Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 14., kedd 23:14

Nem tudtam nézni, de ahogy nézem jó lesz nekem egy bővített összefoglaló, sok minden nem történt :lol:

Marcelo eltiltása elég nagy baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:13

kiserik írta:Azért Carlot meg Jamest szapulni a mai után... Komoly.
James nálam kevés volt mondjuk. Ma nagyon kijött a sebessége, vagyis annak hiánya. Na meg a nulla agresszió eléggé felcseszett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 14., kedd 23:10

Azért Carlot meg Jamest szapulni a mai után... Komoly.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:09

Boky írta:ezt muszáj megemlítenem, a goal.com-on (tudom, világ szennye) varane 3 csillagos értékelést kapott, emellett ramos 3,5, marcelo 3,5 és benzema 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolták francia-francia egy szint, a Real spanyol, Ramos is, a brazilok meg alapból jobbak mindenkinél.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. április 14., kedd 23:09

Lehet Carlot baszogatni, de a csapat amit felküldött simán hozhatta volna ezt a meccset. Bármennyire is szar a BBC, volt kb 10 helyzetünk, mi is simán hazaküldhettük volna egy 3-assal az atleticot ha nem balf.kodják el elöl.
A helyzeteket Carlo nem tudja belőni, márpedig a csapat ma simán lezárhatta volna ezt a párharcot.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. április 14., kedd 23:09

Szerintem a legnagyobb problémánk az volt, hogy nagyon jól tudták izolálni a BBCt. Igy jobban kijött, hogy tehetetlenek voltak és a középpályások mozgattak mindent. Maradt a sok szar beívelt labda, amit "szerencsére" kva jól kivédekeztek.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 14., kedd 23:09

Realista24 írta:
Tipikus kiesesiszakasz elso meccse volt, elvezhetetlen jatekkal.
Én élveztem, bár nem vagyok teljesen normális :lol:
Jo hat a ver,az adok kapok, a sok torzult fej,biroi bakik(ezt ugy altalanosaggban) stb. is erdekesse tehet egy meccset.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 14., kedd 23:07

ezt muszáj megemlítenem, a goal.com-on (tudom, világ szennye) varane 3 csillagos értékelést kapott, emellett ramos 3,5, marcelo 3,5 és benzema 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. április 14., kedd 23:07

Most megpróbálom visszafogni magam, de nagy erőfeszítés kell hozzá...

Első félidő: atleti mélyen védekezett, nem a saját játékát játszotta. nem értem mit akartak. nem is voltak kemények se. azt gondolnám h talán kontrára játszottak, de nem indult meg senki a labdaszerzéseknél. egyértelmű ők múlták alul magukat, mi meg játszottuk a játékunkat.

második félidő: az atletico elkezdte játszani a játékát, már nem is voltunk pályán. Carlo még őrizni akarta az eredményt mint egy árva kutya a csontját. Nehogy meglegyen ennek a böjtje. Egy 0-1-gyel vígan továbbjuthattunk volna, most meg hazai pályán nyerni kell, ami valljuk be k**** nehéz lesz. Az Atletico egyértelműen az esélyes innen nálam a párharcban.
Átáll 4-4-2-re a 80. percben vagy mikor, nem értettem..elég rizikó.
Arbeloa????? Minek tette be? Itt eldobtam az agyam, kb majdnem el is ment rajta a meccs. :)

Nevetséges, csak ennyit mondok erre a meccsre. Walesi barátunknak meg két nagy taps :)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. április 14., kedd 23:06

szerintem nagyon izgalmas meccs volt.
de így elcseszni megint...
ha az első félidőben a fél tucat helyzetből beverünk 2őt, már vége lenne az egész párharcnak..
Ez az eredmény nekünk nem jó.
mivel nekik 2féle eredmény is elég a továbbjutáshoz, nekünk meg egy.. (a 0-0ás döntetlent és tizipárbajt inkább hagyjuk ki ha lehetne..)
ez a mai meccs egyébként nagyon hasonlított a januári kupaderbire, és a szeptemberi bajnokira..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:05

Amúgy szerintem is szórakoztató volt. Mandzukic önmagában egy élmény volt ma este :lol:
Helyzetek itt-ott (ahhoz képest nem is kevés, hogy egyenes kieséses rész, első meccse), feszült meccs, parázs hangulat. Komázom az ilyet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 14., kedd 23:05

schranzer írta:Ez igy egyertelmuen Ancelotti hibaja. Amelyik edzo 7 vagy mennyi meccsbol egyszer sem kepes megverni a papiron gyengebb ellenfelet, mert sokkal gyengebb ez az atletico, senki sem vak ... hat az az edzo mar felelossegre vonhato. Az elso felido jo volt, de a masodik felidore teljesen kiismertek a csapatot. Akkor kellett volna valamit lépnie, de nem, semmi, egy makacs edzo, aki soha a budos eletbe nem fog valtoztatni semmin, meg akkor sem, ha 50 meccsbol 1x se fog nyerni. :roll:
Nem cserel idoben, most is behoz egy vedot, meg ugy a meccs vegere hozza Iscot, amikor mar kb semmi ertelme, mintha csak azert tenne fel, ne hogy megszoljak a spanyolok. De meg akkor sem valtoztatna 4 4 2re, nem o tolja a 433at tovabb, tok mindegy hogy James semmit sem er a jobb oldalon, rakjuk oda. Ehhez csak gratulalni lehet.
Jah, ezt az Atleticot a Barca egy 4essel megkuldte volna ma. Carlo erre az egy meccsre tanulhatna vmit Luis Enriquetol :mrgreen:
Ha ezek után kiesünk az ATMA ellen, szerintem tuti menesztik Carlo papát. A cseréket meg lehet jobban lehetett volna összehozni...

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 14., kedd 23:04

Prométheusz írta:
numberone1 írta:Tipikus kiesesiszakasz elso meccse volt, elvezhetetlen jatekkal.

Varane ma bizonyitotta, h innentol a kezdoben a helye. MOM!
Bale+James netto emberhatrany. A masodik feleidotol CR es Benzema is csatlakozott hozzajuk.

Benzema, azt mar eddig is tudtuk, h jo parost alkot CR-el, de jo lenne ha nem mindig ot keresne...kicsit lehetne benne a Bale-s "aroganciabol" is.
James. Keves ilyen ellenfelek ellen.
Ramos teljesen szet van esve, fejben nincs vmi toppon. Nem tudom, h mitol van, de sokaig nem fogunk menetelni BL-ben, ha igy jatszik.
Modric ma gyengebben muzsikalt a megszokottnal. Tobb kell tole, de nem o fogja megvaltani a vilagot, ha a tamadok szar napot fognak ki.
Kroos vmivel jobb volt mint Luka, de nala is ugynaz mint Modricnal...a jatekuk halalra van itelve ha a BBC nem mozog annyit, v ha kihagyjak a kihagyhatatlant is.
A ket szelso vedo rendben volt nagyabol tettek a dolgukat, sokat harcoltak. Legtobbszor a ket szelso kozepalyas (Bale,James) segitsege nelkul kiszolgaltatottak voltak. A teljesitmenyukkel elegedett vagyok.

Carlo a szokasos, a csapat fele mar alig birja, de meg nem frissit. A BBC allando kezdeteserol nem is beszelve.

Azert tovabb fogunk jutni.
na nem már.. Modric ma egy fél klasszist vert a németre
Mindegyiknek meg van a maga feladat, abban Kroos hozta magat, foleg az elsoben, elosztotta a labdakat. Modricnak kicsivel mas a szerepkore, neki az ellent is bontani kell es most abban elmaradt....magahoz kepest.
De ismetlem magam, nem veluk van a legnagyobb gond hanem a tamadokkal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:04

Realista24 írta:
:mrgreen:

Amúgy szerintem is szórakoztató volt. Mandzukic önmagában egy élmény volt ma este :lol:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 14., kedd 23:04

Most ez komoly,hogy Ancellottit hibáztatják itt páran? :lol:
Carvajalt meg szerintem azért hozta le hogy nehogy kiállítsák.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 14., kedd 23:03

ziro4vr írta:
Prométheusz írta: na nem már.. Modric ma egy fél klasszist vert a németre
Dehogy vert.
A nagy ló..szt nem, már bocsánat. Kroos ma olyan szagtalan volt, mint a fene. Modric volt messze a legbiztosabb, és ő volt, akinek még szeme és esze is maradt. Kroosnak a kötelezőn túl nem sok minden írható a számlájára. Ez viszont nem szidalom, mert azt viszont hozta legalább. De azért ennél több kéne legközelebb. Ott lehet megnyerni egy ilyen meccset, ehhez nagyon kéne egy penge Kroos.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 14., kedd 23:02

Prométheusz írta:ez mi csere volt a végén.. Carvajal helyett Arbeloa

mi a lophasz értelme volt - azon kívül, hogy két támadásindításnál nyugalmat intve visszapasszolt a jó Alvaro, meg majdnem összehozott kezezéssel egy tizit..
aha, de úgy is fogalmazhatunk hogy góltól mentette meg a csapatot.
vagy úgy gáz?

amúgy carvajalnál elszakadt a cérna.
szerintem nem volt ez oylan rossz döntés.
inkább iscot kellett volna hamarabb behozni, ha már muszáj megint carlot basztatni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 14., kedd 23:02

ez mi csere volt a végén.. Carvajal helyett Arbeloa
szerintem azt muszáj volt meglépni, carvajalba nagyon benne volt, hogy kiszórják a hajrában

közbe visszanéztem, a nagy bbc 2 gólt volt képes összehozni 7 meccsen, abból mind a kettő cr-é :roll:
ezt viszont fel lehet róni ancelottinak, hogy ennek ellenére sem változtatott az első hármason
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 23:01

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. április 14., kedd 23:01

CS0ki írta:
koncentráló egyben lesz visszavágóra?
Most nagyon kéne, hogy bevethető legyen, Marcelo eltiltott...szóval tuti, hogy sérült lesz jövő szerdán.
majd Nacho lehozza... vagy a jó öreg Spártai :roll: (csak ezt ne)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Vissza: