézőt, és beleírnak sok butaságot: a rendőrség piti tolvajok ellen tehetetlen, aztán hirtelen az Arrow csávót hogy megszorongatják, majdnem el is kapják ugye. A másik meg: Olivernek kell 3 rész, mire rájön, hogy nincs értelme a kamu Arrow csávók után rohangászni, mert ha elkap egyet Ras küld helyette 2 másikat.

De azért kíváncsi vagyok mit találnak még ki az írók. Most az lesz szerintem a poén, ha jelentkezik még 100 ember, hogy én vagyok az Arrow, tartóztassatok le!

Flash 10. rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is mi az már, hogy a rendőrök nézik 50 méterről Captain Coldékat, biztos nehéz lenne egy sniperrel kézen/lábon lőni őket egy épület tetejéről. Értem én, hogy a sztori miatt kell, hogy végre mindenki tudjon a Flash létezéséről, de ekkora baromságokat :(

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 3., péntek 10:07

Boky írta:
palesz77 írta:Van kedvenc részetek?
nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nocsak, most látom pár napja ez volt a téma, én megvalószínűleg a világ legnagyobb Supernatural fanja vagyok. Kedvenc rész az igencsak nehéz döntés, a már említett részek mellett azért érdemes megemlíteni 4/12-öt (remélem jól rémlik), ez az a rész amikor Uriel meghal, elég pörgös rész. Kedvenc jelenet pedig az amikor Alaistar odaböki Sam-nek hogy küldj csak vissza a pokolba, pár nap és újra itt vagyok, erre Sam: "Visszaküldeni? Nem, annál már jóval erősebb vagyok, ölni is tudok." Na ez a jelenet örökre belémégett, akárcsak Dean sikítása a macskára :lol: . Egyévként sajnos vitathatatlan hogy az első 5 évad tőkéletesen fel volt építve, nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák mondjuk a 4. részben hogy mi lesz a 6.-ban, mintha hasraütésre találnák ki a történetet. Más kérdés hogy így is örök kedvenc marad, a legelső sorozat amit hétről-hétre néztem, az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam. Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak, ezt a 9. évadnál kezdték el, és őszintén megmondom hogy egyáltalán nem tetszik. Azért maradjunk már meg valamennyire az alaptörténetnél, démonok, szellemek, angyalok, vérfarkasok, ghoulok, alakváltók, kaszások, leviatánok, ilyen-olyan vallások istenei, egyefene még a tündérek is oké, de lassan már bármi jöhet, már nem is tudom mik voltak az elmúlt részekben, nagyon túlzásba vitték, azért egy bizonyos határt meg kellett volna tartani.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 3., péntek 9:46

sonic írta:Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.
Mar varom a jovo heti evadzarot, remelem odateszik azt a reszt is.
A 9-esben a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!parkolos jelenet nagyon epic volt. :lol:

Kozben House Of Cards 4. evad berendelve.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 3., péntek 7:12

Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.

Ez a Peaky Blinders jo? Nezi valaki? Most ezt talaltam ki magamnak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 3., péntek 0:27

csabi* írta:
hamesz írta:Tény hogy már nem az igazi az Arrow.
volt az valaha is elfogadható minőségű? :lol:
A második évadig nem akart több lenni, mint amit tud. Addig király volt.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 3., péntek 0:06

hamesz írta:Tény hogy már nem az igazi az Arrow.
volt az valaha is elfogadható minőségű? :lol:
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 3., péntek 0:05

hamesz írta:akkor lehet csak azért tűnik olyan botrányosan rossznak, mert elkezdtem azóta jobb sorozatokat is nézni. :lol:
Mondjuk az lehet, hogy azóta még rosszabb lett, de hidd el, az volt már a másodikban is... :D
Most így visszagondolva, nem is értem a Smallville-t hogy bírtam 10 évadon keresztül... :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:58

akkor lehet csak azért tűnik olyan botrányosan rossznak, mert elkezdtem azóta jobb sorozatokat is nézni. :lol:

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 2., csütörtök 23:49

hamesz írta:valahogy a 2. évadban nem volt annyira zavaró
Dehogynem.. azért kaszáltam kb az évad felénél... A kanárikat már rég ki kellett volna nyírni... :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:35

Tény hogy már nem az igazi az Arrow. A 2. évad sokkalta jobban tetszett. De a mostani 3. évad egyenesen botrányos tele hibákkal és fölösleges drámákkal. Ami mondjuk eddig is megvolt, de valahogy a 2. évadban nem volt annyira zavaró. A mostani rész volt a 3. évadból ami végre nem volt olyan gyalázatos, mint az eddigiek Legalább is szerintem, de mindenkinek más a véleménye. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 2., csütörtök 23:33

Amúgy nézzük a Wilfredet.. Nem tudom ki nézi még.
Szóval tök jó, meg minden. Vicces (elég beteg poénok többnyire), elég nagy mondanivalója van a részeknek, és a mondanivaló szempontjából szerintem jól vannak felépítve. Tehát fasza, tetszik.

Egy nagy gondom van csak vele.
Csak szerintem van tele csupa B kategóriás (vagy még az se) színészekkel? Wilfred hoz egy viszonylag minőségi szintet, de a többi színész valami borzasztó... Igen, Frodó is. Néha elkapja a fonalat, voltak szituk, amiket faszán hozott, de 90%-ban erőtlen.
Szerintem Elijah Wood kb tökéletesen hozta a szerepet, bár néha tényleg furcsa, amit csinál, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehát épp az a cél, hogy furcsa és meghökkentő legyen. Wilfred meg egészen egyszerűen fenomenális. :lol: A többi szereplő meg igazából full lényegtelen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 23:31

Rosszul vagyok tőle, de megnézem, mert olvasom itt a spoilereket előtte és néha olyanokat írnak, hogy nem bírom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 2., csütörtök 23:30

Realista24 írta:
hamesz írta:Na Arrow végre szállított egy értelmes részt. :D
Most akartam írni, hogy ez egy hulladék volt :lol: De a 9/10 után persze, hogy nem csodálkozom.
Szerintem te igazabol elvezed :mrgreen:

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:29

Realista24 írta:
Most akartam írni, hogy ez egy hulladék volt :lol: De a 9/10 után persze, hogy nem csodálkozom.
:lol: sztem jobb volt mint az előzőek. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 23:24

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:21

Na Arrow végre szállított egy értelmes részt. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 2., csütörtök 19:24

Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szar volt a vége, meg a Rayes részek, Felicitys... azt hittem, hogy Malcolm húzza ki a szarból Oliver, hogy jóvátegyen mindent... Roy... ez így szar, szar, szar. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 2., csütörtök 1:18

Black Sails S02

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nagyon odatették! :salute: Úgy voltam vele, hogy ha az első évad második részének a színvonalát tudják tartani,akkor fasza, erre szerintem még rátettek egy lapáttal! :agree:
Az utolsó részt is nagyon odatették Flint-Vane kettős aprított rendesen! :lol: Nagyon sok szálon futott a sztori az egész évadban, de mindegyik szál jól fel volt építve!Az első évadban,főleg az elején még az nem tetszett, hogy túlságosan kiszámíthatóak a történések, most volt egy-két csavar amire nem számítottam!Azt mondjuk én sem értem, hogy minek kellett bele az, hogy Flint homár,páran nagyon kiborultak! :lol: Ahogy Boky is írta az is nagyon jó, hogy nincsen egy kimondott jófiú akinek mindenki szurkol hanem mindenkinek vannak jó,rossz tulajdonságai aztán el lehet dönteni, hogy kinek mi a szimpatikusabb!Nekem Vane a kedvencem(meg talán Billy mióta visszajött) a csávónak elvették a hajóját,kinyírták a legénységét,agyonverték,"eltemették",meglopták aztán még mindig ott van az élen! :lol: :agree: Igazából akit nagyon utálok, az Max rohadtul idegesít! :lol: Na mondjuk akkor is eléggé örültem amikor Barlowt fejen találták, ő is borzasztóan idegesített!Érdekes lesz a harmadik évad,kíváncsi vagyok merre viszik a sztorit gondolom főleg az angolok elleni harc lesz a középpontban!Eleanoral vajon mi lesz? :hmmm:

9,5

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 2., csütörtök 0:29

Flash nagyon adta ismét... Áhh, ha nem lennének a sima nyomozós részek az egyik legállatibb sorozat lehetne. Persze valamivel ki kell tölteni az évadot, de a 15. és ez a rész... :salute:

Jó volt Luke-ot a Star Wars után újra látni, Mark Hamill-nek meg az a mondata... :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 1., szerda 23:07

Amúgy nézzük a Wilfredet.. Nem tudom ki nézi még.
Szóval tök jó, meg minden. Vicces (elég beteg poénok többnyire), elég nagy mondanivalója van a részeknek, és a mondanivaló szempontjából szerintem jól vannak felépítve. Tehát fasza, tetszik.

Egy nagy gondom van csak vele.
Csak szerintem van tele csupa B kategóriás (vagy még az se) színészekkel? Wilfred hoz egy viszonylag minőségi szintet, de a többi színész valami borzasztó... Igen, Frodó is. Néha elkapja a fonalat, voltak szituk, amiket faszán hozott, de 90%-ban erőtlen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: