Mindketten benne vannak. Természetesen piszkosul várós a 2. évad.messideco írta:Az Rachel McAdams szerintemnmate írta:Nem is tudtam hogy benne lesz Kelly Reilly.
Tetszetős trailer. Én kicsit félek azért.
Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az Rachel McAdams szerintemnmate írta:Nem is tudtam hogy benne lesz Kelly Reilly.
"And my heart will leave you never."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindjárt felkerül a netre a Daredevil. Nagy dara lesz úgy érzem. :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is tudtam hogy benne lesz Kelly Reilly.
ezt kár volt.Zsombor írta:True detective 2. évad 1. trailer
még jobban várom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Adják szinkronosan a The Knick c. sorozatot, aki elmulasztotta, az nézze meg
btw. a heti Showder Klub milyen volt? Érdemes megnézni szerintetek?
btw. a heti Showder Klub milyen volt? Érdemes megnézni szerintetek?
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én meg már akkor tudtam mekkora király Mekkanahi, amikor a bolondok aranyában pózolt..Zsombor írta: Hát haver, az első évadot már 2 hónappal a megjelenése előtt vártam(köszönhető El Maestro kollégának), szóval itt utánunk telt csak meg a bandwagon. :Đ
#csakjósorozatokatnézek
Nem illik.
Hát haver, az első évadot már 2 hónappal a megjelenése előtt vártam(köszönhető El Maestro kollégának), szóval itt utánunk telt csak meg a bandwagon. :Đziro4vr írta: Na, mégiscsak van sorozatos ízlésed?
#csakjósorozatokatnézek
- ziro4vr
Na, mégiscsak van sorozatos ízlésed?Zsombor írta:True detective 2. évad 1. trailer
Fasza lesz ez, mondjuk Colin bá bánatos arcát kevésbé tudom hitelesen vizslatni azzal a pamaccsal az orra alatt.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Megelőztél Jó lesz ez, Vaughntól féltem picit, de szerintem badass lesz, jól áll neki ez komor szerep.Zsombor írta:True detective 2. évad 1. trailer
- P. Krisz
Daredevil
Nagyon kíváncsi vagyok rá . Az IMDB-n 9.8-cal áll . Viszont az eddigi trailerek alapján a Pegi 15 -öt alacsonynak tartom . Talán mégse lesz annyira erőszakos ?
Nagyon kíváncsi vagyok rá . Az IMDB-n 9.8-cal áll . Viszont az eddigi trailerek alapján a Pegi 15 -öt alacsonynak tartom . Talán mégse lesz annyira erőszakos ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Marvel fanoknak:
Fejlesztés alatt áll egy Agents of SHIELD spinoff sorozat. Karakterekről még nincs szó. A 2. évad történet elemei megalapozhatják a potenciális új sorozatot (de persze lehet, hogy nem lesz semmi belőle.) Az AoS 3. évada sem biztos még. Állítólag az Agent Carter 2. évadára 60% esély van.
7-8 részes "Inhumans: Gordon's School For Miracles" sorozat talán jó lenne.
Fejlesztés alatt áll egy Agents of SHIELD spinoff sorozat. Karakterekről még nincs szó. A 2. évad történet elemei megalapozhatják a potenciális új sorozatot (de persze lehet, hogy nem lesz semmi belőle.) Az AoS 3. évada sem biztos még. Állítólag az Agent Carter 2. évadára 60% esély van.
7-8 részes "Inhumans: Gordon's School For Miracles" sorozat talán jó lenne.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
- strukturálisan szabadabb keze van a készítőknek, nem kell izzadniuk, hogy vmi cliffhangert erőltessenek a részek végére, hogy jövő héten is visszacsalják a nézőt.soadroli írta:Most olvasom, hogy holnap kidobják az összes részét a Daredevilnek. A HoC-dal is így csinálják, ennek mi értelme? Nekünk nyilván jó, de nekik ebből mi hasznuk van?
- a netflix előfizetők ehhez vannak szokva, hogy ha valami kijön, akkor az egy egész évad.
- nincsenek megkötve azáltal, hogy x napon y órakor kell ezt vagy azt leadniuk, rugalmasabbak, ami jobb a nézőnek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Most olvasom, hogy holnap kidobják az összes részét a Daredevilnek. A HoC-dal is így csinálják, ennek mi értelme? Nekünk nyilván jó, de nekik ebből mi hasznuk van?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi.raul0791 írta:nem találtam most meg, de azt hiszem csonttalan ivar wiki oldalán olvastam sok mindent.Realista24 írta:Na jó, lökjétek ide kérlek a legjobb linket Ragnar és barátairól, hogy mi és hogyan alakul(na) a legenda szerint. Köszipuszi
http://tortenelmiportre.blog.hu/2014/08 ... r_lothbrok
meg van még itt egy ilyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Az írott anyag szerintem hasonlóan erős lesz, onnantól meg már fél siker. Nem kell aggódni. Jó lesz.
Nem illik.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Vikingekhez visszatérve, szerintem ez a legjobban sikerült évad, azon belül is a 6. rész nekem 10/10 volt. Kivánsi vagyok mennyire maradnak a hiteles történelmi vonalon.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Farell-el nem lesz hiba szerintem. Jo szinesz. En mar elegge varom a folytatast.Sunsky írta:Közben látom, hogy Justin Lin (halálos iramban ) rendezi a második évadot és Colin Farell lesz a főszereplő.. Hát kíváncsi leszek lesz e ennyire hatásos...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Toti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az m-elméletről vakerál az 5. részben, az a legjobb.Sunsky írta: McC karaktere megváltozik a végén, amiről hablatyol egészen addig, abban bizony elég sok igazság van
mikor megnéztem az interstellart (ugye szintén ő..) egyből eszembe jutott.
egyékbént rustként előadott monológjait/eszmefuttatásait egész nap tudnám hallgatni. tényleg rengeteg igazságot mond,
Hát én is lestem annál a jelenetnél, én Interstellart előbb láttam ugye.. Mintha direkt csinálták volna
Annak meg örülök, hogy nem én vagyok elvont és más is lát igazságot abban, amit előad, bár gondolom elég sokan elítélik.