Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Adom amit Máté ír. Kicsit oda jutottak, ahová a hasonló szintű sorozatok általában eljutnak valamikor, hogy a magas kivitelezési minőség megvan (rendezés, színészi játék stb) de kicsit leül az egész, nyugodtabban csordogál.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hatodikig láttam, de nekem is az. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Továbbra is minőségi meg minden, de nagyjából eddig semmi nem történt, ez már kicsit túl lassú. Oké, hogy karakterdráma, de ahhoz képest is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A HoC csak nekem csalódás amúgy eddig? Hetedik rész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ami kint van feliratokon GoT felirat a sokak által kedvelt Bruzsytól az korrekt munka?
*szerk
bár ahogyan olvasom több helyen még elég gyér a minőség ..
inkább megvárom a holnap estét..
*szerk
bár ahogyan olvasom több helyen még elég gyér a minőség ..
inkább megvárom a holnap estét..
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az hát, nem véletlen írtam a házasságot.soadroli írta:sztem ő korrekt, mondjuk én csak a WD-t nézem tőle, de sose kellett rá várni. ja, és ő nőnemű. (mármint én úgy tudom )Realista24 írta:Látom Alias hozza a feliratot hozzá, rá is néztem a fb oldalára. Össze kéne házasodnia bruzsyval
Korrekt? Többet sír a fb-on, mint amit fordítással tölt és nem mellesleg úgy fikáz mindenki mást, mint Hegyi a Realt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
sztem ő korrekt, mondjuk én csak a WD-t nézem tőle, de sose kellett rá várni. ja, és ő nőnemű. (mármint én úgy tudom )Realista24 írta:Látom Alias hozza a feliratot hozzá, rá is néztem a fb oldalára. Össze kéne házasodnia bruzsyval
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
innentől kiszámíthatatlan számomra a Vikings, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én úgy tudtam könnyedén beveszik párizst, tehát nem követik a történelmet. persze lehet tévedek. egyébként egyben volt az új rész nagyon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom Alias hozza a feliratot hozzá, rá is néztem a fb oldalára. Össze kéne házasodnia bruzsyval
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én is ezt a jelenetet linkeltem a haveroknak, hogy kezdjék el szépennmate írta:Dzsíízz ez a Daredevil nagyon frankó. Remek atmoszféra, 10*-os akciójelenetek, komoly párbeszédek és monológok. 6-os részig nyomtam le eddig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mindent odavert.
- nmate
Dzsíízz ez a Daredevil nagyon frankó. Remek atmoszféra, 10*-os akciójelenetek, komoly párbeszédek és monológok. 6-os részig nyomtam le eddig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki is csapta az időtáblát, hogy mennyivel gyorsabban haladt most ezzel a két résszel. Meg is látszik, kevesebb twitter, több belefektetett munkaLiamGallagher írta:Mr. arrogáns megcsinálta a House of Cards 7. részéhez is a feliratot, úgyhogy most 1 hónapig ne számítsunk semmire!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Durva ez a trónok harcás sztori. Én tuti nem nézem meg két okból, amit már itt is elmondtak: rossz a minősége és akkor emgint lehet várakozni. megpróbálom inkább spoilereket kikerülni
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Valaki szoljon neki hogy nem mindenki van raszorulva a forditasaira. Tolem aztan jovo augusztusig is csinalhatja...h3x0r írta:bruzsy @bruzsy · 1h 1 hour agokelemen.istvan írta:Valahogy kikerült az Internetre 4 új GoT rész.
Gyerekek. Úgy néz ki, kiszivárgott a Game of Thrones 5x01-5x02-5x03. Én ezt nem hiszem el.
bruzsy @bruzsy · 1h 1 hour ago
A negyedik is. Na elmegy mindenki a picsába. NEM fogok még egy sorozatot elviselni, aminek egyszerre van itt az összes része.
bruzsy @bruzsy · 1h 1 hour ago
De komolyan, kibaszottul elment a kedvem a fordításától így. Köszönjük a drága warez-huszároknak, sok értelme volt ám.
bruzsy @bruzsy · 40m 40 minutes ago
Nekem ez újságírói screener ripnek tűnik. Remélem az HBO elrejtett benne pár frame vízjelzett copyrightot és megbasszák a forrást rendesen.
Csak hogy a tegnapi temanal maradjunk..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Mr. arrogáns megcsinálta a House of Cards 7. részéhez is a feliratot, úgyhogy most 1 hónapig ne számítsunk semmire!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én most végeztem az első 4 résszel.GoT-t biztos nem fogom ledarálni azt a négy részt, aztán megint várhatnék egy hónapot persze...mondjuk a szpojlereket elkerülni is kisebb művészet lesz...
Felirat hiányában pár dolog még nem teljesen tiszta, úgyhogy újrázni fogom a következő napokban.
Annak ellenére, hogy kicsesztem magammal, mert most jön 4 hét várakozás, ez így egybe piszok jól esett.
Ezt a szitut ahhoz tudnám hasonlítani, amikor előtted van a kedvenc süteményedből egy hatalmas adag, amit be is oszthatnál jó pár napra, de mivel annyira szereted, inkább elpusztítod egy nap alatt, még akkor is, ha utána mozdulni sem bírsz majd, gondolom nem csak nekem ismerős a helyzet.
Zárójelben jegyzem meg, hogy nem gondoltam volna, hogy a Hbo-nál ekkora amatőr brigád dolgozik, hogy előre kiadnak 4 részt, most tök mindegy, hogy kinek adták. De ekkora kockázatot bevállalni, a semmiért az nagy butaság.
- ziro4vr
Facom mindenesetre a szivárogtatókba, négy rész közepesen szar minőségben..ez így csak vergődésnek és vágyakozásnak jó. Amekkora ghecik ezek, tuti ott lesz valami mid-season cliffhenger, amibe szépen bele fogok sétálni. Ez is Martin műve!!!négy
Nem illik.
- nmate
Pontosabban mindenki
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úgyis meghal valaki...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
GoT-t biztos nem fogom ledarálni azt a négy részt, aztán megint várhatnék egy hónapot persze...mondjuk a szpojlereket elkerülni is kisebb művészet lesz...
Nem illik.
- h3x0r
Mark Wahlberg lesz az egyik producer, a keszito pedig Steve Levinson (Entourage). Utobbi miatt a pilotot mindenkepp beprobalom.Remy írta:Ballers előzetes.
The Rock sorozata. 10x 30 perces lesz az első évad. Elég jónak tűnik így elsőre, ráadásul HBO.
En egyaltalan nem orulok neki. A felirat nem gond, mert estere vagy holnapra ugyis lesz angol verzio az osszes reszhez. Az viszont zavar, hogy csak ilyen szar minoseguek a videok, nalam legalabbis a HD felbontas sokat szamit. Ennek ellenere meg fogom nezni a napokban, mert kb ez az egyetlen sorozat, ahol a kocsog fanok nem birjak ki, hogy ne spoilerezzenek mindenhol.kelemen.istvan írta:Valahogy kikerült az Internetre 4 új GoT rész.