Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Toti

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 7., kedd 18:48

Sunsky írta: McC karaktere megváltozik a végén, amiről hablatyol egészen addig, abban bizony elég sok igazság van
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az m-elméletről vakerál az 5. részben, az a legjobb. :mrgreen:
mikor megnéztem az interstellart (ugye szintén ő..) egyből eszembe jutott.

egyékbént rustként előadott monológjait/eszmefuttatásait egész nap tudnám hallgatni. tényleg rengeteg igazságot mond,
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 7., kedd 18:45

True Detective

Na, hát szerintem eléggé hangulat kell hozzá, engem szerencsére tegnap elkapott, más dolgom meg nem volt, így végig is néztem. Mondjuk rohadt kíváncsi voltam, meg volt sejtésem is (amit a készítők is elhintetettek picivel a fele után, de aztán mégsem az lett), de olyan hű de nagy katarzis nem ért a végén. Nem azt mondom, hogy rossz, mert egyáltalán nem az, sőt.. Simán végignézette magát. A karakterek erősek, McConaughey erősen kiemelkedik és akár egyedül is elvinné az egészet, viszont valami hiányzott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én valahogy arra számítottam, hogy valaki, akit ismernek benne van az egészben. (és már a 3., 4. rész körül fejben össze is állt, hogy McConaughey karaktere a kapocs és ő mozgatja a szálakat, hiszen minden adott volt; veszteségek a múltban, káb.szer, hallucinációk... aztán az 5., 6. rész körül az írók is rájátszottak picit, hiszen meggyanúsították, mondjuk innentől viszont egyértelmű volt, hogy nem ő, ez túl korai lett volna)

8,5/10, mert magával ragadott és bár McC karaktere megváltozik a végén, amiről hablatyol egészen addig, abban bizony elég sok igazság van (de ez már szubjektív vélemény és nem akarok vallásos vitába keveredni), még ha nem is a legfinomabban is fejezi ki magát.

Közben látom, hogy Justin Lin (halálos iramban :D ) rendezi a második évadot és Colin Farell lesz a főszereplő.. Hát kíváncsi leszek lesz e ennyire hatásos...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 7., kedd 18:30

P. Krisz írta:Eliza Dushku is szerepel a Banshee 4. évadában . :-*
Vannak spoileres tartalmak is a cikkben .
Na végre egy jó hír :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még réges régen volt pár szép közös esténk :mrgreen: Kár hogy ő nem tud róla :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 16:51

Realista24 írta:Na jó, lökjétek ide kérlek a legjobb linket Ragnar és barátairól, hogy mi és hogyan alakul(na) a legenda szerint. Köszipuszi
nem találtam most meg, de azt hiszem csonttalan ivar wiki oldalán olvastam sok mindent.

http://tortenelmiportre.blog.hu/2014/08 ... r_lothbrok

meg van még itt egy ilyen.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 7., kedd 16:32

messideco írta:Fogadjunk, hogy Hoodnak ő is meg lesz :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az indián rendőr suna kimaradt a szórásból .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 7., kedd 16:21

Fogadjunk, hogy Hoodnak ő is meg lesz :lol:
"And my heart will leave you never."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 7., kedd 16:10

Eliza Dushku is szerepel a Banshee 4. évadában . :-*
Vannak spoileres tartalmak is a cikkben .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 16:07

Na jó, lökjétek ide kérlek a legjobb linket Ragnar és barátairól, hogy mi és hogyan alakul(na) a legenda szerint. Köszipuszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 7., kedd 16:05

raul0791 írta:
Boky írta:Vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki napjai (reszei) meg vannak szamlalva, Ragnar at lat rajta, bele ejtette ebbe a vezeto pozicioba, h elbukhasson, Ragnar pedig megmentot jatszhasson, igy majd jobban fogja a nepe fogadni, h az Egberttel valo alku full buko volt.
Meglepodnek, ha Floki megerne az evad veget.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre írtam, vagyis pontosabban kérdeztem én, hogy a sorozat mennyire követi azt ami valójában volt? mert ha követi, floki bizony nem hal meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már eltértek horiknál is rendesen, szóval nem lepne meg, ha floki izland helyett belize-be menne.

sanko.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 15:34

Boky írta:Vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki napjai (reszei) meg vannak szamlalva, Ragnar at lat rajta, bele ejtette ebbe a vezeto pozicioba, h elbukhasson, Ragnar pedig megmentot jatszhasson, igy majd jobban fogja a nepe fogadni, h az Egberttel valo alku full buko volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre írtam, vagyis pontosabban kérdeztem én, hogy a sorozat mennyire követi azt ami valójában volt? mert ha követi, floki bizony nem hal meg.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 7., kedd 15:12

Vikings

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 7., kedd 14:57

Bekonnektelek a viking témába:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem Ragnar így csak felturbózott pap, hol a régi jó haja?? tönkretették...Amúgy zseniális, alig beszél, de még is beszarsz a gesztusain. Elmeháborodott Floki nekem is adja... Kicsit off, de a legjobb, hogy yeti Rollo tiszta szőr, de azért faszán leepilálták a testét.... Egbertet remélem hamarosan elteszi láb alól megkeresztelkedett Rangar Lothbrok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sanko.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 12:16

Realista24 írta:
raul0791 írta:senki nem nézte meg az új vikings részt? visszanéztem, de nem találtam. :D sokatok által várt rész volt most pedig. Mondjuk még én is csak ezután nézem.
Én néztem, olyan rész volt, amilyet vártam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki továbbra is parádés, Ragnarnak jól áll, hogy kopasz, a következő rész (és a hátralévő másik kettő) odaszabós lesz :shifty:
na megnéztem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ettől a résztől nem estem hanyatt, de a következő 3 nagyon baba lesz. Nem tudom a sorozat mennyire követi a történelmi dolgokat. Ha követi akkor floki nem halhat meg. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 9:14

raul0791 írta:senki nem nézte meg az új vikings részt? visszanéztem, de nem találtam. :D sokatok által várt rész volt most pedig. Mondjuk még én is csak ezután nézem.
Én néztem, olyan rész volt, amilyet vártam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Floki továbbra is parádés, Ragnarnak jól áll, hogy kopasz, a következő rész (és a hátralévő másik kettő) odaszabós lesz :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sanko.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 8:31

senki nem nézte meg az új vikings részt? visszanéztem, de nem találtam. :D sokatok által várt rész volt most pedig. Mondjuk még én is csak ezután nézem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 7:14

Teljesen nyugodt vagyok, csak röhögök a vergődésén. Mert nem csak lassú, de legalabb a minőség is esett rendesen es most mar annyit sem ir ki, hogy mikorra varhato. Ra kell kérdezni :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. április 6., hétfő 23:46

Realista24 írta:4 hét, két rész.
#csináljjobbat
nem kell segítség :D amúgy keep calm, a hét második felére már jön is az új felirat.
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 22:15

tucsoki írta:Nem tudom pontosan kit akarsz ezzel provokálni már lassan napról-napra, de max. a tinik körében menő ez a viselkedés.
Ne haragudj, hogy írok a fórumra.

Szerk.: ja értem, te voltál, aki ezt írta nekem korábban :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 6., hétfő 22:12

Nem tudom pontosan kit akarsz ezzel provokálni már lassan napról-napra, de max. a tinik körében menő ez a viselkedés.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 22:05

4 hét, két rész.
#csináljjobbat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: