Raphael Varane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Raphael Varane - 2
Egy szerelési kísérletek/szabálytalanságok statot néznék meg.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nálam is a meccs legjobbja (Oblakkal egyetemben - sajnos), nem szabad elengedni a nyáron. Emlékszem, még korábban beszéltük, hogy Pepe talán gyorsabb nála, de az szerintem a múlté. Hihetetlen, hogy micsoda indulósebessége van, de ha hosszú távot kell befutnia, akkor sem lassabb egyik játékosunknál sem
Feltolnám Bale helyére :Đ :Đ
Feltolnám Bale helyére :Đ :Đ
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem ő van hátul tegnap Ramos helyett, hanem Pepe, csúnyább is lehetett volna a szitu. És ezt most nem a képességek miatt írom, hanem mert az ő cool fazonja nagyon kellett ellenpólusnak Carvajal meg Ramos közé. Tegnap azért bizonyított erősen, az egészségességét is.
Nem illik.
ezt ramos lehozza másfél hónap alatt. :Đ +1 pirossal.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
h3x0r írta:Real: 109 meccs, 8204 perc, 6 sarga___Samy___ írta:Hany lapot kapott mar palyafutasa alatt?
Lens: 24 meccs, 2066 perc, 3 sarga
Valogatott: 19 meccs, 1650 perc, 0 sarga
Másnak egy ez fél szezonnyi termése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Real: 109 meccs, 8204 perc, 6 sarga___Samy___ írta:Hany lapot kapott mar palyafutasa alatt?
Lens: 24 meccs, 2066 perc, 3 sarga
Valogatott: 19 meccs, 1650 perc, 0 sarga
- ___Samy___
Hany lapot kapott mar palyafutasa alatt?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
NAgyon remélem h a visszavágón is ő játszik..kell a gyorsasága a kontráknál..gyorsabb mint pepe ez tény..és egy ilyen kontrázó csapat ellen ez nagyon fontos...ugye volt h hátrányból hagyta ott az emberét vagy az a felfutás úristen!!
A lényeg én meghagynám varane ramos párost jövő hétre is.
A lényeg én meghagynám varane ramos párost jövő hétre is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tartom, amit korábban írtam, nálam biztos kezdő bármelyik belső védőnk rovására. Minden adottsága megvan, hogy hosszú távra megoldás lehessen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mandzukicot futotta meg nagyon csúnyán, Faragó be is mondta, hogy biztos fáj még az a bokanumberone1 írta: Az elso felidoben volt amikor hatranybol siman lefutotta a tamadot es ugy mentett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
sokadszorra nezem a videot, Varane(gyonyoru elfutasa) keresztezese es Benzema benazasa kozott CR idegeskedett kicsit. Szerintem ezert probalta kozepre adni....de nem kellett volna.___Samy___ írta:https://youtu.be/0Wj-j5jI60E
Bar voltak hibai mostanaban, de asszem egyertelmu, h kezdoben a helye. Az elso felidoben volt amikor hatranybol siman lefutotta a tamadot es ugy mentett.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kis túlzással, de ha azt az elfutást nézem, többet támadta a kaput ma, mint Ronaldo. MotMziro4vr írta:Szépen lebélezte Faragó...utoljára ilyen futást a super bowl-on látott szerintem.Kercsó írta:Az az elfutás, azért a szöglet után.
nálam MOM.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szépen lebélezte Faragó...utoljára ilyen futást a super bowl-on látott szerintem.Kercsó írta:Az az elfutás, azért a szöglet után.
nálam MOM.
Nem illik.
- ___Samy___
Egyszeruen zsenialis volt. Nem is lehet ra tobbet irni.
Egyebkent a serulese ota most ereztem azt eloszor, hogy nem felti a terdet. Kontaktok, megindulasok, kitamasztasok, mindegy volt. A megindulasai is olyanok, mint regen.
Egyebkent a serulese ota most ereztem azt eloszor, hogy nem felti a terdet. Kontaktok, megindulasok, kitamasztasok, mindegy volt. A megindulasai is olyanok, mint regen.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az az elfutás, azért a szöglet után.
nálam MOM.
nálam MOM.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Végre tökéletes játék, megkaptam, amit vártam tőle a meccs előtt, végre az Atlético ellen is megmutatta.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
köszönjük töki..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
35 minden sorozatot figyelembe véve, 28, ha bajnoki és bl-t nézzük. (elvileg)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
idén hány meccsen lépett pályára?
sztem ez a szám lesz a legnagyobb az itt eltöltött szezonjai alatt. és még mindig csak 21 (!) éves, (mondjuk 2 hét múlva már 22 )
sztem ez a szám lesz a legnagyobb az itt eltöltött szezonjai alatt. és még mindig csak 21 (!) éves, (mondjuk 2 hét múlva már 22 )
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91