Megy a meccs!
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: Megy a meccs!
Akiket nem kellene szidni azok a kp-sok. Annyit kell melózniuk, hogy csoda, hogy eddig bírják. Nem tudom melyik csapat bírna el védekezésben kettős emberhátrányt. Gyönyörűen látszik, amint megkapják a labdát két ellenfél ront rájuk legalább, így nagyon nehezen tudnak értelmes passzt adni. A távolságok is nagyon a játékosok között, a hülye felállás miatt. Ezért kell átállni a 442-re és nem csak ezzel a kerettel, hanem a jövő évivel is. 3kp-s kevés.
ui.: feljött a meccs előtt, hogy a "súlyosan" sérült Bale helyett esetleg Jesé mennyire szar lenne. Hát kérem ezt (a nagy nullát) azt hiszem ő is tudná hozni. Sőt. Mehetne bal szélre, James meg a jobbosra, de hát tudjuk, hogy a 90 milla az 90 milla
ui.: feljött a meccs előtt, hogy a "súlyosan" sérült Bale helyett esetleg Jesé mennyire szar lenne. Hát kérem ezt (a nagy nullát) azt hiszem ő is tudná hozni. Sőt. Mehetne bal szélre, James meg a jobbosra, de hát tudjuk, hogy a 90 milla az 90 milla
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nagyon nem vagyunk zónában egyelőre, remélem Ancelotti kijózanítja őket az öltözőbe...
Benzema nem érzi a passzokat, összjátékot, a kiugrásokat, James is mintha agyatlan lenne, modric adja el és veszíti a labdákat, carvajal még kb megbízható de ő se érzéssel játszik, bale csak futosgál megint, Ronaldo nem kap jó labdákat, Kroos meg nem tud egyedül összejátszani... marcelo próbálkozik de neki se jön vhogy ki a lépés ma
Isco jöhetne Bale helyett, James pedig úgyse játszhat egy ideig so fenn lehet hagyni
nem tudom mi a megoldás, a felállás nem rossz csak helyre kell rázni a támadókat meg a hát a középpálya is óvatosabb lehetne. A védelem egyelőre hatékony, de nagyon rizikósak
Benzema nem érzi a passzokat, összjátékot, a kiugrásokat, James is mintha agyatlan lenne, modric adja el és veszíti a labdákat, carvajal még kb megbízható de ő se érzéssel játszik, bale csak futosgál megint, Ronaldo nem kap jó labdákat, Kroos meg nem tud egyedül összejátszani... marcelo próbálkozik de neki se jön vhogy ki a lépés ma
Isco jöhetne Bale helyett, James pedig úgyse játszhat egy ideig so fenn lehet hagyni
nem tudom mi a megoldás, a felállás nem rossz csak helyre kell rázni a támadókat meg a hát a középpálya is óvatosabb lehetne. A védelem egyelőre hatékony, de nagyon rizikósak
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat ha egyszer többen vannak közepén...szét passzoljak azt a szerény 3 emberünket aki fut össze vissza. Bale lenyűgözött eddig mint a szezonban minden meccsen. Egy tény itt ha 3 csatarral játszunk akkor ezt a meccset kurva nagy mázlival nyerjük meg. Jatekkal semmi esély. És bárcsak lejohetne más Bale helyett hogy ne mindneki bele rugjon de Benzema helyettese nincs egyáltalán. Ronaldo meg ha megigsetalja a meccset akkor is benne van a gol. Bale meg a szokásos szar.
Ilyen kevés középpályással esélytelenek vagyunk!!!!
Igazából még most is bámulok hogy kib@szott az öreg olasz velem...milyen jó kedvem volt tegnap és ma egész este 9ig!!!
Ilyen kevés középpályással esélytelenek vagyunk!!!!
Igazából még most is bámulok hogy kib@szott az öreg olasz velem...milyen jó kedvem volt tegnap és ma egész este 9ig!!!
- Hasta el final, Vamos Real -
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric a nagyon gyenge ma, Kroos szór el labdákat, de olyan helyzetbe hozzák, hogy nincs más lehetőség kb. De a végére javulgatott ő is. James aktív, de sokat lassít és a labdái is lassúak/pontatlanok. A beívelése fasza volt. Benzema inaktív, illetve nagyon pontatlan. Bale meg bale.
Nem illik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Pacot el tudnám képzelni a jövőben nálunk is..
Remélhetőleg nem kapunk gólt, akkor meglesz.
Remélhetőleg nem kapunk gólt, akkor meglesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fú de szarok vagyunk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Frissebb a Rayo azt látni, Modric gyengén játszik , meg Marcello is
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igazából nem tudom, én nem hoznék le senkit csak behoznám Iscot.ziro4vr írta:Miben jó?Mike írta:Modric és Kroos ma tartalékon vannak sajnos
James viszont jó
Amúgy én most lehet Karimot hoznám le, és az ötödölő illetve a hajas lenne elöl a 442-ben. De lehet csak sokat ittam.
Amúgy James sokat megy, aktív, de rossz megoldást választott kb 4-ből 3x.
Kérdés, hogy meddig bírja ezt a Rayo. Már a félidő vége felé kezdtek pontatlanabbak lenni, kezdtek fáradni. Nekünk még kell lenni erőnek, mert elég visszafogottan nyomtuk eddig.
És azért olyan komoly helyzete is csak egy volt a Rayonak, nálunk volt kettő, főleg Jamesnek kellett volna azt jobban megoldani az eleje felé, de CR is be szokta fejelni az ilyeneket. Ami érdekes, hogy nem nagyon tudjuk kihasználni a feltolt védelmüket, vagy lesen vagyunk vagy nem is indítjuk az embert. Marcelo nagyon gyenge, magához képest kb ő a legnagyobb csalódás. Ramos korrekt, eddig a legjobb a csapatban.
Remélem a második félidőt meg tudjuk nyomni, Rayo meg szépen elfárad. De azért jó lenne több gólt is lőni, mert nem mondanám, hogy nincs benne a gól az ellenfél játékában.
És azért olyan komoly helyzete is csak egy volt a Rayonak, nálunk volt kettő, főleg Jamesnek kellett volna azt jobban megoldani az eleje felé, de CR is be szokta fejelni az ilyeneket. Ami érdekes, hogy nem nagyon tudjuk kihasználni a feltolt védelmüket, vagy lesen vagyunk vagy nem is indítjuk az embert. Marcelo nagyon gyenge, magához képest kb ő a legnagyobb csalódás. Ramos korrekt, eddig a legjobb a csapatban.
Remélem a második félidőt meg tudjuk nyomni, Rayo meg szépen elfárad. De azért jó lenne több gólt is lőni, mert nem mondanám, hogy nincs benne a gól az ellenfél játékában.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Csodalkoznek ha felidobe valtozna valami, ahhoz cserelni kellene valoszinuleg, es nemhiszem hogy fogunk.nmate írta:Nyugi félidőben váltunk, első 15-20 percben elintézzük őket, aztán csináljanak amit akarnak.
Abban bizhatunk hogy a Rayonal elfogy a kraft.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
James szerintem is jó. még Ramost emelném ki, ő is jó ma. Modric kicsit körülményes. Marcika meg iszonyat sok labdát adott eddig el. mondjuk ilyenkor szokott egyet aztán jobbal elereszteni a ficakbaMike írta:Modric és Kroos ma tartalékon vannak sajnos
James viszont jó
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Furcsán hangzik, de túl gyorsak vagyunk.. lehet túlpörögtek kicsit.. Kapkodunk és ezáltal pontatlanok vagyunk, minden egyből akarunk megoldani.. Sajnos Modric, Marcelo még így is negatív irányban emelkedik ki. Végül behúzzuk a meccset szerintem, de ahhoz kicsit lassítanunk kéne a játékot..
- ___Samy___
Nem is csodalkozok rajta, hogy ennyire impotensek vagyunk a kapura. A kozeppalyan folyamatosan emberelonyben jatszanak a hazaiak, ugy kipasszolnak minket es viszik a vedelemre, hogy rossz nezni. Elol meg van harom emberunk, akik nem tudnak mit kezdeni. Erre ha az olasz nem valt, az kikurt nagy ongol lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
még jó, h bale játékra alkalmas...
mármint egészségileg.. egyébként ide totál alkalmatlan
remélem letakarodik a pályáról és jön isco és a 442
azért remélem észre lesz véve kurvagyorsan, h ha ugyanigy (értsd taktika és játékosok) megyünk ki a 2. félidőre akkor semmi sem fog változni.
bale meg a variációs lehetőség. na nekem ilyen variációs lehetőség nem kell.
mármint egészségileg.. egyébként ide totál alkalmatlan
remélem letakarodik a pályáról és jön isco és a 442
azért remélem észre lesz véve kurvagyorsan, h ha ugyanigy (értsd taktika és játékosok) megyünk ki a 2. félidőre akkor semmi sem fog változni.
bale meg a variációs lehetőség. na nekem ilyen variációs lehetőség nem kell.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Miben jó?Mike írta:Modric és Kroos ma tartalékon vannak sajnos
James viszont jó
Amúgy én most lehet Karimot hoznám le, és az ötödölő illetve a hajas lenne elöl a 442-ben. De lehet csak sokat ittam.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
tubatibi írta:61-39 a Rayo javára. Küzdenek, akarnak, eddig ők érdemlik a győzelmet.
Hányok.
(Még jó, hogy Isco a padon kezdett, GG)
Félidőben Ronaldot vagy Balet le kéne kapni és helyére behozni Iscot Kp-ra
ZIDANE
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
elképesztő ez a kicsinyes zsigeri gyűlölet, amit Iker ellen képviselsz.R.M.C.F írta:Casillas góltól mentette meg a realt.
Oké,most felálltam és kimentem.
csakmertemegmondtadmár1967benmegmárszázezerszeréscsaknekedlehetigazad merthajtodmintapereces
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Modric és Kroos ma tartalékon vannak sajnos
James viszont jó
James viszont jó
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Na az Iván mindjárt megmagyarázza nem is nézem mert irritál a pasi
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Félidőben a Rayo megissza a powerade-t aztán kétszer ennyit futnak.
Tudni, hogy hány KM jelenleg a két csapat közti különbség?
Tudni, hogy hány KM jelenleg a két csapat közti különbség?