KettőMike írta:ha nem fog játszani, akkor azér valószínűsítem hogy változni fog ez
de most 1 meccs mellőzés még nem a világ vége, meglátjuk hogy alakulnak majd a dolgok
Jó, igazából sárgát kapott Zidanetól, aztán jön a piros, végül pedig lefejeli.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:38
KettőMike írta:ha nem fog játszani, akkor azér valószínűsítem hogy változni fog ez
de most 1 meccs mellőzés még nem a világ vége, meglátjuk hogy alakulnak majd a dolgok
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 8., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:31
Készüljön, nem azzal van gondom,hanem azzal, hogy ha Zidane megkéri valamire, azt csinálja már meg. Ő sem azt kérte, hogy heti öt napot velük legyen, csak egynél többször, hogy be tudja rakni meccsen.Mike írta:Persze, de ha az a cél h jövőre kölcsön lesz adva egy Villareal szintű csapatba mondjuk, akkor ez a fél év is sokat számít. Minél előbb meg kell szoknia a nagyok szintjét, nála jobbakkal kell készülnie, nem rosszabbakkal, máskülönben könnyen rámehet a következő fél év is az új csapatában. És ott játszani se fog az utánpótlásban, ha nincs készen az első osztály szintjére, akkor majd szépen végig padozza az őszt.Realista24 írta:Ezeket mind megértem, de akkor is fél évről van csak szó, nem arról, hogy az elkövetkezendő pár évet a másod vagy harmadban kéne töltenie.
Na mindegy, meglátjuk mi lesz vagy mi nem belőle.
Jobb ez így.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:29
Persze, de ha az a cél h jövőre kölcsön lesz adva egy Villareal szintű csapatba mondjuk, akkor ez a fél év is sokat számít. Minél előbb meg kell szoknia a nagyok szintjét, nála jobbakkal kell készülnie, nem rosszabbakkal, máskülönben könnyen rámehet a következő fél év is az új csapatában. És ott játszani se fog az utánpótlásban, ha nincs készen az első osztály szintjére, akkor majd szépen végig padozza az őszt.Realista24 írta:Ezeket mind megértem, de akkor is fél évről van csak szó, nem arról, hogy az elkövetkezendő pár évet a másod vagy harmadban kéne töltenie.
Na mindegy, meglátjuk mi lesz vagy mi nem belőle.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 14:25
Szerintem is.Az angol bajnokságban mindenképp.Őt megnéztem volna,hogy mire megy a PD-be.De 29 éves,tulajdonképpen még a legjobb korban,de akkor sem váltotta meg a világot.Meg most már nem is fogja.Pedig kicsit nagyobb tehetség volt mint most Ööö...izé a norvég.Szerintem.Fogalmatlanok. Rooney baxott jó volt mindig is. De ez egy dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:17
NemKerlon írta:Szerinted a tehetségek és a minél jobb utánpótlás csapat nem áll összefüggésben?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 14:15
Szerinted a tehetségek és a minél jobb utánpótlás csapat nem áll összefüggésben?Mike írta:én meg örülök hogy nem a castillásokkal bohóckodik. Hát azok amiket meccsen is csinálnak... borzasztó.
- A Castilla Ödegaard nélkül is feljutó helyen volt.
- Ödegaard többet tanul a nagyoktól
- És az utánpótlásnak amúgyis az a lényege h 1-2 tehetséget kineveljen, nem az h verjük a mellünket h nekünk milyen jó utánpótlás csapatunk van.
Tehát maradjon is így, én azt mondom
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 14:10
Jogos,nálam tényleg kicsit el van kapálva.M1Ö írta: Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:08
Zidane csak háromszor kérte meg, hogy heti egy edzésnél többször látogasson el hozzájuk.Ettől nem köpi szemen a klubot, nem tiszteletlen.
Ja, ha a Barcába írt volna alá, akkor Messivel akarna edzeni és így tovább.De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 14:07
nem is kell,én sem szeretem ha többet látnak valakibe mint amilyen. Aki 16 évesen felnőtt válogatottban így játszik ahogy ez a csávó, az azért figyelemre méltó,mert nagyon kivételes.Ne akarjunk többet bele látni,
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 8., szerda 14:04
miro írta:Jesé lehozza azt amit Bale,Odegaard lehozza azt amit Jesé,akkor..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 14:02
morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 8., szerda 14:01
miro írta:16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki
Tehát elvileg nem követeli el tőle senki a vezetőségből, hogy a Castilla-nál edzenA Királyi Gárda tartalékcsapatának egyes tagjai szerint Forrás: Madridom.hu
Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.miro írta:már ha nem a PÉNZ miatt választotta apucika a Realt.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 13:48
16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki,majd ha ott lesz a lehetőség akkor megmutathatja,már ha nem a pénz miatt választotta apucika a Realt.M1Ö írta:
De miről beszélsz, már bocsánat... Lenyilatkozott valamit, hogy nem elégedett, nem tetszik neki valami?
Olyan nagy sztárnak hiszi magát, mert inkább azt választja, hogy folyamatosan a nagyokkal edzen a 3. osztályú bohóckodás helyett? Ettől ugyanúgy tanulja a nyelvet, kultúrát, a spanyol foci stílusát meg pláne. Egy felnőtt edzésen belüli barátságos meccs lehet többet jelent a fejlődése szempontjából, mint egy Atléitico B elleni például.
Ugyanúgy szokja Spanyolországot mindenféle szempontból így is.
Ez nem csak neked szól, csak ez az "akkor el lehet húzni" nekem sok volt...
Persze érthető, hogy a nagy hype meg pénz miatt nem úgy álltok hozzá, de már mikor alá írta a papírokat sokan leírtátok és nem tehetség alapján. Legalább is az írásotokból ez jön le, pedig ha berobban nálunk...
Ez meg a másik,azért mert addig ment a licit hogy 3 millát keres nem több mint egy tehetség.morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
Én nem tudom,de ha megnézed a tényeket,fönt edz,tehát látják hogy mit tud,de nem hívják föl,akkor valószínűleg kevés még.de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?
azt biztos lehozná, mint jesé.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 13:47
Ja,a nagyokkal edz,az ifiben meg nem játszik...meccsrutin meg keine...hát ha ez volt a terv akkor jár a pacsi.BBeno írta:úgy jött ide hogy mindenki tudta hogy a felnőttekkel fog edzeni. lehet ez van a szerződésében is. nehgymár most legyen a pampogás mikor mindenki tudta, zidane-tól ancselottiig.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 8., szerda 13:44
Látja Ő. Legalább is a hír első feléből ez jön le. Csak nem tud neki perceket biztosítani, mert így, hogy a nagyokkal edz, esélye sincs, hogy össze szokjon a Castilla-sokkal. Ettől függetlenül lehet zseni (mert az is, szerintem) de meccsen nem veszik hasznát. Mondjuk egyébként ezt sem értem teljesen, mert biztos vehetnék, elvileg még így, edzések nélkül is ki kell magasodnia, csak hát ha a társak sem keresik, akkor megette a fene... 2-3 meccsét megnéztem, szerintem abszolút nem lógott ki, sőt. Csak hát Zidane sem mondhatja meg, hogy csak azért is Ő legyen a játék központja, akkor borulna minden.morientes írta:Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 13:43
de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?miro írta:egyenlőre két lehetőség van,Castilla vagy az A keret.
Az A-hoz kevés,tehát marad a Castilla.
Jelenlévő fórumozók: 117 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem