miro írta:Aroninho írta:
Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...
Ez igaz,de legyen jobb a foci,és akkor akár félórát is szórakozok a kártyákkal,ilyen egyszerű.
Én pár éve rendszeresen kijártam 4-5 Pápa meccsre félévente, akkor valamivel jobb volt a foci, de akkor sem azért mentem ki, mert olyat láttál, mint a TV-ben. Jó hangulat (főleg egy Hali, Fradi, Újpest ellen), kötődés valamihez stb...
Bbarni magyarázhat a divatról meg, hogy még mindig magyarország stb... De most a Fradi felkapott, 40ezer forintos bérlet a nagy helyi sznoboknak nem árt meg...
A Debrecen is így volt pár éve, akkor döcögött a szekér, el lehetett őket adni, tele is volt a stadion. Most ott az új létesítmény, aztán kong, mert a vezetés nem tudta megcsinálni azt, amit a Fradi.
Ami baj és tényleg baj, hogy míg egy két csapatot tolnak ezerrel, addig a kicsik teljesen leszakadnak és erre az sem lesz megoldás, hogy két csapattal kevesebb lesz az első osztályban. Illetve kitudja mi lesz a csapatok felével, ha leváltják a kormányt.
Géci írta:Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
A kártyáról nem fog tárgyalni, kijelentette, hogy az marad. Csak leül és tárgyal, hogy higgye mindenki azt, hogy hajlamos változtatni. Szerintem. Ugye a CSK-k írtak az MLSZ-nek nem rég egy nyílt levelet ezzel kapcsolatban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K