Áh, én akartam!volt írta:Hegyi:
A Madrid ellen nem lehet úgy nyerni, ha nem rúgsz gólt
Értékeld a legutóbbi meccset
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sípszó után Modric megint a combját fájlalta, pont mint az olaszok ellen.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
"a madrid ellen nem lehet úgy nyerni, hogy nem rúgsz gólt" - hegyi iván
úgy látom zomborival együtt locsolkodott hétfőn
úgy látom zomborival együtt locsolkodott hétfőn
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
pont ezt akartam másolni.D IDIÓTA.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hegyi:
-
Vajúdott a csapat a gyerekkel rendesen, de azért kijött. Ramos a mom, de Casillas is a helyén volt ma, mégha jónéhány labda középre is ment neki. Az első félidőt azért nem sűrűn kéne megismételni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Fociztunk 20 percet,eldöntöttük.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
ronci a végén passzolhatott volna csicsának
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.
Amúgy nagy általánosságban nem mondanám hogy a faszi egy észlény,de a focihoz a csapatban Modricon,Krooson,meg Marcelon kívül neki van a legtöbb esze.
Hogy most ez csak úgy jön,vagy tanulta,az nem számít
Ez olyan kicsit mint Maradona anno...egyszerű gyerek volt,(és akkor még finoman fogalmazok ),de ahogy a pályán látott.....azt nagyon kevesen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igaza lesz...egy Isco, Kroos, Modric kp elég jó labdaszerzésben, letámadásban...Karim kell a kezdőbe, mert rendre visszalép, ahogy Béla is, ha épp megkapta a meccs előtti pofon adagját. Az első félidőben le lehet rendezni a dolgot, és megint gyors 3 csere és happy day
Csak azt látnám, hogy Jesé a kp helyett a támadó harmadba van becserélve.
Csak azt látnám, hogy Jesé a kp helyett a támadó harmadba van becserélve.
Hát lehet igazad lesz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ateeemadrid
Én pont azért nem tartok tőlük, mert kifognak állni focizni, favágás és védekezés helyett. Jobban fekszik ez így nekünk.Szerdán azért kicsit tartok a Rayotól naygon jó kis csapat lett.
Ők játszák a focit meg megtartják a labdát ha arról van szó.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Szerdán azért kicsit tartok a Rayotól naygon jó kis csapat lett.
De a tegnapi meccs az nagyon jó volt.Jó volt végre így látni a csapatot.
Ja és minden tisztelet a Granadának is,mert nem akartak favágósdit játszani.
De a tegnapi meccs az nagyon jó volt.Jó volt végre így látni a csapatot.
Ja és minden tisztelet a Granadának is,mert nem akartak favágósdit játszani.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Nem neked irtam toled csak a bulvart akartam tudni oke nem fényezem tovabb amugysem szorul ra, de nagy példaképem a ficko. S amugyis #therewillbehatersRealista24 írta:Sí.ja ha mar itt tartunk Realista neki a kisgyerek attol a notol van aki a baratnoje elvben?
A másik, hogy nekem nem kell írni, hogy mennyire nélkülözhetetlen a pali, csak a maradék 90%-nak :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sí.ja ha mar itt tartunk Realista neki a kisgyerek attol a notol van aki a baratnoje elvben?
A másik, hogy nekem nem kell írni, hogy mennyire nélkülözhetetlen a pali, csak a maradék 90%-nak :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
mehetne a 442, Iscoval, Jamessel, a széleken a két 90milliós meg szórakozhatna elől[/quote]Kerlon írta:kecsunak jár a keksz. :Đ
továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
De most mélyebb a keretünk minőségileg, ha mindenki egészséges, ki kell használni.
Nem mondtam, hogy nem kell pihentetni, csak a 442 a 433 meg foleg ne nelkule menjen ertelmes meccseken, mert gaz lesz. Kontrakban is odaver, ajánlom nezzetek vissza a tavalyi Allianz arénabeli alazast, mikor pl Béla elfut, aztan betolja crhetnek. Nos ott egy fel pillanat alatt pörgette le Balenek a zsugat a kopasz. azokon a meccseken a helyzeteket is bedurrantja nem latom hol a gond. Azok pedig amikor pl sarokkal rahuzta reflexbol... ja ha mar itt tartunk Realista neki a kisgyerek attol a notol van aki a baratnoje elvben?
kecsunak jár a keksz. :Đ
továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.
továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.
mehetne a 442, Iscoval, Jamessel, a széleken a két 90milliós meg szórakozhatna előlnmate írta:Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
De most mélyebb a keretünk minőségileg, ha mindenki egészséges, ki kell használni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.Aki latja is, hogy mi folyik a pályán ugyebar Benzit nem lehet kivenni a csapatból, mert nelkule a tamadojatekunk nulla kreativitást tartalmaz, azon kivul nelkule se CR, se Bale nem tudja hozni amit tud. Ajánlom, hogy nezzetek meg a mozgását labda nelkul is, ahogyan mozog le, mozgatja ki a védőket, aztan ahogy jon a zsuga mar pörgeti is le a szélre ahogyan az oreg mondja. Ja es egybol, bokabol. Plusz egy ember is tud lenni a középpályán, mivel a kp es a tamadok kozotti teret jatsza be, igy tudunk tobbszor lendületből menni a védelemre, nem pedig totyogni, s visszapasszokkal operálni, aminek semmi ertelme. Azon kivul védekezésben is fegyver, mar a nagy meccseken amikor nem erzi azt, hogy o Tupac Shakur, mert visszahúzódik a kozeppalyasra amikor felallunk védekező formacioba, ezzel is nehezítve az ellenfél tamadas építését. Ja es senki nem kezeli ugy a labdát mint o, azok a finom érintesek...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
olyan helyzetben kapott sárgát, ami egyértelmű...szokás szerint a támadó megverte, faltolta, hogy ne tudjon kapura törni...Neki amúgy se kell mondani, hogy figyelj kellene sárgát kapnod, az a csoda ha nem kap