Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Carvajal nem lehet folyamatosan kezdő, mert azt a munkát amit ők meccsenként lenyomnak nem lehet bírni, ezért kell mellé egy minőségi pótlás. A másik oldalra tervezzük Gayát aki viszont szintén spanyol. Most az, hogy a kp nincs tele spanyollal azzal nem lehet mit tenni. Kevés a hozható MINŐSÉGI kp-s, és támadó aki spanyol ezzel pedig nem lehet mit kezdeni... A spanyolok csatára is Costa lesz ha egésséges...
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3
(nagyon röviden: a madrid elveszti a spanyol identitását, és szorulnak ki a spanyol játékosok a csapatból)
Sajnos ezzel nehéz vitatkozni. (még ha egyes részletek nem feltétlenül igazak is) Nem biztos, hogy ez a jó irány, mert bár nekem kb olyamindegy, hogy spanyol vagy mondjuk német, ugyanúgy nincs közöm egyikhez sem, de a helyi szurkolók, a csapat morál, az egész rendszer szermpontjából nem annyira tűnik ez jó útnak. Nincs igazán kiemelkedő spanyol támadó, oké, lehet hopzni külföldieket. De védőből, középpályásból azért akad, és erre a legjobb példa ez a Danilo-Carvajal eset. Ez kb megmagyarázhatatlan, mert ráadásul még saját nevelés is, nem csak spanyol.
(nagyon röviden: a madrid elveszti a spanyol identitását, és szorulnak ki a spanyol játékosok a csapatból)
Sajnos ezzel nehéz vitatkozni. (még ha egyes részletek nem feltétlenül igazak is) Nem biztos, hogy ez a jó irány, mert bár nekem kb olyamindegy, hogy spanyol vagy mondjuk német, ugyanúgy nincs közöm egyikhez sem, de a helyi szurkolók, a csapat morál, az egész rendszer szermpontjából nem annyira tűnik ez jó útnak. Nincs igazán kiemelkedő spanyol támadó, oké, lehet hopzni külföldieket. De védőből, középpályásból azért akad, és erre a legjobb példa ez a Danilo-Carvajal eset. Ez kb megmagyarázhatatlan, mert ráadásul még saját nevelés is, nem csak spanyol.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Carvajal és Isco sárg alapok miatt eltiltott.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Carvajal sérült?ames Rodriguez 59 nap kihagyás után újra a kezdőcsapat tagja lesz vasárnap délben, a Granada elleni bajnokin. A kolumbiai 12 gólnál és 10 gólpassznál jár idén.
(Valószínűsíthető kezdő: Casillas, Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Benzema, Cr.)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát én is azzal kezdtem a mondanivalóm hogy én sem értemÉn sem attól tartok amúgy hogy nem lesz jó a srác,de rá nem volt ennyiért szükség.
De talán még is egy árnyalattal megbocsáthatóbb,mint sok felesleges igazolásunk régebbről...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Vagy Alabát..?!morientes írta: Az meg már tényleg túlzás lenne,ha a valenciai gyereket is elhoznánk a bal oldalra...
Én sem attól tartok amúgy hogy nem lesz jó a srác,de rá nem volt ennyiért szükség.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én sem értem,de ha már itt van,isten hozta.miro írta:40 milláért igazoltunk egy jobbhátvédet.
Esküszöm nem értem.
Jó hogy ha erősítjük a keretet,de nem egy 40 millás jobbhátvéddal..
Vannak nagyobb gondok is..
Tőle nem félek hogy besül egyébként,amit eddig láttam tőle,az hogy nem életidegen a futballkultúra,szal bele fog illeni a csapatba.
Ami idegesít,az Carvajal sorsa,így már a franc se tudja vele mi lesz.
Az meg már tényleg túlzás lenne,ha a valenciai gyereket is elhoznánk a bal oldalra...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
40 milláért igazoltunk egy jobbhátvédet.
Esküszöm nem értem.
Esküszöm nem értem.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Senki nem kényszerítette Perezeket erre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mekkora gyökerek azok is. Ezt nem lehet valahogy jogi útra terelni? Nem azért mert zsidó vagyok 4-5-6-7 milláért, de azért nah. Nem tudom mit képzelnek ott a Porto-nál.Realista24 írta:Ezeket a költséget alapesetben at eladó klub fizeti, de a Porto mutatta a fukkot. Ha kell Danilo, fizessetek mindent alapon.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Bale ?R.M.C.F írta:Jött már bárki is akit ez a kókler megjósolt?Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezeket a költséget alapesetben at eladó klub fizeti, de a Porto mutatta a fukkot. Ha kell Danilo, fizessetek mindent alapon.h3x0r írta:Ezek a tovabbi koltsegek (nevelesi koltseg, ugynoki dij) minden transzfernel ott vannak, csak senki se emliti meg oket.Anthony írta:Ez a Danilo így már azért túl drága, már a 30 is necces volt, de a 40 az már irreális.
Szerintem nem korrekt, hogy az egyik jatekos araba beleszamoljuk az ugynoki dijat is, mig a tobbiebe nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
Jött már bárki is akit ez a kókler megjósolt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Götze helyében én is lépnék a Bayernből.
Amióta ott van megállt a fejlődésben, a Dortmundban sokkal jobb volt szerintem. Gondolom Pep rendszere sem fekszik neki.
Amióta ott van megállt a fejlődésben, a Dortmundban sokkal jobb volt szerintem. Gondolom Pep rendszere sem fekszik neki.
Csak lehet, hogy a többi játékosnál már ezekkel együtt lévő árat mondják be. A Portonak szokása tőzsdei cég lévén bemondani hivatalosan a konkrét összegeket, amit ők kapnak. A legtöbb átigazolásánál csak a Marca meg az AS nyomja be az értesülései szerinti árat, ami már tartalmazhatja a kiegészitő költségeket is.Ezek a tovabbi koltsegek (nevelesi koltseg, ugynoki dij) minden transzfernel ott vannak, csak senki se emliti meg oket.
Szerintem nem korrekt, hogy az egyik jatekos araba beleszamoljuk az ugynoki dijat is, mig a tobbiebe nem.
Cech-ről meg ne is is beszéljünk...Ha De Gea csak jövőre jönne, akkor is felesleges lenne leigazolni. Akkor itt van Navas.
- h3x0r
Ezek a tovabbi koltsegek (nevelesi koltseg, ugynoki dij) minden transzfernel ott vannak, csak senki se emliti meg oket.Anthony írta:Ez a Danilo így már azért túl drága, már a 30 is necces volt, de a 40 az már irreális.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a Danilo így már azért túl drága, már a 30 is necces volt, de a 40 az már irreális. Nem beszélve arról, hogy nem hiányposztra jön.
Göcce, hát nem tudom, a statisztikái azért nem rosszak, mégis a legtöbb vélemény szerint visszaesett a BM-nél. Akkor már inkább Reus szerintem.
Göcce, hát nem tudom, a statisztikái azért nem rosszak, mégis a legtöbb vélemény szerint visszaesett a BM-nél. Akkor már inkább Reus szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondom Gallardo srácok :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
bale helyére lassan akárki parádé lenne.miro írta:Bőven adnám,szerintem Bale helyére parádé lenne!Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
én már jesus navasra is leváltanám esküszöm.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
Bőven adnám,szerintem Bale helyére parádé lenne!Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale