Nyelvtanórán ezek szerint rád is szartakGéci írta: ùgy is idióta lesz a többi miadt
Mennyei futball
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ilyen alapon szarni bele, mert ùgy is idióta lesz a többi miadt?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem sokra mész a neveléssel ha már első osztályban vagy akár oviban elhallja a többitől sajnos.
Nem illik.
-
Nem minden gyereket nevelnek ùgy, hogy minden mondata tartalmazzon káromkodást. Van akinek már mind1, de van akit rendesen neveltek...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hát nem örömteli, csak arra mondom, hogy nem attól fog deformálódni az ő személyisége, mert az ultrák (akik egyébként meg benn sincsenek a stadionban) éppen lila kurváznak.
-
elég szomorù...Santi írta:Egyébként meg egy 12 éves lány cifrábbakat is hall/mond az iskolában vagy TV-ben, vagy akárhol máshol, mint a stadionban.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egyébként meg egy 12 éves lány cifrábbakat is hall/mond az iskolában vagy TV-ben, vagy akárhol máshol, mint a stadionban.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
"Az én lányom 12 éves, szerintem nem helyes, hogy neki be kell fognia a fülét egy Újpesttel kapcsolatos rigmusnál a stadionban."tubatibi írta:FTC: Az ultrák eljátszották a bizalmamat; nem lesz más a sas - Kubatov
Senkiházi egyébként ez a csávó.
Szegény, csak 400k-t keres havonta.....persze.
2015. január
"Mocskos lilák, lila majmok, lila kurva, faszszopó Újpest.
Ezek közül csak a mocskos lilák mehet."
Tegnap:
"A FEB a Puskás Akadémia FC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak megbotránkoztató magatartása (az Újpest FC szidalmazása) miatt 100.000,- Ft forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte."
Utolsó szemétláda ez az ember
FTC: Az ultrák eljátszották a bizalmamat; nem lesz más a sas - Kubatov
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mintha egy magyar csapat oldala lenneKerlon írta:https://www.facebook.com/nottscountyfoo ... =1&theatera trollfoci jobb edzőt nem is kívánhatott volna a Nottsnak.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szegény Notts, kiesnek a fenébe azzal a szerencsétlennel, pláne ha oda viszi magával DiCapriot is.
https://www.facebook.com/nottscountyfoo ... =1&theatera trollfoci jobb edzőt nem is kívánhatott volna a Nottsnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Attól még nem ütközött semmilyen jogszabályba.Bbarni írta: Szóval semennyi, akkor ennyi értelme is volt!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Anyaka,Vittmant én is játszatnám,nem értem hogy miért nem játszik.(most csereként se) Bár Délczeg még értelmesebb játékos,de sokszor nincs senki aki kisegíteni,ezért pl tegnap is a védelemig kellett visszajönnie labdáért,elöl teljesen egyedül volt. Mikor Babati beállt,akkor történt elöl valami.
R.M.C.F.,ez is igaz,de legalább elmondja,ha így akkor így. Mondjuk ezekkel a játékosokkal/fiatalokkal,tőlem beszélhet így... Nem lesz egy nagy edző,ez tény,de most ezen a szinten,nem vele van a baj,mással se lene előbbre a ZTE. Megjegyzem fiatalok akik ott vannak elvileg bírják őt. U16os jó haverom van (akiről néha azt érzem hogy értelmesebb mint a nagyrésze együtt véve),aki mondta,hogy Lendvai amíg utánpótlásvezető vagy mi volt,foglalkozott a tehetségesebbekkel külön. Ami ha nem is túl nagy dolog,de szerintem pozitív.
Sport1 műsorában a Grundba volt szó az ilyen dolgokról. Ott is lejött hogy az edzőkkel is probléma van,de kevés is a focizó gyerek,és azokkal is van baj. (Értem én ezt úgy,hogy lehet,hogy szar az edződ,de valamilyen szinten magadat is képezheted,és a pályán legaláb megerőltetheted magadat. (és tudom hogy van aki megteszi,de nem lesz semmi belőle mert pl apu nem pénzes,igen ez is probléma...)
(nem akarok vitát kezdeni,bár talán nem is lesz.)
AMit pedig BBarni ír az is igaz. Lendvait tényleg megviseli ami történik,főleg hogy ő pont olyan játékos volt,amilyen ez a sok fiatal nem. Ha több hozzá hasonló ember lenne a magyar fociban már előbbre lennénk..
R.M.C.F.,ez is igaz,de legalább elmondja,ha így akkor így. Mondjuk ezekkel a játékosokkal/fiatalokkal,tőlem beszélhet így... Nem lesz egy nagy edző,ez tény,de most ezen a szinten,nem vele van a baj,mással se lene előbbre a ZTE. Megjegyzem fiatalok akik ott vannak elvileg bírják őt. U16os jó haverom van (akiről néha azt érzem hogy értelmesebb mint a nagyrésze együtt véve),aki mondta,hogy Lendvai amíg utánpótlásvezető vagy mi volt,foglalkozott a tehetségesebbekkel külön. Ami ha nem is túl nagy dolog,de szerintem pozitív.
Sport1 műsorában a Grundba volt szó az ilyen dolgokról. Ott is lejött hogy az edzőkkel is probléma van,de kevés is a focizó gyerek,és azokkal is van baj. (Értem én ezt úgy,hogy lehet,hogy szar az edződ,de valamilyen szinten magadat is képezheted,és a pályán legaláb megerőltetheted magadat. (és tudom hogy van aki megteszi,de nem lesz semmi belőle mert pl apu nem pénzes,igen ez is probléma...)
(nem akarok vitát kezdeni,bár talán nem is lesz.)
AMit pedig BBarni ír az is igaz. Lendvait tényleg megviseli ami történik,főleg hogy ő pont olyan játékos volt,amilyen ez a sok fiatal nem. Ha több hozzá hasonló ember lenne a magyar fociban már előbbre lennénk..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem nagyon kellenek az ilyen emberek az itthoni fociba mint a Miki!Nagyon régóta ismerem, ami a szívén az a száján,tény, hogy nem a legintelligensebb ember(bár ez a meccs után volt közvetlenül,ő meg elég könnyen felkapja a vizet, nem egyhamar nyugszik meg) de elég sok intelligens edző volt magyar fociban akik szart sem csináltak,hanem asszisztáltak a mélyrepülésben!Szerintem amit most mondott, az az első szótól az utolsóig igaz!Nem ő fogja megváltani a magyar focit(ahogy a jelenlegiek közül senki sem), de nem is ez a feladata!
Sokszor beszéltem vele ilyesmiről, neki tényleg nagyon fájnak ezek a dolgok, mert mindent belead, aztán amit a pályán viszontlát hozzáállásban...Sose volt egy penge játékos, de ha minden játékosnak és edzőnek ilyen lenne a hozzáállása mint neki, sokkal előrébb lennénk!
Sokszor beszéltem vele ilyesmiről, neki tényleg nagyon fájnak ezek a dolgok, mert mindent belead, aztán amit a pályán viszontlát hozzáállásban...Sose volt egy penge játékos, de ha minden játékosnak és edzőnek ilyen lenne a hozzáállása mint neki, sokkal előrébb lennénk!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Vittmant nem teszi be pedig a gyerek gólkirály volt, amíg nem jött vissza kölcsönből ide. Eleinte játszott és szintén jól ment. Gyerekkora óta ismerem mindig is a ZTE volt az álma, ha abban sem találja meg, amit keres, akkor szerintem ő se tudja mit akar.Marci77 írta:Ne is mond. Ez a csapat. Délczeg volt aki végiggürizte a meccset,meg Babati a beállása után megmutatta,hogy neki lehet még keresni valója. De úgy összességében teljesen igaz. Engem a nyilatkozat stílusa se zavar. Kell változás itt is és egész MOn..BBarni írta:Lendvai Miki, de szeretem megint megmondta!
(1:30-től a lényeg kb)
Nagyon igaza van sajnos, sok mindenben!
"....hát 28-at nem tudok leütni,hármat biztosan. de ha összetrombitálok valakit az egész várost letudnám csapni"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért az intelligencia totális hiánya itt is jelen van,egy normális összefüggő, befejezett mondat nincsen jelen,nem mondom,hogy nincsen benne némi igazság,de legalább annyi benne a kilátástalan,semmibe tekintő frázis.
Egy biztos,lendvai nem fogja a világot nálunk megváltani mint edző.
Én kérek elnézést.
Egy biztos,lendvai nem fogja a világot nálunk megváltani mint edző.
Én kérek elnézést.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ne is mond. Ez a csapat. Délczeg volt aki végiggürizte a meccset,meg Babati a beállása után megmutatta,hogy neki lehet még keresni valója. De úgy összességében teljesen igaz. Engem a nyilatkozat stílusa se zavar. Kell változás itt is és egész MOn..BBarni írta:Lendvai Miki, de szeretem megint megmondta!
(1:30-től a lényeg kb)
"....hát 28-at nem tudok leütni,hármat biztosan. de ha összetrombitálok valakit az egész várost letudnám csapni"
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Lendvai Miki, de szeretem megint megmondta!
(1:38-től a lényeg kb)
(1:38-től a lényeg kb)
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem nézek magyar focit, kivéve ha Eb, Vb selejtező, Bl,EL selejtező van, de szerintem valahogy Barni és funghi véleménye között van a válasz ezekre a kérdésekre.