Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Hazard majdhogynem haszontalan lenne, ha annyit kéne védekeznie, mint amit megkövetel neki az a poszt... Ráadásul nem is szeret védekezni.[/quote]
Ugyanugy Reus is, ha 4-4-2-be beteszed vmelyik szelre. Ezeknek a jatekosoknak kozel kell a kapuhoz jatszania.[/quote]
4-4-2ben eléggé vissza kell zárni szélen,reus ez nem biztos hogy kultiválná.
Ugyanugy Reus is, ha 4-4-2-be beteszed vmelyik szelre. Ezeknek a jatekosoknak kozel kell a kapuhoz jatszania.[/quote]
4-4-2ben eléggé vissza kell zárni szélen,reus ez nem biztos hogy kultiválná.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugyanugy Reus is, ha 4-4-2-be beteszed vmelyik szelre. Ezeknek a jatekosoknak kozel kell a kapuhoz jatszania.Kerlon írta:Hazard majdhogynem haszontalan lenne, ha annyit kéne védekeznie, mint amit megkövetel neki az a poszt... Ráadásul nem is szeret védekezni.Becksy23 írta:4-4-2-ben Ronaldo csatár, Hazard meg nyugodtan lehet baloson (ami alapjáraton Isco helye). Ebben a formációban (ami a csapatnak is a legjobban fekszik), simán jó a két szélre az Isco-James-Hazard trió. Istenem, ha összejönne Hazard, Verratti, meg előre vagy Bale marad CSERÉNEK (de így pénzügyileg nem jövünk ki), vagy hozzuk Lacazette-t Benz és Cé mögé... Kapuba meg De Gea... Na akkor már láttam mindent, nyugodtan fogok meghalni
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kettőt látok, bár biztos az én szememmel van a baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk még mindig nincsenek olyan szinten mint a bayern,ahol Neuerziro4vr írta:Őt ismerve valószínűleg Drogba.Pipita írta:Amúgy Mourinhonál ki a balhátvéd, vagy ezt hogy kell elképzelni? Gallas, Carvalho meg Terry az nem három középhátvéd? Vagy az mindegy?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Gallas legtöbbször a szélen nyomta a Mourinhónál, mert nem fért be középre Terry és Carvalho mellett
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Őt ismerve valószínűleg Drogba.Pipita írta:Amúgy Mourinhonál ki a balhátvéd, vagy ezt hogy kell elképzelni? Gallas, Carvalho meg Terry az nem három középhátvéd? Vagy az mindegy?
Nem illik.
éppen az, aki ráérPipita írta:Amúgy Mourinhonál ki a balhátvéd, vagy ezt hogy kell elképzelni? Gallas, Carvalho meg Terry az nem három középhátvéd? Vagy az mindegy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Amúgy Mourinhonál ki a balhátvéd, vagy ezt hogy kell elképzelni? Gallas, Carvalho meg Terry az nem három középhátvéd? Vagy az mindegy?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja ez most BL top kezdő, vagy mi?
Amúgy azért odapörkölt az Old Traffordon egy mesterhármas, azt a két meccset megnézném legszívesebben minden nap. Ott volt a csúcson a foci.
Amúgy azért odapörkölt az Old Traffordon egy mesterhármas, azt a két meccset megnézném legszívesebben minden nap. Ott volt a csúcson a foci.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én csíptem a brazil Ronaldot, all time kezdőbe helye helye van, bl-be viszont nem igazán alkotott.Robi Cé-é viszont elég patent, azt megnézném játékban.
- ziro4vr
A link leírása vérlázítóbb mint a csapat tagjai. 59-szerKerlon írta:Mondjuk szerintem a keze alatt Robben jóval gyengébb volt, mint Hazard. A holland az elmúlt 4 évben teljesedett ki szerintem...nmate írta:Özil Hazard Amikor edzett ő Decot meg Robbent. Lol.
Nem illik.
Mondjuk szerintem a keze alatt Robben jóval gyengébb volt, mint Hazard. A holland az elmúlt 4 évben teljesedett ki szerintem...nmate írta:Özil Hazard Amikor edzett ő Decot meg Robbent. Lol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Gyá. Az odaver.ziro4vr írta:Robi Cé-é viszont elég patent, azt megnézném játékban.
- nmate
Özil Hazard Amikor edzett ő Decot meg Robbent. Lol.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Remenykedjunk, hogy csak ironia volt.
- ziro4vr
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... amTeam.png
Mármint ezt akartad linkelni a szöveggel, nem?
Mármint ezt akartad linkelni a szöveggel, nem?
Nem illik.