EnnyiBár tuti, hogy a pónilovunk fog kezdeni és lead megint egy duplanullát. :roll:
Fölöslegesen pocsékoltad a karaktert a felállításra,de amúgy én adom
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 11:10
EnnyiBár tuti, hogy a pónilovunk fog kezdeni és lead megint egy duplanullát. :roll:
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 7., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 10:47
A nagy futballtudorokNézd meg a madridom facebook-on ezt a kérdést :lol: Bár biztos láttad a válaszokat.... Nem nagyon számolgattam, de lényegében mindenki Kroos-ra vagy Isco-ra szavazott, egy ember írta Bale-t, azt be is támadták :lol:
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 7., kedd 9:29
Nézd meg a madridom facebook-on ezt a kérdést Bár biztos láttad a válaszokat.... Nem nagyon számolgattam, de lényegében mindenki Kroos-ra vagy Isco-ra szavazott, egy ember írta Bale-t, azt be is támadtákRealista24 írta:AS felmérés szerint (12.000 fő), a legtöbben (31%) Bale-t hagyná ki a csapatból.
Kroos kapta a legkevesebb szavazatot, 3,7%.
Érdekesség, hogy Cristianót 15,2% hagyná ki, Karimot csak 6,5%. (gondolom még az öt gólos meccs előtt készült a felmérés)
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. április 7., kedd 9:24
Igaz, cukkolás az volt mindig... viszont most idegenben ha labdába ér CR, olyan mintha egy nagyobb tehéncsorda bőgne a lelátókon... lehet csak evolúcióról van szó a spanyol "szurkolóknál", továbbléptek...Szerintem de. Tavaly és előtte is folyamatosan jöttek ki a cikkek, hogy a szállodánál, busznál, stadionban is ment a Messi, Messi, meg a fütyülés.
Ma már nem is írnak róla, mert kb. olyan általános lett, mint a bemelegítés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 9:18
Szerintem de. Tavaly és előtte is folyamatosan jöttek ki a cikkek, hogy a szállodánál, busznál, stadionban is ment a Messi, Messi, meg a fütyülés.Sastre írta:Meg gondolom nem csak Real szurkolók szavazhattak... CR-t meglepően sok helyen "fújolják" Spanyolországban... nem tudom, hogy ez most új divat vagy valami, előző években azért nem volt olyan, hogy sorozatban fütyülik ki az idegenbeli meccseken... kb mindenhol...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 7., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. április 7., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 8:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 6., hétfő 22:51
dehogy nincs....a padonBale-nek nincs helye akkor...sehol.
abból egy lucas, meg egy medránde a keretedben van 5 olyan játékos is akik ott, és nem a szélen tudnak játszani
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 6., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 6., hétfő 22:48
Kapusok, védelem szerintem is ez lesz___Samy___ írta:
nálam így nézne ki valahogy a keret jövőre:
iker, navas, pacheco
carvajal, danilo, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, gayá
medrán, lucas, modric, kroos, pogba, isco, james
jesé, benzema, bale, cr
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 6., hétfő 22:46
Oké, 442. De hogy? Bale-nek nincs helye akkor...sehol. Reus tudna az elöl levő kettesben játszani, Reus, Karim, CR pipa...ha kell Jesé még.___Samy___ írta:nálam így nézne ki valahogy a keret jövőre:
iker, navas, pacheco
carvajal, danilo, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, gayá
medrán, lucas, modric, kroos, pogba, isco, james
jesé, benzema, bale, cr
és akkor ugye 4-4-2
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 6., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 5., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 5., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2015. április 5., vasárnap 15:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 5., vasárnap 14:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 3., péntek 16:09
Egyébként ez igaz,de a juve is akkor kezdett el dominálni igazán,mikor Conte ezt a rendszert bevezette anno.A Poolnak egyáltalán nem túlzás, hogy megy, BR kb. a 352-vel mentette meg a szezonukat, azóta hozzák rendre a meccseiket, mégha csak szoros győzelmekkel is.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 3., péntek 15:37
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem