CS0ki írta:Mert igazából a média már ilyenekre nem figyel föl...na de egy norvég...hát ugye az nem mindennapos.
Akkor miért nem vittek egy magyart, az meg pláne nem mindennapos. Vagy egy lettet.
És nem a média akarta leighazolni, nem a marca fizette. Azért ne nézzük méár olyan kreténnek a nagycsapatok megfigyelőit, embereit, hogy azért fizetnek valakiért, mert azt mondja a média(még mindig nem tudom milyen okból kifolyólag, ha nem a tehetségéért).
Azt a kutya sem vitatja hogy tehetséges.Szal azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára,nem azt mondtam hogy egy botlábú tehetetlen sorfalmakett.
De...láttam már olyan játékost mint ő,de lehet még tehetségesebbeket is,de ma már a nevükre sem emlékszem.S azok,nem kerestek 3 gurigat évente,nem igazolta őket top csapat,persze lehet h ezért nem vitték semmire
Magyart?
Ne röhögtess már,csak egy nevet légyszi,egyet aki mondjuk elfogadható szinten van
Ja a Bajner,tényleg
RealRaúl77 írta:morientes írta:
Ilyen hájpot se Neymar,se Messi nem kapott.Pláne nem ilyen szerződést 16 évesen.Most csak amúgy ők jutottak eszembe,de voltam mások is,nyilván.
Azért mindhárom eset teljesen más.
Messi már 13 éves korától (2000) a Barca utánpótlásában volt, és onnan lett szépen felépítve. Ez egy folyamatos folyamat volt, és 13 évesen azért ennyire nem szopkodnak fel (a norvég sem kapott volna ekkora figyelmet, ha 3 évvel ezelőtt jön). Na meg persze másfél évtizede történt.
Neymartól pedig már évekkel a leigazolása előtt hangos volt a sajtó, és évekig volt ő nyomatva, aztán a hosszú hype közepette jött 21 évesen már spanyolországba.
A norvég pedig hirtelen robbant be a köztudatba, a felnőtt válogatottba, majd a Real Madridba. Érthetőbb a nagyobb reflektorfény.
Nem azt mondom, hogy nincs eltúlozva, azt sem, hogy teljesen alaptalan, csak szimplán érthető.
Na...Messi kapott egy szalvétát,hogy felhizlalják,aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.De még 16 évesen sem kapott 3 milliot,az lehet hogy a bagycsapattal edzett,16 évesen,de a kiscsapatban játszott.Ha jól emlékszem.De sztm még akkor sem keresett 3 milliot,és pláne nem mondott elkent Pepnek.Ő rendesen föl lett építve.
Ami Neymart illeti,nagy tehetségnek tartották 16 évesen,de egy top csapat nem vitte el,pláne olyan szerződéssel mint a norvégot.Vagyis fel lett építve ő is.
De lehet hogy a norvég jobb,csak az a sok fogalmatlan,(Zizou,Ancelotti),ezt nem látja..