Szerinted a tehetségek és a minél jobb utánpótlás csapat nem áll összefüggésben?Mike írta:én meg örülök hogy nem a castillásokkal bohóckodik. Hát azok amiket meccsen is csinálnak... borzasztó.
- A Castilla Ödegaard nélkül is feljutó helyen volt.
- Ödegaard többet tanul a nagyoktól
- És az utánpótlásnak amúgyis az a lényege h 1-2 tehetséget kineveljen, nem az h verjük a mellünket h nekünk milyen jó utánpótlás csapatunk van.
Tehát maradjon is így, én azt mondom
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én meg örülök hogy nem a castillásokkal bohóckodik. Hát azok amiket meccsen is csinálnak... borzasztó.
- És az utánpótlásnak amúgyis az a lényege h 1-2 tehetséget kineveljen, nem az h verjük a mellünket h nekünk milyen jó utánpótlás csapatunk van.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jogos,nálam tényleg kicsit el van kapálva.M1Ö írta: Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
Csak ha tényleg akkora játékos lenne,szerinted Perez nem tolná be az A keretbe?
Gondolj bele mekkora durranás lehetne hogy 16 évesen a Real Madridba mondjuk kezdő egy Granada ellen,és gólt lő vagy jól játszik,60000 hírlap stb,óriási hype,új messi-ronaldo-ibra-maradona-pelé- klón stb-stb.
De nem merik,mert félnek hogy be ég,még nem bíznak benne,mert akkor visszafelé sülne el.
Ezért is gondolom hogy a helye még a Castillába,és Ő ne akarjon feltételeket szabni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane csak háromszor kérte meg, hogy heti egy edzésnél többször látogasson el hozzájuk.Ettől nem köpi szemen a klubot, nem tiszteletlen.
Mindegy, szarjunk bele az utánpótlásba, mert úgyis szarok és úgyis kiesnek majd.
Ja, ha a Barcába írt volna alá, akkor Messivel akarna edzeni és így tovább.De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem is kell,én sem szeretem ha többet látnak valakibe mint amilyen. Aki 16 évesen felnőtt válogatottban így játszik ahogy ez a csávó, az azért figyelemre méltó,mert nagyon kivételes.Ne akarjunk többet bele látni,
Az aranylabda meg teljesen más tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
miro írta:Jesé lehozza azt amit Bale,Odegaard lehozza azt amit Jesé,akkor..
Adjuk el 90+ milláért
Egyébként, ha "elég lenne" az A csapatba, akkor ott játszana, vagy legalább padozna. Tippre: a szezon vége felé már padozni fog, az utolsó meccseken kap összesen 23 percet. Ha így lesz, akkor szerintem csak a hype/marketing miatt fog bemutatkozni. 16 éves, bármi lehet még belőle.
Cr-el akar edzeni..a hírek szerint Messi fan a csávó
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
Fogalmatlanok. Rooney baxott jó volt mindig is. De ez egy dolog.
Azt mondjuk nem értem hogy mi ez a brazil/spanyol akkor ígéret, ha norvég akkor több mint.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
miro írta:16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki
Tehát elvileg nem követeli el tőle senki a vezetőségből, hogy a Castilla-nál edzenA Királyi Gárda tartalékcsapatának egyes tagjai szerint Forrás: Madridom.hu
Talán Zidane-t kivéve, de tőle sem olvastál olyat, hogy a Castilla-val kéne edzen mindenféleképp.
Válszthatott, Ő a nagyokat és az edzéseket választotta ezek szerint.
Ettől nem köpi szemen a klubot, nem tiszteletlen.
Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.miro írta:már ha nem a PÉNZ miatt választotta apucika a Realt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki,majd ha ott lesz a lehetőség akkor megmutathatja,már ha nem a pénz miatt választotta apucika a Realt.M1Ö írta:
De miről beszélsz, már bocsánat... Lenyilatkozott valamit, hogy nem elégedett, nem tetszik neki valami?
Olyan nagy sztárnak hiszi magát, mert inkább azt választja, hogy folyamatosan a nagyokkal edzen a 3. osztályú bohóckodás helyett? Ettől ugyanúgy tanulja a nyelvet, kultúrát, a spanyol foci stílusát meg pláne. Egy felnőtt edzésen belüli barátságos meccs lehet többet jelent a fejlődése szempontjából, mint egy Atléitico B elleni például.
Ugyanúgy szokja Spanyolországot mindenféle szempontból így is.
Ez nem csak neked szól, csak ez az "akkor el lehet húzni" nekem sok volt...
Persze érthető, hogy a nagy hype meg pénz miatt nem úgy álltok hozzá, de már mikor alá írta a papírokat sokan leírtátok és nem tehetség alapján. Legalább is az írásotokból ez jön le, pedig ha berobban nálunk...
Ez meg a másik,azért mert addig ment a licit hogy 3 millát keres nem több mint egy tehetség.morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Norvég bajnokság=Nb1.
Ne akarjunk többet bele látni,sokan itt már aranylabdáról beszélnek,meg ilyen olyan adottságokról,valószínűleg ha ez így lenne,akkor fönt játszana,Maradona is 16 évesen már profi volt,csak ugye ott tényleg volt tehetség.
( amúgy megint csak +1 morientesnek,amióta összemartunk egyre többet értjük meg egymást.)
Én nem tudom,de ha megnézed a tényeket,fönt edz,tehát látják hogy mit tud,de nem hívják föl,akkor valószínűleg kevés még.de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?
azt biztos lehozná, mint jesé.
Jesé lehozza azt amit Bale,Odegaard lehozza azt amit Jesé,akkor..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja,a nagyokkal edz,az ifiben meg nem játszik...meccsrutin meg keine...hát ha ez volt a terv akkor jár a pacsi.BBeno írta:úgy jött ide hogy mindenki tudta hogy a felnőttekkel fog edzeni. lehet ez van a szerződésében is. nehgymár most legyen a pampogás mikor mindenki tudta, zidane-tól ancselottiig.
Mindegy de jól keres legalább...biztos ott baszik a ferrari már a luxuskégliben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
Látja Ő. Legalább is a hír első feléből ez jön le. Csak nem tud neki perceket biztosítani, mert így, hogy a nagyokkal edz, esélye sincs, hogy össze szokjon a Castilla-sokkal. Ettől függetlenül lehet zseni (mert az is, szerintem) de meccsen nem veszik hasznát. Mondjuk egyébként ezt sem értem teljesen, mert biztos vehetnék, elvileg még így, edzések nélkül is ki kell magasodnia, csak hát ha a társak sem keresik, akkor megette a fene... 2-3 meccsét megnéztem, szerintem abszolút nem lógott ki, sőt. Csak hát Zidane sem mondhatja meg, hogy csak azért is Ő legyen a játék központja, akkor borulna minden.morientes írta:Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
Nem egyszerű eset, pluszba ezért is jobb, hogy marad a nagyoknál edzésen. Jövőre egy első osztályú spanyol csapatba kölcsön, vissza jön, aztán mehet a bugi Kroos-szal, Isco-val meg James-szel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?miro írta:egyenlőre két lehetőség van,Castilla vagy az A keret.
Az A-hoz kevés,tehát marad a Castilla.
azt biztos lehozná, mint jesé.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
úgy jött ide hogy mindenki tudta hogy a felnőttekkel fog edzeni. lehet ez van a szerződésében is. nehgymár most legyen a pampogás mikor mindenki tudta, zidane-tól ancselottiig.
- morientes
Valóban,de mondjuk apuci se kutya,úgy árulta a gyereket tavaly mint Cinóber a csajokat a Méta utcában...VanillaSky írta:Mondjuk a klubvezetésnek néhány hónapja volt tapsikolás a 3 milliós szerződése után. Ennyi pénznél meg minek a korpa közé keveredni? Szóval közel sem csak a norvég gyerek a hibás, hanem akik lehetővé tették számára ezt, az pedig ismételten az elnök úr.Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Mondjuk a klubvezetésnek néhány hónapja volt tapsikolás a 3 milliós szerződése után. Ennyi pénznél meg minek a korpa közé keveredni? Szóval közel sem csak a norvég gyerek a hibás, hanem akik lehetővé tették számára ezt, az pedig ismételten az elnök úr.Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
- morientes
Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én is ezt nem értem. Nem a norvég srác panaszkodott, hogy miért nem játszik a castillában. Ő aláírta a papírt, a vezetőég szintén elfogadta, igazából minden megy úgy, ahoigy tervben volt.De miről beszélsz, már bocsánat... Lenyilatkozott valamit, hogy nem elégedett, nem tetszik neki valami?
- realmadridfan
Nem sok értelme van a Castillát feljuttatni, nagyon gyenge az állomány. Megint az lesz, hogy 24+éves finneket meg jóég tudja kiket hoznának, hogy legalább valami esélye legyen a csapatnak a 2.osztályban. Aztán 1-2 év múlva vissza harmadba. Medránon kívül csak ő az ígéretes tehetség, hosszú távon jobban járunk, ha "engedünk neki".
- M1Ö
De miről beszélsz, már bocsánat... Lenyilatkozott valamit, hogy nem elégedett, nem tetszik neki valami?miro írta:Jó,akkor ez még mindig a Real Madrid,és ha valami nem tetszik neki 16 évesen úgy hogy kb 3 hónapja van itt,akkor el lehet húzni.
Olyan nagy sztárnak hiszi magát, mert inkább azt választja, hogy folyamatosan a nagyokkal edzen a 3. osztályú bohóckodás helyett? Ettől ugyanúgy tanulja a nyelvet, kultúrát, a spanyol foci stílusát meg pláne. Egy felnőtt edzésen belüli barátságos meccs lehet többet jelent a fejlődése szempontjából, mint egy Atléitico B elleni például.
Ugyanúgy szokja Spanyolországot mindenféle szempontból így is.
Ez nem csak neked szól, csak ez az "akkor el lehet húzni" nekem sok volt...
Persze érthető, hogy a nagy hype meg pénz miatt nem úgy álltok hozzá, de már mikor alá írta a papírokat sokan leírtátok és nem tehetség alapján. Legalább is az írásotokból ez jön le, pedig ha berobban nálunk...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez nem vitás, de lehet a Castillának szüksége lenne rá, nem? Ha már ekkora csoda a gyerek, akkor gondolom nem lenne hátrányára a Castillának és segíthetné a feljutást.Szerintem összehasonlíthatatlanul többet lehet tanulni Carlotól és a világ legjobbjaitól, még ha meccseken nem is vesz részt.
Biztos nem véletlenül beszélgettek velük háromszor is.
Nekem ez úgy jön le, hogy nem alázatos és tiszteletlen a klubbal szemben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema