Sokkal jobb volt középen és a Lilleben sem volt állandóan balszélső. Talán Mata miatt került ki a bal szélre. Amúgy nem mondtam rá, hogy nímand. Jobb volt középen, több volt a lehetősége középen, mint a szélről befelé indulva...BBeno írta:Hazard ott lett elcseszve???? Mar is is szerepelt az emberunk vagy mi?
Eleve hol volt kozepen? Mar a lilleben is balszelso volt. Es ott tort be a koztudatba tehat akkor megsem lehet olyan nimand balszelen.
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mounál a tkp védekezésnél betolja magát a két belső középpályás közé,viszont Hazard utál védekezni,erre van neki ugye Oscar.Kerlon írta:Hazard ott lett elcseszve, hogy kirakták a szélre. Középen sokkal hatékonyabb volt, nem értem minek kellett belőle szélsőt nevelni.
A másik szélén van egy melós megint csak,és Hazard ezért baloson nem kell hogy annyit visszazárjon,többet támadhat,mert meg van a két 4-es vonal.
Szinte ugyanaz ami a Realba volt:(csak özil annyira mégse zárt vissza,mert szart rá..)
DM---xabi-------khedira
-------------özil--------
---------------------cr
---benzinkarim----
szerk, bocs,karim helyett el pipita.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Hazard ott lett elcseszve???? Mar is is szerepelt az emberunk vagy mi?
Eleve hol volt kozepen? Mar a lilleben is balszelso volt. Es ott tort be a koztudatba tehat akkor megsem lehet olyan nimand balszelen.
Hazard ott lett elcseszve, hogy kirakták a szélre. Középen sokkal hatékonyabb volt, nem értem minek kellett belőle szélsőt nevelni.
Ibra amúgy egyre lassabb, ami nem meglepő, viszont sokkal több dédelgeti a bogyót.
Más: szerintem Rooney is top csatár, hiába angol, meg nímand meg a szokásos... Gyors, lendületes, TECHNIKÁS, életveszély és még esze is van a játékhoz. Mondjuk szerintem TOP 3-at nem lehetne választani, inkább posztokra lebontva.
Ibra amúgy egyre lassabb, ami nem meglepő, viszont sokkal több dédelgeti a bogyót.
Más: szerintem Rooney is top csatár, hiába angol, meg nímand meg a szokásos... Gyors, lendületes, TECHNIKÁS, életveszély és még esze is van a játékhoz. Mondjuk szerintem TOP 3-at nem lehetne választani, inkább posztokra lebontva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért szeretem ezt a topikot, mert rendre van egy-két eszméletlenül elfogult baromállat, aki az ökör nagy sületlensége mellett a végsőkig kitart, és emiatt visszatérő jelleggel átcsap a topik a világlegerősebblegjobblegizgalmasabb ligájának topikjából, egy humor topikba.
Ezeket a notórius elvakult, állandóan megújulni képes trollokat kérem hogy ne hagyják abba.
Gyerekek, mééééééééééééééég!!
Csak hogy a témához szóljak: szobatársam fanatikus Chelseas, de legalább k*rva jól látja a dolgokat. Hazardot szereti, de belátja a hibáit, amit itt már 5232x leírtak, és el tudja helyezni a kölyköt a piacon.
Ezeket a notórius elvakult, állandóan megújulni képes trollokat kérem hogy ne hagyják abba.
Gyerekek, mééééééééééééééég!!
Csak hogy a témához szóljak: szobatársam fanatikus Chelseas, de legalább k*rva jól látja a dolgokat. Hazardot szereti, de belátja a hibáit, amit itt már 5232x leírtak, és el tudja helyezni a kölyköt a piacon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
miro írta:Realista24 írta: Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.
De nem egy poszt Iscoval,nálam Ő a régi CR poszt,baloldalról indul,befelé cselez,az első hármasba játszik,azért ott illik odaérni,Isco sokkal mélyebben futballozik.
Jó, akkor ha első hármashoz tesszük szigorúan, akkor legyen összehasonlítva Benzemával. Az ilyen játékosoknak színezni kell a játékot, csinálni a finomságokat, leültetni az embert a tv elé. Ő tízes, ennek megfelelően is játszik szerintem, vannak gólok, sok gólpassz, kulcspassz.egy középpályást hasonlítasz össze egy támadóval
Viszont ha szintet akar lépni, akkor azt szerintem csak a Realban vagy Barcában tudná megtenni.
Amúgy mind a kettő inkább támadó középpályás, mint kifejezett támadó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy középpályást hasonlítasz össze egy támadóvalRealista24 írta:Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.
- miro
De nem egy poszt Iscoval,nálam Ő a régi CR poszt,baloldalról indul,befelé cselez,az első hármasba játszik,azért ott illik odaérni,Isco sokkal mélyebben futballozik.Realista24 írta: Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.
Függetlenül ettől én azért megnézném Bale helyén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. április 7., kedd 11:46-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha messit és ronaldot kiemeljük, azért ott elég sűrű a mezőny és az aktuális forma nagyon sokat nyom a lattba, ha rangsorolni kell a játékosokat.
de szerintem is túlzás egyértelmű harmadiknak kiemelni a belgát.
reus, neymar, benzema, suarez, robben, aguero, alexis, stb...rengeteg olyan játékos van, akire nem mondanám rá, hogy gyengébb, mint hazard.
ezek pedig csak támadók, de ha megnézzük a középpályásokat is...
de szerintem is túlzás egyértelmű harmadiknak kiemelni a belgát.
reus, neymar, benzema, suarez, robben, aguero, alexis, stb...rengeteg olyan játékos van, akire nem mondanám rá, hogy gyengébb, mint hazard.
ezek pedig csak támadók, de ha megnézzük a középpályásokat is...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is kell sok gól egy ilyen kaliberű játékosnak. Nálunk is mindenki csöpög Iscótól, pedig nem egy gólvágó.de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Nekem is van pár Chelsea-s ismerősöm és tényleg hanyatt vannak baszva tőle,de szerintem azért nem olyan nagy extra,driblibe parádé,kis területen nagyon ügyes,gyors,jól vált iramot és ütemet,de nem ér oda,nincs sok gólja,azzal lenne szerintem extra.BBeno írta:
Kerdezz meg 10 chelseast es hamar rajossz hogy ő az
Viszont a Spanyol liga szerintem is menne neki,nálunk többet lehetne kapu előtt,fene tudja.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Kerdezz meg 10 chelseast es hamar rajossz hogy ő azEnrique írta:Hazardnál már szerintem az is kérdéses, hogy a saját csapatában ő-e a legjobb, legkevésbé nélkülözhető, játékra legnagyobb befolyással bíró játékos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A PL csúcs még igen messze van tőle, hogy finoman fogalmazzak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hazardnál már szerintem az is kérdéses, hogy a saját csapatában ő-e a legjobb, legkevésbé nélkülözhető, játékra legnagyobb befolyással bíró játékos.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Persze hogy jot tenne neki. Fekszik neki a mi jatekunk. Francia ligaban csucson volt. PLben is. Irany spanyolorszag
Múltkor még egy gyengébb kiadású CR volt.hehe írta:azért nem túl nagy eresztés az a házár, egy gyengébb kiadású alexis sanchez a gyerek.
Amúgy ja, bőven nincs top3 a gyerek, sőt. Szerintem Reus sokkal ügyesebb kölyök, mint a Hazard gyerek.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért nem túl nagy eresztés az a házár, egy gyengébb kiadású alexis sanchez a gyerek.
- miro
Na reméltem hogy valaki észre veszi..kelemen.istvan írta:Modric a harmadik
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak nehogy ezt egy Arsenalos meglássa. Mert mindjárt röpködnek majd itt a Cazorla, Özil meg Sanchez nevek. Robben a Bundes ligában oktat, és hát ugye a PL a legerősebb bajnokság. Ergo, Robben nem ér semmit.Enrique írta:Robben hatékonyabban bontja meg a védelmeket, veszélyesebb a kapura is, nagyobb befolyása van a meccsekre, én egyértelműen feljebb teszem Hazardnál, sőt nálam egy ideje ő a harmadik legjobb játékos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots