istenem, de tudtam volna neki örülni.mohaola írta:Ramires meg elismerte, hogy Mourinho szerette volna anno az Inter-be és a Real Madrid-hoz is leigazolni.
xabi-ramires. brr. na mindegy.
miró írta:bravóóóó pereeeez!!!!!!!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 21., péntek 12:31
istenem, de tudtam volna neki örülni.mohaola írta:Ramires meg elismerte, hogy Mourinho szerette volna anno az Inter-be és a Real Madrid-hoz is leigazolni.
miró írta:bravóóóó pereeeez!!!!!!!
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 21., péntek 12:19
+1Unalmas...
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. június 21., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 21., péntek 11:54
Neked is gratula Te aztán igazán többet tehettél a Madridért mint Perez ha ennyire szapulod.miró írta: szerintem ezért még egy hét szabit kivehettek,aztán vegyétek meg balet 90-ért...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 21., péntek 11:51
Unalmas...bravóóóó pereeeez!!!!!!!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 21., péntek 11:50
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 21., péntek 11:46
pénz beszél.6 millás fizu és megnyillik a csipája ide is..mert szerinted mennyi esélye lett volna, hogy ős katalánként ide szerződjön? szerintem semmi, hiába próbáltuk volna
mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvencem a srác
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 21., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 21., péntek 11:43
bravóóóó pereeeez!!!!!!!Egybehangzó brit sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata megegyezett a személyes feltételekben Thiago Alcántarával, a Barcelona középpályásával. A 22 éves futballista állítólag évi ötmillió fontos fizetésért (jelenleg 1.5 millió eurót tehet zsebe évente) szerződik az angol bajnokhoz.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 21., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 21., péntek 10:22
Nem hiszem. Nem rég hosszabbított.Professore írta: így ismét reaktiválódik az Agueró hajsza...
Én ez egyáltalán nem bánomProfessore írta: a fiatal vonulat (Jese+Isco+Morata) bőven fog játéklehetőséget kapni
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. június 21., péntek 10:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 23:30
Ez a Wenger megszellőztetés is...Volt most hír nem olyan régen, hogy már elkezdte az Arsenal a szerződéshosszabbítás tárgyalásokat. És a hírek szerint wenger most kezd el tényleg költekezni, ezután lépne le? Azt megértettem volna, ha idén lelép, legyen új kezdet. De ha elkezd összerakni egy csapatot sok pénzből, akkor nem hiszem, hogy otthagyja egy év múlva. (persze ha csak nem lesz meg a BL...) De a PSG erre számít?Pont ezt akartam irni, 1 evre senki nem ir ala. legalabbis nem olyan akinek van neve. A sajto mar megszelloztette Wengert jovore erkezhet oda, ezek utan ne is varjanak oda neves edzot. Talan egy egy Grant forma mint a cselzinel esetleg kitudnak majd nevezni.
Nem olyan régen elcsíptem a 2003-as(?) Madrid-MU BL meccset. Azt hittem valami lassított felvételt látok...Már 10 éve látványosan kisebb volt az iram, több hely volt a pályán.. Szerintem nem volt gyorsabb a foci legalabbis ha 80-s evekig megyunk vissza. 90 evek legalabb ilyen iram volt csak tobb egyeniseggel a csapatokban.
Szerintem a gól+assist/perc mutató a legfontosabb, de csak a statisztikát nézve. És persze a statisztika csak amögött a játék mögött van, amit láthatunk egy játékostól összességében.mert a meccs/gól szám a legfontosabb mutató egy csatárnál,
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 20., csütörtök 23:04
mohaola írta:A Cadena Cope szerint holnap Florentino Perez és Moayat(Malaga alelnöke) találkoznak egymással, hogy tárgyaljanak Isco átigazolásáról, egy biztos, nem fizetjük ki a 35 millió eurót érte, ezt az összeget játékos/játékosok bevonásával csökkentenénk.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 21:26
kis és középcsapatok ellen.Matt009 írta: és abban Messi meg CR veri, de ennek ellenére Higuáin statisztikái egyáltalán nem rosszak.
attól még bőven kapott lehetőséget arra hogy 3-4gólnál többet lőjön 6-7(!!)év alatt.Matt009 írta:Csak azt felejti el mindenki, hogy nem volt olyan BL szezon, aminek Higu standard kezdőként vágott neki...
ez elég nagy hülyeség már bocs. a kapufás esetnél hibázott, de utána volt még egy helyzet mikor talán cr volt ott mellette és nem passzolta le inkább belelőtte llorisba. ez két helyzet 1-0nál ráadásul nem is kicsik, dolgozzunk ki meccsenként 5öt hogy lőjön egy gólt mint a barca elleni szuperkupa a meccsen? konkrétan számoltam 4x volt helyzetben ebből egy lett gól. statisztikailag a világ egyik legjobb csatára ebből mennyit lő be? meg ez mi már? ha egy helyzet van éles szituációban akkor azt kell beverni. ez milyen "kifogás" egy csatár betlijére hogy több helyzetet kellett volna a CSAPATNAK kidolgozni annyit amennyiből őnagysága gólt tud lőni? ha egy csatár mindent kihagy mint torres akkor azért a csapattársai a hibásak?Matt009 írta:Mindenki azt hiszi, hogy 1-1 Higuáin kapufán múltak trófeák, továbbjutások, pedig ez így nem igaz. Ha jobbak lettünk volna azokon az ominózus meccseken az ellenfeleinknél, akkor ki tudtunk volna dolgozni annyi helyzetet, amennyiből Higu továbblő bennünket.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 21:20
Ryel írta:http://bleacherreport.com/articles/1668 ... lo-higuainszilamer írta: Csak én nem látok Higuban semmit?
Higu nem egy korszakos klasszis mint Ronaldo, nem játszik olyan elegánsan mint Benzema, nem tud a bal heréjével gólt lőni mint Gomez, és nincs akkora malaca mint Lewandowskinak.
A számok magukért beszélnek, főleg hogy nem hinném, hogy a meccsenkénti átlag játékperc 60 fölött lenne az esetében.
Persze lehet jönni azzal, hogy csak a sörmeccseken villog, de azért a tény, hogy minden második kaput ért lövése illetve minden negyedik lövése gól.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem létezik nála jobb alternatíva. Itt sosem fogja megkapni azt a bizalmat, és amíg CR itt van azt a rendszert sem, amiben igazán kibontakoztathatja a képességeit.
Más környezetben majd meglátjuk, hogy a BL fóbia (vagy általában a nagy meccseken nyújtott teljesítmény) abból eredeztethető, hogy a klub sosem bízott benne igazán, vagy egyszerűen fejben nem bírja az ezzel járó terhet.
Neki mindeképp jobb lesz ha megy, és ne hozzunk csatárt helyette, amíg a taktika egy emberre és az ő kiszolgálására van kihegyezve.
Egy Benzema, Callejón/(vagy valami padon otthonosan mozgó rutinos vén róka), Morata csatárhármasban talán Benzema is magára talál és Morata is ki tudja szépen bontogatni a szárnyait és fejlődhet.
Jöhet ide Suarez vagy Cavani, de ha nem oszlik el jobban a játékunk súlypontja a támadóharmadban, akkor ők is ugyanúgy szenvedni fognak.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 20:56
Úgy néz ki se Bale, Isco, Vidal, Verratti, Pogba, stb.... Aki jön az is csak 1 év múlva.
elég gyászos átigazolási szezon lesz.
Legalább lehet nyomatni Jesét.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 20:35
Mintha nyilatkozta volna, hogy szeretne a VB keretbe bekerülni, az meg csak úgy megy, ha rendszeresen lehetőséget kap... Ebből kiindulva esélyes, hogy lelép.thiago meg 1,20
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 20., csütörtök 20:28
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem