Nyílt titok, hogy számos európai topklubbal tárgyalt, gondolom nem azért jött ide, mert hithű madridista, hanem mert itt kapta a legtöbbet. A bértárgyalás pusztán eufemizálás ebben az esetben.CS0ki írta: A kierőszakolásra volt a kérdőjel. Mi az, hogy kierőszakolt? Bértárgyalás volt. A kierőszakolás más dolog.
Martin Ødegaard - 21
Re: Martin Ødegaard - 16
- ___Samy___
Nem tudom mi olyan erthetetlen ezen. Ideigazol kolyokkent a Castillaba olyan szerzodessel, hogy edzhet a nagyokkal. O szarik a kicsikre, mert szerinte neki az nem szint, majd szol neki az edzoje, hogy jarjon a kicsikkel is edzeni. O ennek ellenere tovabbra is a nagyokkal edz, es csak tobb keres utan hajlando szot fogadni. Most direkt nem irtam neveket, mert nem azon van a hangsuly, hogy pl Zizu az edzo. Hanem azon, hogy egy tok idegen kornyezetben, taknyosorrukent elkezd a sajat belatasa szerint cselekedni raadasul tobbszori keres ellenere sem valtoztat. Ez olyan, mint anno a szuleim kertek tolem valamit, es en nem fogadtam szot. Lehet, hogy nekem volt igazam, de nem dicsertek meg emiatt.
O a Castilla keretenek tagja, es ha az edzo azt mondja neki, hogy ne menjen fel annyiszor, akkor neki kutya kotelessege ezt megtenni. El hiszem en, hogy nagy dolog egy CRel edzeni, dr ha mar itt van akkor segitsen annyit a Castillanak, amennyit csak tud, mert az edzesekkel onmagaban nem fog elorebb jutni.
O a Castilla keretenek tagja, es ha az edzo azt mondja neki, hogy ne menjen fel annyiszor, akkor neki kutya kotelessege ezt megtenni. El hiszem en, hogy nagy dolog egy CRel edzeni, dr ha mar itt van akkor segitsen annyit a Castillanak, amennyit csak tud, mert az edzesekkel onmagaban nem fog elorebb jutni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2015. április 12., vasárnap 22:56-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és hogy állapítod meg h ki számít annak?
Ráadásul hallgatott, nem? Kellett hozzá 2 hét, oké, de ezen szerintem nem kell csodálkozni, leírtam miért.
Nameg Zidane varázsa is hamar semmibe veszhet, ha látja h kik veszik körül az edzésein, meg a meccseken
Ráadásul hallgatott, nem? Kellett hozzá 2 hét, oké, de ezen szerintem nem kell csodálkozni, leírtam miért.
Nameg Zidane varázsa is hamar semmibe veszhet, ha látja h kik veszik körül az edzésein, meg a meccseken
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerinted Carlo vagy Zidane nem a legjobbat akarja a srácnak és a klubnak? A srác vélhetően odáig lát ennyi idősen, hogy ott van Cé húú háá, itt vagyok ennyi idősen a legjobbakkal húú háá, a fater meg a pénzt látja. Én a stábra hallgatnék.Mike írta: Te mit csinálnál?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hallgatnék a bölcsekre.Te mit csinálnál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
de most érted, ha az egyik legnagyobb tehetségnek vagy kikiáltva világszinten, már 15 évesen profi első osztályban játszottál rendszeresen, ráadásul nem is sereghajtó csapatban, válogatott vagy, ráadásul kezdő EB selejtezőn, akkor mennyire izgatna h amíg itt vagy 3-4 hónapot, addig összebarizz az amúgy semmire kellő castillás arcokkal, akik már alapból úgy fogadtak h nem is segítenek a beilleszkedésben, tisztelet a kivételnek.
És megvan az a lehetőséged h a világ legjobbjaival készülj nap mint nap, akiknek a segítségével könnyebben felveszed azt a ritmust, ami jövőre már nagy valószinüséggel elvárt lesz tőled
és még csak 16 éves vagy, nem egy bölcs vénember
Te mit csinálnál?
És megvan az a lehetőséged h a világ legjobbjaival készülj nap mint nap, akiknek a segítségével könnyebben felveszed azt a ritmust, ami jövőre már nagy valószinüséggel elvárt lesz tőled
és még csak 16 éves vagy, nem egy bölcs vénember
Te mit csinálnál?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
A kierőszakolásra volt a kérdőjel. Mi az, hogy kierőszakolt? Bértárgyalás volt. A kierőszakolás más dolog.Nem értem ezen mit kell megkérdőjelezni. Arról volt szó, hogy páran átnéznek rajta. Gondolom ha a munkahelyedre beállítana egy nálad pár évvel fiatalabb ember, aki még semmit se bizonyított, és a fizetése a te béred húszszorosát is meghaladja, akkor te sem fogadnád egyből olyan nagy örömmel.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezzel én is egyetértek, megvan nekem is a véleményem arról, hogy egy 16 éves gyerek nem hajlandó eleget tenni Zidane kérésének, hogy eddzen már néha az ifikkel.. Ilyen hozzáállással nem tudom mire fogja vinni.Zsombor írta: Bizonyítson, dolgozzon meg a pénzéért, legyen alázatos, ennyi.
Én csak arra reflektáltam azzal a hsz-el, hogy az se normális, hogy elméletileg páran az ifiből azért fújnak rá a megérkezése óta már, mert többet keres mint ők - mintha itt olvastam volna olyat, hogy az ifi CSK-ja is nyilatkozott valami érdekeset erről.. Ez meg szerintem szintén elég gáz. Többet tett már le az asztalra, tehetségesebb is, ez van, nem kellene ezen megsértődni szerintem. Odegaard meg lehetne kisebb arcú, és ezt a fél évet letolhatná az ifikkel, nem hiszem, hogy belehalna..
Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem mind Odegaard, mind a többiek hibásak, bár valóban a norvég tudna nyitni inkább a többiek felé, hogy "hajlandó" velük edzeni, és gürizni ugyan úgy - vagy jobban is -, mint ők.
Kicsit túl lett fújva szerintem ez a téma
Egyértelmű, hogy hibázott az utóbbi hónapokban amikor nem akart a Castillával többet edzeni, de el lehet nézni neki ezt szerintem, hiszen még csak egy 16 éves gyerekről beszélünk
Zidane meg úgy néz ki remekül megoldotta a problémát. Kitette a keretből, majd többször beszélt vele. Héten már, mint kiderült nála edzett és újra játszott
Egyértelmű, hogy hibázott az utóbbi hónapokban amikor nem akart a Castillával többet edzeni, de el lehet nézni neki ezt szerintem, hiszen még csak egy 16 éves gyerekről beszélünk
Zidane meg úgy néz ki remekül megoldotta a problémát. Kitette a keretből, majd többször beszélt vele. Héten már, mint kiderült nála edzett és újra játszott
De milyen kiközösítésről van szó? Saját magát közösíti ki azzal, amikor kijelenti, hogy neki derogál a kicsikkel együtt még edzeni is...
Most ezek után mit vár?
Most ezek után mit vár?
Mike írta:És még csak azt sem lehet mondani h a csapat érdeke, mert nélküle is ott voltak feljutó helyen, amikor meg játszik, van pár egyén aki jól láthatóan átnéz rajta. És nem azért mert nem ismeri a társakat. Meg kell nézni a meccseket, tök egyértemű. És ez erdményre se vezet, meg ő se veszt vele sokat h kihagyja a meccseket.
Mike kommentjét magyaráztam. Nem mondom hogy helyénvaló ez a kiközösítéses dolog, sőt, elítélendő, de érthető. Azért reflektáltam erre, mert nem tartom relevánsnak a későbbi pályafutása szempontjából, ha olyan meccsen lép pályára, ahol 1-2 ember átnéz rajta. Bizonyítson, dolgozzon meg a pénzéért, legyen alázatos, ennyi. Ha nem érthető, hogy mire gondoltam, akkor nagyon sajnálom.palesz77 írta: Mondjuk tegyük hozzá, hogy tehetségesebb mint a Castillas srácok, meg többet is tett le az asztalra már, még jó, hogy nem ugyan annyiért ment hozzátok. De ezzel amúgy mihez tudna kezdeni most? Elkönyvelték akkor páran köcsögnek a mondandód alapján - ez is gáz szerintem, biztos jó a csapatösszhang, ha ilyen szintű kiközösítés van, hogy meccsen is szemmel látható -, mit tudna tenni ez ellen? Adja nekik a fizetése felét? Tök komolyan kérdezem.
- Mike
azt h szarik rá és a komolyabb dolgokkal foglalkozik, még ha ez nem is tetszik pár embernekpalesz77 írta:ha ilyen szintű kiközösítés van, hogy meccsen is szemmel látható -, mit tudna tenni ez ellen?
nem nekik kell bizonyítani, soha az életbe még csak találkozni se fog a 90 százalékukkalcart írta:Például menjen közéjük edzeni, és mutassa meg nekik, hogy mire fel kap akkora fizetést.
ezzel az a baj, h ha Zidane-t írsz Cé helyett, akkor is igaz lenne...Nem csak akkor tudsz fejlődni. Vagy azt hiszitek, hogy ha valaki Cével dolgozik, az már világklasszis lesz? Mert úgy látom, sokaknál ez van beégve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2015. április 12., vasárnap 22:24-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én meg arra, hogy mi lenne pár ember véleménye, ha mondjuk egy hasonlóan tehetséges perui srácról lenne szó, akiről mondjuk sokkal kevesebbet lehetett volna hallani az érkezése előtt/az érkezése módja kapcsán.Mike írta: Azért kiváncsi lennék mennyivel lenne más pár ember véleménye ha egy "senki" lenne ott az edző.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csak akkor tudsz fejlődni. Vagy azt hiszitek, hogy ha valaki Cével dolgozik, az már világklasszis lesz? Mert úgy látom, sokaknál ez van beégve.de ez nem jelent semmit ha egy nímand csapat edzője. Elméletben elmondja h mit kéne, esetleg meg is mutatja, és akkor már jó is? Csak akkor tud fejlődni ha a társak is adottak hozzá.
Továbbra sem ez a gond, de ezt a részét már elengedtem, mert nem jutunk dűlőre.Minden ami a fejlődéséhez kell, az az első csapatban adott, nem a castillánál.
Zidane az edző, innentől kezdve értelmetlen a feltevés.Azért kiváncsi lennék mennyivel lenne más pár ember véleménye ha egy "senki" lenne ott az edző.
Ahogy ez is.Vagy ha Zizu az u16 edzője lenne akkor ott kéne lennie, mert a franciától tudna tanulni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Például menjen le közéjük edzeni, és mutassa meg nekik, hogy mire fel kap akkora fizetést.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk tegyük hozzá, hogy tehetségesebb mint a Castillas srácok, meg többet is tett le az asztalra már, még jó, hogy nem ugyan annyiért ment hozzátok. De ezzel amúgy mihez tudna kezdeni most? Elkönyvelték akkor páran köcsögnek a mondandód alapján - ez is gáz szerintem, biztos jó a csapatösszhang, ha ilyen szintű kiközösítés van, hogy meccsen is szemmel látható -, mit tudna tenni ez ellen? Adja nekik a fizetése felét? Tök komolyan kérdezem.Zsombor írta:Nem értem ezen mit kell megkérdőjelezni. Arról volt szó, hogy páran átnéznek rajta. Gondolom ha a munkahelyedre beállítana egy nálad pár évvel fiatalabb ember, aki még semmit se bizonyított, és a fizetése a te béred húszszorosát is meghaladja, akkor te sem fogadnád egyből olyan nagy örömmel.
- Mike
de ez nem jelent semmit ha egy nímand csapat edzője. Elméletben elmondja h mit kéne, esetleg meg is mutatja, és akkor már jó is? Csak akkor tud fejlődni ha a társak is adottak hozzá.Realista24 írta: Hogyne lenne fontos. A világ focijának top ötös alakjáról beszélünk.
Minden ami a fejlődéséhez kell, az az első csapatban adott, nem a castillánál.
Azért kiváncsi lennék mennyivel lenne más pár ember véleménye ha egy "senki" lenne ott az edző.
Vagy ha Zizu az u16 edzője lenne akkor ott kéne lennie, mert a franciától tudna tanulni?
Persze, hogy fontos az ő személye. Tavaly is lehetett híreket hallani arról, hogy az ő foglalkozásainak hatására nőtt 1-1 játékos teljesítménye. Igaz "sima" edzés, de nem tudom ezzel miért ne lehetne próbát tenni egy 16 éves srácnál.Mike írta: nem Zidane pazarolja, de látom h sokaknál az ő személye a fontos ebben a kérdésben.
Azért Carlo se egy tapasztalatlan senki, vagy Hierro, vagy egy CR, Kroos, Modric, Ramos stb...
Hát persze, ott az aláírásod.Mike írta: Megjegyzem, azért Zidane is tud tévedni
Nem értem ezen mit kell megkérdőjelezni. Arról volt szó, hogy páran átnéznek rajta. Gondolom ha a munkahelyedre beállítana egy nálad pár évvel fiatalabb ember, aki még semmit se bizonyított, és a fizetése a te béred húszszorosát is meghaladja, akkor te sem fogadnád egyből olyan nagy örömmel.?? Ha megtehetnék, a többi játékos is megtenné ezt, csak nekik senki nem fizetne ennyit.
?? Ha megtehetnék, a többi játékos is megtenné ezt, csak nekik senki nem fizetne ennyit.hogy egyszer csak jön egy 16 esztendős fiú, aki kierőszakolt(vagy apuci erőszakolt ki) több millió eurós évi fizetést és már a nagyokkal edzhet.