Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. április 14., kedd 11:44

dzsi91 írta:2003tól a bl-ben: edlődöntő, elődöntő, nyolcaddöntő, elődöntő, döntő, elődöntő, nyolcaddöntő, negyeddöntő, győztes, csoportkör, elődöntő, nyolcaddöntő

ez 5 elődöntő és 2 döntő(hasonlítsuk össze a mi elmúlt 10 évünkel), és egyszer zúgtak ki a csoportkörben akkor behúzták az europa ligát.Mit kellett volna még tegyenek ebben a 10 évben? minden bl szezonban 3ik vagy 4ik számú esélyesként vannak számontartva.Igen a Chelsea top csapat lett európai viszonlatban is.
Az ellenfeleket is megnézted? Mert jól mutat így a helyezés felsorolva, de 04-05 és 11-12 (amikor nyertek) kivételével nem túl veretes a sor. Pláne, ha most 3. vagy 4. esélyesnek vannak kikiáltva.
A mi 10 évünk? 3 elődöntő és 1 győzelem, csak az utolsó 4 évből. Így nem sokkal maradtunk el ezek szerint. De akkor miért nem a Barca elmúlt 10 évét nézzük? Arról nem beszélve, hogy 50 év távlatáról beszéltünk. Ez hogy zsugorodott 10 évre? :)
Szerintem a top3 esélyes: mi, Barca és Bayern. Nem látom, hogy a Chelsea beleférne a top3-ba. 4.-nek el tudom fogadni, de ez olyan, hogy addig tágítom az esélyesek körét, amíg bele nem férnek. Európában a top csapatok tehát az előző három. Igaz, hogy a Chelsea ott van a következő csapatban, de nem egyedül.
dzsi91 írta:
Toky írta:Szóval szerinted valószínű, hogy a Chelsea a következő 50 évben majd számos BL trófeát, PL elsőséget és FA vagy milyen kupagyőzelmet tudhat majd a háta mögött? És lesz olyan időszak, amikor dominálni fogja Európát?
igen.A dominálni európát meg egy nagyon ritka esemény, de hogy befognak húzni 50 év alatt legalább 2-3 bl-t ebben biztos vagyok.
Az évezred elején mi, utána a Barca, kis üresjárat után - és ugyan csak rövid ideig - a Bayern uralkodott.
Én a 2-3 bl trófeában sem vagyok biztos, de 50 év távlatában 2-3 BL trófea az nem éppen halmozás. Kivétel persze, ha "rövid" (5-8 év) időtávon belül jön össze.
dzsi91 írta:Én értem,hogy más, értem,hogy van akinek ellenszenves, de ma a 21ik században esélye sincs egy átlagos csapatnak felzárkózni az elitbe dagobert bácsi nélkül. Hiába érnek el kiugró eredményeket a top csapatok (dortmund, Atletico vagy annó a porto), hosszútávon képtelenek ott ragadni mert nem bírják a tempót a gigászok költségvetésével. Szóval el lehet ezt a módszert itélni,de más esélye nincs jelenleg a többi csapatnak, önerőből ma már nem megy, túl nagy a kráter az európai nagyok és a középcsapatok között. Utóljára talán a ManU robbant be az elitbe hosszú évek munkája árán, de az se ma volt.
Én nem vagyok benne biztos, hogy nem lehet ezt önerőből, csak rengeteg időbe telik, akár évtizedekbe. Ezt fel kell építeni. Ugyanakkor ezek az újgazdag klubok mit fognak tenni, ha a sejk lelép, és eltűnik a pénz? Arról nem beszélve, hogy milyen hatásuk van a piacra.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 10:15

Coutinhohoz tenyleg ragad a labda. Nehany Pool meccset elcsiptem a szezonbol, az osszesen kimagaslott a mezonybol a technikai tudasa.
Amellett két lépéssel előrébb gondolkodik mint a társak,tegnapi meccsen is pl szélről kirakta sterlingnek üres területre,még ki is nézett rá előtte,az angol meg nem indult el mert azt hitte Coutinho majd rálövi...sima ziccer lett volna pedig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 14., kedd 9:49

sebydani írta:
Az elmúlt hónapokban a bajnoki címvédőt hírbe hozták az „ágyús” Jack Wilshere-rel, az Evertonban szereplő Ross Barkleyval, James Ward-Prowse-zal, a Southampton középpályásával, a liverpooli Jordan Hendersonnal, illetve Kevin De Bruyne-nel, a Wolfsburg belga sztárjával is…
Azt hiszem Henderson személyében meg van a következő tagja a Khedira, Oscar csapatnak :lol: Kiváncsi leszek mi lesz a nagy tisztogatásból, illetve , hogy akiket majd eladnak mekkora mínusszal tudják majd az eredeti árhoz képest. Amíg nem lesz ott értelmes sportvezetés meg koncepció csak a csekkek mennek a vitrinbe, trófeák csak elvétve.
Én sem bírom Hendersont, de 5 ször inkább ő, mint a tunéziai. Az angol legalább becsülettel robotol és fele annyira sem ügyetlen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 14., kedd 9:19

ha ez a city tegyük fel teljesen újjáépülne (ami egy nyár alatt ugye nem megy, egy teljes keretet nem lehet lecserélni), akkor én maximum hartot, clichyt, mangalat, silvat, aguerot és bonyt tartanám ott. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 13., hétfő 21:57

Az elmúlt hónapokban a bajnoki címvédőt hírbe hozták az „ágyús” Jack Wilshere-rel, az Evertonban szereplő Ross Barkleyval, James Ward-Prowse-zal, a Southampton középpályásával, a liverpooli Jordan Hendersonnal, illetve Kevin De Bruyne-nel, a Wolfsburg belga sztárjával is…
Azt hiszem Henderson személyében meg van a következő tagja a Khedira, Oscar csapatnak :lol: Kiváncsi leszek mi lesz a nagy tisztogatásból, illetve , hogy akiket majd eladnak mekkora mínusszal tudják majd az eredeti árhoz képest. Amíg nem lesz ott értelmes sportvezetés meg koncepció csak a csekkek mennek a vitrinbe, trófeák csak elvétve.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:52

Bencze írta:
R.M.C.F írta: Pellegrini nem való komoly csapat élére,nem azt mondom hogy nímand,de megismertem amikor nálunk volt tréner,4-2-2be tolta
Hat ja, -2 emberrel meg Carlonak is gondjai lennenek. :D
Coutinhohoz tenyleg ragad a labda. Nehany Pool meccset elcsiptem a szezonbol, az osszesen kimagaslott a mezonybol a technikai tudasa.

Jól van.....elbasztam. :lol: :lol: 4-2-2-2 na igy oké? :salute:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. április 13., hétfő 21:51

R.M.C.F írta: Pellegrini nem való komoly csapat élére,nem azt mondom hogy nímand,de megismertem amikor nálunk volt tréner,4-2-2be tolta
Hat ja, -2 emberrel meg Carlonak is gondjai lennenek. :D

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:41

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta:Igen,ezt megmutatta..... :ozil: azért a pl ben is van pár komoly arc,ez a hererra a muból...vagy a arsenalos tökömtudja mi a neve apró kp-ás,hát ott is olyan helyen van a labda mint a szertárosnál baszki.
Oxlade-Chamberlaine?

Herrera meg rögtön a Barca meg a BM látószögébe került, ahogy lehozott 3 meccset végre kezdőként.. :mrgreen:

Nem,összekevertem a poolos coutinhoval.... :shutup: na,keveset nézek más meccseket. :x :x

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:38

kb ja,évek óta "döcög" a pályán,mármint ha alaposan megnézed a mozgását,sokat pihen,sokat sétál,de okos,és mindig ott van ahol kell....iszonyat esze van a játékhoz és látja is a folyamatát.

Pellegrini nem való komoly csapat élére,nem azt mondom hogy nímand,de megismertem amikor nálunk volt tréner,4-2-2be tolta,látni lehetett októberben hogy nem megy,az okát korábban ismertettem,de nem....ragaszkodott....majd akkor "tudta" felismerni magát,amikor decemberben ronaldo 1 hónapra kiesett..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 21:34

R.M.C.F írta:Igen,ezt megmutatta..... :ozil: azért a pl ben is van pár komoly arc,ez a hererra a muból...vagy a arsenalos tökömtudja mi a neve apró kp-ás,hát ott is olyan helyen van a labda mint a szertárosnál baszki.
Oxlade-Chamberlaine?

Herrera meg rögtön a Barca meg a BM látószögébe került, ahogy lehozott 3 meccset végre kezdőként.. :mrgreen:
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 13., hétfő 21:31

R.M.C.F írta:
Ja,nem védekezik,azért neville tavaly is nézhette volna a meccseket,mert tavaly is lófaszt védekezett,totálisan kötetlen volt a posztja és baszott védekezni.....az igaz,hogy idén eléggé visszaesett,de főleg a csapata.....ő maga zseni,nem is kicsi,már mint a tudása,a mostani teljesitménye viszont magához képest gyenge.
most se lenne még gond yayával, ha nem olyan csapat venné körül, ahol agueron kívül csak tőle várják a csodát.
kicsit kopottasnak tűnik, de még mindig magas szintet képvisel, ami akkor lenne igazán szembetűnő, ha lenne koncepció pellegrininél és lenne még 2-3 minőségibb arc, aki leveszi a válláról a terhet.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:24

Ja,nem védekezik,azért neville tavaly is nézhette volna a meccseket,mert tavaly is lófaszt védekezett,totálisan kötetlen volt a posztja és baszott védekezni.....az igaz,hogy idén eléggé visszaesett,de főleg a csapata.....ő maga zseni,nem is kicsi,már mint a tudása,a mostani teljesitménye viszont magához képest gyenge.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 21:17

nagyon birom a kicsisterling játékát is nézni. önző egy picit de belefér. tököm passzolna ilyen henderson formáknak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:12

Igen,ezt megmutatta..... :ozil: azért a pl ben is van pár komoly arc,ez a hererra a muból...vagy a arsenalos tökömtudja mi a neve apró kp-ás,hát ott is olyan helyen van a labda mint a szertárosnál baszki.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 21:11

Akkor most kávéztál utoljára egy név kíséretében és örülj, hogy még nem lettél kivágva a védjegyed miatt.

Továbbá tilos:

- tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólások küldése, flood(hozzászólás többszörözése)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:05

Realista24 írta:Én arra akartam kilyukadni, hogy ezt minden értelmes edző elérte volna, nem ilyen Schuster meg Pellegrini féle bohócok.

Schustert ki ne ejtsd mert 24 hónapos bann-t kérek. A vezetőség indoka hogy miért ő lett az edző ,lehet sokaknak semmit sem mond,de annak aki kicsit is figyel igazolja azt,hogy kurva nagy problémák vannak ott fejben.

Pellegrini ott ásta el magát hogy nem tudott váltani hónapokon át,amikor nekem foteldrukkernek egyértelmű volt,hogy a taktikája,az elképzelése nálunk nem működik egy pillanatra sem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 21:00

Én arra akartam kilyukadni, hogy ezt minden értelmes edző elérte volna, nem ilyen Schuster meg Pellegrini féle bohócok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 20:58

Realista24 írta:
Egy Real szurkolónak illene tudni, hogy pl. mit csinált velünk évekig a Barca, mit nem csináltunk 7 évig zsinorban a BL-ben, stb.
7 évig azt csináltuk a BL-ben, amit vele is, nem nyertük meg. Leszarom, hogy 15. lettünk vagy ötödikek, a bl-ben csak a győzelem számít egy Real Madridnál. Egy PSG-nek előrelépés a legjobb négy, nekünk nem.

Hé,azért ez nem így van,előtte szó szerint kiröhögtek minket,nevetséges csapatunk volt,totálisan versenyképtelen,oda vissza basztak minket ratyi csapatok. Ha kicsit túlzással akarok élni(de nem is biztos hogy túlzás) a bl sorsolásnál örültek ha minket kaptak ő előtte.....na ővele már nem,mert előléptünk top3 esélyesnek.

Nem akarok ellenkedni,tisztelem azt aki nem szeret valakit,mert annak van véleménye,de azért JM emelt minket vissza oda,ahová a klub való. Ez tény és tisztelet érdemel.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 19:30

2003tól a bl-ben: edlődöntő,elődöntő,nyolcaddöntő,elődöntő,döntő,elődöntő,nyolcaddöntő,,negyeddöntő,győztes,csoportkör,elődöntő
Mennyit nyert akkor azon az egyen kívül? :D
"Sírni csak a győztesnek szabad"
/Elek Ilona/

Amúgy meg a szurkoló táboruk mindig is megvolt,angliában mindenképp,a nagyvilágban most sem szurkolnak többen nekik,mint régen,kivéve a kínai népességet talán,de azokat meg nem nevezném szurkolónak,mert épp amilyen meccs megy a tv-ben,olyan mezt vesznek föl :D
Szal,Abrakadabra előtt is volt élet a londoni kékeknél. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 13., hétfő 19:13

cart írta:Majd akkor vissza lehet térni rá, ha Abramovics nem lesz már ott, hogy mennyire top a Chelsea...
Nem hinném, hogy önerőből 20-30 éven belül meg tudnák közelíteni a Liverpoolt vagy az Unitedet presztízsre.
Az már nem lesz "önerő".A márka ki lett építve,a szurkolótábor is meglett,ha abrapapa kiszáll akkora káoszt már nem tud csinálni,meg mostanság az ffp miatt már ő sem tud olyan sok mindent csinálni(bár javítsatok ki ha tévedek)...

Én nem hiszem,hogy Abramovic kiválásával olyan nagy gondba kerülnének most már.Ha mondjuk kiszáll 2007ben akkor igen,ott nagy szarban lettek volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: