Gareth Bale - 18
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Gareth Bale - 11
se az ész
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Se az akarat nincs meg benne, hogy hajtson 90 percig ott, se a technika nincs meg hozzá...nem lenne jobb középen sem.Enrique írta:Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Középen a darabos és kiszámítható mozgásával még gyengébb lenne. DM tudott mínuszba menni a testével - jobb kifejezést nem találok rá - és ment mint a mérgezett egér, ha kellett, ha nem. Bale erre képtelen lenne.Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Neki egy posztot tudok elképzelni csak, a manchesteri jobb oldal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Vagy meg kell nézni, hogy tegnap milyen nyomorék mód vezette a labdát Oblakra. Te jó ég, már akkor fogtam a fejem, hogy g_ci ez ki fogja hagyni.... beleb_sz egy nagyot és kb gól... ez tipikus az az esett, hogy világi bénának kell lenni, hogy kihagyd. Nehezebb kihagyni mint berúgni... és Ő nem egy megye 3as játékos akinek el lehet nézni, Oblak nem egy top10es kapus (persze nem fogalmatlan valaki de nah...).CS0ki írta:Alapból én is mondanám, hogy ezt simán el kell vinni a kapus mellett, mert azzal a sebességgel..Csakhogy Bale-nél nem biztos, hogy megvan a technika, hogy ezt kicsibe megcsinálja. Legutóbb a 9-1-es meccsen (vagy melyiken) jóval nagyobb területe volt elvinni a kapus mellett, aztán majdnem ott is kisodródott.Nincs ebben semmi meglepő.Így szocializálódott britanniában.Nézd meg a PL-ben,a legtöbb brit focista ezeket így oldja meg.A legjobb példa Kane.Azoonal tüzel,holott egy rafkósabb megoldással nagyobb eredményt lehet elérni.
Az egészben az a szörnyű, hogy az ember elnéző lenne, hogy ha mondjuk félévente hagyna ki 1000%-os helyzetet, de neki kb minden második meccsre jut egy ilyen. Esküszöm lenne szabadidőm összeszedném, hogy mekkora világi balf_sz a kapussal szemben. Hihetetlen milyen pocsék ebben.... elképesztő!
Remélem valaki elviszi nyáron már tényleg, mert se játékban se gólszerzésben semmiben nincs előrébb a csapat vele... Tegnap is minden beívelés ellenfélhez ment, ziccert rontott... Persze lehet jönni hogy CRnek se ment meg Benzemának, de könyörgöm ők azért a többi meccsen villantanak nem kis dolgokat. No de Bale?! Engem az sem érdekelne mekkorát bukunk rajta, csak ne nálunk legyen fék, mert kis túlzással élve lassan ott tartunk, hogy kb bárki van a helyén már jobb...
szerk: ITT a videó... most nézzétek meg. teeeeeeee az a labdaátvétel.....sír a labda komolyan, nekem meg könnyezik a szemem, hogy egy ilyen játékos alapkezdő a Realban és 90 milliót adtunk érte.
és persze Oblak van sztárolva... ok nagyot is védett, de ilyen kihagyni....sírok b+
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neem,attól szelídebb az emberünk,bár koránt sem olyan jó futballistacsabi* írta:most már letapasztott füllel a drukkereket fogja rugdosni amolyan cantona módjárah3x0r írta:Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most már letapasztott füllel a drukkereket fogja rugdosni amolyan cantona módjárah3x0r írta:Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot.
- h3x0r
Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot.wZoLee7 írta:Oda se nézne, meccs után meg nyilatkozná, hogy nem látott semmit és köszöni a közönség támogatásátcsabi* írta:valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Oda se nézne, meccs után meg nyilatkozná, hogy nem látott semmit és köszöni a közönség támogatásátcsabi* írta:valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
-
valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megvárták, amíg felveszi a kocsiját, kiabáltak neki, főként azt, hogy fussál többet.csabi* írta:spanyol médiában és/vagy a szurkolók körében milyen a visszhangja a brit barátunknak?
nem tudom, elhinni, hogy még a kinti drukkerek nem utálták ki eléggé ahhoz, hogy végre padon találja magát..
bezzeg isco akit még az ellenfél is megtapsol padozik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
spanyol médiában és/vagy a szurkolók körében milyen a visszhangja a brit barátunknak?
nem tudom, elhinni, hogy még a kinti drukkerek nem utálták ki eléggé ahhoz, hogy végre padon találja magát..
95+-5 millió euró. Erre nincs más válasz.tubatibi írta:Amúgy MINDENKI, de kajak mindenki látja, hogy egy vakegér az ember, egy kibaszott nagy nulla, de miért kezdő??? miért kell néznünk ezt hétről-hétre....hát takarodjon már el.
lehet jobban jártunk volna azzal, ha tényleg nem lett volna bevethető 1 hónapig.
és semmi önkritikája nincs....SEMMI.
Tegnap volt egy helyzet, James lőtt vagy adott be, labdavesztés volt, jött az Atleti...James sprintelt, már a mi 16-osunknál védekezett, erre ez a póni még vígan szabadon hagyta az emberét....gyökér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ezt már a Granada ellen is megjegyeztem magamnak, ott épp megoldotta. Sajnos tényleg komoly technikai hiányosságai vannak ezen a szinten. Ami persze megbocsátható lenne, ha nem a világ egyik legdrágább játékosa lenne. De legalább tegnap lőtt távolról. Kettőt tud világklasszis szinten: lőne meg futni. Erre CR nem engedi oda a szabadokhoz, futáshoz meg általában nincs helye. Többet vállalkozhatna távolról.Alapból én is mondanám, hogy ezt simán el kell vinni a kapus mellett, mert azzal a sebességgel..Csakhogy Bale-nél nem biztos, hogy megvan a technika, hogy ezt kicsibe megcsinálja. Legutóbb a 9-1-es meccsen (vagy melyiken) jóval nagyobb területe volt elvinni a kapus mellett, aztán majdnem ott is kisodródott.
- morientes
Mondjuk ne essünk át a ló másik oldalára,Oblak is kellett ahhoz hogy ne legyen gól,Bale csak azt tette ahogy tanulta,az más kérdés hogy ezen a szinten ez nem mindig elégwZoLee7 írta:na jó, de így a világsajtóban Oblak védése ként emlegetik majd
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
na jó, de így a világsajtóban Oblak védése ként emlegetik majd
Amúgy MINDENKI, de kajak mindenki látja, hogy egy vakegér az ember, egy kibaszott nagy nulla, de miért kezdő??? miért kell néznünk ezt hétről-hétre....hát takarodjon már el.
lehet jobban jártunk volna azzal, ha tényleg nem lett volna bevethető 1 hónapig.
Tegnap volt egy helyzet, James lőtt vagy adott be, labdavesztés volt, jött az Atleti...James sprintelt, már a mi 16-osunknál védekezett, erre ez a póni még vígan szabadon hagyta az emberét....gyökér.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de akkor legalább röhögni lehetne rajta h a földberúg, vagy luftot, de így csak szánalmas...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
Ugyan így gondolom én is Csoki.Ronaldo simán megoldja az ilyet,pedig ő is lendületből viszi rá a kapusra,de benne van a tarsolban az 2-3 megoldás,amit általában jó ki is választ.CS0ki írta:Alapból én is mondanám, hogy ezt simán el kell vinni a kapus mellett, mert azzal a sebességgel..Csakhogy Bale-nél nem biztos, hogy megvan a technika, hogy ezt kicsibe megcsinálja. Legutóbb a 9-1-es meccsen (vagy melyiken) jóval nagyobb területe volt elvinni a kapus mellett, aztán majdnem ott is kisodródott.Nincs ebben semmi meglepő.Így szocializálódott britanniában.Nézd meg a PL-ben,a legtöbb brit focista ezeket így oldja meg.A legjobb példa Kane.Azoonal tüzel,holott egy rafkósabb megoldással nagyobb eredményt lehet elérni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
ha elhúzta volna a kapus mellett több mint valószínű hogy jobbal kellett volna lőnie...