Bundesliga
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Bundesliga
na 2-2, be fogják húzni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ő sem Superman, hogy egyedül tartsa a lelket egy 1000 sebből vérző csapatnál. Varane is gyengélkedett, amíg nem ment a csapatnak, amint megjön a forma ő is jobb lesz. A védőkön csattan mindig az összes szar, ha előrébb egy vagy két sorral nem megy a foci.
Idén Hummels is katasztrófaziro4vr írta:Hummels nélkül ennyit érnek.sebydani írta:A Dortmund védelme olyan mintha állandóan részegek lennének Kb. 10 perc alatt megfordíttatták a meccset a Hoffenheimmel.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig onnan felfelé nincs nagy gond, csak a befejezések előtt Kagawa, meg Aubameyang kicsit lehetne koncentráltabb. Remélem megfordítják azért. Firmino meg a másik oldalon néha nagyon butít.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hummels nélkül ennyit érnek.sebydani írta:A Dortmund védelme olyan mintha állandóan részegek lennének Kb. 10 perc alatt megfordíttatták a meccset a Hoffenheimmel.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Dortmund védelme olyan mintha állandóan részegek lennének Kb. 10 perc alatt megfordíttatták a meccset a Hoffenheimmel.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Vezet a Hertha, remélem bent tudja tartani Pali a csapatot, szimpatikus fickó.
- ziro4vr
Na most megy az ismétlés. Hehe jól mondta, taktikailag nagyon komoly meccs, de főleg a dortmundnál, főleg a széleknél a minőség silány. Schmelzer, Sokratis, Kampl, Kuba...így nem lehet. 3 embert kell megfognia a BMnek, megcsináltak.
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Taktikailag most felül lett múlva Klopp. 3-5-2, 5-3-2. És Pep bőven áldozott a labdabirtoklásból, elejét véve a gyors dortmundi ellencsapásoknak. Rá lett kényszerítve a Dortmund, hogy sokat irányítson. Ez az ami idén nagyon nem fekszik nekik. Klopp futballja nem változott az évek alatt. A Dortmund pressing-ben nagyon erős, az úgynevezett második labdákból képes gyorsan kapura fordulni. Hát ma sokszor szépen át lett ívelve a pressing, felállt védelem ellen pedig csak egyéni hibákból tudtak helyzetbe kerülni. Meglepő volt nézni ilyen szempontból a meccset.
Érdekes volt az a szabadrúgás. Nem lőhették valami nagy erővel, ha így elakadt az alkarja és a talaj között...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De tenyleg. Írja be hogy nagy vedes, GG Neuer. Le ae szarom, de amikor ok nelkul rugdaljak a kedvenc csapatom játékosát, persze hogy ez van.
Kozben latom majd csak ket het mulva tud reagálni. Pedig meg elszorakoztam volna.
Kozben latom majd csak ket het mulva tud reagálni. Pedig meg elszorakoztam volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Neuer gondolom meg sosem kapott golt a saját hibájából...
Soha
Komolyra fordítva a szót szerintem is felesleges a karrierje alkonyán levő Ikert Neuerhoz hasonlítani. CsúcsIkert CsúcsNeuerhez lehet, vagy majd meg lehet nézni, Neuer hol lesz majd pár év múlva.
- ziro4vr
Néha azért elgondolkodom, mi lenne, ha páran itt mondjuk nem tudom Inter vagy Liverpool drukkerek lennének. Menne ott az antidepresszáns az biztos. Ha nincs meccs, nincs valami hír, nincs cselekmény, akkor is lehet találni valamit RM szurkolóként is..
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kell ziro, ez a meno. Majd ha ugy megy a csapatnak ahogy illik, akkor megint elbújik hónapokra es rafogja arra hogy en vagyok a keci moderátor es miattam nem ir.
De nem zavarja hogy ma is o kezdte a szemelykedest es mef mindig tud irni.
De nem zavarja hogy ma is o kezdte a szemelykedest es mef mindig tud irni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
De most miért kell feleslegesen itt "pattogni"? Mindenki tudja, hogy a német jobb, mindenki tudja, hogy mi a szitu Ikerrel, nem kell itt mindenből azt kihozni, hogy Neuer ezt védte volna Iker meg amazt nem... Mi értelme ennek?heccsat írta: Akkor tök jó ezek szerint, hogy Casillas véd, mert régen jó volt, én a mostanihoz hasonlítom, mert most a jelenben vagyunk és most számít, hogy ki véd, nem az számít kivédett 5 éve. Te is nagyon jól tudod, hogy milyne gyenge Casillas, csak nem bírtad megállni, hogy ne írj.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk ha észrevenned mirol van szo akkor nem untatnad a forumot.
Nem arról volt szo, hogy Casillas szar vagy sem. Neuer védett egyet, te mentél neki bő nyállal, de ez nem eleg, kozben meg állítottál egy olyat, amit az életben nem fogsz tudni bizonyítani csak hogy fikázni tudd kicsit Ikert. Mert az a divat.
Nem arról volt szo, hogy Casillas szar vagy sem. Neuer védett egyet, te mentél neki bő nyállal, de ez nem eleg, kozben meg állítottál egy olyat, amit az életben nem fogsz tudni bizonyítani csak hogy fikázni tudd kicsit Ikert. Mert az a divat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Akkor tök jó ezek szerint, hogy Casillas véd, mert régen jó volt, én a mostanihoz hasonlítom, mert most a jelenben vagyunk és most számít, hogy ki véd, nem az számít kivédett 5 éve. Te is nagyon jól tudod, hogy milyne gyenge Casillas, csak nem bírtad megállni, hogy ne írj.Realista24 írta:Engem az zavar hogy egy csúcson levő Neuert hasonlitgatsz egy leszálló ágban levo Casillashoz. Mintha világéletében egy nimand lett volna, aki egy bravúrt sem mutatott be.
Neuer gondolom meg sosem kapott golt a saját hibájából...
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------