Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni..Mike írta:összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccseinmiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Kint lenne mindkettőn 30.000+ néző.
Mennyei futball
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein, ne hülyéskedj már Nem hogy 60 ezer két meccsen... ez az egész MB1 egy havi nézőszáma talán, bár lehet még ennyi sincsmiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Amugy a felvetés is hülyeség szerintem.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
Jogos is.Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Én amit sose értettem,hogy miért kell ennyi NB1-es csapat Budapestre.
Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
De nyilván ez csak ábrándozás......
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Vannak bizonyos esetek, amikor problémákat szül a kártya, például ha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba. Meg aztán lehetett még hallani egy-két esetet, nem működött a beléptetés, a rendező önkényesen odaültette a nézőt ahova akarta, stb.oroszisti írta:Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Ezek egyedi esetek, nyilván kellemetlen ha pont veled történik meg, de az emberek 90%-a számára pont ugyanolyan kényelmes a meccsre járás, mint előtte. Nekem van futballkártyám, klubkártyám is, mindkettő kiváltása pár perces, ingyenes művelet volt és soha nem volt még semmi problémám velük.
Úgyhogy részben szerintem igazuk van a szurkolóknak is, de meccsekre közel sem azért nem járnak az emberek, mert ez valami használhatatlan, ördögtől való dolog lenne.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemcsak pusztán csak a szkennerről van szó, összetettebb a dolog, viszont én nem akarok róla beszélni, mert nincs akkora rálátásom a dolgokra. Ha akarna, akkor funghi tudna, de sztem nem akar parttalan vitába keveredni BBarnival, mert mondhatna bármit neki olyan, mint shutter a barcával. Tökmind1 mit csinálnak, mindig pozitívként hozza ki a csapatot belőle.
- miro
Nekem a problémám ezzel az,hogy én évente 1 meccsre mentem kb ki,ha ment Pécsre a Videoton vagy a Debrecen,de én ezért az egy meccsért nem fogok kártyákat igényelni az tuti,szóval inkább kihagyom.oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Én is így látom. Ezért nem értem, hogy mi a rossz ebben. Lehet szerintem úgy is remek hangulatot csinálni, hogy nem vered szét a csapatod stadionját. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen ellenérv van még a szurkolói kártya ellen, a balhézáson kívül.rashidm írta:oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Szerintem inkább csak annyi, hogy van jópár "szurkoló", aki a szurkolás helyett balhézni menne ki és ezzel elő lehetne állítani.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Szerintem inkább csak annyi, hogy van jópár "szurkoló", aki a szurkolás helyett balhézni menne ki és ezzel elő lehetne állítani.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ennyi agyhalott sznob ismerősöd van aki Fradi meccsre jár vagy ezt honnan veszed?Ezt nem is értem, valaki megveszi a 40 ezer forintos bérletét, hogy aztán azt mondhassa, hogy ő ott volt?Mert Fradi meccsen lenni valami hatalmas lehetőség?Ez még mindig Magyarország,magyar foci!pont, hogy az agyhalott sznobok veszik meg a jegyet, akik leszarják, hogy jó-e amit látnak csak elmondhatják magukat, hogy igen én ott vagyok, szurkolók, szép stadion meg stb...
Akkor mivel herélte ki a szurkolókat?mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert
Ha már az ultrák kiherélése
Hát ja sokkal bizalomgerjesztőbb mondjuk az arcfelismerő cucc vagy a meccsidőpontjában sétálj be a legközelebbi rendkapitányságra és maradj ott a meccs végégig szitu!Ennél már csak a több milliós UEFA büntetés a bizalom gerjesztőbb meg a maradék szponzorok lelépése!pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
pont, hogy az agyhalott sznobok veszik meg a jegyet, akik leszarják, hogy jó-e amit látnak csak elmondhatják magukat, hogy igen én ott vagyok, szurkolók, szép stadion meg stb...
fura is lenne, ha egy Kubi-elvtárs nem menne Fradi meccsre
mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert, pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
fura is lenne, ha egy Kubi-elvtárs nem menne Fradi meccsre
mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert, pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Azt hittem végre valami új van, nem már megint ez a szar szkenner!
Kikre gondolsz?A B-közép helye szinte teljesen üres, máshova meg ki az a divat aki megveszi a 20-30-40 ezer forintos bérletet ezért a fociért? Ja divat szurkolók Magyarországon...istenem!Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni.
Mivel herélte ki? Amúgy azt tudod, hogy nem a szkenner miatt nem jönnek be? Én is ott voltam a másodosztályban és most is, de fura!Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat.
Dehogy, Kubatovék szentek. Csupa jó és jó. És minden rendben. MINDEN RENDBEN.
Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni. De gondolom a számodra a vipben vagy kiemelt helyeden 5.1ben jól szólnak a szurkolói rigmusok. Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat. Amúgy tényleg csak ez az atom ótvar madár a legnagyobb hibája.BBarni írta:Minden meccsen kint vagyok, de a világért se zavarjon!
Indokok továbbra sincsenek!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A családok végett már el sem lehet férni a Grupiban.BBarni írta:Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sztem éppen azok tudnának a leginkább mesélni, akik nincsenek kinn ezeken a meccseken, tudjuk minek köszönhetően...
-
Minden meccsen kint vagyok, de a világért se zavarjon!
Menj ki hétvégén a meccsre, aztán meglátod. Amúgy ilyenkor Kubi irodája mellől írogatsz? Tetszik, ahogy véded őket.BBarni írta:Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?Kerlon írta:Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa"
Tényleg itt még valaki tudja szeretni azt, amit Kubatovék leművelnek? Nagyon átestek a ló túloldalára.
K
K
-
Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?Kerlon írta:Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa"
Tényleg itt még valaki tudja szeretni azt, amit Kubatovék leművelnek? Nagyon átestek a ló túloldalára.
Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa"
K
K