ilyen csapatok ellen a bl selejtezoben nem jatszhat a magyar bajnok. harmadvonalas csapatok ellen kell menni vegig, de lathattuk, hogy a montenegroi 6. helyezett is kicsapta a viditrealistahuni írta:És ha szembejön egy Gladbach, Valencia, MU/City, Monaco? Csak úgy kapásból pár csapat aki jó eséllyel selejtezőbe fog kerülni majd.A Vidi-Fradi páros a jelenlegi állományával, formájával jó eséllyel mehetne neki a selejtezőknek, kérdés hogy augusztusra mi marad ebből.
Jelenlegi formát sem lehet nagyon meghatározni, legalábbis én ilyen haladás szintű ellenfelek ellen nem tenném.
Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Mennyei futball
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És ha szembejön egy Gladbach, Valencia, MU/City, Monaco? Csak úgy kapásból pár csapat aki jó eséllyel selejtezőbe fog kerülni majd.A Vidi-Fradi páros a jelenlegi állományával, formájával jó eséllyel mehetne neki a selejtezőknek, kérdés hogy augusztusra mi marad ebből.
Jelenlegi formát sem lehet nagyon meghatározni, legalábbis én ilyen haladás szintű ellenfelek ellen nem tenném.
ja én nem a hangulatot várom el a meccstől tudom hogy fenomenális de én focit akarok látni. azt meg nem az mb1-ben kell keresni.szerencsére egyik mb1-es csapatnak sem drukkolok így nyugodt szívvel hagyom ki az összes meccs követését.Enrique írta:Pedig elhiheted, hogy egy ilyen meccs élőben sokkal nagyobb élményt nyújt, mint a tévé előtt gubbasztani.BBeno írta:mondjuk engem ingyenjeggyel sem tudnának bevinni egy mb1-es meccsre sem.
Ég és föld.
A Vidi-Fradi páros a jelenlegi állományával, formájával jó eséllyel mehetne neki a selejtezőknek, kérdés hogy augusztusra mi marad ebből.Remy írta: Jó lenne, ha a Vidinek összejönne a BL csoportkör.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nikolics-Görögország 0-1
Ott ment volna, bár elismerem a Haladás sem akárki.
Ott ment volna, bár elismerem a Haladás sem akárki.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vidi 7-0 Haladás Az komoly. Mikor volt utoljára ekkora különbség két csapat között a Mennyeiben?
Jó lenne, ha a Vidinek összejönne a BL csoportkör.
Vidi - Real Madrid. Nikolics góllal nyer a Vidi.
1 - Nikolics 20 gól
2 - Bebeto B. M. N. 9 gól
Jó lenne, ha a Vidinek összejönne a BL csoportkör.
Vidi - Real Madrid. Nikolics góllal nyer a Vidi.
1 - Nikolics 20 gól
2 - Bebeto B. M. N. 9 gól
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy erősebb Újpest azért nem ártana. Valaki rendbe rakhatná őket, Fradi ott lesz most top3-ban, jó lenne ha két ilyen neves csapat lenne a legerősebb.Enrique írta:Pedig elhiheted, hogy egy ilyen meccs élőben sokkal nagyobb élményt nyújt, mint a tévé előtt gubbasztani.BBeno írta:mondjuk engem ingyenjeggyel sem tudnának bevinni egy mb1-es meccsre sem.
Ég és föld.
Pedig elhiheted, hogy egy ilyen meccs élőben sokkal nagyobb élményt nyújt, mint a tévé előtt gubbasztani.BBeno írta:mondjuk engem ingyenjeggyel sem tudnának bevinni egy mb1-es meccsre sem.
Ég és föld.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most tuti írnak vagy 500 nézőt, mert a pálya mögött cirkusz volt. Biztos bele fogják számolni a pónikat a lámákat meg akik a cirkuszra sétáltak beMike írta:amennyi sör fogy egy ilyen meccsen, csodálkozol h nem tudnak számolni?Géci írta:mennyei megyeiben is sokszor olvasom, hogy nálunk 150 néző volt, ami amùgy max 60-70, és ebből 30 a mi meg az ellenfél ifije kb
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A capo hangját lehetett hallani a megafonba, a többi semmi. Igazán berekedhetett volna a 10. percbe, mert rohadt idegesítő volt. A többiek meg a rigmusokat alig tudták. De azért volt lilák szidása, nem is értem kubatov lánya, hogy tud így felnőni. Bár lehet ő is az apjával volt most Tapolcán.BBeno írta: de van hangulat ahogy hallom..
Az első félidőt jól kezdtük, egy gól kellett volna, utána azonban Dibusz mentett meg minket az égéstől. A második félidő, 5* uraltuk a meccset, Varga jó volt, Böde is fogjuk rá, Lamah sok helyzetet hagyott ki. Gera hatalmas alibi mióta itt van, egyáltalán nem a régi már, teljesen nulla. Lehet, hogy összefogja a csapatot, de azt a padról is tudná csinálni, mint mondjuk Cukic.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
amennyi sör fogy egy ilyen meccsen, csodálkozol h nem tudnak számolni?Géci írta:mennyei megyeiben is sokszor olvasom, hogy nálunk 150 néző volt, ami amùgy max 60-70, és ebből 30 a mi meg az ellenfél ifije kb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
mennyei megyeiben is sokszor olvasom, hogy nálunk 150 néző volt, ami amùgy max 60-70, és ebből 30 a mi meg az ellenfél ifije kb
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
2 szektor le van zárva, kerekítenek most is felfelé, mint mindig.BBeno írta:21ezren vannak a stadionban. az mondjuk kemény ahhzo képest hogy elvileg bojkott van. a végén megtörik mindenki vagy csak jönnek újak helyettük.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Sajnos, a Fradi most nagyon jó. Doll jó csapatot talált ki, jó játékosokkal, olyanokkal, akik nemzetközi szinten is elértek valamit. Újpestben ilyen játékos nincs. Ráadásul a csapat szétesett. Sokszor tanácstalanok, ami azt jelenti, hogy gebasz van a csapatjátékban, vagy nincs jól megtervezve, vagy begyakorolva, vagy a játékosok nem értik meg, nem tudom de ez így nem jó. Remélem eladja a klubot a belga és valaki magyar megveszi, olyan, aki hajlandó is vele foglalkozni, mert lehet ebből még jó csapatot csinálni, csak gondozni kéne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meg.Géci írta:(megfelel?)
Eddig egész jól bírják a lilák, kíváncsi vagyok mikor fogynak el.
azt sejtettem hogy a mutyi most is megy. akárcsak a chelsea ellen a főtaxival. de van hangulat ahogy hallom. mondjuk engem ingyenjeggyel sem tudnának bevinni egy mb1-es meccsre sem.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
vagy csak sokakat csábított az ingyenjegy.BBeno írta:21ezren vannak a stadionban. az mondjuk kemény ahhzo képest hogy elvileg bojkott van. a végén megtörik mindenki vagy csak jönnek újak helyettük.
21ezren vannak a stadionban. az mondjuk kemény ahhzo képest hogy elvileg bojkott van. a végén megtörik mindenki vagy csak jönnek újak helyettük.
-
Nem! Én szartam rájuk. :Đnmate írta:Nyelvtanórán ezek szerint rád is szartakGéci írta: ùgy is idióta lesz a többi miatt
(megfelel?)
- mocsok
attól hogy valaki ismeri a csúnya szavakat még nem lesz idióta.Géci írta:Akkor ilyen alapon szarni bele, mert ùgy is idióta lesz a többi miadt?