Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Jézus miro... Olvass egy kis hazai foci történetet, mert a rálátásod nem rossz, hanem kifejezetten faszság. Keress csak arra rá, hogy nézettség nb1 év mondjuk 20 éve... Meg persze... szerinted ha megszűnne az Atletico, akkor kijárnának Real meccsre? Vagy fordítva...........
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
London,Madrid??? Te ezekhez a városokhoz hasonlítod Budapestet??? Ez komoly???Mike írta:
hát lehet velem van a baj de továbbra se értem mitől lenne több néző a meccseken ha csak két fővárosi csapat lenne... Levezethetnéd.
Amugy nincs semmi baj azzal h sok pesti csapat van. Londonban is több van, Madridban is... A focinak kéne javulni, a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább), meg az életszínvonalnak, hogy ne sajnálja az ember azt az 1-2 ezer forintot hetente.
Régen is működött ez, meg máshol is működik, csak kell hozzá az alap, az meg itt nincs most meg.
Írsz az életszínvonalról,de jössz Madriddal,meg Londonnal??
Az hogy az a kevés néző,ha nem külön-külön 4 csapatnak szurkolna,hanem egynek,ahol laknak,ahova tartoznak,akkor talán annak az egy csapatnak több szurkolója lenne,mint elosztva 4 felé.
Én nem mondom hogy ez tuti jó lenne,de ha valami szar akkor azon célszerű változtatni,mert ha nem teszed meg akkor szépen halad az ütemébe,lefelé.
Ezt vezesd le miért is jó. Van a Hofinak egy szép dumája erre,nem tudom hogy megvan-e..a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem aki kiakar jönni meccsre az így is,úgyis kiváltja a kártyát az a 2 perc semmi!Persze így is van egy pár hibája a kártyának, remélem ezen most javítanak!
Pedig egy egész oldalnyi helyük van!Pont, hogy a C1-C2 van tele ahova a legolcsóbbak a bérletek és főleg nyugdíjasok és diákok vannak!
Akkor az, hogy lehet, hogy a VIP szektorokban kb 30 ember van egy meccsen?A helyi sznoboknak nem oda kellene járni?De most a Fradi felkapott, 40ezer forintos bérlet a nagy helyi sznoboknak nem árt meg...
Pedig egy egész oldalnyi helyük van!Pont, hogy a C1-C2 van tele ahova a legolcsóbbak a bérletek és főleg nyugdíjasok és diákok vannak!
Az a baj, hogy senki sem akar pedig mindenkit érdekelne! Egy értelmes indokot nem hallottam még senkitől, hogy mi is a baj pontosan, én csak annyit látok, hogy a világ változik és sokaknak ez nem tettszik!Nemcsak pusztán csak a szkennerről van szó, összetettebb a dolog, viszont én nem akarok róla beszélni, mert nincs akkora rálátásom a dolgokra.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát lehet velem van a baj de továbbra se értem mitől lenne több néző a meccseken ha csak két fővárosi csapat lenne... Levezethetnéd.miro írta:Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni..Mike írta:
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein
Amugy nincs semmi baj azzal h sok pesti csapat van. Londonban is több van, Madridban is... A focinak kéne javulni, a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább), meg az életszínvonalnak, hogy ne sajnálja az ember azt az 1-2 ezer forintot hetente.
Régen is működött ez, meg máshol is működik, csak kell hozzá az alap, az meg itt nincs most meg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
De nem Fradi,vagy MTK,vagy Újpest.torjack írta:
Mert ez aztán így működik...Legyen mondjuk az egy pesti csapat a Fradi. Komolyan gondolod, hogy a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek hirtelen elkezdenének Fradi meccsre járni, Fradinak szurkolni? Még a saját csapataik meccseire is elenyészően kevesen járnak ki, nemhogy a máséra.
Volt már amúgy ilyen ötlet, szerencsére nem lett belőle semmi
Akár Budapest FC.
Én nem mondom hogy működik,illetve megemlítettem elsőnek hogy ez csak ábránd.
Bár ez így nem működik,sőt szar,mivel mindegyik meccsen vannak 2500-an átlagban.
Vagy ez jó?
Elhiszem hogy Madrid,London elbír 3-4 vagy több első osztályú csapatot,de Budapest nem.
Mindegy,jó ez így.. Csak néha több a kevesebb..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Olvass vissza kicsit, Enrique leírta.csababarca írta:Azt tudjuk,hogy konkrétan mi a gond a szurkolói kártyával,miért ellenzik a drukkerek?
Alapvetően nekem nem volt gond, legyen, kb. mint egy klubkártya. Viszont azóta több helyen is jelezték, hogy mekkora fennakadást jelent a beléptetésnél, illetve amikor olyan van, hogy te és a haverod elmennétek egy-egy meccsre, de nincs kártyátok, akkor nem mehettek be, vagy más csapatnak szurkoltok, akkor külön kell ülnötök vagy semleges kártyát kell vennetek stb stb stb. Mind olyan finomság, ami azokat a fogyasztókat TELJESEN kizárja a fociból, akik néha-néha elütnék az időt ilyennel kedvtelésből. Sőt szerintem a családok is ilyenek. Nem lesz az, hogy apa azt mondja vasárnap reggel, hogy milyen szép időnk van, menjünk meccsre... Aztán intézzen hamar kártyát? A nagy lópikulált inkább csinál mást, a gyereknek meg esélye sem lesz megnézni, hogy milyen is élőben egy ilyen meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Tudod...család, barátok, személyzetSanti írta:Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azt tudjuk,hogy konkrétan mi a gond a szurkolói kártyával,miért ellenzik a drukkerek?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mert ez aztán így működik...Legyen mondjuk az egy pesti csapat a Fradi. Komolyan gondolod, hogy a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek hirtelen elkezdenének Fradi meccsre járni, Fradinak szurkolni? Még a saját csapataik meccseire is elenyészően kevesen járnak ki, nemhogy a máséra.miro írta:Jogos is.Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Én amit sose értettem,hogy miért kell ennyi NB1-es csapat Budapestre.
Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Kint lenne mindkettőn 30.000+ néző.
De nyilván ez csak ábrándozás......
Volt már amúgy ilyen ötlet, szerencsére nem lett belőle semmi
Én pár éve rendszeresen kijártam 4-5 Pápa meccsre félévente, akkor valamivel jobb volt a foci, de akkor sem azért mentem ki, mert olyat láttál, mint a TV-ben. Jó hangulat (főleg egy Hali, Fradi, Újpest ellen), kötődés valamihez stb...miro írta:Ez igaz,de legyen jobb a foci,és akkor akár félórát is szórakozok a kártyákkal,ilyen egyszerű.Aroninho írta: Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...
Bbarni magyarázhat a divatról meg, hogy még mindig magyarország stb... De most a Fradi felkapott, 40ezer forintos bérlet a nagy helyi sznoboknak nem árt meg...
A Debrecen is így volt pár éve, akkor döcögött a szekér, el lehetett őket adni, tele is volt a stadion. Most ott az új létesítmény, aztán kong, mert a vezetés nem tudta megcsinálni azt, amit a Fradi.
Ami baj és tényleg baj, hogy míg egy két csapatot tolnak ezerrel, addig a kicsik teljesen leszakadnak és erre az sem lesz megoldás, hogy két csapattal kevesebb lesz az első osztályban. Illetve kitudja mi lesz a csapatok felével, ha leváltják a kormányt.
A kártyáról nem fog tárgyalni, kijelentette, hogy az marad. Csak leül és tárgyal, hogy higgye mindenki azt, hogy hajlamos változtatni. Szerintem. Ugye a CSK-k írtak az MLSZ-nek nem rég egy nyílt levelet ezzel kapcsolatban.Géci írta:Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én a bajnokság struktúráját is átalakitanám, ha már a létszámcsökkentés a cél. más kisebb országokban is jól müködik az alapszakasz-playoff rendszer. itthon is meg lehetne oldani, hogy az első 6 mondjuk egy oda-visszavágós rendszerben eldönti a helyeket, a bajnokság nivójának is jót tenne ez a lépés, illetve a csapatok is készülhetnének a bl-el selejtezőkre, valami értelmesebb párharcokkal.Géci írta:Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
eleve a szurkolók is szivesebben mennének ki, ha a bajnokság végén az éppen playoff helyezést elérő csapatuk már a döntőért meccselhet, alaphelyzetben pedig olyan szituációban lennének, hogy se fel, se le...
- miro
Ez igaz,de legyen jobb a foci,és akkor akár félórát is szórakozok a kártyákkal,ilyen egyszerű.Aroninho írta: Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Aroninho
- Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma
Pont 3 perccel tartana tovább egyetlen egyszer, ha kiváltod a kártyát, semmivel sem többe.Nekem a problémám ezzel az,hogy én évente 1 meccsre mentem kb ki,ha ment Pécsre a Videoton vagy a Debrecen,de én ezért az egy meccsért nem fogok kártyákat igényelni az tuti,szóval inkább kihagyom.
Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...
Igényelhetsz akár minden csapathoz is klubkártyát, ezzel ki lehet ezt küszöbölni. Csak ezt nem nagyon hirdetik,nehogy visszafele süljön el azzal, hogy betelik a vendég szektor, és a vendég szurkolók hazaiban szurkolnak a vendégeknekha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba.
- miro
Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni..Mike írta:összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccseinmiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein, ne hülyéskedj már Nem hogy 60 ezer két meccsen... ez az egész MB1 egy havi nézőszáma talán, bár lehet még ennyi sincsmiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Amugy a felvetés is hülyeség szerintem.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
Jogos is.Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Én amit sose értettem,hogy miért kell ennyi NB1-es csapat Budapestre.
Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
De nyilván ez csak ábrándozás......
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Vannak bizonyos esetek, amikor problémákat szül a kártya, például ha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba. Meg aztán lehetett még hallani egy-két esetet, nem működött a beléptetés, a rendező önkényesen odaültette a nézőt ahova akarta, stb.oroszisti írta:Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Ezek egyedi esetek, nyilván kellemetlen ha pont veled történik meg, de az emberek 90%-a számára pont ugyanolyan kényelmes a meccsre járás, mint előtte. Nekem van futballkártyám, klubkártyám is, mindkettő kiváltása pár perces, ingyenes művelet volt és soha nem volt még semmi problémám velük.
Úgyhogy részben szerintem igazuk van a szurkolóknak is, de meccsekre közel sem azért nem járnak az emberek, mert ez valami használhatatlan, ördögtől való dolog lenne.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'