Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- flori
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
nagyon király köszi
még az lenne a kérésem,hogy irjatok már meg nekem egy all-star kezdő ötöst.plusz 1-2 cserét
(majd úgy mondom el,hogy szerintem.. )
még az lenne a kérésem,hogy irjatok már meg nekem egy all-star kezdő ötöst.plusz 1-2 cserét
(majd úgy mondom el,hogy szerintem.. )
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
lin-t kihagytad, brandon knightot és javalet is.hehe írta:lebron james, kevin durant, kobe bryant, dwayne wade, carmelo anthony, dwight howard, chris paul, deron williams, derrick rose, russell westbrook
chris bosh, andrew bynum, stephen curry, tim duncan, paul george, blake griffin, james harden, kevin garnett, jeff green, paul pierce, rajon rondo, roy hibbert, jrue holiday, al jefferson, andre igoudala, brook lopez, jr smith, amaré stoudemire,
lamarcus aldridge, rudy gay
ha nem hardennek, akkor inkább holidaynek adtam volna.Zsombor írta:Paul George MIP,
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oké:
megpróbálom
lebron james, kevin durant, kobe bryant, dwayne wade, carmelo anthony, dwight howard, chris paul, deron williams, derrick rose, russell westbrook
chris bosh, andrew bynum, stephen curry, tim duncan, paul george, blake griffin, james harden, kevin garnett, jeff green, paul pierce, rajon rondo, roy hibbert, jrue holiday, al jefferson, andre igoudala, brook lopez, jr smith, amaré stoudemire,
úgy kábé. persze a végefelé lehet vitatkozni, úgy kábéra megpróbáltam erősorrendben írni őket.
amúgy ők is: marc és pau gasol is odaát játszanak, de ugye spanyolok.
manu ginobili argentin, tony parker francia, dirk nowitzki német, luol deng angol, ricky rubio szintén spanyol.
hozzáteszem, hogy rose, rubio, stoudemire, kobe és bynum esetében súlyos sérülésekről van szó, szalagszakadások, műtétek, úgyhogy tavaly még ott volt mind az elitben, most forma, illetve egészségi állapot miatt sajnos egyik sem.
megpróbálom
lebron james, kevin durant, kobe bryant, dwayne wade, carmelo anthony, dwight howard, chris paul, deron williams, derrick rose, russell westbrook
úgy kábé. persze a végefelé lehet vitatkozni, úgy kábéra megpróbáltam erősorrendben írni őket.
amúgy ők is: marc és pau gasol is odaát játszanak, de ugye spanyolok.
manu ginobili argentin, tony parker francia, dirk nowitzki német, luol deng angol, ricky rubio szintén spanyol.
hozzáteszem, hogy rose, rubio, stoudemire, kobe és bynum esetében súlyos sérülésekről van szó, szalagszakadások, műtétek, úgyhogy tavaly még ott volt mind az elitben, most forma, illetve egészségi állapot miatt sajnos egyik sem.
- flori
jelenleg inkább. tudom jordan,bird,pippen stb. ennyit még tudok
mostaniakat,és amerikából a kérhetem. :-) csak úgy
mostaniakat,és amerikából a kérhetem. :-) csak úgy
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehe
jelenleg vagy valaha?flori írta:kicsit beoffolok .
irnátok nekem 30 kosarast,akik szerintetek a legjobbak.
egy sportos prezentációt kell csinálnom,és csak a kosár maradt,amit nem nagyon vágok.
amerikai, európai, ázsiai?
posztokra bontva?
vagy csak úgy?
egyelőre ennyi kérdésem van
- flori
kicsit beoffolok .
egy sportos prezentációt kell csinálnom,és csak a kosár maradt,amit nem nagyon vágok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
JR 6th man,Paul George MIP,M.Gasol DPOY.
- Galacticos
nem lesz még egy ilyen rossz meccse deronnak a párharc során szerintem. szóval továbbjut a nets.Adamo írta:aztan lehet kizugnak, mint a szar
Azt értem, hogy mikor fastbreak van, és zsákol valaki, akkor nem fújják le a lépést, de könyörgöm: ezen a Chris Paul 4 lépés majd dobáson most ment el egy széria. Mellesleg Phil Jackson is írta twitteren: a szupersztárokat is a szabályok szerint kezeljék a bírók, a lépés, az lépés.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
a clippers most egy nehezebb meccset huzott be, de mar 2-0, kivancsi leszek mi lesz memphisben.
a bulls pedig elvette a palyaelonyt, innentol a kezukben a tovabbjutas lehetosege, es ha tovabbmennek, akkor mar lehet jatszhat rose, a formajara lennek kivancsi, ha visszaterne.
aztan lehet kizugnak, mint a szar
a bulls pedig elvette a palyaelonyt, innentol a kezukben a tovabbjutas lehetosege, es ha tovabbmennek, akkor mar lehet jatszhat rose, a formajara lennek kivancsi, ha visszaterne.
aztan lehet kizugnak, mint a szar
12
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ki mit gondol a mai két párharcról?
Bulls - Nets
Szerintem a Bulls csoda, hogy ezzel a játékkal amit idén nyújtottak, viszonylag előkelő pozícióban várták a rájátszást. (ez is jellemzi milyen szánalom a keleti konferencia mostanában) Nem gondolnám, hogy ennél többet elbír ez a csapat már Rose nélkül, de lehet vele is kevesen lennének. Egyszerűen nincs egy meghatározó pontdobó emberük most már évek óta. Én olyan 2-4 re hoznám ki a Netset, talán elcsíp a Bulls 1-2 meccset, de ennyi.
Memphis - Clippers
Ez már sokkal érdekesebb, nagy megdöbbenésemre az első meccs totál sima volt, de szerintem nem lesz ez ennyire könnyed labdázgatás a továbbiakban. Én döntő meccset várok ettől a párharctól és meg nem mondom ki jut tovább. Szeretném, hogy a Clippers, mert őket könnyebben meg lehet verni.
Bulls - Nets
Szerintem a Bulls csoda, hogy ezzel a játékkal amit idén nyújtottak, viszonylag előkelő pozícióban várták a rájátszást. (ez is jellemzi milyen szánalom a keleti konferencia mostanában) Nem gondolnám, hogy ennél többet elbír ez a csapat már Rose nélkül, de lehet vele is kevesen lennének. Egyszerűen nincs egy meghatározó pontdobó emberük most már évek óta. Én olyan 2-4 re hoznám ki a Netset, talán elcsíp a Bulls 1-2 meccset, de ennyi.
Memphis - Clippers
Ez már sokkal érdekesebb, nagy megdöbbenésemre az első meccs totál sima volt, de szerintem nem lesz ez ennyire könnyed labdázgatás a továbbiakban. Én döntő meccset várok ettől a párharctól és meg nem mondom ki jut tovább. Szeretném, hogy a Clippers, mert őket könnyebben meg lehet verni.
- Adamo
33 % LAL 6-18Zsombor írta:Eddig nagyon gyenge meccs,kíváncsi lennék a mezőnymutatókra.
53% SAS 9-17
field goals
12
Nekem működikrealistahuni írta:egyem a szivüket az orosz streameknek offlány az egész...
Eddig nagyon gyenge meccs,kíváncsi lennék a mezőnymutatókra.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
egyem a szivüket az orosz streameknek offlány az egész...
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
sopcasteseknek: sop://broker.sopcast.com:3912/132981 (la-sa)
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Wade kurva nagy.
Egy jó stream jöhet majd, amin lesitek.
Egy jó stream jöhet majd, amin lesitek.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- hehe
ma egy t-mac 34 pont.
ez lesz..
fel is húzom a t-maces rövidgatyómat
ez lesz..
fel is húzom a t-maces rövidgatyómat
- Adamo
mekkorat nezhetett, mikor latta a bejegyzestZsombor írta:@PhilJackson11 I've missed your sense of humor! Always well taken.
12