OFF
Re: OFF
Én kedden végeztem a szóbelivel is, és holnap megyek le Balatonra 2 hónapra, so...
Amúgy BME-VBK vegyészmérnök. Van 447-em, szóval eléggé biztosnak tűnik a dolog.
Amúgy BME-VBK vegyészmérnök. Van 447-em, szóval eléggé biztosnak tűnik a dolog.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
én jövő csütörtökön megyek hála az égnek, mert most tartok ott, hogy kb. 15 tételt tudok a 84-ből
amúgy tavaly még én is BME építészre indultam, aztán ez végül is szépen lassan változott, így adtam be BME gépészre a jelentkezésem.
amúgy tavaly még én is BME építészre indultam, aztán ez végül is szépen lassan változott, így adtam be BME gépészre a jelentkezésem.
.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zlatan?GT37 írta:skandinavisztika
Egyébként küldtem püt.
Barátok köztbe mi CGI, te jó ég.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
ELTE, skandinavisztika, remélhetőleg felvesznek.Dupla D írta:Egyébként hova mentek tovább? Én BME építész, a rajz alkalmasságim már megvan, szóval a holnapot még ki kell hoznom valahogy jóra és felvesznek.
Dupla D, dupla fizika. Hajrá!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én holnap fogom lenyomni őket. Ráadásul fizikából duplán, mert 40fokos lázam volt írásbeli idején...
Szóval én kezdem, és benn leszek több mint 4 órát..
De most már csak túl akarok lenni rajta, elegem van az egészből. Tele van a kurva fészbúk a "pózoljérettségivel" képekkel, én meg még itt szenvedek.
Egyébként hova mentek tovább? Én BME építész, a rajz alkalmasságim már megvan, szóval a holnapot még ki kell hoznom valahogy jóra és felvesznek.
Szóval én kezdem, és benn leszek több mint 4 órát..
De most már csak túl akarok lenni rajta, elegem van az egészből. Tele van a kurva fészbúk a "pózoljérettségivel" képekkel, én meg még itt szenvedek.
Egyébként hova mentek tovább? Én BME építész, a rajz alkalmasságim már megvan, szóval a holnapot még ki kell hoznom valahogy jóra és felvesznek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Sértegetsz, hogy román vagyok? Itt ahol én lakom a románok magyarosodnak, nem forditva. (és ezt komolyan mondom )R.M.C.F írta:Ez jó ötlet......Te ez a szilamér az milyen származású név? Román? Siegfried németűl?
Egyébként meg: A Szilamér magyar eredetű férfinév, a szül igéből származó, régi szülemér szóból ered, jelentése: "ivadék, sarj, leszármazott, szülött, utód".
Na és az angol blogot senki sem talált?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
AdBlock, utána csak egy X, és megy is a videó, ha a lejátszáskor zavarna meg, máshol pedig nem fogsz látni semmi reklámot.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valaki nem tudja hogy a youtubeon hogy lehet letiltani a hirdetéseket? Vagy nem lehet?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
A(z) "..." frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt (Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-5:AEC-0])
Android....Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezt , hogy lehetne orvosolni ?
Android....Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezt , hogy lehetne orvosolni ?
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Ne parázz, tudom hogy sokan mondják de tényleg semmi értelme. Vicc az egész, ha kijössz röhögni fogsz hogy csak ennyi volt! Egyetemen egy vizsgaidőszakban majd gondolj vissza erre az időszakra!mi még csak hétfőn kezdjük a szóbelit, de már teljesen úgy érzem, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt ezután se fogom tudni. inkább azért nagyobb a para, mert ahogy számolgattam jobb a pontszám átlaggal, mint duplázással, így azért semmiből sem csak a minimumot kéne nyújtani.
na de csak meglesz ez, csak van idő ráparázni.
Én államvizsgám előtt 2 hétig alig ettem, minden nap egy görcs volt a gyomrom... vizsga napján meg felkeltem és semmi, mint ha már túl lennék rajta, olyan hihetetlenül nyugot voltam hogy alig ismertem magamra. Egyáltalán nem éreztem a terhet, olyan simán jött minden kérdésre a válasz hogy én magam is csak leste... mert egy két nehezebb vizsga előtt sokszor nagyon parás voltam. szóval csak lazán amit megtanultál az elő fog jönni!
- Legkisebbtobi
http://madridom.hu/blog/2013/04/26/egy- ... -madridom/lucifer írta:Én is hétfőn kezdem a szóbeliket,valami hihetetlen lesz ha túl leszek rajtuk
Abszolút,valaki elmagyarázná nekem hogy miért váltottunk oldalt a Madridistáról? csak mert nekem haveromék mondták hogy ide költözött át az oldal.Illetve ha nincs senki a másik oldalon,facebookon+ az oldalon ki írja ki a híreket?
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Én is hétfőn kezdem a szóbeliket,valami hihetetlen lesz ha túl leszek rajtuk
Abszolút,valaki elmagyarázná nekem hogy miért váltottunk oldalt a Madridistáról? csak mert nekem haveromék mondták hogy ide költözött át az oldal.Illetve ha nincs senki a másik oldalon,facebookon+ az oldalon ki írja ki a híreket?
- GT37
Utolsó 2-3 napon már én sem tanultam semmit (nem is tudtam volna), lazulj, nézz Konföderációs kupát, igyál jó sokat (nem vízre gondolok), aztán lesz, ami lesz.chosenone46 írta:mi még csak hétfőn kezdjük a szóbelit, de már teljesen úgy érzem, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt ezután se fogom tudni. inkább azért nagyobb a para, mert ahogy számolgattam jobb a pontszám átlaggal, mint duplázással, így azért semmiből sem csak a minimumot kéne nyújtani.
Saját sulidban (gondolom, ott lesznek a szóbelik) csak nem arra mennek majd rá, hogy megbuktassanak.
Hajrá!
Áhh, remek. Ha így folytatjátok, lehet, hogy nem is megyek egyetemre végül.pheco írta:Nekem is mondták, hogy egy vizsgaidőszak sokkal parább, mint az érettségi. Legyintettem, hogy hogy lehetne már nehezebb, mint 4 év anyaga töriből, irodalomból stb.. Aztán tényleg
- chosenone46
mi még csak hétfőn kezdjük a szóbelit, de már teljesen úgy érzem, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt ezután se fogom tudni. inkább azért nagyobb a para, mert ahogy számolgattam jobb a pontszám átlaggal, mint duplázással, így azért semmiből sem csak a minimumot kéne nyújtani.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is mondták, hogy egy vizsgaidőszak sokkal parább, mint az érettségi. Legyintettem, hogy hogy lehetne már nehezebb, mint 4 év anyaga töriből, irodalomból stb.. Aztán tényleg Az a rossz, hogy óriási a szakadék a középiskola és a főiskola elvárásai között, nagy ugrás hirtelen. Jó a fősuli, mert több a szabadidőm, de igazából visszasírom a középsulit, azok voltak a legjobb évek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://www.youtube.com/watch?v=cDphUib5iG4
Sziasztok! Ezt a videót nem akarja vki lefordítani? Kíváncsi vagyok vajon mit mesél ilyen jókedvvel az öreg.
Előre is nagy köszönet!
Sziasztok! Ezt a videót nem akarja vki lefordítani? Kíváncsi vagyok vajon mit mesél ilyen jókedvvel az öreg.
Előre is nagy köszönet!
- GT37
Akkor jó, alig várom az egyetemet.Remy írta:Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudom
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudomGT37 írta:El se hiszem, a mai szóbelikkel (angol, töri, magyar) végre túl vagyok az érettségin.
)
Amúgy hajrá azoknak, akik még nem végeztek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Én most végeztem a gimiben és úgy van ahogy Chancee9 írta.
Leadtam a diákomat és kaptam egy nagy A/4.es papírt az most a diákom.
Leadtam a diákomat és kaptam egy nagy A/4.es papírt az most a diákom.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!