Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 5., vasárnap 20:36

R.M.C.F írta:Sándorzolika,
nem lehetne most,legalább kivételesen most,amikor bale is jól mozgott,legalább most nem köpködni? Nem volt elég az a 23 tonna turha amit már kapott ebben az évben? Mert minden nap bale köpködésére kelek,fekszem....
Dehogyis,ma is szar volt,tudod ha ezt beírják akkor jó fejnek tűnnek a többiek előtt.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 5., vasárnap 20:35

Sándorzolika,
nem lehetne most,legalább kivételesen most,amikor bale is jól mozgott,legalább most nem köpködni? Nem volt elég az a 23 tonna turha amit már kapott ebben az évben? Mert minden nap bale köpködésére kelek,fekszem....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 5., vasárnap 20:32

Remy írta:
Négy középpályás három posztra: “Tizenkét játékost nem tudok pályára küldeni, szóval mindig azt nézem, hogy ki nem olyan jó, mint a többiek. Ha valaki nincsen száz százalékos állapotban, nem játszik”
... kivéve Bale, Bale mindig játszik. (és emiatt rábaszik valaki a középpályáról)

Valahogy így kellett volna befejeznie Carlonak. :mrgreen:

CR-Benzema-James
Kroos-Modric-Isco

Ezt azért megnézném már... :roll:
arra gondoltam hogy ha Bale kezdeni fog (minden esély megvan rá) akkor reménykedek abban hogy aki kimarad arrol legalább napi 5 cikk megjelenik hogy becsapva érzi magát és el akar menni.
Még ez sem lenne akkora hazugság mint az hogy Bale a zseniális játéka miatt kezdő minden meccsen!!!
- Hasta el final, Vamos Real -

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 5., vasárnap 19:51

Négy középpályás három posztra: “Tizenkét játékost nem tudok pályára küldeni, szóval mindig azt nézem, hogy ki nem olyan jó, mint a többiek. Ha valaki nincsen száz százalékos állapotban, nem játszik”
... kivéve Bale, Bale mindig játszik. (és emiatt rábaszik valaki a középpályáról)

Valahogy így kellett volna befejeznie Carlonak. :mrgreen:

CR-Benzema-James
Kroos-Modric-Isco

Ezt azért megnézném már... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 5., vasárnap 19:45

gólvonal írta:
sandorzolika írta:Ahhoz képest hogy milyen jobb oldali kezdonk volt a sracok hatalmas meccset nyomtak de inkább azt mondanám hogy a középső hármas volt zseniális megtolva egy nagyon jó meccset lehizo Cr Benzema parossal.
Bale lőtt egy gólt amit azt hittem hogy kihagy...golpassz is...de nálam már nem lenne a csapatban. Igy igen mert isco eltiltást kapott. De itt nagyon kíváncsi leszek mi lessz szerdán.
Elvileg ha mindenki egészséges akkor most tényleg megtudjuk hogy Ancelotti a formát létesíti előnybe vagy a marketing részt.
Semmi bajom már a walesivel komolyan de ha azt nézzük hogy ma is a Kroos Modric zseniális páros volt James meg nagyon nagyon jól játszott. Lehet egylabu mint Bale de mégis már most sokkal gyorsabb fejben. A walesi meg most is nagyon körülményes. Szerdán elvileg ez a középpálya kezd és akkor ott van a szezon felfedezettje Isco aki tényleg zseniális mindenki ájul tőle és Carlo is imádja. Na most forma alapján mind a 4en kellene jatszaniuk. De akkor elol egy kiesik. A jelenlegi esetben en Bale James cserét csinalnek...rotalva es remelve azt hogy a walesi ilyen granada eibar meccseken tolja. Vagy mecs közben taktikát váltva behozni.
Az van hogy ebben a rendszerben ő nagyon gyenge es adott egy négyes középpálya akit szerintem a rotalason kívül mindig jatszatni kellene. Ez amondó vagyok hogy ha james kezdo lessz es rotalva lessz Bale-el a gyengébb lazabb meccseken akkor nincs az a cspaat aki kibirja kapott golok nélkül.
Biztos láttátok hogy az első 15 percben megint ment a pasz de neha jott az idegesítő feliveles a támadó harmasunknak. Az egedta világon semmi értéke nincs annak hogy előre ivelgessunk amikor passz játékban jobbak vagyunk.
Kb most van egy olyan huje megerzesem hogy szerdáig vagy a középpályás 4es ből fog valaki megserulni vagy pedig Bale...azt nem hiszem hogy ancelotti elmondja a keddi sajtó tájékoztatón hogy jelenleg Bale az aki a padra szorul mert a többiek jobbak nála.
És igaz hogy bale inkább tart a csapattól mint a csapat Bale-től de könyörgöm csak azért ne legyen kezdő meg áprilisban is hogy hátha formába lendül. Egész nyártól várjuk es semmi...most meg iinkább nézzünk egy zseniális középpályást a padon mert Bale nek játszani kell???
Varane esetében biztos hogy elleneznem annak a gondolatát hogy elmenjen csak azért mert nem kezdő. Viszont ha most Bale miatt kiesik bármelyik középpályás csak azért hogy a walesi játszón..hát esküszöm egyik középpályásra sem tudnék haragudni ha megsertodne es el akarna menni. Egész évben amikor egészségesek voltak akkor minimum 2 szinttel jobbak voltak mint a walesi.
Rengeteg huje forgatókönyvet látok a szemem előtt hazug nyilatkozatokkal hogy miért nem fog játszani a 4 középpályásbol valaki de az a kevésbé valószínű hogy Bale kerül a padra!!!és ez nagyon elszomorit mert Idén végre nem csak marketing szempontból vagyunk/lennenk világelső csapat!!!
Az lenne a legjobb, ha Carlo eldöntené, hogy nem számít semmi, csak a forma és hogy az adott játékos hogy játszik. Akkor Óriási verseny lenne Isco-James-Bale-Benzema között. Mind a 4 játékos képes kiszorítani a másik 3-at, úgyhogy mindig az játszana aki jobb. Így kb. egyenletesen lennének elosztva a játékpercek is, és a csapatnak, játékosnak is jót tenne a verseny.
Maximálisan adom az ötleted. Csak sajnos ezt Carlo mester biztos nem.olvassa el...
nagyon sajnalom azt a középpályást aki a padra szorul a walesi miatt akinek még áprilisban is esélyt adunk arra hogy keresse a formáját miközben vannak olyan játékosok akik megdoglenek a csapatért es szintekkel jobban jatszanak mint a walesi!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 5., vasárnap 17:49

Jó meccs volt. Nem álltak le, nyomtak az utolsó percig. Az nagyon jól látszik, hogy a Spártaink cserének is nagyon kevés. Számomra még mindig kevés a távoli próbálkozás...Bale, Modric, Kroos...nekik többet kellene próbálkozni. Isco visszatérésével bízom benne, hogy Bale kerül a padra.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 5., vasárnap 17:42

sandorzolika írta:Ahhoz képest hogy milyen jobb oldali kezdonk volt a sracok hatalmas meccset nyomtak de inkább azt mondanám hogy a középső hármas volt zseniális megtolva egy nagyon jó meccset lehizo Cr Benzema parossal.
Bale lőtt egy gólt amit azt hittem hogy kihagy...golpassz is...de nálam már nem lenne a csapatban. Igy igen mert isco eltiltást kapott. De itt nagyon kíváncsi leszek mi lessz szerdán.
Elvileg ha mindenki egészséges akkor most tényleg megtudjuk hogy Ancelotti a formát létesíti előnybe vagy a marketing részt.
Semmi bajom már a walesivel komolyan de ha azt nézzük hogy ma is a Kroos Modric zseniális páros volt James meg nagyon nagyon jól játszott. Lehet egylabu mint Bale de mégis már most sokkal gyorsabb fejben. A walesi meg most is nagyon körülményes. Szerdán elvileg ez a középpálya kezd és akkor ott van a szezon felfedezettje Isco aki tényleg zseniális mindenki ájul tőle és Carlo is imádja. Na most forma alapján mind a 4en kellene jatszaniuk. De akkor elol egy kiesik. A jelenlegi esetben en Bale James cserét csinalnek...rotalva es remelve azt hogy a walesi ilyen granada eibar meccseken tolja. Vagy mecs közben taktikát váltva behozni.
Az van hogy ebben a rendszerben ő nagyon gyenge es adott egy négyes középpálya akit szerintem a rotalason kívül mindig jatszatni kellene. Ez amondó vagyok hogy ha james kezdo lessz es rotalva lessz Bale-el a gyengébb lazabb meccseken akkor nincs az a cspaat aki kibirja kapott golok nélkül.
Biztos láttátok hogy az első 15 percben megint ment a pasz de neha jott az idegesítő feliveles a támadó harmasunknak. Az egedta világon semmi értéke nincs annak hogy előre ivelgessunk amikor passz játékban jobbak vagyunk.
Kb most van egy olyan huje megerzesem hogy szerdáig vagy a középpályás 4es ből fog valaki megserulni vagy pedig Bale...azt nem hiszem hogy ancelotti elmondja a keddi sajtó tájékoztatón hogy jelenleg Bale az aki a padra szorul mert a többiek jobbak nála.
És igaz hogy bale inkább tart a csapattól mint a csapat Bale-től de könyörgöm csak azért ne legyen kezdő meg áprilisban is hogy hátha formába lendül. Egész nyártól várjuk es semmi...most meg iinkább nézzünk egy zseniális középpályást a padon mert Bale nek játszani kell???
Varane esetében biztos hogy elleneznem annak a gondolatát hogy elmenjen csak azért mert nem kezdő. Viszont ha most Bale miatt kiesik bármelyik középpályás csak azért hogy a walesi játszón..hát esküszöm egyik középpályásra sem tudnék haragudni ha megsertodne es el akarna menni. Egész évben amikor egészségesek voltak akkor minimum 2 szinttel jobbak voltak mint a walesi.
Rengeteg huje forgatókönyvet látok a szemem előtt hazug nyilatkozatokkal hogy miért nem fog játszani a 4 középpályásbol valaki de az a kevésbé valószínű hogy Bale kerül a padra!!!és ez nagyon elszomorit mert Idén végre nem csak marketing szempontból vagyunk/lennenk világelső csapat!!!
Az lenne a legjobb, ha Carlo eldöntené, hogy nem számít semmi, csak a forma és hogy az adott játékos hogy játszik. Akkor Óriási verseny lenne Isco-James-Bale-Benzema között. Mind a 4 játékos képes kiszorítani a másik 3-at, úgyhogy mindig az játszana aki jobb. Így kb. egyenletesen lennének elosztva a játékpercek is, és a csapatnak, játékosnak is jót tenne a verseny.

sandorzolika

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 5., vasárnap 17:34

Ahhoz képest hogy milyen jobb oldali kezdonk volt a sracok hatalmas meccset nyomtak de inkább azt mondanám hogy a középső hármas volt zseniális megtolva egy nagyon jó meccset lehizo Cr Benzema parossal.

apti
Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: apti » 2015. április 5., vasárnap 17:24

Felejthetetlen élmény volt ezt a meccset élőben nézni, és tényleg túlzott erőlködés nélkül lett ennyi a végeredmény.
realistahuni írta:
ey, sajnos csak 15percet láttam a meccsből, szóval ami érdekelne hogy bale hogy játszott?
Ahhoz képest hogy milyen gyenge volt az ellenfél megint nem volt nagy szám. Tavasz van, atletico ellen kell majd futballozni, illetve a barca ellen kellett volna. :roll:
Szerintem rendben volt Bale, nem alkotott nagyot, de nem lógott ki lefelé szerintem.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 5., vasárnap 16:19

ey, sajnos csak 15percet láttam a meccsből, szóval ami érdekelne hogy bale hogy játszott?
Ahhoz képest hogy milyen gyenge volt az ellenfél megint nem volt nagy szám. Tavasz van, atletico ellen kell majd futballozni, illetve a barca ellen kellett volna. :roll:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 5., vasárnap 16:04

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 5., vasárnap 15:41

Jól játszottunk. A meccs előtt volt bennem egy olyan érzés, hogy ha a Barca ellen tudtunk jól játszani, akkor a Granada ellen...

Az egész csapat nagyon harmonikus volt, mindenki tudta a dolgát, tanácstalanságnak nem nagyon éreztem nyomát. Ez jó dolog, bár a Barca ellen is megvolt, csak nyerni nem sikerült. Csapatjáték és a stílus jó, korszerű, élvezhető, de célratörő; a stílust érzik a játékosok; a focistáink világklasszisok, a játékrendszer még nem tiszta, keressük, de az úgysem annyira lényeges és valtoztatni is könnyenlehet. Csak a formán, erőnléten és a szerencsén múlik a sikerességünk.

James, Isco, Bale dolog érdekes lesz. Isco-t a közönség és drukkerek nem engedik a padra tenni; Bale látszólag érinthetetlen; James meg fontosabb, mint Bale, ezt tudja Carlo is, de ennek ellenére sztem James fog padozni.

Modric és Kroos nagyon biztos. Élmény nézni őket. A védelem képes hülyeségekre, de ha kell, akkor mindig a helyén van.

Bale szerintem jobban szenved a csapattól, mint a csapat Bale-től. Úgy gondolom el tudjuk bírni őt.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 5., vasárnap 15:37

Ezután mindig kell vezessünk 7 góllal az 56-ik percre, hogy Carlo tudjon időben cserélni :lol:
akartam írni... :lol: :lol: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. április 5., vasárnap 15:14

Matyi írta:
Becksy23 írta:Este kiváncsi leszek Messi játszik-e, mindkét válogatott meccset kihagyta sérülés miatt :roll: Erre a Ronaldo ötösre biztos válaszolni akar majd, szerintem el is rak egy hármast, de emberileg továbbra is 0, de így már -1. Ha nem játszik, tényleg sérült, akkor visszaszívom, elismerem hogy tévedtem, de nem gyakori.
Játszik, tegnap már teljes értékűen edzett.
3-at nem hiszem hogy lő, nehéz meccs lesz.
Egyébként már hetek óta begyulladt lábbal játszott, van kép is a lábáról.
Nem hinném, hogy ettől lenne -1 emberileg.
hmmm, ez akkor is minimum visszás. Hiába akarod védeni...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. április 5., vasárnap 15:09

Becksy23 írta:Este kiváncsi leszek Messi játszik-e, mindkét válogatott meccset kihagyta sérülés miatt :roll: Erre a Ronaldo ötösre biztos válaszolni akar majd, szerintem el is rak egy hármast, de emberileg továbbra is 0, de így már -1. Ha nem játszik, tényleg sérült, akkor visszaszívom, elismerem hogy tévedtem, de nem gyakori.
Játszik, tegnap már teljes értékűen edzett.
3-at nem hiszem hogy lő, nehéz meccs lesz.
Egyébként már hetek óta begyulladt lábbal játszott, van kép is a lábáról.
Nem hinném, hogy ettől lenne -1 emberileg.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 5., vasárnap 15:09

mivel egy bajnoki meccs volt, szerintem ezzel tisztában van mindenki.
Azért remélem nem lepődnek meg a srácok amikor az atma védelem nem hagy kilométeres réseket. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 5., vasárnap 15:05

Annyira biztosra veszitek Messi góljait hogy lehet be sem talál majd.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 5., vasárnap 15:04

realistahuni írta:Szép volt így húsvétra ez a meccs, de kb. semmit nem jelent a BL-re nézve.
mivel egy bajnoki meccs volt, szerintem ezzel tisztában van mindenki. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 5., vasárnap 15:03

Szép volt így húsvétra ez a meccs, de kb. semmit nem jelent a BL-re nézve.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 5., vasárnap 15:02

Este kiváncsi leszek Messi játszik-e, mindkét válogatott meccset kihagyta sérülés miatt :roll: Erre a Ronaldo ötösre biztos válaszolni akar majd, szerintem el is rak egy hármast, de emberileg továbbra is 0, de így már -1. Ha nem játszik, tényleg sérült, akkor visszaszívom, elismerem hogy tévedtem, de nem gyakori.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: