Elso körben igen. De a fiú korrigalhatna, azzal hogy hallgat az edzojere, aki valamifele legenda.miro írta:A lényeg igazából ez.Szóval szerintem itt az a volt a hülye, aki ebbe belement...
Martin Ødegaard - 21
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Martin Ødegaard - 16
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát akkor valaki ott nagyon kavarja a szart, mert el nem tudom képzelni,hogy egy 16 éves gyerek nemet mondjon Zizunak ha csak nem szellemi fogyatékos.Realista24 írta:Háromszor beszéltek vele, gondolom nem egy héten belül.Én úgy veszem ki,hogy Zidane még csak most szólt oda ,hogy így nem nagyon tudja játszatni.Gondolom meglesz a megoldás, csak páran úgy beszélnek most mintha Zizu hónapok óta könyörögne neki és ő meg baszik rá.
Azért kíváncsi lennék az ilyen mánágerapukák hány pályafutást vágtak már tönkre... Na de ne temessük a srácot, majd ha játszott 10 percet a nagy csapatban és nemváltja meg a világot akkor ráérünk savazni
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Semmikép sem néz ki jól, hogy egy 16 éves mit meg nem enged magának. Zidane remélem nem hagyja magát, jól is csinálja, hogy nem játsztatja.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A lényeg igazából ez.Szóval szerintem itt az a volt a hülye, aki ebbe belement...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Jó hogy nem a Real köszönheti meg neki, hogy legalább edzeni hajlandó az irreális fizetéséért...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért ki tudja, hogy szerződéskötéskor ez mennyire volt erős feltétel. Gondolom eléggé, nem véletlen került bele az a heti 5 edzés a nagyoknál. Már pedig ha így van, akkor viszont nem értem, hogy miért a srác lenne a hibás, mikor alapból azzal a feltétellel jött ide, hogy a nagyokkal edzhet.. Persze, hogy nem tetszik neki és még jó, hogy kinyitja a száját. Ha én elmegyek egy munkahelyre azzal a feltétellel, hogy 200-at kézhez kapok, majd odadobnak 150-et, akkor én is balhézok. Persze nem ugyanaz a kettő, de én csak azt akarom érzékeltetni, hogy lehet nála aláíráskor ez volt az egyik legfőbb szempont.
Szóval szerintem itt az a volt a hülye, aki ebbe belement...
Szóval szerintem itt az a volt a hülye, aki ebbe belement...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Háromszor beszéltek vele, gondolom nem egy héten belül.Én úgy veszem ki,hogy Zidane még csak most szólt oda ,hogy így nem nagyon tudja játszatni.Gondolom meglesz a megoldás, csak páran úgy beszélnek most mintha Zizu hónapok óta könyörögne neki és ő meg baszik rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem tudom pontosan, R24 a helyi Varys
De a srác helyében ott kezdeném, hogy amint férfivá lett, megköszönném a faternek és viszlát majd a karácsonyi asztalnál vagy egy hétvégi ebédnél.
De a srác helyében ott kezdeném, hogy amint férfivá lett, megköszönném a faternek és viszlát majd a karácsonyi asztalnál vagy egy hétvégi ebédnél.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De a srác mutatta Zizu-nak a fuckot amikor megkérte,hogy többet legyen a castillaban?
Én úgy veszem ki,hogy Zidane még csak most szólt oda ,hogy így nem nagyon tudja játszatni.Gondolom meglesz a megoldás, csak páran úgy beszélnek most mintha Zizu hónapok óta könyörögne neki és ő meg baszik rá.
Én úgy veszem ki,hogy Zidane még csak most szólt oda ,hogy így nem nagyon tudja játszatni.Gondolom meglesz a megoldás, csak páran úgy beszélnek most mintha Zizu hónapok óta könyörögne neki és ő meg baszik rá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kényes ügy a fiúé, az biztos, hogy ha Zidane lenne a "főnököm", követném szó nélkül, mert talán tudja mi a jó nekem. Persze biztos fasza Cét nézni élőben, meg ennyi idősen Marceloékkal lazulni, de azért nah. Az meg hogy a fater ennyit szervezkedik...ebből soha sem sül ki semmi jó. Hatalmas potenciál lehet benne, de ha kiesik a nyereg a klub kezéből, akkor annyi.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem az a baj h nem jobb, hanem idegen a csapatban, és a többiek is kevesebbet keresik. Ez is látszott.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az az egyik dolog, hogy mért nem hajlandó lemenni a Castillába, a másik viszont, hogy nem hiszem el, hogy heti 1 edzéssel nem jobb a sok falábúnál, amikor még játszott érződött a klasszis különbség.
A Bale mezekből visszajön mert mankóval is kezdő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt igen, de hozott egy kölköt évi 5 milláért, aztán Zidane sünt szarat veleFaust írta:Mert Perez lefossa az utánpótlást?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert Perez lefossa az utánpótlást?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem zidanenak szimplán nagyobb a respektje pereztől, mint ancelottinak és mivel így is csak a castillában van ő simábban megteheti, h csapat sztárját lerakja padra, mint carlo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyira akarta Pérez, hogy ezt már az elején elkúrták.Ehhez okosan kellene felépíteni, és nem feltétlen szabad hagyni, hogy az apuka dirigáljon...
Amúgy érdekes téma ez. Megkapta ezeket a feltételeket, az álomfizetést és Zidane mégis ki meri és ki is tudja hagyni. Neki, hogy hogy nem szól Pérez, hogy játszania kell? Ha már minden kirakatigazolást Pérez nevez a kezdőbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem igazán érzem, hogy lenne benne egy csöpp tisztelet is akár, vagy hogy tudná melyik klubhoz jött. 16 évesen akarja itt megmondani...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ehhez okosan kellene felépíteni, és nem feltétlen szabad hagyni, hogy az apuka dirigáljon...Pipita írta:Akkor félreértettem, én kérek elnézést.
Én csak annyit kérek hogy ne hagyjuk elveszni a süllyesztőben a srácot, túl nagy tehetség ő ahhoz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Birom Zizout, mas valoszinuleg jatszatna, de o megmondja a frankot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK