Becksy folytatas itt:
Nalam a tokeletes kp igy nezne ki:
Modric-Kroos-Pogba
--------Isco-----------
Én 4-4-2-ben képzelem el a csapatot, ebben lehetne forgatni a Verratti-Modric-Kroos hármast. Pogba-nak viszont nem nagyon látom a helyét 4-4-2-ben, középre nem elég fegyelmezett (és buta), szélre meg kerüljön szélső/támadókp. Ha pedig az ellenfél ívelget akkor:
1: hülyére verjük őket ilyen középpályával
2: nem a kp-k, hanem a belső védők vívják a fejpárbajokat az ellenfél centerével (akire ívelnek).
Pogbarol csak akkor beszelhetunk, ha Bale tenyleg elmegy. Ki az a tamado aki 4-4-2ben jatszana? Nem tudsz olyat mondani, mivel ebben a felallasban a joboldalikozeppalya tul messze van a kaputol. Hiaba teszed oda Balet, Hazardot, Reust vagy Lucast tul messze vannak a kaputol. James sem oda valo, nem is ertem, h jon ez a 4-4-2 Jamessal tokeletes. Nem emlekszem arra, h ott annyira jol jatszott volna, amikor szarnyalt a csapat vele(ilyen Granada szintu csapatok ellen) akkor is tok idegenul mozgott ellentetes labbal, csak hatra passz. Neki baloldalon kell lennie vagy a kozeppalya elott, amit fent felvazoltam Iscoval. ez a szerkezet egyekent Carlo talalmanya, az ugynevezett rombusz(Kroos kicsivel hatrebb). Lehet, h olyan playat keres, aki a hianyzo lancszem lenne oda = Pogba. "Buta neger"??? ez mibol jon le?
-------Kroos(Pirlo)----------
--Pogba(Gattuso)----Modric(Seedorf)
------------Isco(Kaka)----------
Egyebkent a szelsohatvedek is ilyen tipusok akik befutjak az egesz szelt. A kozephatvedek pedig nagy teruletet letudnak fedni(kozepalyabesegitesevel).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK