Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tudom, tudom, mégis mit vártam volna? Mondjuk azt, hogy nekiessenek az Atmának, mint blöki a lábtörlőnek, legalább 15 percig egy-egy félidőben. A második félidőben a fél csapat úgy kóválygott, mintha ittak volna. Ramos, Marcelo, Modric 4-5 méteres passzokat nem voltak képesek adni. Jellemzően a 90-ik percben hátul 3 védőnket egy darab Torres úgy összezavarta, hogy elvesztették a labdát. A többi atleticos a közelben sem volt, félelmetes ilyeneket látni a világlegjobb játékosaitól. Amit Bale meg Benzema leműveltek, arra inkább nem is mondok semmit. Ezek után tök mindegy, hogy mit uraltunk az első félidőben, és mit nem.
Az Atletinek jó egy idegenbeli döntetlen , innentől jelentős esélyeik vannak, hogy ezt meg is valósítsák. Ha megint úgy megyünk ki a pályára, hogy sétálgatunk, akkor meg pláne (az ilyenektől eszem megáll: támadunk, bedobás az ellenfél 16-osa környékén, James, vagy melyik meg háttal áll a labdát bedobó játékosnak, és sétálgat, mint nagyanyám hazafelé egész napos kapálás után, nem egy ilyen eset volt).
Szóval a véleményem tömören, hogy mindannyian kapják be
Az Atletinek jó egy idegenbeli döntetlen , innentől jelentős esélyeik vannak, hogy ezt meg is valósítsák. Ha megint úgy megyünk ki a pályára, hogy sétálgatunk, akkor meg pláne (az ilyenektől eszem megáll: támadunk, bedobás az ellenfél 16-osa környékén, James, vagy melyik meg háttal áll a labdát bedobó játékosnak, és sétálgat, mint nagyanyám hazafelé egész napos kapálás után, nem egy ilyen eset volt).
Szóval a véleményem tömören, hogy mindannyian kapják be
- h3x0r
Az elso felidoben iranyitottunk, megvoltak a helyzeteink, csak szokas szerint mindent kihagytunk. A masodik felidore meg foleg a kozeppalyan szepen elfaradtunk.
Hogyan tovabb?
A. verzio: a visszavagon felkuldjuk ugyanezt a kezdot (minusz Marcelo eltiltas miatt). A forgatokonyv ugyanaz, az elso felidoben ugyanugy dominalni fogunk, meglesznek a helyzeteink is, viszont a masodik felidore a Modric Kroos James harmas megint el fog faradni. A kerdes a helyzetkihasznalas lesz.
B. verzio: mivel a kozeppalya csak egy orat bir, ezert inkabb berakunk egy negyedik embert, hatha igy nem faradnak el olyan gyorsan a tobbiek.
Hogyan tovabb?
A. verzio: a visszavagon felkuldjuk ugyanezt a kezdot (minusz Marcelo eltiltas miatt). A forgatokonyv ugyanaz, az elso felidoben ugyanugy dominalni fogunk, meglesznek a helyzeteink is, viszont a masodik felidore a Modric Kroos James harmas megint el fog faradni. A kerdes a helyzetkihasznalas lesz.
B. verzio: mivel a kozeppalya csak egy orat bir, ezert inkabb berakunk egy negyedik embert, hatha igy nem faradnak el olyan gyorsan a tobbiek.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt én is látom, hogy meg vagyunk lőve, ha változtatni kéne, de ebben abszolút nem Carlot terheli a felelősség. Nekem az elcseszett nyarunk a vesszőparipám: Xabi Alonso és Di Maria. Két ilyen emberből ha csak egyet megtartunk, ma sokkal több lehetőségünk marad variálni. De így azzal lehet főzni, ami van.
(Én inkább Perezt tudnám szidni azért, hogy Carlonak nincs mihez nyúlni ilyen esetekben. De ez az én szubjektív véleményem.)
Azt viszont (objektíve ) tartom, hogy ma Carlon semmi se múlt.[/quote]
Talán annyi hogy behozhatta volna Iscot az 50-60ik percben. Látványosan elfáradtunk közepén a bbc is elfáradt ramos balhézott carvajal úgyszintén. Aránylag még jól is jöttünk ki az egészből csak kellett volna egy nyamvadt golocska...egy ici pici epp csak begurulo golocska! )
Na de alszunk egyet s aztán lássuk.
(Én inkább Perezt tudnám szidni azért, hogy Carlonak nincs mihez nyúlni ilyen esetekben. De ez az én szubjektív véleményem.)
Azt viszont (objektíve ) tartom, hogy ma Carlon semmi se múlt.[/quote]
Talán annyi hogy behozhatta volna Iscot az 50-60ik percben. Látványosan elfáradtunk közepén a bbc is elfáradt ramos balhézott carvajal úgyszintén. Aránylag még jól is jöttünk ki az egészből csak kellett volna egy nyamvadt golocska...egy ici pici epp csak begurulo golocska! )
Na de alszunk egyet s aztán lássuk.
- Hasta el final, Vamos Real -
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Ment az rendesen de epp az eredményen nem tűnik fel. Es ha ne add Isten kiesunk a kutyát sem fogja érdekelni hogy az odavagon 45 percig pályán sem volt az atletico.Realista24 írta:Miért mondod, hogy nem megy? Mikor 45 percig azt sem tudták, hogy hol vannak, vagy hol a labda.. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy.
Szerintem kár es a csapatnak ártó a 3 támadó egyszerre jatszatasa. Most minden tisztelet mellett azert kozepen játszó kroos Modric James Isco tudna lőni kapura ha kell ráadásul van meg 2 csatár elől. És tényleg nem úndokság de nem egy khedira v lucas silva v xabi alonso van a középpályán! Az idei 4es bátran tuzelhet mert nagyon jók tamadasnal is!
De mondom tőlem nyomjuk makacsul jövő héten is ujra a 433at 90 percen át! Hatha bejon
Azt én is látom, hogy meg vagyunk lőve, ha változtatni kéne, de ebben abszolút nem Carlot terheli a felelősség. Nekem az elcseszett nyarunk a vesszőparipám: Xabi Alonso és Di Maria. Két ilyen emberből ha csak egyet megtartunk, ma sokkal több lehetőségünk marad variálni. De így azzal lehet főzni, ami van.sandorzolika írta:Értelek téged és valahol Carlot is. De nem tűnt fel hogy a jobb vagy atletico esetében a szervezett csapatok ellen a második félidőre nem marad semmi a jatekunkbol?
Barca ellen is kiralyul toltuk de elfáradtunk es a második félidőben már feloroltek a 3 szem kp-kat!
Atletico szinten. Egyszerűen lehetetlen hogy ne lehessen gólt lőni ha 90 percig igy toljuk majd a Bernabeuban mint most az első félidőben! A gond csak az hogy a 3 kreatív kp újra el fog faradni. Egyszerűen nem birja majd 90 percig a maximális erőbedobást. Ilyenkor kellene lépni mert a bbc is látványosan vveszt erejéből a szünet után!
Azt viszont (objektíve ) tartom, hogy ma Carlon semmi se múlt.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szóról szóra én is ezt akartam írni megelőztél. Sajnos én is így látom. Ha ők lövik az első gólt (ráadásul az elején), akkor onnan helloszia. Jobban bosszant, hogy nem lőttünk be egy helyzetet sem, pluszban még Marcelo kipontozódott, míg náluk csak a.... nem tudom hogy hívják. De nélküle kibírják. Míg nálunk Marcelo sokat tudott volna hozzátenni (attól függetlenül, hogy ma lóhús volt).realcamp írta:Igazából a 0-0 ellenére egy egész jó kis meccs volt ez.Be kellett volna lőni a helyzeteket,nem sikerült.És pont ez miatt vagyok nagyon csalódott,nem rúgtunk nekik gólt,ez pedig nagyon sokba fog nekünk kerülni.Lehet bízni abban,hogy otthon végre bedaráljuk őket,de valahogy erre nem sok esélyt látok.Ugyanez lesz mint ma,remélhetőleg berúgják a helyzeteket.Az elmúlt meccsek és a mai eredmény alapján lutri lesz ez jövő héten.Változtatni nem tudunk,nem is nagyon tudnék én se mit kitalálni egy ilyen masszívan játszó csapat ellen,mivel az elől lévő hármasunknak az ellenfél nem fekszik,ez már bebizonyosodott.Csak akkor lesz esélyünk,ha kíméletlenül kihasználjuk a lehetőségeinket jövő héten.VAMOS!!
ja,Balet szóba se hoztam.nálam csere lenne,de Carlonal nem az,és nem is lesz.Ebbe kezdek beletörődni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2015. április 15., szerda 0:19-kor.
De mondj konkrétumot! Mit? A valamin kívül: mit kellett volna?schranzer írta:Nem arrol van szo, hogy 4 4 2ben bepattan. Csak annyi lett volna a mondandom, hogy nemigaz, hogy nem lehet valamiben valtoztatni, ha latjuk, hogy nem megy. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy. Bar nekunk ugy szvsz semmilyen nagycsapat ellen nem megy iden. Es ez nagy gond.
Az elso felido tokeletes volt, nem is arrol volt szo. Hanem a masodik felidorol, ott mar egy bo 10 perc utan le lehetett szurni, hogy ez igy nemfog menni. Na ott kellett volna valamit taktikailag megvaltoztatni. De semmi. Na mindegy, nem akarok itt vitat elinditani. Mindenki alszik ra egyet.
Síri csönd és hullaszag.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Leirtam, hogy az elso felido tokeletes volt. Bar akkor lett volna, ha golt is rugunk.Realista24 írta:Miért mondod, hogy nem megy? Mikor 45 percig azt sem tudták, hogy hol vannak, vagy hol a labda.. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy.
Altalanossagban, az elozo 7 meccsre irtam, meg a maira. A szamok meg ott azt mutatjak, hogy nem megy ellenuk. Meg mindig golra jatszak a focit.
- sandorzolika
Kezdesnek ott van a taktika. Amelyik csapat 7 meccsen keresztül megoldja azt hogy ne kapjon ki tőlünk annak miért kell 8x talan egy het mulva 9x is ugyanugy felallni??? Vannak csapatok akik ellen jol megy a 433 de nem az atletico ellen es nem idén. Lehet akármilyen ígérgetés akkor is lathattad hogy a második félidőben már semmi nem maradt a 433 beigert takrikabol.. meg jól jártunk hogy nem kaptunk gólt a végén!
Az első félidőben jól működött a bbc es a 433 de ez szerintem úgy korrekt hogy az atletico kritikán aluli játékot nyújtott!
Második félidőben már nyomtak szúrtak amennyire engedte a bíró mi meg makacsul csak 433ba akartunk megoldani mindent. Nem jott be. Es egyáltalán nem hiszem hogy be jön az idén ez a taktika az atletico ellen. Egy komolyabb csapat 433ban ha kibirja az első félidőt akkor a másodikban szarrá fog verni. Akkorra hulla faradt a középpálya es ez szinten a csupa 3 ember miatt van.
De ha te azt latod hogy 9ikre is 433ba kell nyomni akkor érezd úgy. Szerintem ez már butaság es makacsság!!![/quote]
Itt hagytam abba olvasni a kommentet... Épp az első félidőben lehetett volna behúzni a meccset. És nem Varane meg Carvajal hagyta ki ott elöl a helyzeteket.
És hidd el, nem a 4-3-3 on múlik, ez csak lovagolás a számokon/szavakon. Főleg, hogyha megnézed, csak támadásban vagyunk 4-3-3 ban, mert védekezni 4-4-2 ben toljuk meccsek óta.[/quote]
Értelek téged és valahol Carlot is. De nem tűnt fel hogy a jobb vagy atletico esetében a szervezett csapatok ellen a második félidőre nem marad semmi a jatekunkbol?
Barca ellen is kiralyul toltuk de elfáradtunk es a második félidőben már feloroltek a 3 szem kp-kat!
Atletico szinten. Egyszerűen lehetetlen hogy ne lehessen gólt lőni ha 90 percig igy toljuk majd a Bernabeuban mint most az első félidőben! A gond csak az hogy a 3 kreatív kp újra el fog faradni. Egyszerűen nem birja majd 90 percig a maximális erőbedobást. Ilyenkor kellene lépni mert a bbc is látványosan vveszt erejéből a szünet után!
Az első félidőben jól működött a bbc es a 433 de ez szerintem úgy korrekt hogy az atletico kritikán aluli játékot nyújtott!
Második félidőben már nyomtak szúrtak amennyire engedte a bíró mi meg makacsul csak 433ba akartunk megoldani mindent. Nem jott be. Es egyáltalán nem hiszem hogy be jön az idén ez a taktika az atletico ellen. Egy komolyabb csapat 433ban ha kibirja az első félidőt akkor a másodikban szarrá fog verni. Akkorra hulla faradt a középpálya es ez szinten a csupa 3 ember miatt van.
De ha te azt latod hogy 9ikre is 433ba kell nyomni akkor érezd úgy. Szerintem ez már butaság es makacsság!!![/quote]
Itt hagytam abba olvasni a kommentet... Épp az első félidőben lehetett volna behúzni a meccset. És nem Varane meg Carvajal hagyta ki ott elöl a helyzeteket.
És hidd el, nem a 4-3-3 on múlik, ez csak lovagolás a számokon/szavakon. Főleg, hogyha megnézed, csak támadásban vagyunk 4-3-3 ban, mert védekezni 4-4-2 ben toljuk meccsek óta.[/quote]
Értelek téged és valahol Carlot is. De nem tűnt fel hogy a jobb vagy atletico esetében a szervezett csapatok ellen a második félidőre nem marad semmi a jatekunkbol?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért mondod, hogy nem megy? Mikor 45 percig azt sem tudták, hogy hol vannak, vagy hol a labda.. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Nem arrol van szo, hogy 4 4 2ben bepattan. Csak annyi lett volna a mondandom, hogy nemigaz, hogy nem lehet valamiben valtoztatni, ha latjuk, hogy nem megy. Az Atletico ellen pedig rohadtul nem megy. Bar nekunk ugy szvsz semmilyen nagycsapat ellen nem megy iden. Es ez nagy gond.
Az elso felido tokeletes volt, nem is arrol volt szo. Hanem a masodik felidorol, ott mar egy bo 10 perc utan le lehetett szurni, hogy ez igy nemfog menni. Na ott kellett volna valamit taktikailag megvaltoztatni. De semmi. Na mindegy, nem akarok itt vitat elinditani. Mindenki alszik ra egyet.
Csak ismételni tudom magam: védekezni már hónapok óta 4-4-2 ben védekezünk. Így az általad számonkért elfáradás pont ki van küszöbölve. Mert ugye támadásban jó a 4-3-3, védekezésben meg plusz egy tehermentesítő van 4-4-2ben. Carlo papa nyilatkozta is ezt amúgy, hogy Bale vissza kell lépjen 4-4-2 re labdavesztés esetén. Vissza is keresném, ha nem volnék lusta.sandorzolika írta: Nem Bale-el van bajom...k*****ra nem erekel a pali már tultettem magam azon. Ő játszik ha szar ha szarabb.
Nem is arra gondoltam hogy egy új taktikát huzzon a mai meccsre. Hanem csak annyit hogy ne 3 ember legyen a középpályán mert elfaradnak es utana rohannak át rajtunk. Nem azt mondom hogy ha isco kezdő es 442ben nyomjuk akkor kiutjuk őket hanem azt hogy iscoval es a 442vel nem farad el a középpályánk 60 perc alatt...
Valamint ezáltal Leckét adni simoenenak hogy mit lép! Mert mondom annyira erzik a mi játékunkat ebben a rendszerben es annyira tudják hogy nem birjuk szusszal a végéig hogy képtelenség szinte őket legyőzni. Es most nem egy bayern barca csapatrol beszélek.
Ez van felőlem nyomjuk makacsul a 433at otthon is 9ikre is ugyanúgy aztán lássuk. De ezt ugyis egy erősebb jobb csapat kihasznalja ellenunk-azt hogy nem vagyunk képesek meccs közben váltani! Ha eeljutunk odáig hogy játszunk egy jobb csapattal mint az atletico.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nyugodt vagyok, de ahogy nézem te nem.En azt hiszem hogy 442ben nem döglik meg a középpálya 45 perc után. Mert tobben vannak kevesebb rohanás több utempassz. De nyugi egy jobb csapat majd megmutatja hogy kell a Mardid ellen játszani a második félidőben!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sandorzolika
En azt hiszem hogy 442ben nem döglik meg a középpálya 45 perc után. Mert tobben vannak kevesebb rohanás több utempassz. De nyugi egy jobb csapat majd megmutatja hogy kell a Mardid ellen játszani a második félidőben!Realista24 írta:Mert nem rúgta be a helyzeteket.Ma nem értem, mért Carlot kell cseszegetni.
Sokan azt hiszik, hogy 4-4-2-ben minden befelé pattan.
sandorzolika írta:Kezdesnek ott van a taktika. Amelyik csapat 7 meccsen keresztül megoldja azt hogy ne kapjon ki tőlünk annak miért kell 8x talan egy het mulva 9x is ugyanugy felallni??? Vannak csapatok akik ellen jol megy a 433 de nem az atletico ellen es nem idén. Lehet akármilyen ígérgetés akkor is lathattad hogy a második félidőben már semmi nem maradt a 433 beigert takrikabol.. meg jól jártunk hogy nem kaptunk gólt a végén!csabi87 írta:Azért akik azt írják,hogy lépni vagy változtatni kellett volna azok írják már le,hogy mit és kikkel?
Mert azért erre kiváncsi vagyok megmondom ôszintén.
De ha te azt latod hogy 9ikre is 433ba kell nyomni akkor érezd úgy. Szerintem ez már butaság es makacsság!!!
És hidd el, nem a 4-3-3 on múlik, ez csak lovagolás a számokon/szavakon. Főleg, hogyha megnézed, csak támadásban vagyunk 4-3-3 ban, mert védekezni 4-4-2 ben toljuk meccsek óta.
- sandorzolika
Nem Bale-el van bajom...k*****ra nem erekel a pali már tultettem magam azon. Ő játszik ha szar ha szarabb.rashidm írta:Nem azt mondom, hogy Carlo a hibás csak, de pl lehet, hogy Isco húzott volna valami váratlant, és Bale bejöhetett volna cserébe. Amit korábban említettem, hogy ha BBC jó napot fog ki, akkor meglehet, hát nem így lett sajnos.Simi írta:[Mondj ebből a keretből egy jobb csapatot, amit fel lehetett volna küldeni (azontúl hogy Bale-Isco-t kicseréljük)!
De komolyan. Mert ma Isco is dupla nulla volt (mentségére szóljon, alig volt ideje), de komolyan, hogy lehetett volna ennél jobban felállni? Jesé? Chicharito? Ödegaard ? Illaramendi?
Vagy talán ... Khedira?
Nincs jelenleg ennél jobb csapatunk. Ennyire futja. Én se küldtem volna fel más felállást, mert:
1. ehhez a rendszerhez vagyunk alkalmasak ezzel a kerettel
2. csak ennyi értelmes (használható) emberünk van
3. ebben azért tudunk is néhanapján focizni.
Isten mentsen, hogy majd pont a visszavágón akarjunk kísérletezni egy Atleticó ellen. Na annak nem 4-0 lenne a vége, hanem valami sokkal rosszabb...
Nem is arra gondoltam hogy egy új taktikát huzzon a mai meccsre. Hanem csak annyit hogy ne 3 ember legyen a középpályán mert elfaradnak es utana rohannak át rajtunk. Nem azt mondom hogy ha isco kezdő es 442ben nyomjuk akkor kiutjuk őket hanem azt hogy iscoval es a 442vel nem farad el a középpályánk 60 perc alatt...
Valamint ezáltal Leckét adni simoenenak hogy mit lép! Mert mondom annyira erzik a mi játékunkat ebben a rendszerben es annyira tudják hogy nem birjuk szusszal a végéig hogy képtelenség szinte őket legyőzni. Es most nem egy bayern barca csapatrol beszélek.
Ez van felőlem nyomjuk makacsul a 433at otthon is 9ikre is ugyanúgy aztán lássuk. De ezt ugyis egy erősebb jobb csapat kihasznalja ellenunk-azt hogy nem vagyunk képesek meccs közben váltani! Ha eeljutunk odáig hogy játszunk egy jobb csapattal mint az atletico.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nem rúgta be a helyzeteket.Ma nem értem, mért Carlot kell cseszegetni.
Sokan azt hiszik, hogy 4-4-2-ben minden befelé pattan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ma miben volt hibás Carlo?rashidm írta:Nem azt mondom, hogy Carlo a hibás csak, de pl lehet, hogy Isco húzott volna valami váratlant, és Bale bejöhetett volna cserébe. Amit korábban említettem, hogy ha BBC jó napot fog ki, akkor meglehet, hát nem így lett sajnos.Simi írta:[Mondj ebből a keretből egy jobb csapatot, amit fel lehetett volna küldeni (azontúl hogy Bale-Isco-t kicseréljük)!
De komolyan. Mert ma Isco is dupla nulla volt (mentségére szóljon, alig volt ideje), de komolyan, hogy lehetett volna ennél jobban felállni? Jesé? Chicharito? Ödegaard ? Illaramendi?
Vagy talán ... Khedira?
Nincs jelenleg ennél jobb csapatunk. Ennyire futja. Én se küldtem volna fel más felállást, mert:
1. ehhez a rendszerhez vagyunk alkalmasak ezzel a kerettel
2. csak ennyi értelmes (használható) emberünk van
3. ebben azért tudunk is néhanapján focizni.
Isten mentsen, hogy majd pont a visszavágón akarjunk kísérletezni egy Atleticó ellen. Na annak nem 4-0 lenne a vége, hanem valami sokkal rosszabb...
Jó volt a terve a meccs elején? Működött? Igen.
Volt cseréje belenyúlni a meccsbe? Nem igazán, aki volt (Isco) azt hozta is.
Ma nem értem, mért Carlot kell cseszegetni.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Bosszantó ez a meccs az tény! játékosok hibája , nem Ancelottié, nem voltak elég koncentráltak , de az a szomorú , hogy pont megint a Matrac ellen akik a mákkal sem állnak hadilábon , de a visszavágón be kell őket préselni a kapuba a labdával együtt örült meccs lesz! de szerintem 1 gól nem lesz elég az Atleticonak a továbbjutásához.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogosdzsi91 írta:Reméljűk ugyanarra a félidőre gondol mint miRealista24 írta:Azt mondja Carlo, hogy a mai teljesítményt kell megismételni szerdán, de nem csak 45, hanem 90 percig.
Ezt már szeretem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema