Premier League
Re: Premier League
Majd akkor vissza lehet térni rá, ha Abramovics nem lesz már ott, hogy mennyire top a Chelsea...
Nem hinném, hogy önerőből 20-30 éven belül meg tudnák közelíteni a Liverpoolt vagy az Unitedet presztízsre.
Nem hinném, hogy önerőből 20-30 éven belül meg tudnák közelíteni a Liverpoolt vagy az Unitedet presztízsre.
a kis BL-t a chelsea nyerte. nagyon simán mentek végig idén.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tudom de nem feltétlen a klubok működésére gondoltam, hanem az elért eredményeik alapján lettek mára "hagyományosan" elit klubokToky írta:Azt ugye tudod, hogy amíg a Real Madrid tulajdonjoga egy halom ember - Socio - kezében van, addig a fent említett Milan 1 ember (Berlusconi) tulajdona, aki szintén nem szegény, csak az ő pénztárcája nem volt olyan feneketlen, mint az olajsejkeké most. Így ez a példa sántít.dzsi91 írta:Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.
2003tól a bl-ben: edlődöntő,elődöntő,nyolcaddöntő,elődöntő,döntő,elődöntő,nyolcaddöntő,,negyeddöntő,győztes,csoportkör,elődöntő,nyolcaddöntőToky írta:Top klub? A Chelsea? Talán a PL-ben. De hogy a BL-ben?dzsi91 írta:A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,...
ez 5 elődöntő és 2 döntő(hasonlítsuk össze a mi elmúlt 10 évünkel), és egyszer zúgtak ki a csoportkörben akkor behúzták az europa ligát.Mit kellett volna még tegyenek ebben a 10 évben? minden bl szezonban 3ik vagy 4ik számú esélyesként vannak számontartva.Igen a Chelsea top csapat lett európai viszonlatban is.
igen.A dominálni európát meg egy nagyon ritka esemény, de hogy befognak húzni 50 év alatt legalább 2-3 bl-t ebben biztos vagyok.Toky írta:Szóval szerinted valószínű, hogy a Chelsea a következő 50 évben majd számos BL trófeát, PL elsőséget és FA vagy milyen kupagyőzelmet tudhat majd a háta mögött? És lesz olyan időszak, amikor dominálni fogja Európát?dzsi91 írta:50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,...
Én értem,hogy más, értem,hogy van akinek ellenszenves, de ma a 21ik században esélye sincs egy átlagos csapatnak felzárkózni az elitbe dagobert bácsi nélkül.Hiába érnek el kiugró eredményeket a top csapatok(dortmund,Atletico vagy annó a porto), hosszútávon képtelenek ott ragadni mert nem bírják a tempót a gigászok költségvetésével.Szóval el lehet ezt a módszert itélni,de más esélye nincs jelenleg a többi csapatnak, önerőből ma már nem megy, túl nagy a kráter az európai nagyok és a középcsapatok között.Utóljára talán a ManU robbant be az elitbe hosszú évek munkája árán, de az se ma volt.Toky írta:A pénz beleölésének formája sem mindegy. Ha ezt kvázi "részvénytársaságként" teszed, mint a Real Madrid, Barcelona, stb. az azért más, mintha egy ember monopolizna úgy, hogy nála van majdnem minden papírpénz.dzsi91 írta:Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
Ha ez így nem érthető, kifejthetem, mire gondoltam.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt ugye tudod, hogy amíg a Real Madrid tulajdonjoga egy halom ember - Socio - kezében van, addig a fent említett Milan 1 ember (Berlusconi) tulajdona, aki szintén nem szegény, csak az ő pénztárcája nem volt olyan feneketlen, mint az olajsejkeké most. Így ez a példa sántít.dzsi91 írta:Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.
Top klub? A Chelsea? Talán a PL-ben. De hogy a BL-ben?dzsi91 írta:A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,...
Szóval szerinted valószínű, hogy a Chelsea a következő 50 évben majd számos BL trófeát, PL elsőséget és FA vagy milyen kupagyőzelmet tudhat majd a háta mögött? És lesz olyan időszak, amikor dominálni fogja Európát?dzsi91 írta:50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,...
A pénz beleölésének formája sem mindegy. Ha ezt kvázi "részvénytársaságként" teszed, mint a Real Madrid, Barcelona, stb. az azért más, mintha egy ember monopolizna úgy, hogy nála van majdnem minden papírpénz.dzsi91 írta:Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
Ha ez így nem érthető, kifejthetem, mire gondoltam.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
50 év mulva lehet,de sokan már most azt gondolják hogy azok...csak ahhoz kell még 15-20 nemzetközi trófea,minimum.50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,
Amúgy a chelsea nagyon látványos focit nyomott Gulit vagy akár Vialli,Zola idején,amit manapság nem lehet róluk elmondani,de hát ki emlékszik már arra
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem értem ezt az ellenségeskedést az olajklubok iránt.Oké nyomtak egy cheatet,de mi tudhatnánk a legjobban,hogy ez rohadtul nem így működik,hogy egy raklap pénzért vásárolunk aztán majd felülünk Európa trónjára... Persze nincs történelműk ezért megy a sav az ilyen csapatokra,de még is hogy máshogy tudna egy csapat hosszútávon felkerülni a hall of fame-be,ha nem egy zsák pénzel és komoly szakmai munkával? Saját erőből hosszútávon felkerülni az elitbe lehetetlen(ezt láthattuk Porto-dortmund-Atleti). Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.
A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,a psg még az út elején jár a City meg szakmailag iszonyatosan gyenge munkát végez,össze vissza igazolnak,normális edzőt sem tudnak keríteni.
Az meg,hogy a Chelsea pont a lekszarabb időszakában makkolta be a bl-t megesik, de azért 2004-2010 között elég brutál csapatuk volt,nekünk is 2012ben,de ehhez szerencse is kell.50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,vagy csak azok számítanak akik az 50es években lettek nagyok?
Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,a psg még az út elején jár a City meg szakmailag iszonyatosan gyenge munkát végez,össze vissza igazolnak,normális edzőt sem tudnak keríteni.
Az meg,hogy a Chelsea pont a lekszarabb időszakában makkolta be a bl-t megesik, de azért 2004-2010 között elég brutál csapatuk volt,nekünk is 2012ben,de ehhez szerencse is kell.50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,vagy csak azok számítanak akik az 50es években lettek nagyok?
Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jah,én is...főleg mikor nem nyer Mou csapata,akkor szarásig olvasom hogy "ha a bíró nem csalja el","ha Ivanovic nem csúszuk el","ha xy berúgja a helyzetet" akkor a csetlik már ötszörös BL győztes lenne...Imádom azokat az ész érveket, amikor a szerencsét hozzák fe
De ha nem áll vissza mindenttudójóska a bayern ellen akkor már lehet hogy mindegy lenne...mármint 11
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
A szurkolók is csak akkor szóltak neki oda amikor kellett, meg a játékosok is. Az ötös szégyenmenet után pedig a testi épsége is megmaradt, holott 1-2 nevelő célzatú saller kijárt volna neki.Mou ha kellett odaszólt mindenkinek, Ramos-nak, Pepe-nek is. Varane-ra nem igazán volt miért. Na, csámcsogjanak rajta a többiek is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jah, de ha az ultrák kifütyülték volna és a többi tapsolt volna, akkor most ők lennének a jók náladBBeno írta:a madridi szurkolók inkább csináljanak hangulatot. mert az ultrák imádták josét. csak tőlük köszönt el az utolsó meccsén. odament hozzájuk. nagyon nagy moment volt. a többi színházbérletes meg inkább foglalkozzon a hangulattal. európa szégyene ami a bernabéúban van szurkolás címén.
És csak halkan, az ultrák között is voltak csoportok, akik kifütyülték, nem egyszer, nem kétszer.
De amikor Casillast fütyülik ki, akkor igazuk van....Itt BBeno le is írta a lényeget. A Bernabeu-ban lévő szurkolókról annyit (tisztelet a kivételnek), hogy CR-t a mostani hullámvölgyében már a második rossz meccsén kifütyülték. Ez a szégyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Ez meg a másik, a szurkolók. Madridban mindig is ilyenek voltak és ilyenek is lesznek a szurkolók. Senkinek nem fognak behajolni, még a nagy Mounak sem. Ő erőszakkal akar szeretetet kiharcolni magának. Ez lehet, hogy az olaszoknál meg a Chelseanél ment, szerencsére nálunk nem.
Itt BBeno le is írta a lényeget. A Bernabeu-ban lévő szurkolókról annyit (tisztelet a kivételnek), hogy CR-t a mostani hullámvölgyében már a második rossz meccsén kifütyülték. Ez a szégyen.BBeno írta:a madridi szurkolók inkább csináljanak hangulatot. mert az ultrák imádták josét. csak tőlük köszönt el az utolsó meccsén. odament hozzájuk. nagyon nagy moment volt. a többi színházbérletes meg inkább foglalkozzon a hangulattal. európa szégyene ami a bernabéúban van szurkolás címén.
a madridi szurkolók inkább csináljanak hangulatot. mert az ultrák imádták josét. csak tőlük köszönt el az utolsó meccsén. odament hozzájuk. nagyon nagy moment volt. a többi színházbérletes meg inkább foglalkozzon a hangulattal. európa szégyene ami a bernabéúban van szurkolás címén.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem Varane-nak szólt oda, hanem Pepének, és nem akkor kezdett csak el sóvárogni a Chelsea és/vagy Inter után.tucsoki írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy nem az első hónapban kezdett el "sóvárogni" a Chelsea után. Akkor tette oda a spanyoloknak (konkrétabban a szurkolóknak, akik egyik meccsen még éltették, a másikon k.anyázták) a fikát amikor nyílt titok volt hogy lép, révén hogy utálják itt. Mou ha kellett odaszólt mindenkinek, Ramos-nak, Pepe-nek is. Varane-ra nem igazán volt miért. Na, csámcsogjanak rajta a többiek is.
Ez meg a másik, a szurkolók. Madridban mindig is ilyenek voltak és ilyenek is lesznek a szurkolók. Senkinek nem fognak behajolni, még a nagy Mounak sem. Ő erőszakkal akar szeretetet kiharcolni magának. Ez lehet, hogy az olaszoknál meg a Chelseanél ment, szerencsére nálunk nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem az első hónapban kezdett el "sóvárogni" a Chelsea után. Akkor tette oda a spanyoloknak (konkrétabban a szurkolóknak, akik egyik meccsen még éltették, a másikon k.anyázták) a fikát amikor nyílt titok volt hogy lép, révén hogy utálják itt. Mou ha kellett odaszólt mindenkinek, Ramos-nak, Pepe-nek is. Varane-ra nem igazán volt miért. Na, csámcsogjanak rajta a többiek is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megvédte azt a játékost, aki a kedvencei között volt, így helyes szerintem.Konkrétan mit értesz a nem tisztelt alatt? Kirakta az érinthetetlent a kezdőből? Szankcionálta Ramos-t? Megvédte a játékosait foggal-körömmel a médiában? Mit tett ő a klub ellen ami tiszteletlen volt?
Nekem úgy rémlik, hogy nem ő besúgóskodott a médiában a játékosai ellen, de Arbeola biztos tudna mesélni erről
Ahol tudta, alázta, aki éppen kihúzta nála a gyufát, lásd Pepe vs Varane.
A nyilatkozatai folyamatosan gerjesztették a feszültséget. Egy része még tetszett is, de amikor folyamatosan sóvárgott a Chelsea és az Inter után, hát le tudtam volna hányni.
Így hirtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Konkrétan mit értesz a nem tisztelt alatt? Kirakta az érinthetetlent a kezdőből? Szankcionálta Ramos-t? Megvédte a játékosait foggal-körömmel a médiában? Mit tett ő a klub ellen ami tiszteletlen volt?Realista24 írta:Akarta, de miért? Hogy övé legyen a Décima, nem a Real miatt. BL-t akart egy spanyol csapattal is, mert a CV-ben jól mutatott volna...hát nem jött össze, pedig adott volt minden.tucsoki írta:Az hogy nem jelentett semmit erős túlzás, kiakarta tölteni a szerződését, nyilván nem heccből...
Nem tisztelte a klubot, nem tisztelte a hagyományokat. Egy önző ember, ami néha jó, néha nem.
Nekem úgy rémlik, hogy nem ő besúgóskodott a médiában a játékosai ellen, de Arbeola biztos tudna mesélni erről
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akarta, de miért? Hogy övé legyen a Décima, nem a Real miatt. BL-t akart egy spanyol csapattal is, mert a CV-ben jól mutatott volna...hát nem jött össze, pedig adott volt minden.tucsoki írta:Az hogy nem jelentett semmit erős túlzás, kiakarta tölteni a szerződését, nyilván nem heccből...
Nem tisztelte a klubot, nem tisztelte a hagyományokat. Egy önző ember, ami néha jó, néha nem.
A másik, hogy a focijáról egy szót sem írtam, nem minősítettem, hogy milyen volt. Ne "keverd" hozzám. Engem nem érdekelt volna, hogy milyen focival nyerjük a BL-t, ahogy soha nem is fog. A BL győzelmet nem kell magyarázni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
vagyok.Egyébként emlékszik még itt bárki a 121 gólos 100 pontos bajnoki címre az anti-kontra-bunkerfocival? Lefogadom, nem sokan....
én nem próbáltam meg senkit meggyőzni mert totál nem érdekel, de attól még leírom amit mondani akarok. én tudom, hogy josé mekkora zseni. azt is hogy vannak hibái, de ezekről is beszéltem.
Az hogy nem jelentett semmit erős túlzás, kiakarta tölteni a szerződését, nyilván nem heccből...
@R24
Értem én, csak vicces látni, hogy azok akik még pár éve ámultak-bámultak hogy végre csapatunk van, most úgy köpködik az akkori sikerek kovácsát mintha az ég világon semmi köze nem lett volna hozzá. Arra hogy nem nyert BL-t csak az előttem szólót tudom idézni, megbukás és megbukás közt is van különbség, nem is kicsi
@R24
Értem én, csak vicces látni, hogy azok akik még pár éve ámultak-bámultak hogy végre csapatunk van, most úgy köpködik az akkori sikerek kovácsát mintha az ég világon semmi köze nem lett volna hozzá. Arra hogy nem nyert BL-t csak az előttem szólót tudom idézni, megbukás és megbukás közt is van különbség, nem is kicsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. április 13., hétfő 15:26-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy néhányan teszik, azt vitatom.Mourinho nem messiás és lehet más edző is képes lett volna rá, leírom a közhelyt hogy volt előtte is RMA és utána is lesz, de az érdemeit elvitatni?
Úgy adják elő, hogy erre senki más nem lett volna képes, pedig előtte x évig szerencsétlen nímandok voltak a padon, akiknek a munkáját a fórum 70%-a jobban csinálta volna. Így elég "jó" helyzetben vette át marketing szempontból a csapatot Mou. És igen, lehet ő volt aki nem söpörte véka alá a problémákat, és ebben első volt. De abban is, hogy azt csinált, amit akart.
Egy szóval nem állítom azt, hogy nem volt pozitív hozadéka az ittlétének, mert volt bőven, de koránt sem zárult akkora sikerrel a madridi kalandja, mint ahogy ő várta. Neki a Real Madrid nem jelentett semmit, csak egy klub volt a bakancslistáján, ezért nem lesz halhatatlan a blancók történelmében. Mert ha van egy kis esze, akkor most ha valaki kimondja, hogy La Décima, akkor mindenkinek Mourinho neve ugrik be elsőre. Így csak Benőnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én is tudok, szoktam is szélsőséges lenni, de azért megpróbálom keverni a racionálitással és objektivitással. Nem konkrétan neked szól ez a hsz, de majd a végén visszatérek rá.Realista24 írta:7 évig azt csináltuk a BL-ben, amit vele is, nem nyertük meg. Leszarom, hogy 15. lettünk vagy ötödikek, a bl-ben csak a győzelem számít egy Real Madridnál. Egy PSG-nek előrelépés a legjobb négy, nekünk nem.Egy Real szurkolónak illene tudni, hogy pl. mit csinált velünk évekig a Barca, mit nem csináltunk 7 évig zsinorban a BL-ben, stb.
Szóval José előtt pofozógépnek számítottunk a Copa del Rey-ben (1993-ban nyertünk utoljára), a bajnokságban a Barca ellen nem hogy ellenszerünk nem volt, már a sípszó előtt tele volt a gatya mindenkinél. BL-ben 7 évig a legjobb 16-ig jutottunk, volt pénz, voltak elit, top játékosok, ennek ellenére nagy betűs szégyent kellett évről évre megélni. Mou gyakorlatilag 2 éven belül hozta helyre az elmúlt évek kilátástalanságát, folyamatosan kopogtattunk a BL döntő kapuján, közben a Barca-egyeduralmát is megtörtük, nem utolsó sorban az egyetlen ember volt hosszú évekre visszamenőleg aki nem seperte szőnyeg alá a problémákat, mondhatnám úgy is, nem csak egy báb volt a kirakatban. Ebből a mai napig profitálunk, kérdés, hogy meddig tart ez az állapot és tér vissza Madridba a politika. Nem volt tökéletes, korábban írtam már hogy volt nem egy baklövése. Egyébként emlékszik még itt bárki a 121 gólos 100 pontos bajnoki címre az anti-kontra-bunkerfocival? Lefogadom, nem sokan....
Mourinho nem messiás és lehet más edző is képes lett volna rá, leírom a közhelyt hogy volt előtte is RMA és utána is lesz, de az érdemeit elvitatni?
Elsősorban nem is azért pötyögtem hogy megtérítselek, vagy bárki mást, van már annyi tapasztalatom az itteni fórum életben, hogy tudom, a legtöbb hozzászóló annyira makacs hogy a végletekig csűri-csavarja hogy a saját nézőpontja ne sérüljön, de a rengeteg kósza vélemény nagyon visszataszító, amiknek a 90%-a azért születik, hogy a másik szemében jó fej legyen, ne mondjon ellent a többségnek, és társai... Esetleg motoszkál valahol mélyen benne saját vélemény, de fogalma sincs hogyan fogalmazza meg. Akinek ne inge ne vegye magára, nem célom senkit megbántani, de hogy a legtöbb vita - már ha lehet annak nevezni - fekete-fehér üzzemmódban megy, szomorú...