Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:38

Mike írta:ha nem fog játszani, akkor azér valószínűsítem hogy változni fog ez

de most 1 meccs mellőzés még nem a világ vége, meglátjuk hogy alakulnak majd a dolgok
Kettő :mrgreen:

Jó, igazából sárgát kapott Zidanetól, aztán jön a piros, végül pedig lefejeli.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:35

ha nem fog játszani, akkor azér valószínűsítem hogy változni fog ez

de most 1 meccs mellőzés még nem a világ vége, meglátjuk hogy alakulnak majd a dolgok
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 8., szerda 14:33

Ez az amit én sem értek.
3 napot letol egy héten a nagyokkal, még az is bőven jó, meg fejlődik, meg minden, közben még a Castillában is játszik..

Hát nem jobb ?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:31

Mike írta:
Realista24 írta:Ezeket mind megértem, de akkor is fél évről van csak szó, nem arról, hogy az elkövetkezendő pár évet a másod vagy harmadban kéne töltenie.
Na mindegy, meglátjuk mi lesz vagy mi nem belőle.
Persze, de ha az a cél h jövőre kölcsön lesz adva egy Villareal szintű csapatba mondjuk, akkor ez a fél év is sokat számít. Minél előbb meg kell szoknia a nagyok szintjét, nála jobbakkal kell készülnie, nem rosszabbakkal, máskülönben könnyen rámehet a következő fél év is az új csapatában. És ott játszani se fog az utánpótlásban, ha nincs készen az első osztály szintjére, akkor majd szépen végig padozza az őszt.

Jobb ez így.
Készüljön, nem azzal van gondom,hanem azzal, hogy ha Zidane megkéri valamire, azt csinálja már meg. Ő sem azt kérte, hogy heti öt napot velük legyen, csak egynél többször, hogy be tudja rakni meccsen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:29

Realista24 írta:Ezeket mind megértem, de akkor is fél évről van csak szó, nem arról, hogy az elkövetkezendő pár évet a másod vagy harmadban kéne töltenie.
Persze, de ha az a cél h jövőre kölcsön lesz adva egy Villareal szintű csapatba mondjuk, akkor ez a fél év is sokat számít. Minél előbb meg kell szoknia a nagyok szintjét, nála jobbakkal kell készülnie, nem rosszabbakkal, máskülönben könnyen rámehet a következő fél év is az új csapatában. És ott játszani se fog az utánpótlásban, ha nincs készen az első osztály szintjére, akkor majd szépen végig padozza az őszt.

Jobb ez így.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 14:25

Fogalmatlanok. Rooney baxott jó volt mindig is. De ez egy dolog. 
Szerintem is.Az angol bajnokságban mindenképp.Őt megnéztem volna,hogy mire megy a PD-be.De 29 éves,tulajdonképpen még a legjobb korban,de akkor sem váltotta meg a világot.Meg most már nem is fogja.Pedig kicsit nagyobb tehetség volt mint most Ööö...izé a norvég.Szerintem.
De ne vegyük el tőle,16 éves,van még idő,(bár ha 20 éves korára nem lesz klasszis akkor utánna necces),de a magam részéről szkeptikus vagyok,nagyobb a füstje mint a lángja...

RMCF:Azért mert ilyen kaliberű srácokból braziliaban,franciaországban,vagy spanyolországban 12 egy tucat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:24

Ezeket mind megértem, de akkor is fél évről van csak szó, nem arról, hogy az elkövetkezendő pár évet a másod vagy harmadban kéne töltenie.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:17

Kerlon írta:Szerinted a tehetségek és a minél jobb utánpótlás csapat nem áll összefüggésben?
Nem

max ha 5-6 van belőle, de ilyen nincs, nem is volt, nem is lesz

itt vannak példának a magyar utánpótlás csapatok. Csapatként szépen elkaristolnak komolyabb ellenfelek ellen is, de egyénileg nem lesz belőlük semmi. Akkor jó az utánpótlásunk? Nem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 14:15

Mike írta:én meg örülök hogy nem a castillásokkal bohóckodik. Hát azok amiket meccsen is csinálnak... borzasztó.

- A Castilla Ödegaard nélkül is feljutó helyen volt.
- Ödegaard többet tanul a nagyoktól
- És az utánpótlásnak amúgyis az a lényege h 1-2 tehetséget kineveljen, nem az h verjük a mellünket h nekünk milyen jó utánpótlás csapatunk van.

Tehát maradjon is így, én azt mondom
Szerinted a tehetségek és a minél jobb utánpótlás csapat nem áll összefüggésben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 8., szerda 14:14

én meg örülök hogy nem a castillásokkal bohóckodik. Hát azok amiket meccsen is csinálnak... borzasztó.

- A Castilla Ödegaard nélkül is feljutó helyen volt.
- Ödegaard többet tanul a nagyoktól
- És az utánpótlásnak amúgyis az a lényege h 1-2 tehetséget kineveljen, nem az h verjük a mellünket h nekünk milyen jó utánpótlás csapatunk van.

Tehát maradjon is így, én azt mondom

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 14:10

M1Ö írta: Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
Jogos,nálam tényleg kicsit el van kapálva.
Csak ha tényleg akkora játékos lenne,szerinted Perez nem tolná be az A keretbe?
Gondolj bele mekkora durranás lehetne hogy 16 évesen a Real Madridba mondjuk kezdő egy Granada ellen,és gólt lő vagy jól játszik,60000 hírlap stb,óriási hype,új messi-ronaldo-ibra-maradona-pelé- klón stb-stb.

De nem merik,mert félnek hogy be ég,még nem bíznak benne,mert akkor visszafelé sülne el.
Ezért is gondolom hogy a helye még a Castillába,és Ő ne akarjon feltételeket szabni.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 8., szerda 14:08

Ettől nem köpi szemen a klubot, nem tiszteletlen.
Zidane csak háromszor kérte meg, hogy heti egy edzésnél többször látogasson el hozzájuk.
Mindegy, szarjunk bele az utánpótlásba, mert úgyis szarok és úgyis kiesnek majd.
De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
Ja, ha a Barcába írt volna alá, akkor Messivel akarna edzeni és így tovább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 14:07

Ne akarjunk többet bele látni,
nem is kell,én sem szeretem ha többet látnak valakibe mint amilyen. Aki 16 évesen felnőtt válogatottban így játszik ahogy ez a csávó, az azért figyelemre méltó,mert nagyon kivételes.

Az aranylabda meg teljesen más tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 8., szerda 14:04

miro írta:Jesé lehozza azt amit Bale,Odegaard lehozza azt amit Jesé,akkor..

Adjuk el 90+ milláért :lol:

Egyébként, ha "elég lenne" az A csapatba, akkor ott játszana, vagy legalább padozna. Tippre: a szezon vége felé már padozni fog, az utolsó meccseken kap összesen 23 percet. Ha így lesz, akkor szerintem csak a hype/marketing miatt fog bemutatkozni. 16 éves, bármi lehet még belőle.
Cr-el akar edzeni..a hírek szerint Messi fan a csávó :roll:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 14:02

morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt... :roll:

Fogalmatlanok. Rooney baxott jó volt mindig is. De ez egy dolog.

Azt mondjuk nem értem hogy mi ez a brazil/spanyol akkor ígéret, ha norvég akkor több mint..... :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 8., szerda 14:01

miro írta:16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki
A Királyi Gárda tartalékcsapatának egyes tagjai szerint Forrás: Madridom.hu
Tehát elvileg nem követeli el tőle senki a vezetőségből, hogy a Castilla-nál edzen
Talán Zidane-t kivéve, de tőle sem olvastál olyat, hogy a Castilla-val kéne edzen mindenféleképp.
Válszthatott, Ő a nagyokat és az edzéseket választotta ezek szerint.
Ettől nem köpi szemen a klubot, nem tiszteletlen.
miro írta:már ha nem a PÉNZ miatt választotta apucika a Realt.
Ebből is az jön le, hogy nálad -10ről indul. Biztos közre játszott, a pénz nagy úr ugye... De ha már Cristianoval akar edzeni, akkor már csak jelent neki valamit a klub is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 13:48

M1Ö írta:
De miről beszélsz, már bocsánat... Lenyilatkozott valamit, hogy nem elégedett, nem tetszik neki valami?
Olyan nagy sztárnak hiszi magát, mert inkább azt választja, hogy folyamatosan a nagyokkal edzen a 3. osztályú bohóckodás helyett? Ettől ugyanúgy tanulja a nyelvet, kultúrát, a spanyol foci stílusát meg pláne. Egy felnőtt edzésen belüli barátságos meccs lehet többet jelent a fejlődése szempontjából, mint egy Atléitico B elleni például.
Ugyanúgy szokja Spanyolországot mindenféle szempontból így is.

Ez nem csak neked szól, csak ez az "akkor el lehet húzni" nekem sok volt... :roll:
Persze érthető, hogy a nagy hype meg pénz miatt nem úgy álltok hozzá, de már mikor alá írta a papírokat sokan leírtátok és nem tehetség alapján. Legalább is az írásotokból ez jön le, pedig ha berobban nálunk...
16 éves,bízzon a klubjában, és csinálja azt amit mondanak neki,majd ha ott lesz a lehetőség akkor megmutathatja,már ha nem a pénz miatt választotta apucika a Realt.
morientes írta:Rooney 17 évesrn lett ANGOL nagyválogatott,16 évesrn alap ember volt az evertonban,(nem a sífutó ligában),aztán most meg kiröhögik sokan hogy mekkora balfasz...
cart-nak igaza van.Ha spanyol vagy brazil,akkor csak egy igéret,de mivel norvég,így már "több mint tehetség".
Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt... :roll:
Ez meg a másik,azért mert addig ment a licit hogy 3 millát keres nem több mint egy tehetség.
Norvég bajnokság=Nb1.
Ne akarjunk többet bele látni,sokan itt már aranylabdáról beszélnek,meg ilyen olyan adottságokról,valószínűleg ha ez így lenne,akkor fönt játszana,Maradona is 16 évesen már profi volt,csak ugye ott tényleg volt tehetség.
( amúgy megint csak +1 morientesnek,amióta összemartunk egyre többet értjük meg egymást.) :mrgreen:
de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?
azt biztos lehozná, mint jesé.
Én nem tudom,de ha megnézed a tényeket,fönt edz,tehát látják hogy mit tud,de nem hívják föl,akkor valószínűleg kevés még.

Jesé lehozza azt amit Bale,Odegaard lehozza azt amit Jesé,akkor.. :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 8., szerda 13:47

BBeno írta:úgy jött ide hogy mindenki tudta hogy a felnőttekkel fog edzeni. lehet ez van a szerződésében is. nehgymár most legyen a pampogás mikor mindenki tudta, zidane-tól ancselottiig.
Ja,a nagyokkal edz,az ifiben meg nem játszik...meccsrutin meg keine...hát ha ez volt a terv akkor jár a pacsi.
Mindegy de jól keres legalább...biztos ott baszik a ferrari már a luxuskégliben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 8., szerda 13:44

morientes írta:Amúgy valszinű Zidane a hülye,hogy nem látja a géniuszt...
Látja Ő. Legalább is a hír első feléből ez jön le. Csak nem tud neki perceket biztosítani, mert így, hogy a nagyokkal edz, esélye sincs, hogy össze szokjon a Castilla-sokkal. Ettől függetlenül lehet zseni (mert az is, szerintem) de meccsen nem veszik hasznát. Mondjuk egyébként ezt sem értem teljesen, mert biztos vehetnék, elvileg még így, edzések nélkül is ki kell magasodnia, csak hát ha a társak sem keresik, akkor megette a fene... 2-3 meccsét megnéztem, szerintem abszolút nem lógott ki, sőt. Csak hát Zidane sem mondhatja meg, hogy csak azért is Ő legyen a játék központja, akkor borulna minden.
Nem egyszerű eset, pluszba ezért is jobb, hogy marad a nagyoknál edzésen. Jövőre egy első osztályú spanyol csapatba kölcsön, vissza jön, aztán mehet a bugi Kroos-szal, Isco-val meg James-szel. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 13:43

miro írta:egyenlőre két lehetőség van,Castilla vagy az A keret.
Az A-hoz kevés,tehát marad a Castilla.
de honnan tudjuk, h kevés az A-hoz?
azt biztos lehozná, mint jesé.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: