Madridronie hangoztatta a másik fórumon, hogy idén a k.pályára igazolni és edzőt cserélni butaság lenne, mert csak "B" verziókat találnák. És igaza van.
Én ilyet nem mondtam! :-) Azt mondtam, hogy idén kisebb esélyt látok arra (de természetesen nem kicsit támogatnám), hogy a középpálya közepét sikerül tényleg vaskossá tenni; ami pedig az edzőváltást illeti, nos ott az utód jelölt kilététől tenném függővé a kérdést, de egyáltalán nem vagyok José távozása ellen!
A Götze-Bayern házasság után ugyanakkor revideálnom kell a középpálya megerősítésére vonatkozó állításomat, terveket; innentől kezdve ugyanis; ha Bale szerződtetése (nevetséges és túlzó ára miatt) megbukik (Neymar --> Barca); egyenesen kötelező lesz a robbantás középre; mert
a Bayern, Barca kettős nagyon csúnyán elhúzhat mellettünk a keretet tekintve (játékban meg a MU., Juve, stb. csapatokkal is gáz van alapból, szóval ...) és még egy szezonra baromi kevés, illetve vékony lesz a Xabi-Khedira-Di María hármas! Oh my God!
"Watzke: Nagyon csalódottak vagyunk."
Nem csodálom; engem is sokkolt a hír (ha jövőre lépi meg; kevésbé lepődök meg, de így)!
Peptől várható volt egy bombaigazolás; de én őszintén szólva Luis Suárezre, vagy Cavanira tippeltem volna; de hát várjuk ki a végét, még igazol egy normális középhátvédet; illetve csatárt és készen is vannak évekre!
Ami Götzét és az átigazolást illeti --> a nettó 7 gurigát (amit a Real biztosan nem adott volna meg --> Özil is most pitizik a 6-ért) és a sportszakmai előrelépést szerintem nem kell magyarázni!
Ami meg a Bale sztorit illeti,nekünk tényleg nem marad más úgy látszik mi mindig a rosszabb lóra teszünk
Jól mondod, nem maradt más!
Hazard (Chelsea), Lucas Moura (PSG), Neymar (Barca), Götze (Bayern) --> ezt a 4-est (a legdrágább közülük valószínűleg a brazil lesz a maga 45 millájával); így hogy az összesről lemaradtunk azért nem kis művészet volt kihagyni; főleg, hogy eközben velünk kapcsolatban Falcao 70 milla, Cavani 63 milla, Bale 60-80-117 millás összegekért repkednek és van egy agyatlan Di Maríank!