Sőt, nyárhoz közeledve 4-5 fele nyitnak újra a szieszta miatt.Rasta írta: 9-10 előtt nem nagyon nyitnak ki, ellenben nem is zárnak be délután 4-5 felé.
10*Realista24 írta:Nem csak fórumot, de még topicot is tévesztettél.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 10:41
Sőt, nyárhoz közeledve 4-5 fele nyitnak újra a szieszta miatt.Rasta írta: 9-10 előtt nem nagyon nyitnak ki, ellenben nem is zárnak be délután 4-5 felé.
10*Realista24 írta:Nem csak fórumot, de még topicot is tévesztettél.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. április 9., csütörtök 10:32
A spanyolok kicsit más ritmushoz szoktak hozzá. Később indul a nap, és emiatt később is érnek haza munkából, ők estefelé aktívabbak jóval. Nézz meg egy random spanyol nagyobb bolt nyitvatartását, 9-10 előtt nem nagyon nyitnak ki, ellenben nem is zárnak be délután 4-5 felé.Steve írta:Bocs az offért, de rohadt idegesítöek ezek a hét közepén este tízkor kezdödö meccsek.
Èrtem én, hogy a spanyoloknál az egyik legnagyobb a munkanélküliség Európában, de nem hiszem, hogy mindenki ennyire ráér, azt gondolom vannak olyanok is akik néha-néha dolgoznak.
Nekem holnap munka, szóval ez a mai meccs kimarad az életemböl.
Ez a véleményem a mai meccs idöpontáról:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 9., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 9., csütörtök 0:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 8., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 21:24
Khhhm....3 napos teremtornák még 20-30 évesen.....reggel 6ra haza,1-1.5 óra alvás,fürdés,majd foci.....este újra..... halálos.
Sose dolgoztál még fáradtan, másnaposan? Örök élmény, mindenkinek ki kell próbálni
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 8., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 8., szerda 21:22
Steve írta:Bocs az offért, de rohadt idegesítöek ezek a hét közepén este tízkor kezdödö meccsek.
Èrtem én, hogy a spanyoloknál az egyik legnagyobb a munkanélküliség Európában, de nem hiszem, hogy mindenki ennyire ráér, azt gondolom vannak olyanok is akik néha-néha dolgoznak.
Nekem holnap munka, szóval ez a mai meccs kimarad az életemböl.
Ez a véleményem a mai meccs idöpontáról:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 8., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 8., szerda 21:12
Akármilyen is a cipője gyenge az utóbbi meccseken.R.M.C.F írta:
Messinek most jó a cipője.
Na és mit mondasz rakiticsről? Szerinted? Xavi már kiégett ahhoz hogy többet játsszon?
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 8., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 8., szerda 21:01
Messinek most jó a cipője.csababarca írta:Géci írta:Neymar most is padon amùgy...
Most is?
37 meccsen játszott idén, 33szor kezdőként.
Mi az,hogy most is padon?
Amúgy tök felemás a gyerek idén, ősszel nagyon jól ment, januárban is még, de azóta lufi, mindent kihagy, öncélúan cselezget, kb mint a tavalyi formája.
Suárez is tök felemás, 1 olyan megmozdulására,mint amit ellenetek csinál jön 7-8 bohózat, így nehéz komolyan venni.
Leseket sem érzi, néha teljesen máshova mozog,mint kéne, mondjuk nála javuló a forma.
Most Messi is kezd visszavenni, ellenetek is már haloványabb volt, hétvégén meg most is csak erőlködés, sok rossz csel, mondjuk a gólja szép volt,de hát ugye engedték belőni.
Többet vártam a maitól,lehet lesz közte 3-4 gól,de kevés ez most játékban, több kell ennél a hátralévő április meccseken lényegesen.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 8., szerda 20:59
Géci írta:Neymar most is padon amùgy...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 8., szerda 20:41
Azért majd még egy próbát nyomass 1óra múlva,aztán vagy 2-0 vagy 1-1.háthaBLaZE írta:odakapcsolok gól. többet se kapcsolok oda
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 8., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. április 8., szerda 20:35
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem