Írod, hogy az előző kártyát ki lehetett játszani, sokan ingyen jártak meccsre. Namost, ha információtok volt róla, hogy ingyen jártak meccsre (erre hivatkozva lettek kitiltva konkrét személyek), akkor annyira azért nem lehetett kijátszani, csak nem tettetek ellene semmi! Az első esetnél kellett volna ezt megfékezni. Biztos lehetsz benne, hogy csalók mögé senki sem állt volna oda, max a néhány fős brigádjuk.
Amikor a Dózsa ellen a Puskásban egy bizonyos csoport(és mások) betörtek a futópályára(és közben valaki "véletlenül" pont akkor felmutatott egy náci zászlót és pont "véletlenül" lefotózta egy fotós és "véletlenül" elküldte az MLSZ-nek) utána a videó felvételekből derült ki, hogy akik ott voltak, nem is volt érvényes jegyük!Ezek után ki lettek tiltva többen is!Emellé a csoport mellé pedig elég sokan odaállnak!Azt, hogy a capo jegy nélkül járt e meccsre vagy nem azt nem tudom!Az viszont tény, hogy az előző rendszer simán kijátszható az első nagyobb balhéig és ha ügyesek még utána is!
Lehet itt mondani, hogy csak az nem váltja ki a kártyát, akinek félnivalója van, de pl a sas elküldésére mi szükség volt? Valakit helyzetbe kellett hozni és a régi útban volt. Mondvacsinált indokkal elküldeni olyan embert, aki elsők között regelt, szkennelt, életében egy petárdát el nem dobott, nem kurvaanyázott senkinek? Neki nem volt félnivalója, valakinek mégis szúrta a szemét.
A sasról lehet vitatkozni, azt is meglehetett volna oldani jobb módszerekkel is!Viszont szavazás volt róla, hogy kell e új sas vagy nem!A legtöbb ember pedig arra szavazott, hogy igen, ez biztos, én láttam az eredményeket is!Az új sast most hagyjuk, az tényleg gáz lett!
Vagy azok, akiket meccs után 10 perccel egyszerűen kizavartak a stadionból?
Ilyet régebben hallottam, most már direkt ki van hangosítva a sajtótájékoztató a stadionban is, senki sincs elzavarva!
Ha állva nézi valaki a meccset, az kinek árt?
C-ről tudok véleményt mondani,mert ott is szoktam néha ülni, csak azokat nem engedik állni akik rögtön az első sör előtti korlátnál támaszkodnak!Ez miért is baj?
De ha olyan jó ez a csodakártya meg csodaszkenner. Az őszi MTK elleni meccset mivel magyarázod, amikor egyes autóval érkezőket nem engedtek be érvényes kártyával, szkennel, jeggyel?! Biztos kiforratlan volt a beléptetőrendszer mi? Hát elmondom, a beléptető rendszer egyenlő szeku, amelynek nagyrésze a budapesti éjszakai élet verőemberei közül került ki.
Biometrikus azonosítás: majd ő eldönti személyesen, hogy bemehetsz-e vagy sem
Őszi MTK elleni?Az idegenbeli?
Ilyenről nem tudok!Hazain még semmi panasz nem érkezett a biztonságiakra!A kinti kapuknál fiatal 20-25 éves fiúk,lányok vannak, semmi gond nem volt még velük!
MLSZ ugyanúgy megbüntet minket csodakártya mellett is, értelme nincs, a klub nem tesz semmit a büntetés elkerüléséért.
Azért van különbség, a tavalyi kb 6-7 milliós büntetés meg a mostani 2 milliós között!Az értelme továbbra is annyi, hogy akinek nincs érvényes jegye/bérlete az nem tud bejönni és aki ki van tiltva az sem!
Nyár óta gyakorlatilag alig sikerült megszólítani új szurkolókat. Ehhez külön gratulálni lehet. Jelenleg kb a régiek járnak ki, de sokan csak azért, mert megvették a bérletet jó drágán. Lesz ám meglepetés, amikor nem újítanak majd! Most ingyenjegyesekkel még lehet trükközni egy darabig, elenyésző számban lesznek közülük
tartós meccsrejárók. Ez szenvedély nélkül nem megy, produkció meg nincs, amiért fizetne az átlagember.
Ezt majd az idő eldönti biztos vagyok benne, hogy ha jól szereplünk tavasszal akkor a következő szezonban jönni fognak az emberek, az ingyenjegyesek meg csak úgy özönlenek látszik is a VIP szektorokban!
A szurkolás tényleg rossz,gyenge jó lenne ha bejönne mindenki, de ha csak mindenki az igazát hajtogatja és semmi kompromisszum akkor nem lesz belőle semmi!
Maximum jönnek a sznobok!