Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Nem is akarok már érdemben hozzászólni, de igazából veled nem is érdemes leállni. Pont olyanok vagyunk, mint Kubatov és a szurkolók.
Tanácsot meg ne adj kérlek, én se teszem, mert tuti én innám meg a levét.
Tanácsot meg ne adj kérlek, én se teszem, mert tuti én innám meg a levét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egyetértek... milyen dolog már állva szurkolni?BBarni írta:Azt, hogy már nem a 90-es években élünk amikor azt csináltál a stadionban amit akartál,azt mondtál amit akartál,akkor mentél be az öltözőbe amikor akartál,az volt a biztonsági főnök akik sokan akartak!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szenvedély ugyanúgy meg van! A sznobok meg valószínűleg a legrosszabb helyekre szóló C1-C2-be ülnek!meg szurkolás és szenvedély a lelátón, de okosan tapsikoló sznobok, akiknek azt hittem, hogy drága a 2100ft/meccs. azt hittem nem rég még sok lett volna a sznoboknak a jegy ár
A többihez gondoltam, hogy nem tudsz érdemben hozzászólni!
Szerintem inkább heverd ki!
meg szurkolás és szenvedély a lelátón, de okosan tapsikoló sznobok, akiknek azt hittem, hogy drága a 2100ft/meccs. azt hittem nem rég még sok lett volna a sznoboknak a jegy árkét dolog nincs pyro és balhé!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Mintha nem ez menne mindenhol....ráadásul az Albert család beleegyezésével akiknek a véleménye szerintem sokkal jobban számít mint a tied vagy az enyém!Eladták a stadion nevét.
Új stadion,jobb csapat!Másrészt nekem a C2-be is van bérletem és ha jól emlékszem a mostani tavaszi féléves bérlet 2100 Ft/ meccsre jött ki(diákoknak még olcsóbb)!Ez sok?Drasztikus jegyárnövekedés.
Nem lett megszüntetve, csak a név lett elvéve!A módszeren lehet vitatkozni, de az szerinted reális, hogy FradiBusz néven tüntetőket visznek a vezetőség ellen és ezt ők hagyják?Ugyanúgy csinálhatják csak más néven!A Fradibusz megszüntetése.
Ez ugyanaz mint az előbbi, a módszeren lehet vitatkozni, de maga a döntés érthető!A Fradi szurkolói oldalak betiltása.
Ezzel mi a baj?Vénaszkenner.
Pletykákról nem beszélnék főleg egy ilyen primitív oldalról származókkal!Ettől függetlenül lehet igazságtartalmuk csak bizonyítsák be!És akkor még vannak a pletykák, amiknek szerintem legalább a fele igaz. Nem viselhettek fehér cipőfűzőt, mert akkor hivatalosan is az ultrák mellett álltak volna, és komoly büntetésre számíthattak volna. Nem mehettek ki a szurkolókhoz lepacsizni. Csákvár ellen Busai és Jova kiment, állítólag most bajban is vannak. Ugyebár az ingyenjegyek, szurkolók toborzása. Szurkolói rigmusok kitalálása, és papírról kell tanulni. A Vecsés elleni kupameccsen provokálás.
Az előző szurkolói kártyát annyira egyszerűen ki lehetett játszani, hogy ha kitiltottak akkor az egyik haver csináltatott egy kártyát és odaadta neked!Szerinted a biztonsági majd leellenőrzi, hogy te vagy e a képen?Jegy nélkül is volt példa, hogy többen is bementek!A Fradinál évek óta van szurkoló kártya, minden ultrának, szurkolónak volt, mindenki elfogadta. Ezen rajta volt az arcképed, illetve egy azonosítószám. Meg kellett adni a születést, lakhelyet, e-mail címet. Mindent tudtak rólad. Most, az új stadionban 300 kamera van. Még büszkén hangoztatta is Kubatov, hogy mindenkit be tudnak majd ez alapján azonosítani. Akkor minek a szkenner? Egyik napról a másikra. Nem börtönbe járunk. Ha jól emlékszem, akkor az Újpest-Fradi 6-0 óta semmilyen botrány nem volt. Előtte sem, azóta sem.
Azt, hogy már nem a 90-es években élünk amikor azt csináltál a stadionban amit akartál,azt mondtál amit akartál,akkor mentél be az öltözőbe amikor akartál,az volt a biztonsági főnök akik sokan akartak!Igen Lengyelországban megszüntették a szurkolói kártyát, Görögországban meg szünetelt a bajnokság,Angliában meg sokszor becsekkolhatsz a legközelebbi rendőrkapitányságra a meccs idején ha ki vagy tiltva és valamiért nem vagy börtönben, ez mennyivel jobb?BBarni, mi az, hogy a világ változik, és sokaknak nem tetszik? Hol látsz te szkennert? Lengyelországban még a szurkolói kártyát is eltörölték egy hónap után.
Nem minden jó ahogy van Kubatov sem hibátlan, sőt de ezt nem ő baszta el, és te is tudod, hogy mire gondolok! Mind a két fél hibás, de ameddig a kintiek nem tudnak semmilyen értelmes javaslatot,alternatívát felhozni hanem Kubatov családját felakasztó pólókat dobnak a piacra és fenyegetik addig nem lesz változás!Ugyanúgy van a meccseken káromkodás,lehet szurkolni is, két dolog nincs pyro és balhé!De örülök, hogy neked minden úgy jó, ahogy van. Veled ilyenről kár vitatkozni.
A szurkolói kártya egy elrontott dolog(remélem most lesz valami változás), de ez nem a klub döntése volt!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Eladták a stadion nevét. Drasztikus jegyárnövekedés. A Fradibusz megszüntetése. A Fradi szurkolói oldalak betiltása. Vénaszkenner. Mindezeket úgy, hogy előtte pár hónappal az ellenkezőjét ígérték, vagy szó sem volt róla. A biztonsági szolgálatokról már nem is beszélek. Szurkolótábor lecserélése. Szurkolók vegzálása.BBarni írta:Miért ezen kívül mi olyan tragikus amit csinálnak?Kerlon írta:Hihetetlen, hogy a magyar futball milyen jó táptalaj a trollfocinak. Főleg a Fradi új "Sasa"
Tényleg itt még valaki tudja szeretni azt, amit Kubatovék leművelnek? Nagyon átestek a ló túloldalára.
És akkor még vannak a pletykák, amiknek szerintem legalább a fele igaz. Nem viselhettek fehér cipőfűzőt, mert akkor hivatalosan is az ultrák mellett álltak volna, és komoly büntetésre számíthattak volna. Nem mehettek ki a szurkolókhoz lepacsizni. Csákvár ellen Busai és Jova kiment, állítólag most bajban is vannak. Ugyebár az ingyenjegyek, szurkolók toborzása. Szurkolói rigmusok kitalálása, és papírról kell tanulni. A Vecsés elleni kupameccsen provokálás.
Szurkolói kártya/szkenner dologról csak fradista szempontból tudok nyilatkozni.
A Fradinál évek óta van szurkoló kártya, minden ultrának, szurkolónak volt, mindenki elfogadta. Ezen rajta volt az arcképed, illetve egy azonosítószám. Meg kellett adni a születést, lakhelyet, e-mail címet. Mindent tudtak rólad. Most, az új stadionban 300 kamera van. Még büszkén hangoztatta is Kubatov, hogy mindenkit be tudnak majd ez alapján azonosítani. Akkor minek a szkenner? Egyik napról a másikra. Nem börtönbe járunk. Ha jól emlékszem, akkor az Újpest-Fradi 6-0 óta semmilyen botrány nem volt. Előtte sem, azóta sem.
BBarni, mi az, hogy a világ változik, és sokaknak nem tetszik? Hol látsz te szkennert? Lengyelországban még a szurkolói kártyát is eltörölték egy hónap után. De örülök, hogy neked minden úgy jó, ahogy van. Veled ilyenről kár vitatkozni.
Végezetül:
Wintermantel Zsolt
18 órája · szerkesztve ·
A felcsúti stadionból, a tv közvetítésben, jól hallhatóan szól a szkenneres családosoktól a [email protected]ó Újpest. Most akkor mi van?
Siker a szurkolói kártya, vagy mi? Várom a keddet!
Az MLSZ ténykedéséről már beszélni sem akarok. Egyre kevesebb meccset adnak, mert biztos emiatt nem járnak meccsre a szurkolók. És siker a szurkolói kártya.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó,ja igaz,meggyőztél.Mike írta:
Mit nem értesz? London, Madrid--> jobb foci, jobb életszínvonal--> több néző. Ez az összehasonlítás alapja. Érted a kifejezést? Nem azt mondtam h Pest ugyanaz mint London. És pont azért nincs néző, amiket írtam, nem azért mert sok csapat van. ott van amit Kerlon mondott, nézz utána régebben menyien voltak meccsen. Az emberek most is szeretik a focit, a jó focit, azt meg itt nem igen kapnak, a szarért meg nem fizetnek mikor a vasárnapi ebédre is alig tudnak félretenni. A Budapest FC meccsein se lenne több mint 8-10 ezer néző, aztán annak is a 70%-ka fradista lenne Télleg megéri.
Előbb gondolkozz, aztá utána feküdj rá a röhögő fejekre
nem lehet, hanem AZ. 100 éves klubokról beszélsz, a magyar foci alapjairól.
És igen, kell változtatni. Azon a 3 dolgon amit írtam.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Mit nem értesz? London, Madrid--> jobb foci, jobb életszínvonal--> több néző. Ez az összehasonlítás alapja. Érted a kifejezést? Nem azt mondtam h Pest ugyanaz mint London. És pont azért nincs néző, amiket írtam, nem azért mert sok csapat van. ott van amit Kerlon mondott, nézz utána régebben menyien voltak meccsen. Az emberek most is szeretik a focit, a jó focit, azt meg itt nem igen kapnak, a szarért meg nem fizetnek mikor a vasárnapi ebédre is alig tudnak félretenni. A Budapest FC meccsein se lenne több mint 8-10 ezer néző, aztán annak is a 70%-ka fradista lenne Télleg megéri.miro írta:London,Madrid??? Te ezekhez a városokhoz hasonlítod Budapestet??? Ez komoly???
Írsz az életszínvonalról,de jössz Madriddal,meg Londonnal??
Előbb gondolkozz, aztá utána feküdj rá a röhögő fejekre
nem lehet, hanem AZ. 100 éves klubokról beszélsz, a magyar foci alapjairól.Leírtam Kerlon hogy lehet hogy faszság,és hogy nem jó,de valamit jó lenne változtatni.
És igen, kell változtatni. Azon a 3 dolgon amit írtam.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Köszi,megvan.nmate írta:Olvass vissza kicsit, Enrique leírta.csababarca írta:Azt tudjuk,hogy konkrétan mi a gond a szurkolói kártyával,miért ellenzik a drukkerek?
Érdekes, ezekben nem látok olyan dolgot,amitől írtózni kéne. Gyerekcipőben jár itthon,ezeket a dolgokat javítani fogják, valószínűleg. Illetve illene javítani,mert nem nagy dolgok.
Nem tudom,de én olvasok fórumokon olyanokat,hogy ellenőrizhetővé válnak a szurkolók,stb. Ez miért baj? Ettől az fél,akinek félnivalója van, aki azért megy a meccsre,hogy bevágjon 4-5 petárdát, meg egyéb rendbontást csináljon. Ezeket az egyéneket ki is kell szűrni. Szerintem nincs ezzel baj.
De lehet rosszul gondolom, de kicsit vicces megnézni az összetételét azoknak,akik most hőbörögnek.
Aki ki akar menni meccsre az ki tud, családok is, egyszer megcsinálja fél órás szabadidejében apuka a kártyákat, és mehetnek utána bármikor.
Nem szeretem a magyar focit, meccsre se járok,csak a helyi nb3-as, megyei első-másodosztály meccseire megyek ki minden héten, de ezt a kártyás rendszert pont jó dolognak tartom, persze a hibákat javítani kell.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- miro
Leírtam Kerlon hogy lehet hogy faszság,és hogy nem jó,de valamit jó lenne változtatni.Kerlon írta: Olvass egy kis hazai foci történetet, mert a rálátásod nem rossz, hanem kifejezetten faszság.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Jézus miro... Olvass egy kis hazai foci történetet, mert a rálátásod nem rossz, hanem kifejezetten faszság. Keress csak arra rá, hogy nézettség nb1 év mondjuk 20 éve... Meg persze... szerinted ha megszűnne az Atletico, akkor kijárnának Real meccsre? Vagy fordítva...........
K
K
- miro
London,Madrid??? Te ezekhez a városokhoz hasonlítod Budapestet??? Ez komoly???Mike írta:
hát lehet velem van a baj de továbbra se értem mitől lenne több néző a meccseken ha csak két fővárosi csapat lenne... Levezethetnéd.
Amugy nincs semmi baj azzal h sok pesti csapat van. Londonban is több van, Madridban is... A focinak kéne javulni, a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább), meg az életszínvonalnak, hogy ne sajnálja az ember azt az 1-2 ezer forintot hetente.
Régen is működött ez, meg máshol is működik, csak kell hozzá az alap, az meg itt nincs most meg.
Írsz az életszínvonalról,de jössz Madriddal,meg Londonnal??
Az hogy az a kevés néző,ha nem külön-külön 4 csapatnak szurkolna,hanem egynek,ahol laknak,ahova tartoznak,akkor talán annak az egy csapatnak több szurkolója lenne,mint elosztva 4 felé.
Én nem mondom hogy ez tuti jó lenne,de ha valami szar akkor azon célszerű változtatni,mert ha nem teszed meg akkor szépen halad az ütemébe,lefelé.
Ezt vezesd le miért is jó. Van a Hofinak egy szép dumája erre,nem tudom hogy megvan-e..a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Szerintem aki kiakar jönni meccsre az így is,úgyis kiváltja a kártyát az a 2 perc semmi!Persze így is van egy pár hibája a kártyának, remélem ezen most javítanak!
Pedig egy egész oldalnyi helyük van!Pont, hogy a C1-C2 van tele ahova a legolcsóbbak a bérletek és főleg nyugdíjasok és diákok vannak!
Akkor az, hogy lehet, hogy a VIP szektorokban kb 30 ember van egy meccsen?A helyi sznoboknak nem oda kellene járni?De most a Fradi felkapott, 40ezer forintos bérlet a nagy helyi sznoboknak nem árt meg...
Pedig egy egész oldalnyi helyük van!Pont, hogy a C1-C2 van tele ahova a legolcsóbbak a bérletek és főleg nyugdíjasok és diákok vannak!
Az a baj, hogy senki sem akar pedig mindenkit érdekelne! Egy értelmes indokot nem hallottam még senkitől, hogy mi is a baj pontosan, én csak annyit látok, hogy a világ változik és sokaknak ez nem tettszik!Nemcsak pusztán csak a szkennerről van szó, összetettebb a dolog, viszont én nem akarok róla beszélni, mert nincs akkora rálátásom a dolgokra.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát lehet velem van a baj de továbbra se értem mitől lenne több néző a meccseken ha csak két fővárosi csapat lenne... Levezethetnéd.miro írta:Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni..Mike írta:
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein
Amugy nincs semmi baj azzal h sok pesti csapat van. Londonban is több van, Madridban is... A focinak kéne javulni, a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább), meg az életszínvonalnak, hogy ne sajnálja az ember azt az 1-2 ezer forintot hetente.
Régen is működött ez, meg máshol is működik, csak kell hozzá az alap, az meg itt nincs most meg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
De nem Fradi,vagy MTK,vagy Újpest.torjack írta:
Mert ez aztán így működik...Legyen mondjuk az egy pesti csapat a Fradi. Komolyan gondolod, hogy a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek hirtelen elkezdenének Fradi meccsre járni, Fradinak szurkolni? Még a saját csapataik meccseire is elenyészően kevesen járnak ki, nemhogy a máséra.
Volt már amúgy ilyen ötlet, szerencsére nem lett belőle semmi
Akár Budapest FC.
Én nem mondom hogy működik,illetve megemlítettem elsőnek hogy ez csak ábránd.
Bár ez így nem működik,sőt szar,mivel mindegyik meccsen vannak 2500-an átlagban.
Vagy ez jó?
Elhiszem hogy Madrid,London elbír 3-4 vagy több első osztályú csapatot,de Budapest nem.
Mindegy,jó ez így.. Csak néha több a kevesebb..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Olvass vissza kicsit, Enrique leírta.csababarca írta:Azt tudjuk,hogy konkrétan mi a gond a szurkolói kártyával,miért ellenzik a drukkerek?
Alapvetően nekem nem volt gond, legyen, kb. mint egy klubkártya. Viszont azóta több helyen is jelezték, hogy mekkora fennakadást jelent a beléptetésnél, illetve amikor olyan van, hogy te és a haverod elmennétek egy-egy meccsre, de nincs kártyátok, akkor nem mehettek be, vagy más csapatnak szurkoltok, akkor külön kell ülnötök vagy semleges kártyát kell vennetek stb stb stb. Mind olyan finomság, ami azokat a fogyasztókat TELJESEN kizárja a fociból, akik néha-néha elütnék az időt ilyennel kedvtelésből. Sőt szerintem a családok is ilyenek. Nem lesz az, hogy apa azt mondja vasárnap reggel, hogy milyen szép időnk van, menjünk meccsre... Aztán intézzen hamar kártyát? A nagy lópikulált inkább csinál mást, a gyereknek meg esélye sem lesz megnézni, hogy milyen is élőben egy ilyen meccs.
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Tudod...család, barátok, személyzetSanti írta:Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azt tudjuk,hogy konkrétan mi a gond a szurkolói kártyával,miért ellenzik a drukkerek?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek