Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Mindenesetre a Dortmundnak annyi egy időre, a Wolfsburg léphet a helyükbe a bundásban, de nemzetközi szinten nem fognak addig eljutni mint a Dortmund. Bár jó csapatuk van és szimpatikus focit játszanak, de szerintem őket hamarabb szétkapkodják majd. (De Bruynet főleg)
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy nem volt veszélyben, mert nem volt elérhető nevesebb edző, de most már van. Szerintem sem illene ide Klopp, meg Dortmund eredmények ide vagy oda, én nem is tartom sokra a munkásságát. A német Simeone vagy Simeone a német Klopp, kinek hogy tetszik.nem mondom hogy nem örülnék kloppnak de nem tudom hogy kezelne ennyi egyéniséget egy csapatban. még én is megvárnám ezzel a szezonvégét mert szerintem nincs veszélyben ancselotti állása.
Mondjuk egy BL címvédő edzőt nem fognak kirúgni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem mondom hogy nem örülnék kloppnak de nem tudom hogy kezelne ennyi egyéniséget egy csapatban. még én is megvárnám ezzel a szezonvégét mert szerintem nincs veszélyben ancselotti állása.
viszont abbna biztos vagyok hogy összerántaná a cityt ha viheti a saját játékosait.
hummels-reus szinte tuti menne.
viszont abbna biztos vagyok hogy összerántaná a cityt ha viheti a saját játékosait.
hummels-reus szinte tuti menne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy megvárja mi lesz Carloval.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
City a logikus. Ott most koncepcióváltás lesz, logikus lehet Klopp és alkalmas is lehet a feladatra. Pár játékost vihet is oda. Kíváncsi vagyok mire megy majd ott, egyáltalán nem garantált a sikeressége, bármennyire is jó edző.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bumm! Na de hova megy?
A Chelsea, Arsenal, MU triónak szerintem fix edzője van, a Realnak is, a Barca nem hiszem, hogy akarná, a Bayernhez gondolom nem menne, tényleg egyedül a City tűnik megfelelőnek.
És igen, a Dortmundot most lehet szétkapják.
A Chelsea, Arsenal, MU triónak szerintem fix edzője van, a Realnak is, a Barca nem hiszem, hogy akarná, a Bayernhez gondolom nem menne, tényleg egyedül a City tűnik megfelelőnek.
És igen, a Dortmundot most lehet szétkapják.
- ziro4vr
Sejthető volt, hogy eljön majd ez az idő..Hummels, Reus, Gündi? meg majd elhagyja a süllyedő hajót.
Csak ne Magath legyen az utódja könyörgöm.
Csak ne Magath legyen az utódja könyörgöm.
Nem illik.
viszont ha a cityhez megy sok minden borulhat. pl reust viheti magával de szinte bárkit akit akar.
Brandont nem fogják elküldeniBBeno írta:remélem a cityhez megy. és nem a poolba.
amúgy azt jelentik be, hogy az RG csomag költözik a nyáron Madridba, Khedira meg oda megy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
remélem a cityhez megy. és nem a poolba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megkapta az átutalást a Citytől?GT37 írta:Fél kettőtől sajtótájékoztatót tart a Dortmund, a hírek szerint Klopp elhagyja őket a szezon végén, ezt jelenthetik be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Fél kettőtől sajtótájékoztatót tart a Dortmund, a hírek szerint Klopp elhagyja őket a szezon végén, ezt jelenthetik be.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A német Bayer Leverkusen labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta: azonnali hatállyal, a játékos beleegyezésével felbontotta a nyolcvanszoros bosnyák válogatott védő, Emir Spahic szerződését.
Ez azért kemény, kulcsembernek számított, másodszor is elbuktak egy hónapon belül büntetőpárbajban, a srác beakarta engedni pár barátját az öltözőfolyosóra, nem engedték neki a biztonságiak, dulakodott velük, egyet pedig meg is fejelt.
36 meccsen játszott idén.
Ez azért kemény, kulcsembernek számított, másodszor is elbuktak egy hónapon belül büntetőpárbajban, a srác beakarta engedni pár barátját az öltözőfolyosóra, nem engedték neki a biztonságiak, dulakodott velük, egyet pedig meg is fejelt.
36 meccsen játszott idén.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Utálom őket. Igy NINCS top jelző.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Durván 6 éve nyerik a kupákat... évenkénti 1-es átlag megvan nekik. Szóval, azért nem adod meg a top jelzőt nekik, a sikerességük ellenére sem, mert utálod őket és mert nem tetszik a stílusok. Nem elfogultság, véletlenül sem...R.M.C.F írta:JELENLEG top csapat az Atma. A foci történelmét nézve nem, de mondjuk akkor ezek alapján csak tényleg kurva kevés top csapat van. Mert például egy MU-t se lehetne annak nevezni. SAF előtt semmi extra nem volt a csapat.
Jelenleg,de az egy kis baszom időszak,és ebben sem adom meg nekik a top jelzőt,mert a félsikereiket is csak a bunkó,bugris szájbavágós,gerincreütős,mellkasratérdelős stilusok miatt érték el,nem a foci tudásuk miatt. A bírók meg NEKIK mindent megengedtek,értem alatta diego costát minden második meccsén ki kellett volna küldeni,a kp-asikat is engedték fogakat kicsapni,erőszakolni,sárgát is alig kaptak.....egyszerűen nekik SOKKAL többet lehetett mint másoknak,nálunk már villant a sárga,vagy a piros fele ilyen dolgoknál.
Egy sz*r csapat. az volt mindig is.
Amúgy meg vicc. Ha - tegyük fel - nem top csapat jelenleg az Atletico, akkor miért kell lefosni a bokánkat folyamatosan, amikor ellenük játszunk? Akárkit képesek megverni, minket meg pláne az utóbbi időben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem is írttam, hogy topcsapat lenne az Atletico, de ettől még nem is sima középcsapatR.M.C.F írta: Mitől lenne top csapat? Mert 100 évből pár éve oda tud érni? Majd kihalnak mint a dinoszauruszok ezek is,marad ganxta hírmondónak,más senki.
Összeszedték most magukat pár éve,van egy fanatikus edzőjük aki egyelőre sikeres,tudja őket motiválni,és az erőszakos stilusukat a bírók is engedték elég szemét módon. a trénerük kihoz többet alap és átlag focistákból,még egy vak torresből is facsart ki 2 gólt ellenünk,te jézus,előtte meg 5 méterről a kaput nem találta el angliában.
Topcsapat a Real, Barca. Ezek után jövő szint tagja az Atletico, akik a nagyok után loholnak, legtöbbször sikertelenül. A sima középcsapat szint ettől még alacsonyabban van
Dortmund ugyanez a németeknél
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
JELENLEG top csapat az Atma. A foci történelmét nézve nem, de mondjuk akkor ezek alapján csak tényleg kurva kevés top csapat van. Mert például egy MU-t se lehetne annak nevezni. SAF előtt semmi extra nem volt a csapat.
Jelenleg,de az egy kis baszom időszak,és ebben sem adom meg nekik a top jelzőt,mert a félsikereiket is csak a bunkó,bugris szájbavágós,gerincreütős,mellkasratérdelős stilusok miatt érték el,nem a foci tudásuk miatt. A bírók meg NEKIK mindent megengedtek,értem alatta diego costát minden második meccsén ki kellett volna küldeni,a kp-asikat is engedték fogakat kicsapni,erőszakolni,sárgát is alig kaptak.....egyszerűen nekik SOKKAL többet lehetett mint másoknak,nálunk már villant a sárga,vagy a piros fele ilyen dolgoknál.
Egy sz*r csapat. az volt mindig is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Mondjuk ha el akarjuk különíteni szigorúan az utóbbi éveket nézve, akkor topcsapat a Real, Barca, BM hármas, a Chelseat a mostani kiesése miatt az élcsapatok közé raknám, ahol van még az Atma, nem tudom Juve, Psg, innen eshet most egyel lejjebb a Dortmund..
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha minden igaz, jött hozzájuk egy kis lé, szóval lesz miből igazolni majd. Ez a visszaesnek meg olyan, mint amikor tavaly azt mondta mindenki, hogy majd úgyis lefőnek? Most mögöttünk vannak a bajnokságban, de ez nem jelent semmit. Nem haladhat 3 élcsapat egymás mellett egész szezonban. Az Atma ott van a BL-ben a 8 között, valószínűleg behúzzák a 3. helyet a bajnokságban és bőven jók.cart írta:Én annak tartom. A következő szezonra vissza fog esni a Valencia, Sevilla párossal egy szintre, vagy még mögéjük is.
Ennek pedig az az oka, hogy nem tudja megtartani a kulcsjátékosokat, mert azok TOP csapatban akarnak játszani, nem egy AtMában. Pontosan tudják, hogy dobbantani kell, mert ez az állapot csak időleges. Simeone nem fog tudni mindig olyan játékosokat hozni, akik tökéletesen megfelelnek a filozófiájának, és beleillenek a rendszerébe...
Jövőre is erősek lesznek, ott lesznek még 2-3 évig biztosan, aztán majd meglátjuk, hogy Simeone mit lép. A keret teljesen jó, legalábbis annyira, hogy simán élcsapat legyenek. Nem sok csapat van, akik egyértelműen jobbak, mint az Atma. (Ez lehet nekik is dicséret, de lehet a többi nagynak egyfajta leszólás)
Amúgy meg az Atmánál szerintem nem fellángolás van, mert már évek óta ott vannak a legeredményesebb csapatok körében Európában.
Bajnokság: 2013-14
Kupa: 2012–13 (döntő: 2009-10)
BL döntő: 2013-14
Spanyol superkupa: 2014 (döntő: 2013)
EL: 2009–10, 2011–12
EL szuper kupa: 2010, 2012
JELENLEG top csapat az Atma. A foci történelmét nézve nem, de mondjuk akkor ezek alapján csak tényleg kurva kevés top csapat van. Mert például egy MU-t se lehetne annak nevezni. SAF előtt semmi extra nem volt a csapat.R.M.C.F írta:
Mitől lenne top csapat? Mert 100 évből pár éve oda tud érni? Majd kihalnak mint a dinoszauruszok ezek is,marad ganxta hírmondónak,más senki.
Összeszedték most magukat pár éve,van egy fanatikus edzőjük aki egyelőre sikeres,tudja őket motiválni,és az erőszakos stilusukat a bírók is engedték elég szemét módon. a trénerük kihoz többet alap és átlag focistákból,még egy vak torresből is facsart ki 2 gólt ellenünk,te jézus,előtte meg 5 méterről a kaput nem találta el angliában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots