Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 20:14

Pont ezt akartam irni, 1 evre senki nem ir ala. legalabbis nem olyan akinek van neve. A sajto mar megszelloztette Wengert jovore erkezhet oda, ezek utan ne is varjanak oda neves edzot. Talan egy egy Grant forma mint a cselzinel esetleg kitudnak majd nevezni.
Pontosan.
Ha neves edző lennék, akkor én sem vállalnám... Megmondanám a sejk bának, hogy szórakozzon mással. Milyen már, leülsz a padra egy évre, hogy az ezek szerint jobb edző (de mindenesetre a PSG által favorizált) Wengernek készítsd elő a terepet... Viszont ha nem talál júliusig embert, akkor már nem kell tovább játszani a jó fiút nekünk sem, ha igaz volt a hír, hogy ugye 4-5 millió eurót lehet spórolni a dátumokkal játszva, akkor addig lehet várni (közben Ancelottival egyeztetve), utána ha pénzbe is kerül, hozni kell. A sejk meg nyelje le, hogy a pénze nem teremt presztízst.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 20:11

Anglia, Olasz, Nemet bajnoksagokban is vannak tehetsegek, csak ott a klubok jobban ragaszkodnak hozzajuk v nem engedig el oket v irrealisan magas osszeget kernel ertuk. Ebbol a szempontbol meg franciaorszag a legkifizetodobb v afrika. Brazilok? Neymar, Lucas v Oscar sokkal tobbe kerult mint amennyit err, de Casemiro meg az ellenkezoje ot realis v aron alul adtak.
Ez is igaz de a francia és brazil felhozatalhoz képest azért az olasz,német,angol utánpótlás elenyésző.Az ország méretéhez képest,esetleg még a hollandot venném ide...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. június 20., csütörtök 19:54

szilamer írta: Csak én nem látok Higuban semmit?
http://bleacherreport.com/articles/1668 ... lo-higuain

Higu nem egy korszakos klasszis mint Ronaldo, nem játszik olyan elegánsan mint Benzema, nem tud a bal heréjével gólt lőni mint Gomez, és nincs akkora malaca mint Lewandowskinak.

A számok magukért beszélnek, főleg hogy nem hinném, hogy a meccsenkénti átlag játékperc 60 fölött lenne az esetében.

Persze lehet jönni azzal, hogy csak a sörmeccseken villog, de azért a tény, hogy minden második kaput ért lövése illetve minden negyedik lövése gól.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem létezik nála jobb alternatíva. Itt sosem fogja megkapni azt a bizalmat, és amíg CR itt van azt a rendszert sem, amiben igazán kibontakoztathatja a képességeit.

Más környezetben majd meglátjuk, hogy a BL fóbia (vagy általában a nagy meccseken nyújtott teljesítmény) abból eredeztethető, hogy a klub sosem bízott benne igazán, vagy egyszerűen fejben nem bírja az ezzel járó terhet.

Neki mindeképp jobb lesz ha megy, és ne hozzunk csatárt helyette, amíg a taktika egy emberre és az ő kiszolgálására van kihegyezve.

Egy Benzema, Callejón/(vagy valami padon otthonosan mozgó rutinos vén róka), Morata csatárhármasban talán Benzema is magára talál és Morata is ki tudja szépen bontogatni a szárnyait és fejlődhet.

Jöhet ide Suarez vagy Cavani, de ha nem oszlik el jobban a játékunk súlypontja a támadóharmadban, akkor ők is ugyanúgy szenvedni fognak.

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 20., csütörtök 19:54

Szek: kozben mar Galacticos megelozott, hat van amiben a tobbseg egyetert
Facebookon is mindenki egyetért azzal, hogy Kakát a kezdőbe és Cavanit hozzuk. :)

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:50

morientes írta: Látod ez igaz.Csak ugye a francia meg a brazil ügynökök erőltetik üzleti szempontból,nyilván azokat a játékodokat is,akik nem az a minőség...
De inkább úgy bővítenèm a dolgot,hogy europaba főként franciország(a bevándorlók miatt)dél amerika valamint esetleg afrika....
Anglia, Olasz, Nemet bajnoksagokban is vannak tehetsegek, csak ott a klubok jobban ragaszkodnak hozzajuk v nem engedig el oket v irrealisan magas osszeget kernel ertuk. Ebbol a szempontbol meg franciaorszag a legkifizetodobb v afrika. Brazilok? Neymar, Lucas v Oscar sokkal tobbe kerult mint amennyit err, de Casemiro meg az ellenkezoje ot realis v aron alul adtak.
Gerr90
Regen is megvoltak az ugyanilyen univerzalis jatekosok mint most, csak a sajto( ami nem volt akkora mint most) nem foglalkozott annyira veluk, mert ahogy irtad tobb volt az elismertebb jatekos. Szerintem nem volt gyorsabb a foci legalabbis ha 80-s evekig megyunk vissza. 90 evek legalabb ilyen iram volt csak tobb egyeniseggel a csapatokban.

Az avatarodat is atoltoztethetned mar pirosba, zavar ebben a feher mezben :mrgreen: :roll:

Szek: kozben mar Galacticos megelozott, hat van amiben a tobbseg egyetert
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 20., csütörtök 19:47

André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.
Ez olyan kis gyerekes :sly:

A Bale-ből befolyt nem kevés összegből amúgy, egy erős, korrekt csapatot rakhatna össze magának. Kihívás, bizonyítási vágy, tökösség. Ezek mind-mind hiányoznak AVB-ból. De utálom őt :Đ

Ez az egész amúgy sem AVB-n, vagy Levy-n múlik javarészt, hanem Bale-en. <---valamit a Wales-i nek is tennie kellene már az ügyben. Majd Ronci küld neki egy VH-t, aztán már sprintel is Bale Madridba. Én még mindig biztosra veszem, hogy jön.

:mrgreen:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 20., csütörtök 19:44

csak vigyék már könyörgöm!
lesz ivás? :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 20., csütörtök 19:43

Galacticos írta:
inkább a mi mezünk állt neki szarul.
:D

csak vigyék már könyörgöm!
Kép
Kép
Kép

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 20., csütörtök 19:41

Matt009 írta:Azt nem értem, miért nem próbálkoznak be Heynckesnél? Oké, hogy az öreg lenyilatkozta, hogy pihen 1 évet, de meg lehetne őt győzni...

Azota mar bejelentette, h visszavonul.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 19:36

CS0ki írta:
Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..
Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt? :hmmm: ) Nekünk azért nincs edzőnk, mert Ancelottira várunk. A PSG viszont már körbejárt európában, tett pár ajánlatot, aztán mindenki beintett nekik a hírek szerint.
Igen velem dumáltál erről. Az év vicce lesz, ha Mancinié lesz végül a pad. Nagyon fogom sajnálni a PSG-t, mert akkor nagyon megszívattuk őket. Most kezdem kicsit értékelni Ancelotti érkezését, mert bár én nem vagyok odáig érte, de a Mancini képviselte vonalnál bőven jobb. És lám sok nagy/ígéretes edző nem volt megszerezhető.

Azt nem értem, miért nem próbálkoznak be Heynckesnél? Oké, hogy az öreg lenyilatkozta, hogy pihen 1 évet, de meg lehetne őt győzni...
Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.
Azért Khedirán jobban festene a Barca mez :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 19:34

inkább a mi mezünk állt neki szarul.

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 20., csütörtök 19:21

Nem áll neki rosszul az Arsenal mez.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 19:15

numberone1 írta:
morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.
Látod ez igaz.Csak ugye a francia meg a brazil ügynökök erőltetik üzleti szempontból,nyilván azokat a játékodokat is,akik nem az a minőség...
De inkább úgy bővítenèm a dolgot,hogy europaba főként franciország(a bevándorlók miatt)dél amerika valamint esetleg afrika....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 20., csütörtök 19:13

numberone1 írta:
morientes írta: Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
A vilag foci minosege esett vissza nem csak francia v a brazil. De meg mindig ezekben a bajnoksagokban van esely gyemantokra lelni.
Na ez egy nagyon érdekes kérdés. Sokat gondolkodtam már rajta magam is, hogy a foci minősége vajon visszafejlődött, vagy egyszerűen csak megváltozott. Régen azért mindig több kortárs világsztár volt, igazi legendák, amiknek köszönhetően elképzelhetetlen volt, hogy valaki 3-4-5(?) alkalommal egymás után aranylabdát nyerjen. Most viszont csak két ilyen emberünk van, CR és ugye Messi.
Szerintem az igazság nagyon komplex, sok elemből tevődik össze. Most valamiért kevesebb a szupersztár, de a labdarúgás is fejlődött, gyorsult és igazi taktikai játszmává vált. Manapság már gyakran nem elég ha valaki csak egy poszton képes kiemelkedően teljesíteni. Ráadásul a posztokkal szembeni elvárások is megváltoztak, már nem fér bele, hogy egy csapat olyan VKP-t tartson, aki tényleg csak levédekezi a helyzeteket, megszerzi a lasztit és továbbadja. Ezért maguk a posztok is megváltoznak. Egyesek még el is tűnnek.
Úgy látom, hogy napjainkban a foci egy átalakuláson megy keresztül, aminek hála nagyon nehéz bármiféle örök érvényű megállapítást tennünk.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:10

mohaola írta:
Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.

Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.
Pont ezt akartam irni, 1 evre senki nem ir ala. legalabbis nem olyan akinek van neve. A sajto mar megszelloztette Wengert jovore erkezhet oda, ezek utan ne is varjanak oda neves edzot. Talan egy egy Grant forma mint a cselzinel esetleg kitudnak majd nevezni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 19:04

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 18:58

Anthony írta:
mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.
Pedig remek keretük van, pénz van igazolásokra, rengeteg pénzt adnak az edzőnek is, szóval nem értem..

Nagyon meg vannak állva a hírek de nem csak velünk kapcsolatban. A teljes átigazolási piac stagnál.
Véleményem szerint azért intenek be nekik mert csak 1 évre keresnek edzőt, a hírek legalábbis erről szólnak, mivel jövőre Wengert szeretnék edzőnek.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 18:56

Erről beszéltem itt valakivel pár napja (talán Matt? :hmmm: ) Nekünk azért nincs edzőnk, mert Ancelottira várunk. A PSG viszont már körbejárt európában, tett pár ajánlatot, aztán mindenki beintett nekik a hírek szerint.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 20., csütörtök 18:51

mohaola írta:A hírek szerint a PSG bepróbálkozott Rijkaard-nál is, aki szintén 'nem' el válaszolt, most Manchini-nél próbálkoznak, lassan nem lesz edző aki elvállalná őket.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 18:49

Morientes draga baratom.... Nem a kepessegekrol volt szo. Azt senki nem rudhatja milyen szintu jatekos valhat beloluk. The azt irtad, nagy az egojuk és mindenbe beleszarnak. Erre reagaltam, és felsoroltam az ujhullamot kepviselokbol parat. Egyiknel sem hallani viselkedesi gondokat, mindegyik oda teszi magat. Hozza allasban eddig nem tudnek olyan feka vkp-t mondani(ismetlem nem tudasban) aki az altalad emlitett "nagy ego, beleszarok magatartast" tanusit (M'Vilan kivul). Mondhatnam Lasst is, de a palyan mindig oda tette magat. Nezd vissza mi az amit megfogaaztal. Arra irtam amit, magatartasrol volt szo nem kepessegekrol. Az utobbi mas teszta, jo ha 20 jatekosbol lesz egy Yaya v Essien, de probalkozni lehet 5-10 millios befektetesek meg nem vagja foldhoz a csapatot.
Persze...nem is a te véleményed próbálom szétszedni.Csak arra kivántam rávilágítani,hogy sokaknak(és nem neked)van egy olyan sztereotipiaja,hogy ha valaki francia feka vkp,az csak jó lehet.De nem.Ezt mindketten tudjuk.Ez kicsit olyan mint a brazil efektus.Ha valaki brazil,az űberplaya.De ez sem igaz.Sok jó játékost nevel ki mind a francia,mind a brazil foci,csak az a baj,hogy a minőségi szinvonal mintha esett volna az utóbbi években...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: