Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 15., szerda 16:34

se az ész
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 16:33

Enrique írta:Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Se az akarat nincs meg benne, hogy hajtson 90 percig ott, se a technika nincs meg hozzá...nem lenne jobb középen sem.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 16:23

Di Maria távozása után kézenfekvő megoldás lenne például középen, hasonlóan nagy teherbírású, jó védekezésű és gyors játékos Bale, így nagyobb területet kapna, szerintem jobban kijönnének az erősségei.
Középen a darabos és kiszámítható mozgásával még gyengébb lenne. DM tudott mínuszba menni a testével - jobb kifejezést nem találok rá :lol: - és ment mint a mérgezett egér, ha kellett, ha nem. Bale erre képtelen lenne.
Neki egy posztot tudok elképzelni csak, a manchesteri jobb oldal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 15., szerda 16:21

Én azon csodálkozom, hogy nem lett még kipróbálva más poszton, mert ebben a szélső támadó szerepben én egy pillanatig nem éreztem eddig, hogy komfortosan mozogna. Nagyon sablonos repertoárral dolgozik, holott pont a sokoldalúsága volt egyedülálló Angliában.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 15., szerda 16:09

CS0ki írta:
Nincs ebben semmi meglepő.Így szocializálódott britanniában.Nézd meg a PL-ben,a legtöbb brit focista ezeket így oldja meg.A legjobb példa Kane.Azoonal tüzel,holott egy rafkósabb megoldással nagyobb eredményt lehet elérni.
Alapból én is mondanám, hogy ezt simán el kell vinni a kapus mellett, mert azzal a sebességgel..Csakhogy Bale-nél nem biztos, hogy megvan a technika, hogy ezt kicsibe megcsinálja. Legutóbb a 9-1-es meccsen (vagy melyiken) jóval nagyobb területe volt elvinni a kapus mellett, aztán majdnem ott is kisodródott.
Vagy meg kell nézni, hogy tegnap milyen nyomorék mód vezette a labdát Oblakra. Te jó ég, már akkor fogtam a fejem, hogy g_ci ez ki fogja hagyni.... beleb_sz egy nagyot és kb gól... ez tipikus az az esett, hogy világi bénának kell lenni, hogy kihagyd. Nehezebb kihagyni mint berúgni... és Ő nem egy megye 3as játékos akinek el lehet nézni, Oblak nem egy top10es kapus (persze nem fogalmatlan valaki de nah...).

Az egészben az a szörnyű, hogy az ember elnéző lenne, hogy ha mondjuk félévente hagyna ki 1000%-os helyzetet, de neki kb minden második meccsre jut egy ilyen. Esküszöm lenne szabadidőm összeszedném, hogy mekkora világi balf_sz a kapussal szemben. Hihetetlen milyen pocsék ebben.... elképesztő!

Remélem valaki elviszi nyáron már tényleg, mert se játékban se gólszerzésben semmiben nincs előrébb a csapat vele... Tegnap is minden beívelés ellenfélhez ment, ziccert rontott... Persze lehet jönni hogy CRnek se ment meg Benzemának, de könyörgöm ők azért a többi meccsen villantanak nem kis dolgokat. No de Bale?! Engem az sem érdekelne mekkorát bukunk rajta, csak ne nálunk legyen fék, mert kis túlzással élve lassan ott tartunk, hogy kb bárki van a helyén már jobb...

szerk: ITT a videó... most nézzétek meg. teeeeeeee az a labdaátvétel.....sír a labda komolyan, nekem meg könnyezik a szemem, hogy egy ilyen játékos alapkezdő a Realban és 90 milliót adtunk érte.

és persze Oblak van sztárolva... ok nagyot is védett, de ilyen kihagyni....sírok b+

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 15., szerda 15:24

csabi* írta:
h3x0r írta:Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot. :lol:
most már letapasztott füllel a drukkereket fogja rugdosni amolyan cantona módjára :lol:
Neem,attól szelídebb az emberünk,bár koránt sem olyan jó futballista :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 15., szerda 15:06

h3x0r írta:Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot. :lol:
most már letapasztott füllel a drukkereket fogja rugdosni amolyan cantona módjára :lol:
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 15., szerda 15:03

wZoLee7 írta:
csabi* írta:valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
Oda se nézne, meccs után meg nyilatkozná, hogy nem látott semmit és köszöni a közönség támogatását
Vagy rugna egy golt es megint vehetnenk uj szogletzaszlot. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 14:57

csabi* írta:valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
Oda se nézne, meccs után meg nyilatkozná, hogy nem látott semmit és köszöni a közönség támogatását

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 15., szerda 14:47

valami óriási élőkép vagy transzparens is jöhetne már, hogy vadlovat a padra, mert nem hiszem, hogy carlo önszántából kirakja a kezdőből akármilyen pocsék lesz továbbra is
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 14:41

csabi* írta:spanyol médiában és/vagy a szurkolók körében milyen a visszhangja a brit barátunknak?
nem tudom, elhinni, hogy még a kinti drukkerek nem utálták ki eléggé ahhoz, hogy végre padon találja magát..
bezzeg isco akit még az ellenfél is megtapsol padozik :(
Megvárták, amíg felveszi a kocsiját, kiabáltak neki, főként azt, hogy fussál többet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 15., szerda 14:38

spanyol médiában és/vagy a szurkolók körében milyen a visszhangja a brit barátunknak?
nem tudom, elhinni, hogy még a kinti drukkerek nem utálták ki eléggé ahhoz, hogy végre padon találja magát..
bezzeg isco akit még az ellenfél is megtapsol padozik :(
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 14:17

tubatibi írta:Amúgy MINDENKI, de kajak mindenki látja, hogy egy vakegér az ember, egy kibaszott nagy nulla, de miért kezdő??? miért kell néznünk ezt hétről-hétre....hát takarodjon már el.

lehet jobban jártunk volna azzal, ha tényleg nem lett volna bevethető 1 hónapig. :roll:

és semmi önkritikája nincs....SEMMI.
Tegnap volt egy helyzet, James lőtt vagy adott be, labdavesztés volt, jött az Atleti...James sprintelt, már a mi 16-osunknál védekezett, erre ez a póni még vígan szabadon hagyta az emberét....gyökér. :roll:
95+-5 millió euró. Erre nincs más válasz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. április 15., szerda 14:07

Alapból én is mondanám, hogy ezt simán el kell vinni a kapus mellett, mert azzal a sebességgel..Csakhogy Bale-nél nem biztos, hogy megvan a technika, hogy ezt kicsibe megcsinálja. Legutóbb a 9-1-es meccsen (vagy melyiken) jóval nagyobb területe volt elvinni a kapus mellett, aztán majdnem ott is kisodródott.
Ezt már a Granada ellen is megjegyeztem magamnak, ott épp megoldotta. Sajnos tényleg komoly technikai hiányosságai vannak ezen a szinten. Ami persze megbocsátható lenne, ha nem a világ egyik legdrágább játékosa lenne. De legalább tegnap lőtt távolról. Kettőt tud világklasszis szinten: lőne meg futni. Erre CR nem engedi oda a szabadokhoz, futáshoz meg általában nincs helye. :lol: Többet vállalkozhatna távolról.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 15., szerda 14:05

wZoLee7 írta:na jó, de így a világsajtóban Oblak védése ként emlegetik majd :lol:
Mondjuk ne essünk át a ló másik oldalára,Oblak is kellett ahhoz hogy ne legyen gól,Bale csak azt tette ahogy tanulta,az más kérdés hogy ezen a szinten ez nem mindig elég :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 13:59

na jó, de így a világsajtóban Oblak védése ként emlegetik majd :lol:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 15., szerda 13:59

Amúgy MINDENKI, de kajak mindenki látja, hogy egy vakegér az ember, egy kibaszott nagy nulla, de miért kezdő??? miért kell néznünk ezt hétről-hétre....hát takarodjon már el.

lehet jobban jártunk volna azzal, ha tényleg nem lett volna bevethető 1 hónapig. :roll:

és semmi önkritikája nincs....SEMMI.
Tegnap volt egy helyzet, James lőtt vagy adott be, labdavesztés volt, jött az Atleti...James sprintelt, már a mi 16-osunknál védekezett, erre ez a póni még vígan szabadon hagyta az emberét....gyökér. :roll:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 15., szerda 13:57

de akkor legalább röhögni lehetne rajta h a földberúg, vagy luftot, de így csak szánalmas... :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 15., szerda 13:56

CS0ki írta:
Nincs ebben semmi meglepő.Így szocializálódott britanniában.Nézd meg a PL-ben,a legtöbb brit focista ezeket így oldja meg.A legjobb példa Kane.Azoonal tüzel,holott egy rafkósabb megoldással nagyobb eredményt lehet elérni.
Ugyan így gondolom én is Csoki.Ronaldo simán megoldja az ilyet,pedig ő is lendületből viszi rá a kapusra,de benne van a tarsolban az 2-3 megoldás,amit általában jó ki is választ.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 13:54

ha elhúzta volna a kapus mellett több mint valószínű hogy jobbal kellett volna lőnie... :lol:

Vissza: