Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 10:30

Mike írta:
miro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Kint lenne mindkettőn 30.000+ néző.
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein
Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni.. :coffee:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 4., szombat 10:15

miro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein, ne hülyéskedj már :lol: Nem hogy 60 ezer két meccsen... ez az egész MB1 egy havi nézőszáma talán, bár lehet még ennyi sincs :lol:

Amugy a felvetés is hülyeség szerintem.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 10:03

Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Jogos is.
Én amit sose értettem,hogy miért kell ennyi NB1-es csapat Budapestre.
Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
De nyilván ez csak ábrándozás...... :ike:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 4., szombat 9:36

Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 4., szombat 9:00

oroszisti írta:Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Vannak bizonyos esetek, amikor problémákat szül a kártya, például ha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba. Meg aztán lehetett még hallani egy-két esetet, nem működött a beléptetés, a rendező önkényesen odaültette a nézőt ahova akarta, stb.
Ezek egyedi esetek, nyilván kellemetlen ha pont veled történik meg, de az emberek 90%-a számára pont ugyanolyan kényelmes a meccsre járás, mint előtte. Nekem van futballkártyám, klubkártyám is, mindkettő kiváltása pár perces, ingyenes művelet volt és soha nem volt még semmi problémám velük.
Úgyhogy részben szerintem igazuk van a szurkolóknak is, de meccsekre közel sem azért nem járnak az emberek, mert ez valami használhatatlan, ördögtől való dolog lenne.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 4., szombat 8:42

Nemcsak pusztán csak a szkennerről van szó, összetettebb a dolog, viszont én nem akarok róla beszélni, mert nincs akkora rálátásom a dolgokra. Ha akarna, akkor funghi tudna, de sztem nem akar parttalan vitába keveredni BBarnival, mert mondhatna bármit neki olyan, mint shutter a barcával. Tökmind1 mit csinálnak, mindig pozitívként hozza ki a csapatot belőle. :lol:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 8:08

oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Nekem a problémám ezzel az,hogy én évente 1 meccsre mentem kb ki,ha ment Pécsre a Videoton vagy a Debrecen,de én ezért az egy meccsért nem fogok kártyákat igényelni az tuti,szóval inkább kihagyom.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. április 4., szombat 1:33

rashidm írta:
oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.

Szerintem inkább csak annyi, hogy van jópár "szurkoló", aki a szurkolás helyett balhézni menne ki és ezzel elő lehetne állítani.
Én is így látom. Ezért nem értem, hogy mi a rossz ebben. Lehet szerintem úgy is remek hangulatot csinálni, hogy nem vered szét a csapatod stadionját. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen ellenérv van még a szurkolói kártya ellen, a balhézáson kívül.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 4., szombat 1:29

Szerintem inkább csak annyi, hogy van jópár "szurkoló", aki a szurkolás helyett balhézni menne ki és ezzel elő lehetne állítani.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. április 4., szombat 1:21

Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 22:40

pont, hogy az agyhalott sznobok veszik meg a jegyet, akik leszarják, hogy jó-e amit látnak csak elmondhatják magukat, hogy igen én ott vagyok, szurkolók, szép stadion meg stb...
Ennyi agyhalott sznob ismerősöd van aki Fradi meccsre jár vagy ezt honnan veszed?Ezt nem is értem, valaki megveszi a 40 ezer forintos bérletét, hogy aztán azt mondhassa, hogy ő ott volt?Mert Fradi meccsen lenni valami hatalmas lehetőség?Ez még mindig Magyarország,magyar foci!
mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert
Akkor mivel herélte ki a szurkolókat?

Ha már az ultrák kiherélése :)
pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
Hát ja sokkal bizalomgerjesztőbb mondjuk az arcfelismerő cucc vagy a meccsidőpontjában sétálj be a legközelebbi rendkapitányságra és maradj ott a meccs végégig szitu!Ennél már csak a több milliós UEFA büntetés a bizalom gerjesztőbb meg a maradék szponzorok lelépése!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 22:31

pont, hogy az agyhalott sznobok veszik meg a jegyet, akik leszarják, hogy jó-e amit látnak csak elmondhatják magukat, hogy igen én ott vagyok, szurkolók, szép stadion meg stb...

fura is lenne, ha egy Kubi-elvtárs nem menne Fradi meccsre

mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert, pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 22:26

Azt hittem végre valami új van, nem már megint ez a szar szkenner! :lol:
Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni.
Kikre gondolsz?A B-közép helye szinte teljesen üres, máshova meg ki az a divat aki megveszi a 20-30-40 ezer forintos bérletet ezért a fociért? :lol: Ja divat szurkolók Magyarországon...istenem!
Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat.
Mivel herélte ki? Amúgy azt tudod, hogy nem a szkenner miatt nem jönnek be? :) Én is ott voltam a másodosztályban és most is, de fura! :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 22:18

Dehogy, Kubatovék szentek. Csupa jó és jó. És minden rendben. MINDEN RENDBEN. :lol:
BBarni írta:Minden meccsen kint vagyok, de a világért se zavarjon! :lol:
Indokok továbbra sincsenek! :)
Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni. De gondolom a számodra a vipben vagy kiemelt helyeden 5.1ben jól szólnak a szurkolói rigmusok. Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat. Amúgy tényleg csak ez az atom ótvar madár a legnagyobb hibája. :| :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 3., péntek 21:45

BBarni írta:Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?
A családok végett már el sem lehet férni a Grupiban.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 3., péntek 20:57

Sztem éppen azok tudnának a leginkább mesélni, akik nincsenek kinn ezeken a meccseken, tudjuk minek köszönhetően... :smile:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 15:50

Minden meccsen kint vagyok, de a világért se zavarjon! :lol:
Indokok továbbra sincsenek! :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 15:07

BBarni írta:
Kerlon írta:Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa" :lol: :lol: :lol:

Tényleg itt még valaki tudja szeretni azt, amit Kubatovék leművelnek? Nagyon átestek a ló túloldalára.
Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?
Menj ki hétvégén a meccsre, aztán meglátod. Amúgy ilyenkor Kubi irodája mellől írogatsz? Tetszik, ahogy véded őket.
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 15:04

Kerlon írta:Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa" :lol: :lol: :lol:

Tényleg itt még valaki tudja szeretni azt, amit Kubatovék leművelnek? Nagyon átestek a ló túloldalára.
Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 15:03

Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa" :lol: :lol: :lol:

K

Vissza: