Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 6., hétfő 16:50

P. Krisz írta:És még csodálkozol ha megszóljuk , ha ilyen hülyeségek vannak benne . :D :lol:
Ezt még én is megszólom. Laurelt alapból megszólom, mert kurva gáz. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 6., hétfő 16:48

És még csodálkozol ha megszóljuk , ha ilyen hülyeségek vannak benne . :D :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 6., hétfő 16:27

Laurel spoiler :lol: :lol: :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...Laurel is itt (Central City) fogja “megkapni” az ominózus Kanári sikolyt! Nem, Laurel Fekete Kanárijából nem lesz metahumán. Cisco fog segíteni neki, hogy megszerezze a Kanári sikolyt. Azt egyelőre nem árulták el, hogy pontosan hogyan fog történni mindez, de annyit elmondtak, hogy Laurel a képregényekhez hűen a saját sikolyával lesz képes szónikus hanghullámokat gerjeszteni, nem kis kütyüket fog használni, mint korábban Sarah.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 6., hétfő 13:45

Ez a Banshee ez nem nekem való sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyszerűen nevetségesek ezek a harcjelenetek. Mikor az indián csávó kiáll az ut közepére a 3×1-ben, 20 nyíllövésből 20 katonát pusztít el úgy hogy 200 méterről üvegen keresztül átlövi a fejét, aztán megjön Sheriff Hood de az ő szuperkocsiját már legalább fél méterrel eltéveszti, azért ilyenkor kicsit komolytalan az egész. Engem idegesít. Meg Rebecca is, baszki. Proctor meg a csicskája kemény arcok, őket legalább bírom, de amúgy elég túlértékelt sorozatnak tartom. Ja, és az ukrán csaj egyszerűen ronda, csúnya, hát miért nem találtak normális nőt erre a szerepre?

A vámpírnaplók sokkal jobb. :lol: :lol:
Frodóval az a bajom, hogy amúgy amilyen személyisége lehet Ryan-nek, azt még valamennyire át is adja.. De legtöbbször kb olyan, mintha felolvasná a szöveget. És totál erőtlen az alakítása, ami néha pont megegyezik mondjuk azzal, amit át kell adnia.
Szerintem ez nem véletlen, és ez nem azért van, mert szar színész, vagy fogalmatlan a rendező.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem tök direkt, érzékelteti hogy mekkora sablon szürke ember is ez a Ryan, és mennyire awkward és mennyire fura és szokatlan, stb.
A 3 kiemelt mellékszereplő tényleg zseniális.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 4., szombat 23:39

Szaki>Bruzsy a celeb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 4., szombat 21:26

Obama - House of cards

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 4., szombat 11:25

A Netflix berendelte a House of Cards 4. évadát.

B-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 3., péntek 21:51

realmadridfan írta:
Becksy23 írta:az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam.
:ozil: :ozil: holy shit. ha ennek a fele igaz akkor is nézesd meg magad egy orvossal, a biztonság kedvéért :mrgreen:
Számolgassunk. Egy-két rész kivételével (szellemarcok pl) mindegyiket megnéztem 3-4-szer a héten, amig nem jött az új. Aztán minden évad között megnéztem az addigi összes részt, legalább egyszer, amii addig lement. A 4. évad és az 5. közötti időben ugy rémlik háromszor is lepörgettem az első négyet. Pluszban az első 5 évadot asszonnyal is megnéztem azt hiszem háromszor, a maradék részeket egyszer. Ha nem is mindegyik évadra, az elsőre simán reális szám a 15 :hmmm: Jah, és mivel már legalább egy éve nem néztem végig, lassan belekezdek újra :mrgreen: (kb már fejből tudok minden mozzanatot, párbeszédet az elejéről :Đ ) Az igazsághoz mondjuk hozzátartozik hogy 2011-12-ig kb, ez volt az egyetlen sorozat amit néztem, semmi mást, tévét sem nagyon néztem, csak ezt.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 3., péntek 13:20

Pipita írta: Szerintem Elijah Wood kb tökéletesen hozta a szerepet, bár néha tényleg furcsa, amit csinál, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehát épp az a cél, hogy furcsa és meghökkentő legyen. Wilfred meg egészen egyszerűen fenomenális. :lol: A többi szereplő meg igazából full lényegtelen.
Frodóval az a bajom, hogy amúgy amilyen személyisége lehet Ryan-nek, azt még valamennyire át is adja.. De legtöbbször kb olyan, mintha felolvasná a szöveget. És totál erőtlen az alakítása, ami néha pont megegyezik mondjuk azzal, amit át kell adnia. De vannak olyan jelenetek, amiért azt kell mondanom, hogy na ez bravó, ezt faszán odatette. De szerintem alapból van baj ott, ahol ilyeneket ki kell emelni.
Wilfred az tényleg abszolút csúcs, nagyon jól csinálja.

De a többiek valami borzalom. A vicc az, hogy néhány nagyon-nagyon epizodista szereplő hozott még kiemelkedőt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frodó anyja, homeless, Bruce
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 3., péntek 12:39

Bár teszem hozzá Arrow nálam nagyon kasza közeli.
Szintúgy bár a legutóbbi trailer egy kis bizakodásra ad okot .
Viszont 7 nap múlva Daredevil , 9 nap Game of Thrones , 15 nap és jön az Orphan Black új évada . B-)
Hogy híjják?
Bill.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 3., péntek 12:31

Arrow, Halálos Iramban ezek olyanok, mint a cigi vagy a 100Ft-os energiaital. Káros de tolod ezerrel, mert élvezed hogy rossz.

Bár teszem hozzá Arrow nálam nagyon kasza közeli.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 3., péntek 12:26

Ezt nem divatból lehet fikázni, mert ez egy rakat szar :lol:
En miattatok nezem, amikor mar/meg nincs semmi mas es nem tudok aludni, hogy megis mire élveztek. De aztan rájövök, hogy kumma furcsak vagytok...ujra es ujra :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 3., péntek 12:19

Amúgy durva, hogy sok sorozatot 2-3 gyengébb rész után elkaszáltok, de az Íjászt nem, inkább leírjátok minden rész után, hogy mekkora kula az egész. :lol: Most vagy szerettek szenvedni, vagy élvezitek, csak divatból fikázzátok, vagy nem tudom.

Mondjuk nekem mindegy, én élvezem, és nem érdekel ki mit mond, csak érdekességképpen írtam, hogy ez fura. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 3., péntek 12:12

Arrow csávó
A következő komment spoilereket , káromkodást és nyomokban mogyorót is tartalmazhat .
Kezdjük azzal hogy már kurvára nem vicces amit ezek leművelnek . :fpalm: :lol:
Ezzel résszel csúcsra járatták a böszmeséget és a hozzá nem értést .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Laurel elment vagy kétszer bokszolni és már le tud verni egy Liga tagot a bunkósbotjával , fasza . Hogy a rákba került fel a tetőre olyan gyorsan Lance rendőrautója ? Nem láttam felvonót vagy utat , és le is kurva gyorsan leért . Dig furgonján biztos golyóálló dukkózás van mert simán lepattantak a golyók . Felisziti MILF anyjára is mi szükség volt ? Semmi és még kurva ronda is , mint Balázs Klári és Lindzé Lohan keveréke . Ha már Felisziti az amit az utóbbi pár részben lehoz azt egy kaktusz is meg tudná oldani . Olivér megint bajban , nem játszották már el elégszer , ááá dehogyis . MOGYI. Roy beáldozza magát , oltári nagy fordulat .
Ha nem mutatja a fejlődést a hátralévő részekben akkor elválnak útjaink .
Hogy híjják?
Bill.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 3., péntek 11:13

Anthony írta: Flash 10. rész

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is mi az már, hogy a rendőrök nézik 50 méterről Captain Coldékat, biztos nehéz lenne egy sniperrel kézen/lábon lőni őket egy épület tetejéről. Értem én, hogy a sztori miatt kell, hogy végre mindenki tudjon a Flash létezéséről, de ekkora baromságokat
Jah én is ezt írtam anno, aztán le lettem hülyézve, hogyha nem tetszik, akkor nem kell nézni, mert vagy elfogadom vagy nem.. :lol: Másik meg, hogy Barry is simán kivehette volna a cuccot a kezükből a gyorsaságával.. :roll: Vigasztaljon a tudat, hogy annál gyengébb rész úgysem lesz. :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 3., péntek 11:00

Becksy23 írta:az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam.
:ozil: :ozil: holy shit. ha ennek a fele igaz akkor is nézesd meg magad egy orvossal, a biztonság kedvéért :mrgreen:
Becksy23 írta:nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák
Szerintem a 6-7 az közel van a nézhetetlenhez, nekem volt is kb 1 év kasza a 7. közben aztán valamiért felhoztam magam és azóta bőven javult.
Becksy23 írta:Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak
Ezzel nincs baj, 200+ rész után nem lenne túl jó, ha mindig ugyanazokra vadásznának, pl az idei évadban azSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ózos dolog nagyon ötletes volt.. Szerintem így is túl sokszor volt vámpír meg vérfarkas már :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 3., péntek 10:20

Arrow csávó:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt nem szeretem, amikor noob-nak tekintik a nézőt, és beleírnak sok butaságot: a rendőrség piti tolvajok ellen tehetetlen, aztán hirtelen az Arrow csávót hogy megszorongatják, majdnem el is kapják ugye. A másik meg: Olivernek kell 3 rész, mire rájön, hogy nincs értelme a kamu Arrow csávók után rohangászni, mert ha elkap egyet Ras küld helyette 2 másikat.

De azért kíváncsi vagyok mit találnak még ki az írók. Most az lesz szerintem a poén, ha jelentkezik még 100 ember, hogy én vagyok az Arrow, tartóztassatok le!

Flash 10. rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is mi az már, hogy a rendőrök nézik 50 méterről Captain Coldékat, biztos nehéz lenne egy sniperrel kézen/lábon lőni őket egy épület tetejéről. Értem én, hogy a sztori miatt kell, hogy végre mindenki tudjon a Flash létezéséről, de ekkora baromságokat :(

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 3., péntek 10:07

Boky írta:
palesz77 írta:Van kedvenc részetek?
nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nocsak, most látom pár napja ez volt a téma, én megvalószínűleg a világ legnagyobb Supernatural fanja vagyok. Kedvenc rész az igencsak nehéz döntés, a már említett részek mellett azért érdemes megemlíteni 4/12-öt (remélem jól rémlik), ez az a rész amikor Uriel meghal, elég pörgös rész. Kedvenc jelenet pedig az amikor Alaistar odaböki Sam-nek hogy küldj csak vissza a pokolba, pár nap és újra itt vagyok, erre Sam: "Visszaküldeni? Nem, annál már jóval erősebb vagyok, ölni is tudok." Na ez a jelenet örökre belémégett, akárcsak Dean sikítása a macskára :lol: . Egyévként sajnos vitathatatlan hogy az első 5 évad tőkéletesen fel volt építve, nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák mondjuk a 4. részben hogy mi lesz a 6.-ban, mintha hasraütésre találnák ki a történetet. Más kérdés hogy így is örök kedvenc marad, a legelső sorozat amit hétről-hétre néztem, az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam. Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak, ezt a 9. évadnál kezdték el, és őszintén megmondom hogy egyáltalán nem tetszik. Azért maradjunk már meg valamennyire az alaptörténetnél, démonok, szellemek, angyalok, vérfarkasok, ghoulok, alakváltók, kaszások, leviatánok, ilyen-olyan vallások istenei, egyefene még a tündérek is oké, de lassan már bármi jöhet, már nem is tudom mik voltak az elmúlt részekben, nagyon túlzásba vitték, azért egy bizonyos határt meg kellett volna tartani.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 3., péntek 9:46

sonic írta:Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.
Mar varom a jovo heti evadzarot, remelem odateszik azt a reszt is.
A 9-esben a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!parkolos jelenet nagyon epic volt. :lol:

Kozben House Of Cards 4. evad berendelve.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 3., péntek 7:12

Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.

Ez a Peaky Blinders jo? Nezi valaki? Most ezt talaltam ki magamnak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: