Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Jelen állás szerint én is inkább Iscot tartom esélyesebbnek, hogy jön. A mostani hírek szerint egyre közelebb vagyunk hozzá, míg Baletől egyre messzebb. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de valamelyiknek jönnie kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szerintem meg szivesebben jönne hozzánk mint egy idegen országba. És pár cimborája is van itt. Egyedül a játéklehetőség miatt kell aggódnia, de ha Bale nem jön akkor az is meg lesz neki. Szerintem ezt ő is tudja. És azok a nyilatkozatok h Bale marad, meg h ma Iscoval tárgyalunk, megerősítik bennem a gyanút h a walesi nem fog jönni.cart írta:Nem látok sok esélyt Isco leigazolására sem... Szerintem ő a Citybe fog menni Pellegrini után.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Remélem én is bejelentik ma vagy legkésőbb szombaton, ami Isco-t illeti, az ő sorsa is eldől még ezen a héten, angol hírek szerint a City is tárgyal a Malaga-val akik engedélyt is adtak, hogy egyeztessenek Isco képviselőivel, egyesek szerint ez csak egy utolsó erőfeszítés az angoloktól mert Isco döntött, aki a Real Madrid-ba akar igazolni.Cr7 írta:Laurent Blanc lesz a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 47 éves szakember kétéves szerződést írt alá a PSG-vel!!!!!!!!!!!! Végre!!!!!!!! Remélem bejelentik legkésöbb hétfőn vagy kedden és Iscot-is!! Utánna kell még 1 csatár és rá kell menni Bale-re!!!!!
Az el confidencial szerint július 1-ig biztosan nem lesz se edző sem játékos bejelentés, mivel Perez játszik az adóval, így milliókat spórolhat a klubnak, erről volt szó pár napja is ha jól tudom.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Remélem akkor Ancelottit holnap már bejelentik..
Aztán jöhet a többi: Bale,(Isco),csatár,1-2 kp
Aztán jöhet a többi: Bale,(Isco),csatár,1-2 kp
Nem látok sok esélyt Isco leigazolására sem... Szerintem ő a Citybe fog menni Pellegrini után.
- Mike
Nem, akkor kibaszunk Iscoval és Jesével is. Isco vagy Bale, el kell dönteni.Cr7 írta:Remélem bejelentik legkésöbb hétfőn vagy kedden és Iscot-is!! Utánna kell még 1 csatár és rá kell menni Bale-re!!!!!
személy szerint én Iscot választom, + 1 csatár, és minden maradék pénz mehet a kp-ra.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
Laurent Blanc lesz a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 47 éves szakember kétéves szerződést írt alá a PSG-vel!!!!!!!!!!!! Végre!!!!!!!! Remélem bejelentik legkésöbb hétfőn vagy kedden és Iscot-is!! Utánna kell még 1 csatár és rá kell menni Bale-re!!!!!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ideje lenne, hogy legyen edzőnk, lassan az igazolások is jöhetnek. kezdjük iscóval.El sem hiszem. Talán úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Jó lenne...
El sem hiszem. Talán úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Jó lenne...
Új edző van, simán lehet, hogy változik 1-2 dolog. RvP-vel már eleve talán közelebb álltak a 4-2-3-1-hez, Rooney már a középpályán volt. Thiago technikai tudását ismerve pedig csodálkoznék, ha nem tolnák feljebb.A MU alabol 4-4-2 jatszik. Azert ott Scholes fizikalisan joval erosebb volt, Thiago kevesnek erzem ott kozepen abban a rendszerben.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A vedelmet most nem akartam irni. A Modric-Thiago moge egy Pogbat v Kondogbiat tudnek elkepzelni. Szerintem rosszul teszi, h a MUba megy az a rendszer nem fog fekudni neki. Egy Ancelotti fele taktikaban nalunk a csucsra erhetne.Victor írta:faxa, de csak akkor, ha mögöttük lenne valami normális ember, és nem khedira. tudom, megint őt szídjuk jogtalanul, de csoki pl kifejtette párszor a dolgot.Lucas-Thiago-Modric-Benzema-CR milyen tamado sor lehetne.....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- zsil
- Kedvenc játékosaid: cé,modric,ramos
- Kedvenc csapatod: realmadrid.
casillas-carvajal,ramos,varane,marcelo-gündogan,modric,thiago-bale,benzema,cé
- Victor
ezt osztom, ráadásul isco feleannyira nem irritáló, mint az a páva neymar (gondolok itt a játékéra, az ahhoz való hozzáállására és a kinézetére is)Amugymeg Neymar sokkal többre van tartva mint ami jelenleg. Semmivel sem jobb mint pl Isco. Utóbbi már azért 1-2szer megmutatta magát komoly szinten is. Simán lehet h jobb játékos lesz belőle.
- Mike
azt nem ő írta és nem is gondolja úgy sztemAtticus írta:Szóval ez így sehogy se jó, megint R.M.C.F. világvége-hangulatú aláírásával értek egyet.
Amugymeg Neymar sokkal többre van tartva mint ami jelenleg. Semmivel sem jobb mint pl Isco. Utóbbi már azért 1-2szer megmutatta magát komoly szinten is. Simán lehet h jobb játékos lesz belőle.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy mert a Baleből befolyó összegből úgy erősíthet ahogy kedve szottyan, azért azt ne várjuk el se a Spurs vezetésétől se AVBtől h lenyilatkozzák h igeen Béla megy madridba és elengedtük a "PL arcát". Szval értitek, erősítenek ők biztosan a szurkolók felé is, hogy nem adják őt egykönnyen... Csak lenne már edzőnk, hogy na ugyan mégis mik az elképzelések.. ha ez vagy az kiesik a kalapból..Atticus írta:Gyerekek, engem sokkal jobban zavar, hogy ez a bale-es sztori, AVB állításával ("azért utasítottam vissza a PSG-t, és maradok itt, mert megtarthatom Bale-t") sajnos nagyon hihetőnek hangzik.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Victor
faxa, de csak akkor, ha mögöttük lenne valami normális ember, és nem khedira. tudom, megint őt szídjuk jogtalanul, de csoki pl kifejtette párszor a dolgot.Lucas-Thiago-Modric-Benzema-CR milyen tamado sor lehetne.....
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lucas-Thiago-Modric-Benzema-CR milyen tamado sor lehetne.....
A MU alabol 4-4-2 jatszik. Azert ott Scholes fizikalisan joval erosebb volt, Thiago kevesnek erzem ott kozepen abban a rendszerben. A japcsit is kitoljak szelre mert kozepen gyenge vedekezesben. Hat nem tudom, szerintem nem a legjobb dontest hozza. Majd csodalkozni fog, ha a Carrick-Jones lesz kozepen és minden masodik meccsen ha jatszik akkor is a szelen.
A MU alabol 4-4-2 jatszik. Azert ott Scholes fizikalisan joval erosebb volt, Thiago kevesnek erzem ott kozepen abban a rendszerben. A japcsit is kitoljak szelre mert kozepen gyenge vedekezesben. Hat nem tudom, szerintem nem a legjobb dontest hozza. Majd csodalkozni fog, ha a Carrick-Jones lesz kozepen és minden masodik meccsen ha jatszik akkor is a szelen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gyerekek, engem sokkal jobban zavar, hogy ez a bale-es sztori, AVB állításával ("azért utasítottam vissza a PSG-t, és maradok itt, mert megtarthatom Bale-t") sajnos nagyon hihetőnek hangzik.
Oké, hogy a németek lesöpörték a spanyol focit a színről, a Reallal és a Barcával egyetemben, de akkor is, már csak bajnokságügyi, és kupaügyi szempontból is tartani kéne (legalább) a lépést a katalánokkal. És ezek a... ezek már leigazoltak egy Neymart, nekünk minimum kéne Bale...
Szóval ez így sehogy se jó, megint R.M.C.F. világvége-hangulatú aláírásával értek egyet.
Oké, hogy a németek lesöpörték a spanyol focit a színről, a Reallal és a Barcával egyetemben, de akkor is, már csak bajnokságügyi, és kupaügyi szempontból is tartani kéne (legalább) a lépést a katalánokkal. És ezek a... ezek már leigazoltak egy Neymart, nekünk minimum kéne Bale...
Szóval ez így sehogy se jó, megint R.M.C.F. világvége-hangulatú aláírásával értek egyet.
- Galacticos
talán egyike voltam azoknak akik nagyon nagyon örültek volna neki és ennek egyfolytában hangot is adtam. esély valóban kevés volt rá -szinte semmi- de ő nem őskatalán, nem puyol meg xavi.___Samy___ írta:mert szerinted mennyi esélye lett volna, hogy ős katalánként ide szerződjön?
ez meg megint micsoda már?lucifer írta:e aztán igazán többet tehettél a Madridért mint Perez ha ennyire szapulod.
itt nem lehet senkit szidni? kritizálni? egyből jön ez a sporthiradó kommentek szint hogy "na te bezzeg nem tettél semmit a klubért".. ugyanez volt higuainnal amikor a lyon ellen kihagyta "akkor miért nem te voltál ott hogy belődd?" áhh de hagyom is ezt a témát bocs, mert nagyon felhúzom magam így korán reggel.
milyen szülőváros?lucifer írta:Bár a pénz jó pár dologra megoldás,de szerintem ha megutál a szülővárosod,emberek millió és esetleg a baráti,haveri kör is elfordul tőled egy ilyen döntéstől,az még mindig reális?
ez a lényeg hogy lehet hogy sokáig ott játszott, de ő nem katalán.
- Mike
hát figyelj, ha ennyire kell de nem akartok érte sokat fizetni, akkor van egy megoldás. Sőt, még ti kaptok mellé pénzt Deal?“Higuaín? Nem akarok semmit mondani, mert még sok idő van, bármi megtörténhet” – nyilatkozta Giuseppe Marotta.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Khedira nem jó.De ezt annyiszor kitárgyaltuk már.Lassú,rossz ütemben,késèssel ér oda,vagy nem ér oda egyàltalán....Ahhelyett hogy levenné Alonso válláról a védekezést,simán átjátszàk mindig.A baszk meg csúszhat-mászhat.Elhiszem hogy 12 km-ert fut egy meccsen,de minek.Akkor legyen atléta...ha meg odakeveredik a kapu elé,nincs az az isten hogy ne b a el....a nagyon ritka kivételeken kívül...Ugyanaz, mint a Khedira fóbia. 1-2 nagyhangú ember utálja, a többi meg utánozza. De egyéni véleménye sokaknak nincs, csak a gyerekes frusztráltság beszél belőlük, mert a Real megint nem nyert semmit, és valakin el kell verni a port. Aztán mikor belök egy övön aluli mondatot Higu/Khedira felé, másvalaki meg zöld arccal bólogat, vagy megtoldja egy poénnal, akkor a frusztráltság oldódik, ugyanis tudat alatt ez úgy fordítódik le nekik: "na megint nagy arc voltam".
Higuain...eltűnik a védők mögött,rendre lesen marad,nem lép vissza mezőnybe,a kényszerítős,kispasszos focihoz lövése sincs...a helyzetklhasználása kemény meccseken pocsék...
Di Maria....nem gondolkodik,mindig rossz megoldást választ,ha cselezni kell akkor kirúgja a stadionbol,ha passzolni kell akkor belevezeti az ellenbe,ha meg lőni kell akkor passzol visszafelé...
De persze csak divatból szapuljuk ezeket a játékosokat,hogy legyen kire fogni...
Ramires meg kár hogy annak idején nem mondott igent...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...