Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 18:26

Hát csak perceket láttam, de abból megítélve nem a Honvéd volt ilyen jó, hanem a Juvenil volt szar :lol: :lol: Gyenge utánpótlásunk van, az fix.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 14:57

Tibi09 írta:
Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.
287 meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2015. április 6., hétfő 14:51

Bár egyes statisztikák egy 2010-es találatát Pepének tulajdonítják, a Real Madrid hivatalosan is azon az állásponton van, miszerint Cristiano Ronaldo tegnapi ötödik találata volt madridi pályafutása során a 300. gólja a portugál gólgépnek. Ronaldón kívül csupán két másik Real játékosnak sikerült elérnie ezt a számot, Raúl 741 mérkőzésen 323 gólig jutott, Di Stéfano pedig 396 találkozón 308 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját. Forrás: Madridom.hu
Ronaldo hány meccs alatt jutott 300 gólig? Fontos lenne a hírhez.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 13:38

tucsoki írta:Nem tudom volt-e már, de ma Puskás Suzuki Kupa döntő: Real Madrid - Budapest Honvéd
A Duna World közvetíti
PAFC ellenit néztem, szenvedés volt. Semmi fiatalos, energikus játék nem volt. 16-17 évesektől elvárnám hogy hajtanak mint a mérgezett egér, hogy felfigyeljenek rájuk, főleg amikor jön a Real megfigyelőkkel. Szégyen 'zmeg.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 6., hétfő 13:37

Mike írta:
wxyz írta:Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
az a bibi, hogy azt amit a spursben hozott, ebben a közegben nem lehet. De ezt már a leigazolása előtt lehetett tudni, egyszerűen nem is értem...
Hát kb ennyi.Ez nem a spurs,meg nem is az angol bajnokság,ahol teljesrn eltérő szerkezetben,mentalitással,stílussal,kultúrával játszák a focit..
Realista24 írta:Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
:fpalm: :fpalm: :fpalm:
Má megint halmozza a hülyeséget a baromsággal...
Akkor ménem akkor,mikor Balet hozta...mámint helyette...most már teljesen fölösleges..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 13:12

Nem tudom volt-e már, de ma Puskás Suzuki Kupa döntő: Real Madrid - Budapest Honvéd
A Duna World közvetíti

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 5., vasárnap 20:45

Realista24 írta:Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
Világ vicce lenne. Nagyon remélem, hogy max Pogbáért lesz robbantás, de érte sem adnék 70 felett. Meg persze Reus jöhet Bale helyére. Pérezt valaki felpofozhatná.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 5., vasárnap 20:43

Na, Pérez 95 milliót fog fizetni Agüeroért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 5., vasárnap 12:50

wxyz írta:Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
az a bibi, hogy azt amit a spursben hozott, ebben a közegben nem lehet. De ezt már a leigazolása előtt lehetett tudni, egyszerűen nem is értem...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 5., vasárnap 11:57

morientes írta:
Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát...
Ujjé,ez az cimbikém,ezért imádkoztam,isten ments hogy eligazolj,sőt,azt szeretném hogy innen vonulj vissza! :iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :taps:
de még idén :lol: :|
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 5., vasárnap 11:47

Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát...
Ujjé,ez az cimbikém,ezért imádkoztam,isten ments hogy eligazolj,sőt,azt szeretném hogy innen vonulj vissza! :iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :taps:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 5., vasárnap 0:29

Kiváncsi leszek mi lesz akkor itt, ha esetleg összekapja magát és elkezdi hozni azt amit a Spursben
Mondjuk a nagy utódja Reus is meccsek óta semmit nem nyújt, de az nem gond. Valakiknél ez nem számít. Nem mindenki James vagy Bale

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 4., szombat 23:46

És mégis miben vagy klasszis Bale barátom? Az eladott labdákban? A "megtolom, mert én vagyok a kemény csávó"? Az én ugyanolyan jó vagyok mint Cé, majmolással? Ugyan...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 4., szombat 23:20

matador írta:
Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát.
Emberi klasszisodat bizonyítsd, és lásd be hibáidat, legalább tedd lehetővé, hogy pénzügyileg pluszban zárjuk ezt az újabb brit vargabetűt!
Ezt nem csak Gareth tehetné meg. Van más is, aki menthetné még a menthetőt, vele kezdődik a csapatod.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. április 4., szombat 23:11

Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát.
Emberi klasszisodat bizonyítsd, és lásd be hibáidat, legalább tedd lehetővé, hogy pénzügyileg pluszban zárjuk ezt az újabb brit vargabetűt!
Sportfilozófia: Roger Federer

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 4., szombat 21:25

Az ABC szerint Gareth Bale meghozta a döntését karrierje szempontjából, és nem távozik a Real Madridtól, mert szeretné bizonyítani klasszisát. Forrás: Madridom.hu
Bizonyitani a klasszisat... Az a baj hogy ezt pont az elso ket szezonban kellett volna, illetve foleg a masodikban. Ezzel szemben semmit nem lattunk belole iden, sot szarabb mint tavaly. En rendes vagyok, megadom neki a teljes ket szezont, juniusig nem szolok semmit, de a turelem nem vegtelen senkinel... Van meg 2 honapja hogy mutasson valami lehengerlot, aztan reszemrol lejart az ido. Ha addig nem demonstralja hogy mi az a mazsanyi plussz amit a klubnak tud adni, akkor viszlat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 4., szombat 18:35

sztem kizárólag a meccsrutin miatt kezdő ramos és pepe, de jövőre már ez sem előny, sőt én már idén se gondolnám ezt. varane is játszott már mindenki ellen, aki számít.

(illetve, amit R24 mond, hogy malackodott a térde a műtét utáni évben és nem bírja a terhelést. sztem ez már a múlté szerencsére.)
Kép
Kép
Kép

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 4., szombat 18:33

Nem akartalak elaltatni. De amint láthatod Ancelotti is a Pepe Ramos kettősben bizik inkább.
mondhatsz akármit nem haragszom a meglatasaidert de azt biztos látod hogy nincs még alap kezdő szinten Varane. Bárcsak más jatekosokkal is ennyire komoly szigort alkalmazna Ancelotti!
Lehet hujeseget irok javitsatok ki de emlékeim szerint Mourinho utolsó szezonjában inkább Ramos elleni megtorlás volt a francia jatszatasa!
- Hasta el final, Vamos Real -

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 4., szombat 17:43

Pepe és Ramos jobb fejben mint Varane :lol: Na jó, lefekszem aludni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 4., szombat 17:08

Hát azért egyáltalán nem biztos hogy ez a hírnek van valóság alapja.
Először is hatalmas tehetség Varane...es minden tiszteletem az övé mert nagy jövő áll előtte. Viszont szerintem még az eégadta világon nincs fejben ott mint a Pepe Ramos kettős. Hatalmas fizikumát jól kompenzálja a tehetsége de ez meg mindig hátrébb sorolja őt mert bár lehet a Pepe Ramos lassúbb de fejben jobb. Es azt mindenki látta hogy ha nincs mellette egy Pepe vagy Ramos akkor bizony komoly hibákra képes. És most nem az Atma elleni produkciója miatt mondom...neki meg fejlődnie kell...es ezer százalék hogy nem megy el innen..tudja ő hogy végig kell járni a rangletrat.
Az is igaz hogy a Pepe Ramos kettősbol van hogy elojon pár hajmeresztő hiba...dde igazán fontos meccseken sokkal nyugodtabb vvagyok mint egy Varane komboval.
Miért is?
Mert olyan Boni és Clyde tipus a Pepe Ramos...egyik a másikat kisegiti. Pepe aki hozza a stabilitást kivéve ha valami ökörséget nem csinál és besargul a 15 percben. Mert akkor már használhatatlan a kemény harcos védő munkája. LLáthattunk hogy a Barca ellen a lapjaig hatalmasat játszott utána már érezte hogy baj lehet es a barca játékosok is szeretettel ajuldoztak a közelében.
Na szóval ne kalandozzak el. Szerintem Pepe az aki a biztonságot megteremti hátul Ramost még gyakran kisegiti. De ne feledjük hogy a csapatnak óriási morális előny ha a Ramos ott van a kezdőben. Ő egy hatalmas karakter...olyan mint amilyen volt Iker pár évvel ezelőtt. Lehet hibazgat de morálisan tobbet ad a csapatnak mint Varane jelenleg.
Persze ez változni fog de az biztos hogy jelenleg a csapat sokkal nnyugodtaban játszik ha hátul Pepe Ramos van. Igen Mou éveiben nyugodtan lehetett fogadni hogy egy komolyabb meccsen valamelyik ki lesst allitva...de itt ancelotti tényleg ügyesen lenyugtatta őket.
Ne feledjük hogy nekünk es a csapatnak is nagy előny ha a védelemben van egy karakteres Ramos..Közepén Modric aki szintén szint hoz a játékba elől meg Cr.
Itt egyedül ami idegesít az a 433as rendszer de ez mar tabaly is cseszte a csoromet.
Nagyon nagyon jó minőségi keretunk van...csak imádkozom hogy találjon vmi jót ki Ancelotti a végére.
Valaki irt egy taktikai vvéleményt és az tetszett.
Szerintem a 352tamado es 532es védő is jobb mint a jelenlegi 433 442 rendszer.
Ha jo erőben vannak (idén nagyon jóban vannak) a két szélsőnk akkor bizony a középpályán hatalmas fölényben lehetnénk. Marcelo és CCarvajat a két szélén ritkaság megkerulni. Igy a középső isco Modric kroos hármas mellé még 2 jó védő is fellephetne tamadast építeni de itt ujra abba a bajba ütközünk hogy Bélának nnincs hej. Pedig ő játszani fog es el sem.fogjuk adni...es bármennyire futó bolond és kész akkor is 100 millaba került Pereznek..nem.fogja eladni.
En csak azt remélem ancelotti kiprobal valamit...mert szerintem nem.annyira szar mint amennyire nalunk tolja.
Jah a végére van egy történetem.
Tavaly Ramos a Barca elleni hibáin annyit zsummogtam hogy kérdezték a haverok hogyan bocsátanek meg? Azt feleltem ha lő egy golt a BL döntőben nincs harag...tudjatok szerintem a történet végét.
Iden december vege fele már nagyon tlee volt a cipőm Bale toketlensegeivel es kerdeztek mi a receptem neki? A valaszom egy mesterhármas a BL döntőben...es még előre én gondoltam azt hogy túl könnyű a feladat...pedig hát ahogy iden nyomja nálunk. Nem igazán látom az alagut végét!!!
- Hasta el final, Vamos Real -

Vissza: