Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha az Arsenalba igazol Higuaín akk 3 spanyol bajnoki cím, 2 szuperkupa győzelem, 1 király kupa győzelem fog szerepelni a pályafutása végéig a sikerek között.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Egyébként Di Mariaval nincsenek hírek, Isco is a City felé húz, Cavani jön úgy hogy jövőre lehet ha marad a CR-Özil-Di Maria-Cavani/Benz
Vagy ha Di Maria megy de se Isco se Bale akkor pedig Benz megy ki szélre, a cserje Callejon vagy Özil, elől pedig Cavani cseréje Morata.
Bár nagyon nagyon remélem nem lesz ez.
Vagy ha Di Maria megy de se Isco se Bale akkor pedig Benz megy ki szélre, a cserje Callejon vagy Özil, elől pedig Cavani cseréje Morata.
Bár nagyon nagyon remélem nem lesz ez.
Csak én nem látok Higuban semmit?Ráadásul nemcsak az Arsenal és a Juventus van a képben, öt-hat csapat is érdeklődik a játékos iránt
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.morientes írta: Na először is....kicsit elfogult vagy number,a gallokkak,de egyáltalán nem szűklátókörű...tehát ne vedd személyeskedésnek kérlek...én is elfogult vagyok velük kicsit,de egész másfajta előjellel persze...na ennyit az off kategóriából...
On:Kondogbi,aki nézte a sevillaba,láthatta mennyi nyögvelnyelős meccse volt szenvedett,sok hibával,elpattogott tőle a labda...
Fofana egy nem túl erős bajnokság,nem túl èlcsapatában játszik,lehet még belőle valami persze,de egyenlőre nem bizonyított semmit...
A newcastle france garnitúrájáról ne is beszèljünk,egész szezonba mintha a válogatottat láttam volna csìkosba....(Riberyn még előfordulhat ez a fajta összeállítás )
De ami a legfontosabb:maguknak a framcia szurkolóknak is elegük van a sok nagyképű okostóniból....
Nemtom tudjátok e,hogy franciaorszàgban ügynökök,vagy azok emberei vadasszák a tehetségeket,maeseilles kikötőjében,párizs külvárosaiban,vagy lyon utcáin éppen...na most ha valamelyik befut,akkor nem tud mihezkezdeni a hirtelen ràszakadt jóléttel(sose volt előtte semmilye se)aztán kinyílik a csipa,ferrari kell,fürdőskurva kell,meg anyàmkínnya kell,csak éppen edzeni nem akar egyik se,elfogadni a jótanácsot nem akarja egyik se,minden fontodabb lesz hirtelen mint a foci....s mikor ejtik,mert szar,még ő van felháborodva...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A Times meg lehozta Higuaín hivatalosan az Arsanalé erre higu ügynöke cáfolt is rögtön.
- RealMadridFanatic
Szerintem főképp Pellegrini miatt.Mi miatt?
Nagyon csípi a srácot, elvileg biztosította is róla, hogy nála játszani fog. A konkurencia is kisebb talán, itt Özil az Isten, Kakát nem lehet eltüntetni, Modric is ott van. Széleken Cé, meg DM, vagy ha érkezik, akkor Bale.
Cityben: Milner, Nasri, Silva, Navas a konkurencia, talán 3 helyre. Milner amúgy is játszik mindent, máshol is bevethető, Nasrit ki tudja tenni. Jobbnak tűnik a helyzet ilyen szempontból.
Anyagilag is jobban járhat, Citynél osztják a zsetont gondolom, a Malagának is gond nélkül leteszik a 35 milla kp-t. A Real meg elvileg nem szívesen fizetné ezt ki.
Közben Galacticos is leírta majdnem ugyanezt.
szerk.:
Ez kicsit hirtelen olyan volt, mintha valamelyiküknek a faterja lenne, és belement volna az esküvőbe.Ancelotti áldását adta Moratára és Jesére
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha Balet sikerül leigazolni,akkor abba már Isco nem igazán fér bele.Ha nem,akkor sanszos hogy Isco itt köt ki.Nem egy poszt persze,de csak a jobb oldalon van hely...Galacticos írta:a helyében én is a cityt választanám.
de még szerintem ez nem lefutott. valahogy úgy érzem nálunk fog kikötni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 20., csütörtök 18:05-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
pellegrini miatt. azt mondta hogy az ő csapatában isconak mindig lesz helye. meg azért is mert HA ott is 4231et nyomat majd pelle mint a malagában akkor eddig van a 3posztra egy navasuk a jobbszélre egy silvajuk középre és egy nasri aki kurva szar eddig a cityben.R.M.C.F írta:Galacticos írta:a helyében én is a cityt választanám.
Mi miatt?
míg nálunk még senki nem tudhatja hogy milyen felállásban fogunk játszani. bár ha 30-35milliót kiadunk érte akkor nem padra jön, mert coentraot se a padra szántuk mikor megvettük. na mindegy, én bízom zidaneban hogy tud rá meg a faterjára hatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:a helyében én is a cityt választanám.
Mi miatt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
a helyében én is a cityt választanám.
Szerintem se lefutott...Főleg, hogy most megint terelt, meg azt mondta, hogy ráér még dönteni. Ha a City lenne a választás, akkor már közelebb lenne a hivataloshoz a dolog, mert nekik nincs okuk várni. Nálunk meg kb minden pletyka végén ott van, hogy Ancelotti bejelentéséig még nem hivatalos az ügy, és addig várnak a hivatalos tájékoztatással. Ez a terelgetés inkább felénk húzza a dolgot, persze lehet, hogy CIty lesz a végén, és még egyszerűen nem sikerült döntésre jutni.
- Galacticos
a helyében én is a cityt választanám.
- RealMadridFanatic
Az El Confidencial szerint Isco a Cityt választotta, legalábbis a DC-n ezt olvastam.
Mondjuk én is erre látok nagyobb esélyt amúgy, kicsit a nyilatkozatai is ezt tükrözték.
"Megtisztelő a Real érdeklődése, DE a játéklehetőség a legfontosabb."
Mondjuk én is erre látok nagyobb esélyt amúgy, kicsit a nyilatkozatai is ezt tükrözték.
"Megtisztelő a Real érdeklődése, DE a játéklehetőség a legfontosabb."
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha jól emlékszem(R24 majd kijavít ha nem)olyan 500ezerrel kért volna többet évente.Akkor keresett volta annyit naggyábból mint Benzema...nem semmi fizetése lesz, itt Madridba biztosan nem kapott volna ennyit, ezért is távozik szerintem.
De sztm az igazi ok,hogy érezte nem számítanak rá igazán,ezért vált.Így jó ez mindenkinek asszem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én ki is tenném Xabit... Nálam már Modric az, akinek meghatározónak kell lennie a középpályán.És gyanítom, hogy Modric Xabi együtt is alkalmatlan a 4-3-3ra. Ha jövőre 4-3-3 a cél, akkor vagy egy Xabi, vagy egy Modric köré épített 4-3-3at kell játszani, de mindenképpen a másik kárára. Ez az, amire céloztam. Csak lusta voltam kifejteni.
A BL-ben meg úgyse szokásuk nagy dolgokat elérni, ez menni fog Higunak is. Bajnokságban odateheti őket a BL-helyekre továbbra is, aztán csókolom.Mondjuk ez lényegtelen, én nem tartom sokra, sőt. Viszont máshol akkor is lehetne "sztár" talán. Egy Arsenal még jó is lehetne neki, a szélsők nyomják neki a zsugát, Ő meg érkezik.
Szerintem nem fog csatár jönni.Mondjuk ez lényegtelen, én nem tartom sokra, sőt. Viszont máshol akkor is lehetne "sztár" talán. Egy Arsenal még jó is lehetne neki, a szélsők nyomják neki a zsugát, Ő meg érkezik.
Volt olyan hír, hogy egyszer már elvetették Mancinit, aki önként jelentkezett be, hogy menne oda edzősködni.Elérkezett a pillanat, amikor a PSG vezetőségénél felmerült Mancini neve...nagy a baj Párizsban
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
12 misiért valószínű meg is fogják venni, hozzánk nem fog jönni.ez mennyire hihető? rá akkor semmi esély, hogy ide jöjjön? Volt nem 1 hír velünk kapcsolatban is.
Itt van a négy saját nevelés most, és még nem igazoltunk igazából, Casemirót leszámítva.
A Sevilla a napokban Kongobongóról is azt mondta, hogy nem eladó.
7,2...irreális, de ahogy RealMadridFanatic írta, mindegy csak menjen már.nem semmi fizetése lesz, itt Madridba biztosan nem kapott volna ennyit, ezért is távozik szerintem.
Amúgy a Cavani/Suarez kettősből hozni kell valamelyiket, én Suarezt hoznám, de Ancelotti-nak Cavani-ra fáj a foga, csak nem tudom miért, plusz itt marad Morata,ha jön az említett kettősből valamelyik akkor nem hiszem, hogy sok játéklehetőséghez fog jutni.
Csatár érkezésére csak akkor látok esélyt, ha
- vagy elmegy DM
-vagy nem sikerül leigazolni Balet.
Ha viszont marad DM és jön Bale, akkor szerintem nem érkezik csatár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nem semmi fizetése lesz, itt Madridba biztosan nem kapott volna ennyit, ezért is távozik szerintem.Realista24 írta:két napja is ezt írták már.A Daily Mirror szerint Higuaín édesapja megállapodott az Arsenal-al, akinek éves szinten 7,2 millió eurót adnának, valamint 25 millió eurót fizetnének érte.
Egyik verzió szerint Irralmendivel együtt még a héten bejelentik, a másik szerint ugye meg kell várni Ancelotti kinevezését.
Amúgy a Cavani/Suarez kettősből hozni kell valamelyiket, én Suarezt hoznám, de Ancelotti-nak Cavani-ra fáj a foga, csak nem tudom miért, plusz itt marad Morata,ha jön az említett kettősből valamelyik akkor nem hiszem, hogy sok játéklehetőséghez fog jutni.
- RealMadridFanatic
Az Arsenalban ilyen fizuk mennek? Biztos nem adnék neki ennyit.
Mondjuk ez lényegtelen, én nem tartom sokra, sőt. Viszont máshol akkor is lehetne "sztár" talán. Egy Arsenal még jó is lehetne neki, a szélsők nyomják neki a zsugát, Ő meg érkezik.
Nem is érdekel ez különösebben, csak fizessenek érte 25-öt legalább.
Mondjuk ez lényegtelen, én nem tartom sokra, sőt. Viszont máshol akkor is lehetne "sztár" talán. Egy Arsenal még jó is lehetne neki, a szélsők nyomják neki a zsugát, Ő meg érkezik.
Nem is érdekel ez különösebben, csak fizessenek érte 25-öt legalább.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
ez mennyire hihető? rá akkor semmi esély, hogy ide jöjjön? Volt nem 1 hír velünk kapcsolatban is.Egyik verzió szerint Irralmendivel együtt még a héten bejelentik, a másik szerint ugye meg kell várni Ancelotti kinevezését.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
két napja is ezt írták már.A Daily Mirror szerint Higuaín édesapja megállapodott az Arsenal-al, akinek éves szinten 7,2 millió eurót adnának, valamint 25 millió eurót fizetnének érte.
Egyik verzió szerint Irralmendivel együtt még a héten bejelentik, a másik szerint ugye meg kell várni Ancelotti kinevezését.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A Daily Mirror szerint Higuaín édesapja megállapodott az Arsenal-al, évi 7,2 millió eurót tehet zsebre ha sikerül megállapodni a Madriddal is, akiért 25 millió eurót fizetnének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 20., csütörtök 13:19-kor.