Faubert-et kihagytadVictor írta:dehogynem! gravesen, pablo garcia és még sorolhatnám. ki ismerte a real előtt őket?Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
Kommentáld a híreket
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
- Realcsa
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el,mikor simán el tudták volna passzolni a Chelsea-Barca-Real meg kitudja még melyik csapatokhoz.morientes írta:Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
Egyébként valaki világosítson fel: Ugye Götzének szerződése volt. Mi miért nem tudunk év közben tárgyalni játékosokkal? Miért kell megvárni a nyarat és csak akkor foglalkozni az igazolásokkal? Vagy csak én vagyok tájékozatlan és nem figyelem az eseményeket (kétlem),és ez időben is tárgyalunk Neymarról-Reusról-Gündoganról?
- realbeckham
Akkor őt kell elhozni :-) Amúgy őt is eltudnám nézni a balosonericco írta: Pont ma igazolták a posztjára Götzét t.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem Madridista,de állítása szerint nincs még egy olyan fajta szurkolótábor mint a miénk. A többi szurkolótábor elnézőbb kedvenc csapatuk játékosaival pl.: mu-sok nem szidják nanit,a chelseasok nem szidták torrest, a poolosok downingot annyira mint mi Di-Mariat-Higuanit-Özilt-Arbeolat-ésatöbbi ésatöbbi.numberone1 írta:A baratod nezi a madrid meccseket? mert gondolom, h o nem szenved DM-tol.
Nem,még soha.ericco írta:A barátod kedvenc csapata sosem szokott igazolni, ugye? Sosem nézett úgy egy játékosra, hogy de jó lenne, ha a kedvenc csapatomban játszana?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
dehogynem! gravesen, pablo garcia és még sorolhatnám. ki ismerte a real előtt őket?Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Bale nagyon sokért és marad Mourinho, meg a játéka, meg a középpálya, esetleg Kondogbiával kiegészítve,
VAGY
jön Ancelotti, és ha igazak a hírek, kérte Verrattit, és talán Lucas is megtetszik Neki, ha már ilyen közelről látja. Van még pár hónapja őket meggyőzni.
Ha ez valóban így lenne, akkor gondolkodás nélkül választanám a másodikat. Bale-t nem akarom. Pláne nem 45 fölött. Akkor már inkább adjunk di Mariát + 20 milliót (~55) Lucasért. Szerintem előrébb lennénk, mint Bale-lel. Mou meg viheti magával Khedirát, és akkor lenne valamennyi pénz Vidalra is.
"Sweet dreams are made of these..."
VAGY
jön Ancelotti, és ha igazak a hírek, kérte Verrattit, és talán Lucas is megtetszik Neki, ha már ilyen közelről látja. Van még pár hónapja őket meggyőzni.
Ha ez valóban így lenne, akkor gondolkodás nélkül választanám a másodikat. Bale-t nem akarom. Pláne nem 45 fölött. Akkor már inkább adjunk di Mariát + 20 milliót (~55) Lucasért. Szerintem előrébb lennénk, mint Bale-lel. Mou meg viheti magával Khedirát, és akkor lenne valamennyi pénz Vidalra is.
"Sweet dreams are made of these..."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
[quote="ericco"
5 éíves volt, mikor elköltöztek Dortmundba. Hidd el, 100%-ig Dortmund-szurkoló. Csak tud valami olyat, amit a nagyérdemű még nem: Lehet csúnyán lerabolják a csapatot, vagy Klopp lépni készül. Lehet hozzánk, lehet a Chelseabe.[/quote]
Hat ez is benne van a pakliban, ezek utan nem lepodnek meg, ha Klopp is valtana.
Ezt egybent ki is jelentette? Mert ettol meg lehet a csalad nagy bajern fan.
5 éíves volt, mikor elköltöztek Dortmundba. Hidd el, 100%-ig Dortmund-szurkoló. Csak tud valami olyat, amit a nagyérdemű még nem: Lehet csúnyán lerabolják a csapatot, vagy Klopp lépni készül. Lehet hozzánk, lehet a Chelseabe.[/quote]
Hat ez is benne van a pakliban, ezek utan nem lepodnek meg, ha Klopp is valtana.
A baratod nezi a madrid meccseket? mert gondolom, h o nem szenved DM-tol.kelemen.istvan írta: Egy barátom szerint egy madridistának mindig az kell aki nincs ott. Valahol igaza is van sajnos
Kód:
5 éíves volt, mikor elköltöztek Dortmundba. Hidd el, 100%-ig Dortmund-szurkoló.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pont ma igazolták a posztjára Götzét Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos (Ezért is örulünk páran ennyire Raphael teljesítményének. Nem vagyunk hozászokva, hogy viszonylag noname játokosok kápráztassanak el minket Madrid mezben.). Az utánpótlsát kevés kivétellel csak spanyol játékosokkal tudjuk elképzelni, ami szerintem óriási hátrány.realbeckham írta:Igen, igaz. Azt sem tudtuk hogy ki, nekem manapság az egyik legszimpatikusabb sráccá vált. Ez is azt bizonyítja, hogy nem kell csak neveket nézni, hanem "ismeretlen"játékosokat kellene megfigyelni, megfelelő hozzáértéssel. Amolyan Varane módjára aranyat találni.
CS0kinak meg valahol igaza volt, mert két olyan szitációt (te írtad) hasonlítottál össze, amit eleve nem lehet, mivel teljesen másról szól a két eset. Götze a Dormund egyik legjobb játékosa, saját nevelés. Modricról és Özilről ez nem mondható el. A szurkolók reakciója sem lenne azonos. Konkrétan a kövér spanyolok Modricot válaszották meg, mint a szezon flopigazolását.
Merci Zizou!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
na baz!Realista24 írta:Xabi utódjaként emlegetik, Sevillából. 10-20 közöttire lőtték be az árát.ki ez? sose hallottam róla.
csak nem Xabi utódja
az egy dolog,hogy fizimiskába nvan egy csepp kontraszt...nem sok,csak mintha Xabinak erősebb lenne az ádámcsutkája :Đ
nem a Verratti meg az Illaramendi Xabi utódja?
én így emlékszem
Kon.meg Vieira nem tudom hányadik kiadása már
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most komolyan ennyire felháborító lenne hogy Götze elmegy münchenbe?Ne már... Profi játékos aki elmegy több pénzért,ahol nagyobb esélye van a BL trófeára...ahol tud még fejlődni.Azt meg sose hallottam hogy kategórikusan kijelentette volna hogy ő csak a Real Madrid kedvéért igazolna el dortmundból.
Egyébként lehet savazni azt a csúnya bayernt hogy összevásárolja magát,meg Götzét hogy a nagy riválishoz megy(megjegyzem nekik a legnygyobb rivális a SCH04)de ne felejtsük el,hogy mi is megvettük Figot anno a nagy riválistól,de ettől nem hiszem hogy F7 egy jellemtelen senkiházi lenne sőt...nagyszerű sportember.Vagy Ronaldot a MU-tól,aki igen fiatalon került oda(csakúgy mint Figo a barcaba)s bár nem voltak saját nevelések(bár a barcaba mindenk az,tudjuk )de nagyban kötődtek az adott klubhoz.
Az a helyzet hogy ilyen a foci,üzlet,egy játékosnak meg van kb 15-éve hogy összeszedje magát,jó esetben.Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
Ami meg a Bale sztorit illeti,nekünk tényleg nem marad más úgylátszikmi mindig a rosszabb lóra teszünk.Hosszan lehetne sorolni kiket b unk el,és über pénzért nem éppen azt a minőséget vettük.De mondjuk csak mégis két nevet:Ronaldinho,D.Silva akik helyett jellegtelen playakat hoztak,finoman szólva...
Egyébként lehet savazni azt a csúnya bayernt hogy összevásárolja magát,meg Götzét hogy a nagy riválishoz megy(megjegyzem nekik a legnygyobb rivális a SCH04)de ne felejtsük el,hogy mi is megvettük Figot anno a nagy riválistól,de ettől nem hiszem hogy F7 egy jellemtelen senkiházi lenne sőt...nagyszerű sportember.Vagy Ronaldot a MU-tól,aki igen fiatalon került oda(csakúgy mint Figo a barcaba)s bár nem voltak saját nevelések(bár a barcaba mindenk az,tudjuk )de nagyban kötődtek az adott klubhoz.
Az a helyzet hogy ilyen a foci,üzlet,egy játékosnak meg van kb 15-éve hogy összeszedje magát,jó esetben.Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
Ami meg a Bale sztorit illeti,nekünk tényleg nem marad más úgylátszikmi mindig a rosszabb lóra teszünk.Hosszan lehetne sorolni kiket b unk el,és über pénzért nem éppen azt a minőséget vettük.De mondjuk csak mégis két nevet:Ronaldinho,D.Silva akik helyett jellegtelen playakat hoztak,finoman szólva...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- realbeckham
EgyetértekRealista24 írta:Ennek viszont örülök, mert nekem egyik sem kellene.A spanyol piac eléggé halott, igazából Isco az akivel szóba hoztak minket, de az a vonal is szépen elcsendesült. Meg Kondongbia van még terítéken.
Istenem Sok vagy azt ugye tudod? Bolhából elefánt szituáció kb. Annyira fölösleges dolgok ezek, hogy szerintem már vicc. Igazad van! Kinyírtál, feladom :-) Szép napot csokiCS0ki írta: És még tovább magyarázod...
Igen, igaz. Azt sem tudtuk hogy ki, nekem manapság az egyik legszimpatikusabb sráccá vált. Ez is azt bizonyítja, hogy nem kell csak neveket nézni, hanem "ismeretlen"játékosokat kellene megfigyelni, megfelelő hozzáértéssel. Amolyan Varane módjára aranyat találni.Shaqiri
a bl keretben annyi a pozitívum, hogy nincs benne rubeola
- ericco
- Kapcsolat:
A barátod kedvenc csapata sosem szokott igazolni, ugye? Sosem nézett úgy egy játékosra, hogy de jó lenne, ha a kedvenc csapatomban játszana?kelemen.istvan írta:Egy barátom szerint egy madridistának mindig az kell aki nincs ott
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Xabi utódjaként emlegetik, Sevillából. 10-20 közöttire lőtték be az árát.ki ez? sose hallottam róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem abszolút nem akartuk leigazoni Götzet. Minek,ki helyére? A frissen igazolt Modric,vagy a szent Öziltől vált volna meg a vezetés?Nem Götze posztján vagyunk a leggyengébbek. Egy barátom szerint egy madridistának mindig az kell aki nincs ott. Valahol igaza is van sajnos
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ericco
- Kapcsolat:
Az egész pedig úgy lesz beállítva, hogy ez azért történt meg, mert elment MourinhoRealista24 írta:Összehozhatunk, csak nincs értelme. Illetve, ha le akarunk maradni, akkor igen.
Konkrétan egy egész tavaszon keresztül mindenki őt akarta pár éve, mikor nem igazán hajlott a szerződéshosszabítás felé.flori írta: itt nem nagyon volt elájulva tőle senki
Meg sok-sok millióból. De az tény, hogy ott értenek a játékosmegfigyeléshez, felfedezéshez, nálunk pedig... szóra sem érdemes.flori írta:esküszöm le a kalappal a friccek előtt,kb a szarból épitettek várat.
5 éíves volt, mikor elköltöztek Dortmundba. Hidd el, 100%-ig Dortmund-szurkoló. Csak tud valami olyat, amit a nagyérdemű még nem: Lehet csúnyán lerabolják a csapatot, vagy Klopp lépni készül. Lehet hozzánk, lehet a Chelseabe.Egy vmit tudni kell rola, hogy bajori szuletesu(nem muncheni), de nem tudhatjuk, h nem e a Bayern volt a kedvenc csapata kiskoraban - attol fuggetlenul, h Dortmundi akademiahoz szerzodott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 23., kedd 13:34-kor.
Merci Zizou!
- Realcsa
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
.[/quote] Gündogan+Reus párosért oda kell adni Di Maríat meg Callejónt, aztán kész is :Đ[/quote]
Szép álom. Oké h voltak olyan hülyék és Götzét odaadták a legnagyobb riválisnak,de még egy ilyen rossz üzletet nem csinálnak szerintem
Szép álom. Oké h voltak olyan hülyék és Götzét odaadták a legnagyobb riválisnak,de még egy ilyen rossz üzletet nem csinálnak szerintem
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én is csak ezért remélem, hogy nagy nehezen összejön a 10., mert akkor biztos távozik el unicó. ezt a szánalmat, amit ő focinak hív, én már nem tudom nézni. elegem van a csökönyösségéből, az idióta húzásaiból és megnyilvánulásaiból is.És remélem, idén távozik. Minél hamarabb elkezdjük átalakítani a játékunkat, annál jobb. Sehova sem vezet az, amit most játszunk. Nyerjük meg idén valahogy a 10.-t, és távozzon a portugál emelt fővel.
ki ez? sose hallottam róla.Meg Kondongbia van még terítéken.
de szép is lenneoda kell adni Di Maríat meg Callejónt, aztán kész is
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Engem is hidegzuhanykent ert a bayernbe igazolasa, ennyi penzert siman hozni kellett volna. Furcsa lesz latni pirosban az is biztos.
Annyit vedelmeben, h itt sokan tamadjak mert Dortmund neveles stb. bla-bla-bla.
Egy vmit tudni kell rola, hogy bajori szuletesu(nem muncheni), de nem tudhatjuk, h nem e a Bayern volt a kedvenc csapata kiskoraban - attol fuggetlenul, h Dortmundi akademiahoz szerzodott.
Vki felvette Reust, ja a mostani koncepcioba ebbe a kontra fociba bele illene(mint Bale). Nekunk Gotze kellett volna, az o kreativitasa,Reus fele olyan kreativ,mint Gotze.
Csalodott vagyok. Egy Lucas Moura-Vida pakk esetleg feledhetetne ez.
Annyit vedelmeben, h itt sokan tamadjak mert Dortmund neveles stb. bla-bla-bla.
Egy vmit tudni kell rola, hogy bajori szuletesu(nem muncheni), de nem tudhatjuk, h nem e a Bayern volt a kedvenc csapata kiskoraban - attol fuggetlenul, h Dortmundi akademiahoz szerzodott.
Reus Dortmundi szuletesu, szerintem konnyen lehet, h most is oket valasztana.Innentől fogva mondjuk egy Reus, aki tavaly még a Dortmundot választotta, idén már nem biztos, hogy így tenne.
Vki felvette Reust, ja a mostani koncepcioba ebbe a kontra fociba bele illene(mint Bale). Nekunk Gotze kellett volna, az o kreativitasa,Reus fele olyan kreativ,mint Gotze.
Csalodott vagyok. Egy Lucas Moura-Vida pakk esetleg feledhetetne ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. április 23., kedd 13:30-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek viszont örülök, mert nekem egyik sem kellene.A spanyol piac eléggé halott, igazából Isco az akivel szóba hoztak minket, de az a vonal is szépen elcsendesült. Meg Kondongbia van még terítéken.
Összehozhatunk, csak nincs értelme. Illetve, ha le akarunk maradni, akkor igen.Nem hiszem, hogy még egy nullszaldós átigazolási szezont összehozunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema